Vyhledávání
DOPIS JEŽÍŠKOVI
20.12.2011 | nnnap | 32.364 zobrazení | 106 odpovědínapišme Ježíškovi o vercajk! Líná huba holé neštěstí! Možná to
vyjde, nikdy nevíš.
Společná platforma pro Ježíška i Santu.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 20. prosince 2011 v 19:43 ® LuboO reakce na …
-
noba> tu mozno ten nas ano. V Korei im ten ich v sobotu umrel…
reagovat - Úterý 20. prosince 2011 v 19:39 ® noba reakce na …
-
LuboO> no dyť jo. Ježíšek si to tu přečte ne?
reagovat - Úterý 20. prosince 2011 v 19:08 ® LuboO reakce na …
-
noba> to musis Jeziska…
reagovat - Úterý 20. prosince 2011 v 19:02 ® noba reakce na …
-
LuboO> já bych tu kartu prosil také.
reagovat - Úterý 20. prosince 2011 v 18:57 ® LuboO
-
Mily Jezisko, posli, prosim ta, podpisanu autogramkartu MM nnnapovi, urcite bude stastny a tyzden bude vybity ako tie jeho povodne devätvoltove baterky…:D
reagovat - Úterý 20. prosince 2011 v 18:01 ® MP-E65mm
-
Milý Ježíšku, už mi to dlouhověké afrodiziakum nenos, jestli je pravda, že smích prodlužuje život, tak jsem nesmrtelný
reagovat - Úterý 20. prosince 2011 v 17:51 ® noba
-
milý ježíšku přines mi prosím čisté trenky. Budu je po přečtení předchozích příspěvků potřebovat
reagovat - Úterý 20. prosince 2011 v 17:34 ® džigit reakce na …
-
nnnap> jestli se podobal čertu,může být
reagovat - Úterý 20. prosince 2011 v 17:26 ® nnnap
-
džigit> chceš říci, co už mi naznačovali kolezi v domově důchodců, že ježíšek není a seš to ty?!
reagovat - Úterý 20. prosince 2011 v 17:14 ® džigit reakce na …
-
nnnap> zrovna když jsem Ti sehnal protitankové betonové patky,by sis mohl stanoviště rybolovu náležitě opevnit a taky bych přidal plný zásobník střeliva do A 10 na obranu Tvého majestátu…
reagovat - Úterý 20. prosince 2011 v 16:59 ® nnnap
-
Tolik dobroty, k adventu.
reagovatMilý Ježišku. Nesmýkej ten pytel s těmi krámy až ke mně, ale podaruj po cestě brecu, tomu dej těch 22m markýzy, lubovi dej ten červený koberec, ty skoby a lana dej po cestě nějakému horolezci, džigit, ten touží po fortelném bipodu, tak tu ťarchu slož u něj, nezapomeň ospreyovi na pěkný hlásiče, nejlépe značky Kormoran A PROSÍMTĚ, NEZAPOMEŇ NA MĚ S TĚMA BATERKAMA!
- Úterý 20. prosince 2011 v 16:32 ® breca reakce na …
-
Milý Ježíšku, když už budeme mít pro kamaráda i ta fixační lana, skoby a koberec, přidej k tomu 22 m mobilního zastřešení, aby mu nenavlhl koberec, nenapršelo do hlásičů s devítivoltovými baterkami a neměl mokré křeslo. Děkuji za něho moc!
reagovat - Úterý 20. prosince 2011 ve 14:38 ® LuboO
-
Mily Jezisko, k tomu mnohopodu mu pridaj aj fixne lana a skoby, aby sa mu nikdy neprevratil, lebo by mohli utrpiet tie devätvoltove baterky a hlasice. A pridaj mu aj 20 m cerveneho koberca medzi kreslo a mnohopod. Dakujem za kamarata.
reagovat - Úterý 20. prosince 2011 ve 13:37 ® džigit
-
Milý Ježíšku.Vzhledem k tomu,že baterie a hlásiče už bude mít,přibal mu k nim kvalitní a velmi,ale opravdu velmi stabilní železný mnohopod.Dále by si mu mohl velmi důrazně připomínat,nebo nějakým jiným způsobem zařídit,aby už bez něj nikdy na ryby nevyrazil!
reagovat - Úterý 20. prosince 2011 ve 12:31 ® osprey
-
Milý Ježíšku. Rád bych dal kamarádovi k Vánocům dvě devítivoltové baterky. Byl bys tak hodný a přidal mu k nim ještě nějaké hlásiče?
reagovat - Úterý 20. prosince 2011 ve 12:19 ® nnnap
-
ježíšku prosím Tě, jestli bys měl cestu kolem, vezmi mi 2 kvalitní dobíjecí 9V baterky do mých nenapapaných hlásičů. Nabíječka by se mi taky hodila. Děkuji.
reagovat