Vyhledávání
Parták
21.12.2011 | Misak O. | 42.894 zobrazení | 6 odpovědí
Čau všichni hledám partáka minimálně na příští rok, který se mnou bude jezdit na ryby, věnuji se kaprařině, jezdím minimálně jednou za měsíc většinou na soukromé vody, po republice, ale nebráním se slovensku a maďarsku. Jezdila se mnou manželka, ale protože máme prcka tak to ted nějaký čas nepujde. Pokud někdo má zájem ozvěte se!!! Díky Michal
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 3. srpna 2012 ve 14:38 ® nnnap reakce na …
-
Veškrna> a jseš si jistej, že chytej umí zobrazit Ť? Nebo specifikánskaja mluva vot eto můžeť byť. Regionální patlamatina. Nedoklep, překlep, chyba nevědomá, vědomá.. Jako třeba ty 2. To neřeš. Jsme prostě dementi. A někteří jsou i důležítá hovna. Prostě jsme česko.
reagovat - Pátek 3. srpna 2012 ve 14:34 ® MIG-35
-
Veškrna> Dyk si to přelouskal a přeložil..dík ti za to!
reagovatSeš kluk šikulná. A pokud tě nabaví besídka zvláštní školy pačemů to tu navštěvuješ??
- Pátek 3. srpna 2012 ve 14:19 @ Veškrna
-
Što to takoje PARTAK? Nechtěl jsi napsat PARŤÁK?
Já si na tomhle webu připadám jako v besídce zvláštní školy.
Některým, pacientům by měli zakázat ouředně REPRODUKCI.
reagovat - Čtvrtek 26. července 2012 v 10:54 ® Bobr111
-
Ahoj, reaguji na Tvůj inzerát, už máš parťáka na ryby? Odkud jsi a kam nejvíc jezdíš? Mohli bychom se domluvit. Milan
reagovat - Čtvrtek 1. března 2012 v 11:11 ® aklava
-
Ahoj jsem na tom podobně sice nemám prcka ale rozpadl se nám team hledám někoho do HU na kapry už jsem tam byl pokud máš zájem napiš email aklava@seznam.cz Jarda 38 let
reagovat - Sobota 14. ledna 2012 ve 12:37 ® valcha186
-
JAK MÁŠ VELKÉHO PRCKA. MÁME DŮM PŘÍMO MA BŘEHU A VOLNÉ POKOJE. jE TO SOUKROMÁK. DĚTÍ MÁME TAKÉ DOST.MÁME VOLNO.
reagovat