Chytej.cz

DOPIS JEŽÍŠKOVI

20.12.2011 | nnnap | 32.370 zobrazení | 106 odpovědí

napišme Ježíškovi o vercajk! Líná huba holé neštěstí! Možná to vyjde, nikdy nevíš.
Společná platforma pro Ježíška i Santu.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Úterý 20. prosince 2011 v 19:43 ® LuboO reakce na …
LuboO

noba> tu mozno ten nas ano. V Korei im ten ich v sobotu umrel…

reagovat
Úterý 20. prosince 2011 v 19:39 ® noba reakce na …
noba

LuboO> no dyť jo. Ježíšek si to tu přečte ne?

reagovat
Úterý 20. prosince 2011 v 19:08 ® LuboO reakce na …
LuboO

noba> to musis Jeziska…

reagovat
Úterý 20. prosince 2011 v 19:02 ® noba reakce na …
noba

LuboO> já bych tu kartu prosil také.

reagovat
Úterý 20. prosince 2011 v 18:57 ® LuboO
LuboO

Mily Jezisko, posli, prosim ta, podpisanu autogramkartu MM nnnapovi, urcite bude stastny a tyzden bude vybity ako tie jeho povodne devätvoltove baterky…:D

reagovat
Úterý 20. prosince 2011 v 18:01 ® MP-E65mm
MP-E65mm

Milý Ježíšku, už mi to dlouhověké afrodiziakum nenos, jestli je pravda, že smích prodlužuje život, tak jsem nesmrtelný :-)

reagovat
Úterý 20. prosince 2011 v 17:51 ® noba
noba

milý ježíšku přines mi prosím čisté trenky. Budu je po přečtení předchozích příspěvků potřebovat:-) :-) :-)

reagovat
Úterý 20. prosince 2011 v 17:34 ® džigit reakce na …

nnnap> jestli se podobal čertu,může být

reagovat
Úterý 20. prosince 2011 v 17:26 ® nnnap
nnnap

džigit> chceš říci, co už mi naznačovali kolezi v domově důchodců, že ježíšek není a seš to ty?!:-O

reagovat
Úterý 20. prosince 2011 v 17:14 ® džigit reakce na …

nnnap> zrovna když jsem Ti sehnal protitankové betonové patky,by sis mohl stanoviště rybolovu náležitě opevnit a taky bych přidal plný zásobník střeliva do A 10 na obranu Tvého majestátu…

reagovat
Úterý 20. prosince 2011 v 16:59 ® nnnap
nnnap

Tolik dobroty, k adventu.:-D Milý Ježišku. Nesmýkej ten pytel s těmi krámy až ke mně, ale podaruj po cestě brecu, tomu dej těch 22m markýzy, lubovi dej ten červený koberec, ty skoby a lana dej po cestě nějakému horolezci, džigit, ten touží po fortelném bipodu, tak tu ťarchu slož u něj, nezapomeň ospreyovi na pěkný hlásiče, nejlépe značky Kormoran A PROSÍMTĚ, NEZAPOMEŇ NA MĚ S TĚMA BATERKAMA!

reagovat
Úterý 20. prosince 2011 v 16:32 ® breca reakce na …

Milý Ježíšku, když už budeme mít pro kamaráda i ta fixační lana, skoby a koberec, přidej k tomu 22 m mobilního zastřešení, aby mu nenavlhl koberec, nenapršelo do hlásičů s devítivoltovými baterkami a neměl mokré křeslo. Děkuji za něho moc!

reagovat
Úterý 20. prosince 2011 ve 14:38 ® LuboO
LuboO

Mily Jezisko, k tomu mnohopodu mu pridaj aj fixne lana a skoby, aby sa mu nikdy neprevratil, lebo by mohli utrpiet tie devätvoltove baterky a hlasice. A pridaj mu aj 20 m cerveneho koberca medzi kreslo a mnohopod. Dakujem za kamarata.

reagovat
Úterý 20. prosince 2011 ve 13:37 ® džigit

Milý Ježíšku.Vzhledem k tomu,že baterie a hlásiče už bude mít,přibal mu k nim kvalitní a velmi,ale opravdu velmi stabilní železný mnohopod.Dále by si mu mohl velmi důrazně připomínat,nebo nějakým jiným způsobem zařídit,aby už bez něj nikdy na ryby nevyrazil!

reagovat
Úterý 20. prosince 2011 ve 12:31 ® osprey
osprey

Milý Ježíšku. Rád bych dal kamarádovi k Vánocům dvě devítivoltové baterky. Byl bys tak hodný a přidal mu k nim ještě nějaké hlásiče?

reagovat
Úterý 20. prosince 2011 ve 12:19 ® nnnap
nnnap

ježíšku prosím Tě, jestli bys měl cestu kolem, vezmi mi 2 kvalitní dobíjecí 9V baterky do mých nenapapaných hlásičů. Nabíječka by se mi taky hodila. Děkuji.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1