Chytej.cz

Lov z Boatu necteno

29.12.2011 | troutkiller | 51.255 zobrazení | 262 odpovědí

Vzhledem k tomu že mi byl naježen pod stromeček boat tak se snažím získat nějaké info od podobně vybavenejch soudruhu:-)))Takže fotky,vychytáv­ky,ulovky atd.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 1. ledna 2012 ve 22:16 ® dam reakce na …
dam

jiris> nazdar panáčku, máš nějaké foto nebo odkaz? Jinak jsem to už na tu K. nestihl…kluci byli včera a úplně o ničem

reagovat
Neděle 1. ledna 2012 ve 22:12 ® jiris reakce na …
jiris

dam> na jaře se někde slezem a vyzkoušíš si to. 90 kg je v cajku, a z dávaní na střechu mít strach nemusíš. Nakonec ani držák Thule nepotřebuješ. Ty jsou na úplně jiné typy kajaků. Tohle jsou víceméně pontony a ne klasické kajaky.

reagovat
Neděle 1. ledna 2012 ve 22:05 ® dam reakce na …
dam

troutkiller> bral bych v noci vláčet, to jo…ale jezdit na kole z kopce, to je uchylárna…dopadneš jak Alda… Čím starší, tím nepoučitelnější:-93;

reagovat
Neděle 1. ledna 2012 ve 21:56 ® troutkiller reakce na …

dam>To víš když chceš v noci lítat na kole z kopce za uplné tmy tak potřebuješ i něco vidět:-)) Aspon občas:-)) Tady chčije chvilkama:-((

reagovat
Neděle 1. ledna 2012 ve 21:52 ® dam reakce na …
dam

troutkiller> ty hodláš konkurovat autům v rallye? Na co taková světla…za to je prut9-) Tady celej den chčí

reagovat
Neděle 1. ledna 2012 ve 21:50 ® troutkiller reakce na …

dam>Já bych se taky hejbal ale ležim s horečkou v pelechu:-(( Dal sem na bika světla za čtyřku a místo toho abych vyjel tak sem zajel!Do pelechu:-((

reagovat
Neděle 1. ledna 2012 ve 21:33 ® dam reakce na …
dam

osprey> jj, sledoval jsem v diskuzi o kajacích…musím to letos doladit…hlavně šetřím na objektiv9-)

reagovat
Neděle 1. ledna 2012 ve 21:27 ® osprey reakce na …
osprey

dam> Pohodlné na sezení, dostatečně mobilní, stabilní tak, že si na klidné hladině i stoupneš. Dospěl jsem k názoru, že nic výrazně lepšího asi neseženu a koupil ojetý testovací kus.

reagovat
Neděle 1. ledna 2012 ve 21:15 ® dam reakce na …
dam

osprey> ještě jsem neměl ani možnost se v něm svézt…

reagovat
Neděle 1. ledna 2012 ve 20:55 ® osprey reakce na …
osprey

dam> Já to vezmu, zvednu a hodím na střechu. I to byla jedna z podmínek při výběru.

Z toho, co jsem odjezdil na předváděčkách, jsem usoudil, že mi u nás pádlo stačí.

Myslím, že mám to, co Ticháček.

reagovat
Neděle 1. ledna 2012 ve 20:48 ® dam reakce na …
dam

zedus> no co, pořádnej chlap:-) no já právě vím, jak vypadá střecha, a to není tak těžký:-((

reagovat
Neděle 1. ledna 2012 ve 20:43 ® zedus reakce na …
zedus

dam> Jo tohle stojí ranec, proto to budu řešit vlastní výrobou. Použiji lyžiny na výsuvné brány, tím mě zase inspiroval sliver a jeho výsuvný držák. :-)

reagovat
Neděle 1. ledna 2012 ve 20:42 ® zedus reakce na …
zedus

dam> Jo tohle stojí ranec, proto to budu řešit vlastní výrobou. Použiji lyžiny na výsuvné brány, tím mě zase inspiroval sliver a jeho výsuvný držák. :-)

reagovat
Neděle 1. ledna 2012 ve 20:40 ® zedus reakce na …
zedus

dam> Spíš to je o výšce. Prostě to drapnu za ty postraní uchyty a nadzvednu to šikmo a prostě zabejčím tak abych to dostal jedním plovákem toho dělenýho trupu na střešní nosič a jak to tam tak mám vyhráno a nasunu to tam celý. Občas to taky nevyjde naporvé a už mám pěkně podřený auto. :-D Jo mám 193cm a 110 kg a navíc celkem nízký auto.

reagovat
Neděle 1. ledna 2012 ve 20:39 ® dam reakce na …
dam

zedus> to je ale hodně šikovný…ale od Thule to bude asi ranec

reagovat
Neděle 1. ledna 2012 ve 20:36 ® dam reakce na …
dam

osprey> Ticháček má pádla a je velmi spokojený, ale říkal, že občas byl omezený. Jde o to, jestli to omezení je tak velké, aby si člověk razantně připlatil. Výhody šlapadla jsou asi jasné…na druhou stranu to musí člověk porovnat s tím, kolikrát ho posadí za rok na vodu??

reagovat
Neděle 1. ledna 2012 ve 20:36 ® zedus reakce na …
zedus
dam> Budu dělat něco na tento způsob. Jenom to bude výsuvný do strany a potom se to sklopí, nasadím kaja zakurtnuju a nasunu to zpátky na střechu. Do jara to musím dokutit. :-) reagovat
Neděle 1. ledna 2012 ve 20:34 ® dam reakce na …
dam

zedus> no toho nandávání na střechu se docela bojím…vím co mi někdy dá zabrat nandat rakev Mám 90kilo, jak to vidíš ? Jiris je hubeňour:-D

reagovat
Neděle 1. ledna 2012 ve 20:26 ® zedus reakce na …
zedus

dam> Jj s jirisem sem měl už několik společných lovů, kupoval si menší jetej hobík. Jede mu to slušně a hlavně to je asi o polovinu lehčí. Já jsem ale kus chlapa, já bych se do toho nevlezl. :-)

reagovat
Neděle 1. ledna 2012 ve 20:25 ® osprey reakce na …
osprey

troutkiller> Pokud s tím nebudeš mít problém, půjčím ti na vyzkoušení pádlovací kajak. Levnější a lehčí o tu šlapací pohonnou jednotku, rychlé je to pořád dost.

reagovat
Neděle 1. ledna 2012 ve 20:24 ® zedus reakce na …
zedus

dam> Vozím ho na zahrádce, ale dostat ho tam je celkem porod. Váží to cca 38kg odstrojený. Dám ho na střechu sám, ale není to ono. Už pracuji na výsuvné rampě na střešní nosiče, pak by to mělo být ok.

reagovat
Neděle 1. ledna 2012 ve 20:21 ® dam reakce na …
dam

troutkiller> trochu jsem se byl hýbat…málem jsem zdechnul:-D

reagovat
Neděle 1. ledna 2012 ve 20:20 ® dam reakce na …
dam

zedus> před časem mi psal Jiris, že něco takového koupil, nevím typ, ale dal za něj kolem 30, pokud se nepletu Koukal jsem, že nové mají doživotní záruku

reagovat
Neděle 1. ledna 2012 ve 20:18 ® dam reakce na …
dam

zedus> podobně jako u Trouta…to je skoro Mongolsko:-D ale i tak o tom budu uvažovat. Původně jsem koukal po pádlech, ale dovedu si představit tu pohodu a rychlost se šlapadlem Vozíš ho na zahrádce? Jak je těžké ho tam dát sám?

reagovat
Neděle 1. ledna 2012 ve 20:04 ® zedus reakce na …
zedus

troutkiller> Dají se občas sehnat za zajímavé ceny jeté kajaky hobie se šlapacím pohomen. To by třeba ježíšek odskákal jenom menším infarktem a následným bypassem, s tím se dá ještě žít. :-D

reagovat
Neděle 1. ledna 2012 v 19:58 ® troutkiller reakce na …

zedus>Právě mi omdlel ježíšek:-)) )Nu což když mně to chytí tak si holt za rok koupím levnější kolo:-)) )

reagovat
Neděle 1. ledna 2012 v 19:56 ® zedus reakce na …
zedus

troutkiller> Na moc. Ale lodě jsou celkem drahá záležitost. Pokud se teda bavíme o pevné lodi a motoru, levná nafukovačka a nějaký aušus motorek a jedna baterka která vydrží 3h trollingu je asi mnohem menší investice. Mě stál pod 50 tisíc, bral jsem to za promo cenu jinak je tuším u nás za 57 a když sem se díval v EU tak to nikde nebylo levnější, jedině v USA, ale zase doprava clo DPH.

reagovat
Neděle 1. ledna 2012 v 19:50 ® troutkiller reakce na …

zedus>Na kolik ten krasavec vyšel??

reagovat
Neděle 1. ledna 2012 v 19:48 ® zedus
zedus

dam> Já jsem trocha zainvestoval, protože mě to plavení a chytání na velkých přehradách hodně baví. Bral jsem to i proto, abych se trocha hýbal a chytám hodně trolling a ty volné ruce a pohoda je u tohodle typu parádní. Je to native Watercraft mariner 12,5. Nejlepší je na tom, že nepotřebuju žádný motor ani baterky a stejně jezdím rychleji nebo stejně rychle jako ti co motor mají a hlavně jedu na vlastní sádlo. Neberu teda spalovák, ten se u nás nesmí, tam je to už asi jinde. :-)

reagovat
foto/forum/2012/th-img19311.jpgfoto/forum/2012/th-img19312.jpg
Neděle 1. ledna 2012 v 19:47 ® troutkiller

zedus>Když se budu kačkat kolem skal tak to stačí:-) Nepotřebuju aby se za mnou dalo lyžovat na vodních lyžích:-)) Na řece je super že teče a dostaneš se i tam kde se pěšky nedá.Otava pod Pískem je v létě až na pár míst zarostlá džunglí kopřiv skrz kterou se bez mačety nedostaneš:-((

reagovat