Chytej.cz

Novoroční Rybářská Přání a Předsevzetí necteno

20.12.2011 | nnnap | 13.354 zobrazení | 17 odpovědí

Nechme klišé o zhubnutí, nekouření blondýnům, případně něžné části populace a máme-li rybářská přání nebo zásadní přelomové předsevzetí, sem s nimi. Jaký úlovek, případně jaký vercajk nebo přání pro všechny, by jste si přáli?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 24. prosince 2011 v 16:11 ® slanny
slanny

Ahoj všem,moje přání je mít více času na rybaření,aby bylo co nejvíce čisté vody a břehů okolo ní.Pěkné úlovky všem a hodně zdraví.A pro dcerku co nejvíce pěkných zážitků.:-D pivo

reagovat
Sobota 24. prosince 2011 ve 13:50 ® kety.vydra
kety.vydra

Chtěl bych být víc u vody a víc se věnovat jednomu malému revíru.Je to těžká voda díky vázkám,ale láká mě její klid (zatím).To je mé přání:-)

reagovat
Sobota 24. prosince 2011 ve 12:14 ® zdenar
zdenar

Tak já si přeju abych měl více času na ty ryby a nějakou slušnou chytil a je uplně jedno jakou a všem přeji to samé.

reagovat
Čtvrtek 22. prosince 2011 ve 21:23 ® chosebaits
chosebaits

Přál bych si,aby z rybářu byly rybáři a né jen bordeláři,honiči svého ega na velkých rybách atd.Také bych rád aby jen nebrečely jak je vše špatně a začaly stím něco dělat třeba jen chozením na členské schuze.Samo se nic nezmění!!! Podívejme se na kapraře s K 70.

reagovat
Středa 21. prosince 2011 v 16:05 @ jenikk

Všem přeju, ať si užijete příští rok ve zdraví. Moje předsevzetí je jasné – ukončení členství v ČRS coby projev znechucení a nesouhlasu.

reagovat
Středa 21. prosince 2011 v 11:57 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

David Havlíček> Nikdy bych neřekl, že mě tak potěší, když mi někdo přeje něčeho MÉNĚ :-)

reagovat
Středa 21. prosince 2011 v 11:53 ® HaD
HaD

Míň kormoránů. A když už míň, tak všude a pro všechny :-)

reagovat
Středa 21. prosince 2011 v 0:53 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

regulus> U rybářů to vyjde nastejno:-))

reagovat
Středa 21. prosince 2011 v 0:50 ® regulus reakce na …
regulus

kety.vydra> cíl a přání nebo předsevzetí je něco kapku jinýho … :-93;

reagovat
Středa 21. prosince 2011 v 0:26 ® kety.vydra
kety.vydra

A co tak pokračovat tady… http://www.chytej.cz/…jici-sezonu/

reagovat
Úterý 20. prosince 2011 ve 23:51 ® Fryw
Fryw

Minulej rok se mi povedl kapr 53, letos 55, vím jaký bude příští rok…a za 10 let to začne být zajimavé. No ale k tomu přání. Přál bych si chytit nějakyho sumejše. Jednak se mi ještě nepoved a druhak ty ušklebky doma „co sis to vzal do hlavy, to nechytne jen tak někdo“ už moc nebaví :-)

reagovat
Úterý 20. prosince 2011 ve 22:09 ® regulus reakce na …
regulus

CeP> to máš z toho, že nenosíš Pemprky … :-D

reagovat
Úterý 20. prosince 2011 ve 21:59 ® CeP reakce na …
CeP

regulus> kurna. sem se prave posral.. omg…

reagovat
Úterý 20. prosince 2011 ve 21:49 ® regulus
regulus

No klišé, já bych to viděl tak, že bych si přál, aby se to co nejmíň posralo (což je holá utopie), abychom mohli v klidu co nejvíc chodit na ryby.

reagovat
Úterý 20. prosince 2011 v 19:01 ® LuboO
LuboO

letos musim bezpodminecne chytit rybu. Teda vlastne pristi rok.

reagovat
Úterý 20. prosince 2011 v 18:58 ® noba
noba

letos musím bezpodmínečně chytit parmu. Teda vlastně příští rok.

reagovat
Úterý 20. prosince 2011 ve 12:04 ® nnnap
nnnap

Já bych si samozřejmě přál posunout své lovecké úspěchy o trochu výše, ne o moc, stačí o centimetr, abych se k vodě těšil příští rok opět. To znamená, že v sumcích bych se chtěl dostat přes 30 cm a alespoň jednu plotici uvidět, případně mít tolik štěstí a dokonce ji chytit. Slibuji, že ji pustím.

reagovat