Vyhledávání
Jsou dobré na líny pelety?
28.12.2011 | iron maiden | 19.560 zobrazení | 15 odpovědí
Dobrý den, chtěl by jsem se Vás zeptat jestli jsou na líny dobré malé peletky a jestli jo tak jaká příchut. Děkuji za odpovědi.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 8. února 2012 v 17:24 ® tucnak11
-
Take použivam pelety ot 6 mm do 10 mm je pravda že většinou.Halibut,halibut-jahoda,halibut-brusinka všehno na mimovlas a krmitka Preston,3 mm a 6 mm dam dohromady a s nima krmim trohu krmeni suheho a o zabavu mam postarano jak kapřyky tak linečky.
reagovatS jara chytam většinou na peletky jahoda, brusinka, ananas,jen je je těško zehnat nemaji tolika oleje v sobě,jak je hladna voda neni dobre chytat na halibutky.
- Úterý 7. února 2012 ve 21:16 ® papiksk12
-
na červy a žížaly peleta nemá
reagovatAle na Vášáku jesli budeš krmit peletkama tak se tam tomu vyhnout ty perlíni a je jistější šance chytit lína
- Neděle 8. ledna 2012 v 19:26 ® chosebaits
-
Žížala je hold žížala,ale červ či rohlík není k zahození.Lín se dá chytit na ledaco a tak i na peletku.Chce to jen skoušet.Každá voda a roční doba je jiná a tak se upnout na jedno je také hloupost.Skoušet,skoušet a skoušet.
reagovat - Neděle 8. ledna 2012 ve 13:25 ® bonny
-
ahoj ,já jsem si zachytal nejvíc slušných línu na jahodový nakládaný buchtičky od KASA fISH ,z jara je to hodně učinná nástraha,že jinak na takový věci moc nechytám
reagovat - Čtvrtek 29. prosince 2011 v 17:41 ® iron maiden reakce na …
-
kraui> samozrejme ze rousnice je asi nejlepsi nastraha ale pristi rok chcem s kamaradem skusit neco jineho
reagovat - Čtvrtek 29. prosince 2011 v 17:36 ® kraui
-
Já si osobně myslím že nej na líny je rousnice kukuřice nebo střívko z rohliku.
reagovat - Čtvrtek 29. prosince 2011 v 17:05 ® osprey reakce na …
-
iron maiden> Pak by to mohlo fungovat. Pokud to nežerou hned, krmil bych s tím dlouhodobě. Stačí hrst denně a po měsíci už to budou brát jako jakýkoli jiný potravní zdroj.
Takhle jsou zpracované třeba ryby na soukromácích – tam už jsou věci, kterými rybáří vnadí někdy i hlavním zdrojem potravy.
reagovat - Čtvrtek 29. prosince 2011 v 16:50 ® morcák
-
NO řekl bych, že rousnička či žížala bude mnohem účinější, ale záleží na revíru
reagovat - Čtvrtek 29. prosince 2011 v 11:53 ® Bahňák
-
Letos jsem chytil dobře dvě desítky línů, všechny na plavanou a na rohlík.
reagovat - Čtvrtek 29. prosince 2011 v 11:33 ® iron maiden reakce na …
-
osprey> je to takový menší potok a právě kaprů tam moc nejni sou tam hlavně líni
reagovat - Čtvrtek 29. prosince 2011 v 11:15 ® chose120 reakce na …
-
Ciffik>Zkousel jsem to kombinovat vzdycky ale vyhrala ta zizala.Jine nastrahy nebyly tak uspesne.Nebo taky jeste nocni zizala ta taky zabodovala.Zizaly sbiram z hnoje s prasatek co mame doma.Ale tu vuni ti nepreji citet ale uspech se pak dostavi
reagovat - Čtvrtek 29. prosince 2011 v 10:40 ® Ciffik reakce na …
-
chose120> já bych je hned tak neodsuzoval, znát vodu jako ty tak ybch právě na ty 50+ třeba tu peletu zkusil
reagovat - Čtvrtek 29. prosince 2011 v 7:14 ® chose120
-
Myslim si ze urcite ne.Chytam liny hned z jara jak se otepli voda uz k 8–12 stupnu.Zkousel jsem plno nastrah ale jen jedna fungovala nejlepe a to byl hnojak!!!!Je to obdobi vzdycky tak dvou tydnu max 3 vic ne kdy berou.Jsou tam kusy pres 40 cm kde je chytam ale pres 50 cm jsem se jeste nedostal..Je to krasna ryba
reagovat - Čtvrtek 29. prosince 2011 v 0:12 ® Fryw
-
Za dva roky na vodě kde je lín běžným úlovkem jsem ho na peletu nevytáhl. Na rousnici nebo rohlík běžně. Ale zrovna dneska jsem koukal na pěkné video kde rybář chytil pěkného lína na halibuta. Vlastně proč by to žrát neměl že…ale jsou vody kde funguje méně a kde víc.
reagovat - Středa 28. prosince 2011 ve 23:35 ® osprey
-
Myslím, že ano, ale bude záležet i na konkrétní vodě. Jeden kolega chytá na klasické halibutky. Jenom je potřeba, aby kapříci nebyli rychlejší.
reagovat