Vyhledávání
Rybářské fory
9.3.2005 | silur | 15.624 zobrazení | 68 odpovědí
když je ta zima tak pište aspoň fory o rybách, rybářích ale nejen onich, třeba i jiné. A když jsem to naťuknul tak dám jeden jako první. Sedí feťák na rybách a chytne zlatou rybku. Rybka- když mě pustíš, splnim ti tři přání. feťák- tak jo rybko-šlehneme si spolu a stalo se. druhý den se opakoval a třetí den taky. ˇčtvrtej den už měl feťák přání vybraná a tak smutně sedí na břehu. Z vody se najednou vynoří zlatá rybka a povídá- tak co feťáku šlehneme si ???????
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 16. března 2005 v 1:12 ® CeP
-
chyti chlapek po dloooouhatanskyyyyym pobytu na pustym ostrove zlatou rybku. rybka mu povida. dyz mne pustis splnim ti jedno prani. dobre se rozmysli, mas jen jednu volbu. chlapek bez dlouhyho premesleni rika preju si aby odsud vedla dalnice az k mymu baraku. . rybka se na nej obori ze je preci kouzelna rybka a ne parta nejakejch usmolenejch cestaru, at si preje neco normalniho. chlapek duma. duma a pak povida, dyz uz nic pro mne tak alespon moje zena. at je nejkrasnejsi na svjete. rybka rika ze malickost a aby nevarila z vody, estli prej ma fotku ty svoji stary. chlapek ze jo a vytahne uzmoulanou fotku. rybka na ni chvili zkoprnele civi, pak ze podrbe ploutvickou za zabrama a povida. a tu dalnici by si chtel ctyr, nebo sestiproudou??
reagovat - Pondělí 14. března 2005 v 16:38 ® Ciffik
-
dva rybáři v hospodě. já jsem chytl 20 kg štiku. a ten druhý. já jsem chytl lucernu . a ještě svítila. a ten první. fakt jo nekecej. to je blbost. a ten druhý. dobře já ji zhasnu a ty jí ubereš na 2kg
reagovat - Pondělí 14. března 2005 v 16:35 ® Ciffik
-
sedí 3 rybáři v hospodě a ten první říká. včera jsem chytil 5 kg amura. druhý to nic není já chytl 10 kg kapra a třetí já chytl 15 kg sumce. a ten první sám na sebe. proč pořád začínám já????,
reagovat - Pondělí 14. března 2005 v 16:33 ® Ciffik
-
mírně přinapitý chlapík se tak rozhlídne po hospodě a jeho zájem upoutá nádoba plná stovek. ptá se hospodského. co to je??? to je taková soutěž. vy tam hodíte stovku ajá vám dám 3 úkoly a když je splníte tak si tu sklenici plnou stovek můžete vzít. muž souhlasí a vhodí stovku. hospodský povídá.....1) vypít flašku vodky na ex..... a muž úplně v pohodě vypije celou flaškuz hospodský …2) na zahradě je pitbull s bolavým zubem musíš mu ho vytrhnout. a za 3) o poschodí víš je 80 letá bába co neměla chlapa. musíš ji ...... muž se zamyslí. jde ven k pitbullovi. za chvíli slyší hospodský ohavné zvuky. pes kňučí a štěká a hafá a píská. muž se vrátí do hospody celý potrhaný a dolamaný. hrdě prohlásí tak úkol splněn a teď kde je ta bába s tím zlomeným zubem
reagovat - Pondělí 14. března 2005 v 15:04 ® Fishmaniak
-
Víte chlapi, kolik má vagína schodů??Jeden, ale jak na něm uklouznete tak jste v prdeli!!!
reagovat - Pátek 11. března 2005 ve 21:29 ® silur
-
američtí farmáři pozvou ruské kolchozníky aby jim ukázali jak se žije na farmě a mimo jiné se farmáři pochlubí novou loupačkou na brambory. Nasypou pytel brambor do loupačky o velikosti automat. pračky a za moment už lítaj oloupané brambory jeden za druhým. Po půl roce pozvou Rusové Amíky do kolchozu aby jim ukázali svojí loupačku brambor. Na dvoře stojí dřevěná bedna 30 m dlouhá 5m široká a 3m vysoká. Do bedny zvrhnou vagon brambor a po minutě vypadne jeden ,za 2 min. druhej a třetí brambor až za 15 minut. Pak se otevře malé okýnko ze kterého vykoukne vousatý mužík a praví: Já už to sám nestíhám loupat, protože ostatní to zasypalo!!!!!!!!
reagovat - Pátek 11. března 2005 v 18:13 ® dudu
-
A do třetice Přijde pán k doktorovi a říká- já ho mám jak malý děcko. Doktor to prohlídne a říká -fakt jak malý děcko, 50cm a 3kg.
reagovat - Pátek 11. března 2005 v 18:09 ® dudu
-
Jde doktor do práce, a na bráně brečí sestřička. Na dotaz co se jí stalo odpoví že „umřel pan Kučera“. V ordinaci to samý, pláč že" umřel pan Kučera." Na rentgenu taky pláčou sestřičky, že" umřel pan Kučera." Potká druhýho doktora a ptá se ho kdo to byl? To musíš vidět, říká mu kolega a vede ho na patologii. Tam leží chlap a má ho dobréch 50čísel. Ten je z toho v šoku, a přemluví patologa aby mu ho ufikl, že ho vezme domů ukázat manželce. Přijde domů, vytáhne ho zabalenýho vnovinách na stůl. Manželka to rozbalí a říká- ježišmarjá" umřel pan Kučera" !
reagovat - Pátek 11. března 2005 v 17:53 ® dudu
-
Přijde pán k doktorovi, a že ho má malýho, jestli by to nešlo zvětšit. Doktor že jo, že mu tam přišije nějakou náhradu, ať si jde vybrat. Prochází katalog a najednou pacient zvolá- tady ten chcu. No jo, říká doktor, ale to je sloní chobot. To nevadí já ho chcu. Tak mu ho přišije a říká- je to velký, musíte si to prvních 14 dní držet, aby vám nepraskly stehy. Za půl roku ho potká doktor na ulici, a chlap si ho drží. Vždyť sem vám říkal, že to stačí 14 dní držet! No jo pane doktore, ale když ho pustím, tak začne trhat trávu a cpát mě ju do prd…
reagovat - Pátek 11. března 2005 v 17:13 ® mOJIK
-
Přijde pacient za doktorem s tím,že má 60cm šulina a,že by ho chtěl zmenšit. A tak mu doktor řekne"Víte co?Běžte do údolí k jezírku a tam na kameni uvidíte žábu,když jí řeknete jestli si vás vezme a odpoví vám ne tak se vám o 10cm zkrátí.„Ano moc vám děkuju. Tak došel na kameni sedí žába a tak se ptᓞábo vezmeš si mne?„žába na to“ne!„No 50cm je ještě furt moc a tak se ptá znovu“žábo vezmeš si mě?„žába“ne!!!„No 40cm je ještě stále moc a tak se opakuje“žabo prosím vem si mě." „NEEEE!!!!!nevezmu“30cm To je už… nooo. ještě moc. Tak se ptá na posled"žábo opravdu si mě nevezmeš?„A žába už nasraná jak nejvíc muže řekne“NE,NE a NE!" No vidíte radši svého údu važte nebo dopadnete jako on.
reagovat - Pátek 11. března 2005 v 16:54 ® mOJIK
-
Změna zaměstnání Baví se dvě kamarádky:„Manžel musel opustit výhodné zaměstnání. Poslední dobou mu všechno padalo z rukou.“A co dělal?" „PYROTECHNIKA!“
reagovat - Pátek 11. března 2005 v 16:48 ® mOJIK
-
„Moje tchýně k nám přijela jen jednou po svatbě.“ „To máš štěstí.“ „Nemám,Ona ještě neodjela!!!“
reagovat - Pátek 11. března 2005 v 16:34 ® mOJIK
-
Když už s těmi letadli taky jeden přidám:Letí takhle Bush,Rus,student a CIKAN v jednom letadle a letadlo začne padat a v letadle jsou jen 3 padáky a tak Bush říká budu vám pokládat otázky a kdo mi špatně nebo vůbec neodpoví tak nedostane padák!A tak se pta Ruse"jaká byla kdy největší lodní katastrofa?„. Rus“titaniiic.„Dostane padák a letí dolů. Dál se ptá studenta“kolik tam zemřelo lidí?Student"dva tisíce"Taky dostane padák a letí dolu. Nyní se ptá Cikána"a ty mi řekni jak se všichni jmenovali!!"
reagovat - Pátek 11. března 2005 ve 12:57 ® pif
-
milky mě připoměl:letí letadlo a najednou má poruchu a klesá. pilot křikne mezi setující„tři musí vysločit ven,jinak se všichni zabijem,ale bohužel nejsou padáky“!!!vstane američen a povídá:„dejte mě whisky“. vezme ji,vyžere na ex a zařve:„za ameriku a vyskočí ven“. pak vstane rus a povídá:„dejte mě vodku“. vezme ji,vyžere a zařve:„za rusko“ a vyskočí ven. vstane čech a povídá:„dejte mě ferneta“. vezne flašku,na ex ji vypije a zařve:"za izrael "a vyhodí dva arabi!!!!!!
reagovat - Pátek 11. března 2005 ve 12:47 ® Milky
-
V letadle vedle sebe sedí dva Arabové a jeden Žid. Arabové sedí u okna a Žid do uličky. Protože očekává dlouhý let, sundá si Žid boty a pěkně se uvelebí. Najednou se začne zvedat Arab u okénka a říká: „Asi si skočím pro džus“ Žid na to: „V pohodě, já vám pro ten džus dojdu.“ Zatímco je pryč, Arab vezme jeho pravou botu a poradně mu do ní naplive. Když se Žid vrátí, tak ten druhý Arab najednou říká: „Hm, ten džus vypadá dobře. Asi si dám taky jeden.“ A Žid se opět nabídne, že mu pro pití dojde. Zatímco je pryč, druhý Arab vstane a naplive mu do levé boty. Žid se vrátí dá Arabovi džus a pak všichni sedí a užívají si let. Před přistáním Žid vklouzne do bot a hned je mu jasné co se stalo. Nasraně se obrátí na Araby: „Proč? Proč to, prosím vás, musí byt? Jak dlouho to ještě bude trvat? Ty boje mezi našimi národy, ta nenávist, ten odpor, to plivání do bot a chcaní do pití?“
… myslím, že aspoň jeden z nich byl rybář , aby se to sem hodilo
reagovat - Čtvrtek 10. března 2005 ve 23:08 ® DEATH
-
Silur-nezdálo,já se omlouvám,já četl jen nadpis :„Rybářské fory“. pak sem zjistil,že většina z fórů šla daleko od vody.
reagovat - Čtvrtek 10. března 2005 ve 22:54 ® ywan
-
Chytí rybár zlatú rybku a tá mu povie, že ak ju pustí splní mu 3 želania. Prvé : chcem liter borovičky ! Rybka mu želanie splní a vraví : máš ešte 2. Rybár porozmýšľa a vraví : chcem, aby týmto potokom tiekla borovička. Rybka splní, namiesto vody tečie v potoku borovička a pripomenie rybárovi že si ešte môže niečo zaželať. Rybár mávne rukou – nalej ešte do jedného
reagovat - Čtvrtek 10. března 2005 ve 22:42 ® silur
-
za hluboké totality sedí vysoký funkcionář KSČ na rybách a najednou slyší:,, nic nechytneš soudruhu, to jsem já sluníčko a i kdyby ses pos. l tak budu do večera na západě!
reagovat - Čtvrtek 10. března 2005 ve 22:38 ® silur
-
DEATH- peďáci taky musí lovit ale berou hlavně podměrečný. Jestli se ti to zdálo ,,moc" tak se omlouvám. Někdo to nemá rád – takovýhle frky.
reagovat - Čtvrtek 10. března 2005 ve 20:58 ® Tomucha
-
Dva homosexuálové (bukvy) se jdou koupat k rybníku… „Ne ne ne nechoď tam. bude tam štika a ukousne ti ho“ co budeme potom dělat?!" Druhý se jde přece jen vykoupat. Po chvilce koupání náhle zakřičí– A a a ááááuuúú oooh jééé hmmm… „Co se děje co ce ti stalo?!, štika ukousla ti ho? Já jsem tě varoval!!!“
„Néé kapr. ale žužlá !!“
reagovat - Čtvrtek 10. března 2005 ve 20:46 ® DEATH
-
promiň,ale co to má společného s rybařinou?Leda,že by ten peďák byl rybář…
reagovat - Čtvrtek 10. března 2005 ve 20:39 ® silur
-
jeden hrubší: Zazvoní pedofil u sousedů a ptá se:,,nazdar sousede, nemohl bych si u vás odskočit na malou?
reagovat - Čtvrtek 10. března 2005 v 19:22 ® mOJIK
-
Baví se spolu 2 rybáři a jeden říká čoveče sem normálně chytl 15kg štiku,a ten druhý na to áále to si vymýšlíš. No jo přizná se ona ta štika vážila 5kg,ale měla v sobě menšího 10kg kapra.
reagovat - Čtvrtek 10. března 2005 v 18:49 ®
-
Chytí rybár zlatú rybku a tá mu sľúbila,že mu splní jedno želanie. Rybár si praje aby chcal šampanské. Rybka mu to splní a rybár veselo kráča domov. Doma sa pýta ženy,či si dá šampanské.Žena mu vraví,že ano a rybar vraví:dones jeden pohár a ty budeš piť rovno z fľaše!!!
reagovat - Čtvrtek 10. března 2005 v 17:46 ® ywan
-
stretnú sa dva kapre, jeden vraví druhému : „vedel som že tvoj brat je debilný, ale že až tak…“ Druhý mu na to " prečo takto hovoríš o mojom bráchovi ?" „Lebo sa dal chytiť na umelého červíka !“
reagovat - Čtvrtek 10. března 2005 v 17:00 ® Zlinsky_lovec
-
MK:No vidis,jaká seš najednou super holka,tak se mi líbíš
reagovatJeste kdyz zacnes rybarit,tak na tento server budeš stoprocentne patrit!
- Čtvrtek 10. března 2005 ve 14:22 ® Tloust
-
Víte co dělá blondýna, když hází do vody woblery a rotačky?
Vnadí na štiky!
reagovat - Čtvrtek 10. března 2005 ve 13:58 ® jake
-
to MK: no vidíš, jak jsi nás hezky pobavil(a)! Nešlo by to tak pořád? My tě možná i na tu rybařinu ukecáme.
reagovat - Čtvrtek 10. března 2005 ve 12:47 ® jake
-
a ještě jeden delší: Sedí tři rybáři ve věku 20, 30, a 40 let na břehu řeky a chytají ryby. Najednou se na protějším břehu objeví 3 krásné ženské, svléhnou se do naha a začnou se opalovat a koupat. Rybáři na ně chvíli hledí s otevřenou pusou, načež ten 20 – letý prohlásí: „Chlapi, já mám nápad – přeplaveme za nima na druhý břeh a tam je ošoustáme“. Ten 30 – letý opatrně na to: „No, já bych zase až tak nespěchal! Počkejme raději, jestli připlavou ony za námi. Načež ten 40 – letý zoufale vykřikne: "Proboha – utíkejme pryč! Už plavou!“
reagovat - Čtvrtek 10. března 2005 ve 12:00 ® jake
-
Krátká, ale dobrá: Jde slepý kolem rybárny a povídá:„Nazdar děvčata!“
reagovat