Vyhledávání
Atlas rybářských revírů Česká republika 2011
7.12.2011 | cabros | 13.521 zobrazení | 13 odpovědí
Dobrý den, rád bych se zeptal, zda již někdo máte tento atlas – http://www.los-cormoran.cz/…publika-2011 a zda byste ho doporučili jako vhodný dárek pro začínajícího rybáře? Díky
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 19. prosince 2011 v 19:56 ® ladamaj reakce na …
-
osprey>Míro to mě je jasné ale já toho moc nenaběhám.Proto mám selé kompletní mapy které vozím sebou stejně musím vozit doklady na člun a motor krs homologaci.Takže jezdím po Vltavě až na orlas nebo to tam dovezu po osea podle těch map pak chytám mám to tam vše zaznamenáno vozím i visílačky pro případ pomoci mám pak i spojení na PČR abych se mohl napojit na fregvenci proto také musím vědět říční km.
reagovat - Pondělí 19. prosince 2011 v 19:16 ® osprey reakce na …
-
ladamaj> Říční kilometry jsou dobré pro orientaci z lodě. Když běháš po lese, kde jsou kilometr od sebe schované jakési cedule, využíváš k orientaci jiné věci. Mapu můžeš mít v ruce nebo v hlavě.
Od té doby, co si můžu své budoucí loviště prohlédnout doma z ptačí perspektivy, dávám přednost druhé možnosti.
reagovat - Pondělí 19. prosince 2011 v 18:27 ® ladamaj reakce na …
-
Jarda Š.,osprey>no tak to budu muset naštudova mám spousty map kam jezdím ale řídím se říčním km.Přesto moc děkuji za radu.
reagovat - Pondělí 19. prosince 2011 ve 14:48 ® osprey reakce na …
-
Jarda Š.> Přesně tak. K vodě nenosím nic. Mám nastudováno z domova, kde jsem. Při kvalitě leteckých map není problém identifikovat jednotlivé jezy, mosty či budovy.
Občas mám problém poznat konkrétní zátoku na Orlíku (letecké mapy nemají omezený rozhled a perspektivu, takže za mlhavých rán jsem občas koukal, kdeže to jsem. Tam to ale ničemu nevadí a pro příště dostuduji.
reagovat - Pondělí 19. prosince 2011 ve 14:14 ® Jarda Š. reakce na …
-
ladamaj> V popisech jsou uvedeny souřadnice začátku a konce revíru, které si můžeš zadat do internetové mapy (a případně si potřebný výřez vytisknout), to má asi osprey na mysli.
reagovat - Úterý 13. prosince 2011 v 0:17 ® ladamaj reakce na …
-
osprey>Míro zatím sem žádné mapy k povolence neobdržel.Proto jsem si kopil ty klasické skládačcí jsou tam veškeré revíry čísla no dobře se v tom dá orientovat.Takže když jezdím člunem tak podle říčního km. vím kde se nacházím myslím že jde o dost dobrého pomocníka a pokud dojde ke změně vše se dá dohledat v soupisu revíru.
reagovat - Pondělí 12. prosince 2011 ve 23:52 ® osprey reakce na …
-
ladamaj> Já mám tu knížečku, co mi dali s povolenkou a k tomu mapy.cz
reagovat - Pondělí 12. prosince 2011 ve 23:28 ® ladamaj
-
cabros>tento atlas nemám ale vlastním spousty map jako severočeský,jihočeský atd. najdeš tam vše jak příjezdové cesty,pstruhoví pásma no a hlavně jeto skladné.Jinak hodně to používám při plavbách po vodě seš aspoň v obraze kde seš.
reagovat - Pátek 9. prosince 2011 ve 2:01 ® xifa
-
Máš prachy? Nakupuj.Začínající rybář má vždy najít skušeného a poradit se.
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 13:43 ® osprey reakce na …
-
nnnap> Líbí se mi věta: „Má to atributy daru.“
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 13:13 ® nnnap
-
což o to, každá informace začátečnika poteší. Otázku praktičnosti máme každý nastavenu jinak. Já bych o papírové mapy nestál. Relevance tam může být jako tvrzení se SSSR na věčné časy. Ale jako dárek dobrý. Má to atributy daru.
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 12:22 ® osprey
-
Asi to nebude špatné – jde o to, jaké má ten začínající rybář možnosti cestovat. Navíc do začátku je lepší učit se na jednom dvou revírech.
Ale proč ne?
reagovat - Středa 7. prosince 2011 ve 21:35 ® Segoves
-
podobnou mapu mám už od mala a nemůžu si jí vynachválit i když už drží pohromadě jen silou vůle
reagovat