Chytej.cz

Sumcový wobler necteno

23.12.2011 | svery | 35.521 zobrazení | 47 odpovědí

Ahoj zajímalo by mě na jaký wobler máte úspěchy u sumců. V létě bych chtěl zkusit vláčení za lodí. Hloubka max. 5metrů.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Neděle 8. ledna 2012 v 17:23 ® TOMMY CATFISH reakce na …
TOMMY CATFISH

troutkiller> aj na slidery sa chytajú catfishe :-)

reagovat
Neděle 8. ledna 2012 v 17:20 ® troutkiller reakce na …

kubas>Máš dedukce vod Holmesu:-)) Ale vedle:-(( Napovim že je to horní levá:-) Pokud čteš českého rybáře tak se koukni do tuším zářiového čísla a máš to hned:-)

reagovat
Neděle 8. ledna 2012 v 17:16 ® kubas reakce na …
kubas

troutkiller> No však většina jo, až na toho Skinnera, proto to píšu, že ten to asi nebyl :-) . Viz obrázek vlevo dole a druhej chlívek od vrchu vlevo :-) . Ownery jsou povinost. Slider byl víceméně jasnej, protože to je nejčastější wob :-)

reagovat
Neděle 8. ledna 2012 v 17:10 ® troutkiller

kubas>Koukni se pořádně znalče:-(( Většina wobu je na Ownerech:-)) Ale ten Slider si trefil dobře!Ty háky co dávaji na Slidery v Polsku jsou tak na menší štiku:-(( Ten Skiner je na origo hácích páč ve vodě ještě nebyl a na Sumce bych ho určo nedal:-((

reagovat
Neděle 8. ledna 2012 v 17:08 ® troutkiller reakce na …

svery>Dytˇna tý fotce jich máš dost:-) Nebo ne?Podle mejch zkušeností stačí že wob na sumce budˇchrastí nebo vibruje,Sumár je skoro slepej:-)

reagovat
Neděle 8. ledna 2012 v 17:07 ® kubas reakce na …
kubas

troutkiller> Vzhledem k tomu, že tam máš hodně Sliderů, tak bych tipl nějakýho z nich nebo toho dvoudílnýho „Indiána“. Těžko říct, ale rozhodně to nebyl ten Skinner od Salma, ty trojháčky by ho asi neudržely, pokud ten největší sumík neměl půl metru :-)

reagovat
Neděle 8. ledna 2012 v 16:58 ® svery
svery

Co nějakej vícedílnej nemáte?

reagovat
Neděle 8. ledna 2012 v 16:45 ® troutkiller

kubas>No vidíš a já mám na jednoho z té fotky svého největšího!Uhádneš kterej to je:-)

reagovat
Neděle 8. ledna 2012 v 16:37 ® TOMMY CATFISH reakce na …
TOMMY CATFISH

kubas> a maš tam executora a aj SHAD RAPU :-)

reagovat
Neděle 8. ledna 2012 v 16:30 ® kubas reakce na …
kubas

troutkiller> Tak já bych si zrovna moc sumcových woblerů z těch fotek nevybral :-)

reagovat
Neděle 8. ledna 2012 v 16:04 ® TOMMY CATFISH reakce na …
TOMMY CATFISH

troutkiller> aj ja si myslím :-) každému vyhovuje niečo iné :-) ja som ešte sumca ani nechytil ale tak snažím sa :-) vydím že tie slidery maš ale :-) ja ich mam tak 15–20 ale vlastnovyrobené :-) len 1 oroginal

reagovat
Neděle 8. ledna 2012 v 15:56 ® troutkiller reakce na …

TOMMY CATFISH>To sou jen dvě krabky z několika:-) Chtít poradit kterej je ten pravej je blbost!

reagovat
Neděle 8. ledna 2012 v 15:27 ® TOMMY CATFISH reakce na …
TOMMY CATFISH

troutkiller> a to ktroý je :-D pekná zbierka :-)

reagovat
Neděle 8. ledna 2012 v 8:31 ® troutkiller

Třeba ten:-)

reagovat
foto/forum/2012/th-img19363.jpgfoto/forum/2012/th-img19364.jpgfoto/forum/2012/th-img19365.jpgfoto/forum/2012/th-img19366.jpg
Sobota 7. ledna 2012 ve 21:16 ® sidla
sidla

sumíka už mám taky nějakého chytlého, ale pochybuji že ti řekne, ba vloží tu odkaz na ten svůj top.

reagovat
Pátek 23. prosince 2011 ve 21:35 ® regulus
regulus

Kristova pravá noho, to snad není pravda … :-O

reagovat
Pátek 23. prosince 2011 ve 21:21 ® Char
Char

Pár sumců už jsem na wobler chytil ale žádnej vyloženě sumcovej speciál nemám, hlavní je agresivní chod a pokud je ozvučenej tim líp. Pokud se chceš zabývat velkejma sumcema doporučuji používat kvalitní háčky.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1