Chytej.cz

IS Lipan - zkušenosti necteno

20.12.2011 | Kazan | 12.912 zobrazení | 8 odpovědí

Pokud se tu někdo najde, zajímají mne praktické zkušenosti s tím to systémem, naše MO zvažuje zavedení.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 16. dubna 2013 ve 14:52 @ JATY

LIPAN, no dobrá. A kolik mě stojí roční provoz pro mých 1000 členů MO. O tom tu žádný spokojený uživatel nepíše. Vydám členům povolenky a pak už provoz nepotřebuju. Kolik mě to stojí? Pár štítků pro nalepení na povolenku. Děkuji za informaci.

reagovat
Středa 10. dubna 2013 v 11:57 @ Venzl

IS Lipan, skutečně inicioval ZÚS Plzeň a šel do toho sám, protože nebyl z ostatních ÚS a Rady ČRS zájem. V současné době pracují v IS všechny místní organizace (55)ZÚS Plzeň a připojily se ÚS Severočeský a Jihočeský. Co se týká prodeje cenin povolenek, čl.známek, brigád tak dobrý. Vyskytnou se sem tam nějaké problémy, ale v podstatě je to pokrok. Zatím velká škoda, že v systému nepracují všechny územní svazy a Rada ČRS.Jinak mohu z pozice prodejce MO Cheb (1600 členů)do­poručit využívat. Systém provádí denní uzávěrku prodeje dle položek, aktuální sklad cenin a jiné. V případě dalších dotazů mě kontaktujte na mail:info@crscheb.cz:-P

reagovat
Neděle 27. května 2012 ve 23:20 ® cyklosysel reakce na …

IS Lipan využíváme jako MO již zhruba tři roky a mohu jen doporučit,jed­noduché,přehled­né,odpadá spousta administrativy, přehledné výstupy apod.

reagovat
Středa 21. prosince 2011 v 9:41 ® Kazan reakce na …

CeP> s tím zběhnutím je to sice fajn ale pokud na to nenajedou všechny organizace svazu, tak poněkud k ničemu. Jinak co se týká jak říkáš železa, je to nabízeno kolem 14 tisíc peněz a ještě níž píši že nevím jestli konkrétně svazem. Pokud vezmu dnešní ceny a to že to bude sloužit na kancelářskou práci tak ceny jsou trochu někde jinde. I když nevím jestli v tom není započten nějaký sw.

reagovat
Úterý 20. prosince 2011 ve 21:43 ® CeP reakce na …
CeP

Kazan> jo jeste tohle. no my jsme se ani neskubali. spis naopak. Lipan by mel zarucit ze clen ktery je u nas v trestu nezbehne do jine organizace kde mu uplne v pohode papiry zase daji.

reagovat
Úterý 20. prosince 2011 ve 21:40 ® CeP reakce na …
CeP

Kazan> To mi prijde jako nejaky dezinfo ze by melo byt zelezo (mysleno PC+tiskarna) od svazu. a pokud ano tak bych to chapal spis ze vam potrebne vybaveni sice dodaji, to ano, ale vy si ho zaplatite.

reagovat
Úterý 20. prosince 2011 v 19:42 ® Kazan reakce na …

CeP> údajně má být přes svaz nebo firmu co dává sw pc, tiskárna atd cca kolem 14ti táců, budete to brát také nebo jenom sw.
Pokud si matně vzpomínám, tuším že jste se v minulosti proti Lipanu škubali, co vás vedlo ke změně názoru?

reagovat
Úterý 20. prosince 2011 v 19:35 ® CeP
CeP

IS Lipan si nechaly vypracovat zapadni cechy a jedou v nem uz asi dva roky, takze odsud by asi melo prijit nejvic zkusenosti. Severni cechy v nem jedou letos prvne co mam info. My na nej bden najizdet tez takze uvidime…

reagovat