Vyhledávání
Se Streamerem na přívlač?
6.12.2011 | minnow | 26.855 zobrazení | 48 odpovědí
Používáte na přívlač streamer? Jaké jsou na něj výsledky? Chtěl bych ho vyzkoušet, tak budu rád když mi sem napíšete vaše pozitivní i negativní zkušenosti s touto nástrahou, díky.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 9. prosince 2011 v 9:16 ® dodorider reakce na …
-
Segoves> ja sem si doma z obycejnych olivet vytocil malinke zateze a udelal si malinkate cca 3g hausry chodej dobre na pstruha je to zabijak
reagovat - Pátek 9. prosince 2011 v 9:14 ® dodorider reakce na …
-
Tino> a to je taky pravda
reagovat - Pátek 9. prosince 2011 v 0:26 ® kingkubik
-
dneska asi 5 hodin lovu na prehrade ve snehove vanici.....ustal jsem to ala ryby nezajem na smacky,kopytka,twistry…pak jsem tam dal zelenyho streamra na muskareni…sundal jsem micro krouzek z vobika na to jsem pripnul male oluvko a hura na ne podarilo se mi zvednout odedna okouny okolo 40cm zaber se nekonal ale pro me i to byl celme uspech…na druhy hod jsem ho urval:D
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 22:52 ® osprey reakce na …
-
Segoves> Na menší vodu je zmenšíš…
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 20:23 ® Tino reakce na …
-
dodorider> ale jen ty co zůstanou ve vodě
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2011 v 17:07 ® dodorider reakce na …
-
osprey> jo jo ryby sou hodne ucenlive!
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2011 v 15:45 ® Segoves reakce na …
-
osprey> říkám si že na to moc lidí nechytá aspoň tam kam chodim já ale tolik času u vody zase netrávim…spíš mi ty streamry a hausery příjdou vhodný na větší vodu jako je třeba vltava v boršově
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 14:39 ® osprey reakce na …
-
Segoves> Je to o zarybnění, o velikosti a funkčnosti té nástrahy, o tom s čím tam chytají jiní.
Mám tůňku s pár kudlami, kam chodím jen já. A ty holky předvádějí neskutečné věci. Na to, že mají dost hluboko do žlabu vůbec nejsou blbé. A pamatovat si víc než rok něco, na čem už si spálily hubu, jim vůbec nedělá potíže.
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2011 v 10:54 ® sunet reakce na …
-
minnow> V době, kdy jsem trávil každou volnou chvilku u vody jsem zkoušel možné i nemožné nástrahy. A jednou z nich byly i streamery vlastní výroby. Vlastně jsem jim moc nevěřil, až jednou, kdy už nic jiného nefungovalo a i počasí už nebylo zrovna ideální, jsme jeden navázal.
Nejdříve jsem trochu experimentoval u břehu, abych zjistil jak ho vést. Už tehdy mě překvapil svým chodem. No a ještě větší překvapení bylo, když letěl poprvé do řeky. I v místech, kde bych rybu nečekal, přišly razantní záběry. No, zkusil jsem pár typů se stejným výsledkem, pak se zamyslel a nástrahu definitivně vyřadil.
V případě, že chceš lovit na velkém MP revíru, prosím, v případě menší pstruhové říčky bych to vyzkoušel, s použitím háčku bez zpětného hrotu, rozumně zvážil, co se dělo, a pak si streamer zapíchnul za klobouk jako ozdobu, či použil doma jako nádherný dekorační doplněk.
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2011 v 7:30 ® Segoves reakce na …
-
osprey> nadtim sem už mockrát přemejšlel až napadne sníh tak se pustim do příprav na jaro
reagovat…letos sem se streamera snažil nahradit hauserem ale moc uspěšnej sem nebyl
- Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 2:43 ® osprey reakce na …
-
Segoves> Kup si na předvánočním trhu bažanta (občas se teď dají sehnat) a nadělej si těch nástrah zásobu. Ony nemusejí být jako od vazače. Dá se použít i jiné peří. Vědět to před 20 lety…
reagovat - Středa 7. prosince 2011 ve 22:06 ® dodorider
-
streamer na vlacku super a predevsim na pstruha a stiky
reagovat - Středa 7. prosince 2011 ve 22:00 ® RH reakce na …
-
souhlasím s ospreyem záleží na situaci,strýmr používám i na mušáku .Letošní TOP na strýmr (králík bíločerný)štika 98cm a skoro 7kg.
reagovat - Středa 7. prosince 2011 ve 21:45 ® Segoves
-
když mi bylo asi 7 let tak mi nedal spát jeden pstroužek kterej se přes den vyhřejval u břehu…zkoušel sem na něj rotačky twistery rapalku ale všechno si jen zvědavě prohlížel do tý doby než mi kamarád dal krásnýho streamera na kterýho pstruh okamžitě zaútočil… nebyl to ani klasickej streamer bylo to bažantí peří navázaný na docela těžký jigový hlavě bohužel jsem ho brzo utrhnul a víckrát jsem se s podobnou nástranou nesetkal
reagovat - Úterý 6. prosince 2011 ve 23:27 ® osprey reakce na …
-
minnow> Podle zatížení a cílové ryby. Samozřejmě spíš lehčí. Ale proč nutně 1.8 m? Já mám na lehké nástrahy naopak radši dlouhé pruty. Tím ti ten krátký samozřejmě nevymlouvám.
reagovat - Úterý 6. prosince 2011 ve 22:09 ® Tino
-
na vodách kde s gumou neuspěješ zkus streamer. Mě se to osvědčilo. Je fakt, že jsou strašně lehké, používal jsem s kovovou hlavičkou a s bročkem na vlasci. Potom to trošku i lítalo.
Ale zkušenosti mám minimální
reagovat - Úterý 6. prosince 2011 ve 21:48 ® minnow reakce na …
-
osprey> Děkuji za reakci, podle mého gusta by byl lepší prut okolo 1.8m a s nízkou gramáží, je tomu tak?
reagovat - Úterý 6. prosince 2011 ve 21:13 ® osprey
-
- je lehký a pomalý
- je neokoukaný a dá se s ním chytat v mnoha situacích, kdy už to jinak skoro nejde (velmi mělká voda, zima, ochytané ryby)
Chod hodně závisí na použitých materiálech a na zátěži.
reagovat