Chytej.cz

Se Streamerem na přívlač? necteno

6.12.2011 | minnow | 26.852 zobrazení | 48 odpovědí

Používáte na přívlač streamer? Jaké jsou na něj výsledky? Chtěl bych ho vyzkoušet, tak budu rád když mi sem napíšete vaše pozitivní i negativní zkušenosti s touto nástrahou, díky.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Pondělí 12. prosince 2011 ve 21:42 ® jajco reakce na …
jajco

Max Well> Proč sem lezeš ty hlavo chytrá!Z tvé strany čtu jen samé narážky,zřejmě nějakej mindrák co!Běž si takhle rýpat někam do hospody,to potom zabolí.

reagovat
Pondělí 12. prosince 2011 ve 21:02 ® Char reakce na …
Char

Max Well> Jééééééééé to tu dlouho nebylo…

Tady se bavíme vo rybách, si pleteš fora

reagovat
Pondělí 12. prosince 2011 ve 20:49 @ Max Well reakce na …

David Havlíček> A kterej ten Max Well se ti vyhrožoval? Já jich tu viděl víc. Co když si dělal jen srandu :-D ? Já se ani moc nepobavil. Snad jen na tvé naivitě a neznalosti. Nebuď naivní, pokud by došlo k zalepení tvého centrálního mozku, tak to bude nejspíš požadavkou z mnoha počítačů ze zahraničí, jejichž majitelé o tom ani nebudou vědět a ten, co to zařídí, bude sedět kdesi U Fleků a pít na tvé zdraví. Samej neznámej vinník.:-D S tím si neví rady jiné hlavy a speciální organizace, jako ty, se kterými tu strašíš. Myslíš, že někoho polil studený pot? Ono je to totiž náramně jednoduché a prakticky nedohledatelné. To, že na tebe někdo udělá bubu a ty se posereš, není důkaz, že ti něco udělal. I když vládne všeobecný bordel, pokud by si po někom něco chtěl, tak by jsi musel někomu i dokázat, že ti způsobil škodu. A hospodské řeči, které se tu vedou, jsou jen a jen hospodské řeči. Pokud by jsi něčemu nerozuměl, tak se zeptej.:-D

reagovat
Neděle 11. prosince 2011 ve 14:05 ® osprey reakce na …
osprey

Segoves> A proč ne, rozhodně lepší jak nějaký mělko chodící chrastící wobbler.

reagovat
Neděle 11. prosince 2011 v 10:58 ® Segoves
Segoves

a chytali ste na streamera i teď na zimu?

reagovat
Pátek 9. prosince 2011 v 19:59 ® dodorider reakce na …
dodorider

Segoves> toho jednohacku se neboj, funguje to.

reagovat
Pátek 9. prosince 2011 v 19:54 ® Segoves reakce na …
Segoves

dodorider> dík za typ vyzkoušim švára váže tak od něj nákej matroš seženu… já mám hausery od emte a sou super akorát trochu těžký na můj vkus a vadí mi tam dávat trojhák ale když sem dal lednoháček tak to nebylo ono nebo mi to aspoń tak přišlo

reagovat
Pátek 9. prosince 2011 v 19:39 ® dodorider reakce na …
dodorider

Segoves> je to neco mezi mouchou a vlackou, pokud vlacka navaz si streamera na tezsi hlavicku a normalka ji vlacej jako smacka nebo twistera dobra je zelenobila kombinace andelskeho vlasu na cerne vlavicce. K tem oluvkum staco sehnat obic prubezna oluvka slzicky a upravit si je ja je mam asi 3–4mm siroke a asi 10mm dlouhe super je navlekat je na silikonovou buzirku ta med dava vlasci zabrat bazanti pera a mas videt jak to pstruhum smakuje :-)

reagovat
Pátek 9. prosince 2011 v 19:28 ® Segoves
Segoves

dodorider> jj věřím že to funguje…ale příde mi že se to od přívlače už moc vzdaluje…když si jdu zavláčet tak rád s nástrahou blbnu a nenechám jí jen tak splývat…to mě zase baví na muškaření :-) …ale letos si pár stremrů určitě zkusím udělat…jinak stim vytočenim olůvek to je super nápad to mě nenapadlo

reagovat
Pátek 9. prosince 2011 v 19:22 ® dodorider reakce na …
dodorider

Segoves> jj to funguje zkousel sem delat i slabsi navazec s oluvkem a vznasiveho streamera, pak jej jen pritahnes stremr klesne a pomalu zase vystoupa jako ziva muska nebo mala rybka dobre je i stremra vodit v proudu jako musku, hovorim ted o velice malych streamerech.

reagovat
Pátek 9. prosince 2011 v 19:20 ® dodorider reakce na …
dodorider

David Havlíček> Je to pouze tak zvany lezak :-D co doma sedi na zadecku a okupuje servery :-D ja se smeju sam sobe ted sem si to precetl, je to tim ze sem to psal za rychla, ale nidko neni dokonaly, nej. rada je ignorovat takova havadka jako je tento a zasmat se tomu :-)

reagovat
Pátek 9. prosince 2011 v 17:09 ® Segoves reakce na …
Segoves

Bigpista> kdyby se použilo nějaký červený peří mohla by to bejt super nástraha na okouna…pomatuju si jak mi vyprávěl fotr že chytali okouny na červenou bavlnku přivázanou na háček :-D

reagovat
Pátek 9. prosince 2011 v 17:05 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

Segoves> Taky jsem myslel dát brok nebo něco podobného pár cm před streamer…

reagovat
Pátek 9. prosince 2011 v 16:59 ® Segoves
Segoves

Bigpista> já si myslim že by měl hodně zajímavej pohyb kdyby se použil lehkej muškařskej streamer a zátěž se cvakla pár cenťáku před

reagovat
Pátek 9. prosince 2011 v 16:28 ® HaD reakce na …
HaD

max well> měl by sis rovněž uvědomit, že vyhrožování zablokováním serveru je činnost, která může způsobit finanční ztrátu a tudíž nese povahu trestné činnosti. V případě potřeby budu nucen podat tr. oznámení a žádat náhradu škody.

reagovat
Pátek 9. prosince 2011 v 16:07 ® Bigpista
Bigpista

Tak co se vrátit k tématu? nikdy jsem streamer nezkoušel, ale chci se do toho pustit. Jak to vodit? Předpokládám, že trochu jako smáčka. Nebo to chce jinou techniku?

reagovat
Pátek 9. prosince 2011 v 15:33 ® HaD reakce na …
HaD

max well> měl jsem Tě za rozumného chlapa, který se občas ožere a plácá kraviny. Zřejmě je to ale chronické. Opust nás prosím a jděme si každý svou cestou. Je zbytečné, aby obě strany ztrácely čas různými opatřeními. OK?

reagovat
Pátek 9. prosince 2011 v 15:13 @ max well reakce na …

David Havlíček> Davide, málem jsem se posral jak vožralej Málek. Zabývej se IP adresami, já už to jméno používat nebudu. Možná, chercheche. Je tady víc Max Wellů. Ani jsem je nepočítal.Ale mne to nesere. Je mi to u prdele. Idiotům jsi ani neoznámil, že máš i prefix „sk“ a extrakokot a všeználek, co byl nejdál v Ústí, jménem „hraji“ (Mirkův kamarád), nechápe, že i pacienti z SK zlepšují tvůj reklamní rating. Podle jeho paralytického mozečku, by měl každý „sk“ upozornit, odkud píše, aby se debil zorientoval. Klidně si zapal fajfku, server, starou , Horáčka i sebe. I seppuku můžeš spáchat. Sám se divím, kdo všechno je Maxwell. Většina pacientů ani netuší,kdo to byl Maxwell a co jsou Maxwellovy rovnice. Ale bavím se. Předpokládám, že ani Horáček o to nic neví. Hlavně, že víte, že jméno stačí, checheche. Nestraš, nebo se leknu a zařídím ti z Ruska 50 táců okamžitých požadavků na přístup server. Zamrzneš jak mrazák. I se správcem, checheche. Kup si supercomputer,jako je v Ostravě. No nevím, či na „to“ máš a či by mojí ruští kámoši nepoložili i ten,chec heche. Já bych ti nic neuděl. Nemám proč. Já se jemn bavím. Znemožni přístup neregistrovaným. Jinou možnost nemáš. Já sám jsem schopný měnit IP adresu před každým připojením (můžu tady mít XXX registrací), ale nemám důvod.

reagovat
Pátek 9. prosince 2011 ve 14:13 ® HaD reakce na …
HaD

max well> Tak co s Tebou? Tohle opravdu nejde. Buď tyhle útoky pominou, nebo, bohužel, pomine přístupnost našeho serveru. Díky za pochopení.

reagovat
Pátek 9. prosince 2011 ve 14:07 ® RH reakce na …
RH

správný postup !!!

reagovat
Pátek 9. prosince 2011 ve 13:46 ® osprey reakce na …
osprey

max well> Rád bych ti, kolego sdělil, že tvoje chování je v rozporu s pravidly serveru.

Momentálně jsem ti to tu nesmazal jen proto, aby si to přečetl i David. Další kroky budou následovat.

reagovat
Pátek 9. prosince 2011 v 11:33 ® džigit

těžký případ shizofrenie.Smutný konec možná kdysi rozumného chlapa a rybáře :-((

reagovat
Pátek 9. prosince 2011 v 11:17 @ max well reakce na …

max well> To patří géééééééééééniovi BIGpyštovi.

reagovat
Pátek 9. prosince 2011 v 11:16 @ max well reakce na …

MaxWell>Netrap se ťým. Wým, co sy zač.Je to asi problém retardace. Za to ty nemůžeš.Mitochon­driální DNA si zdědil pon mámě, krásu a IQ po fotrovi. Tobě nic nevičýtám.

Bigpista>

reagovat
Pátek 9. prosince 2011 v 11:12 @ max well reakce na …

Bigpista>

reagovat
Pátek 9. prosince 2011 v 10:03 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

Max Well> Rozumím mu obvykle mnohem lépe než tobě…

reagovat
Pátek 9. prosince 2011 v 10:01 @ Max Well

Velewole, já vim, co smoliš, ale mnoho jinejch asi nééééé. Toto si, de Bille vigeneruval: „ja sem si doma z obycejnych olivet vytocil malinke zateze a udelal si malinkate cca 3g hausry chodej dobre na pstruha je to zabijak“. Zabijak, to jo. Jen se nemnož, prosím tě, protože splotýž a vichováš naprosté debylli.

reagovat
Pátek 9. prosince 2011 v 9:57 @ Max Well

dodorider> Uvažoval si o vrácení vysvědčení? néééééééééééééé? Tak to si měl.

reagovat
Pátek 9. prosince 2011 v 9:56 @ Max Well

dodorider>Jinák si normální a lidé ti rozumí?

reagovat
Pátek 9. prosince 2011 v 9:54 @ Max Well

Elementární problém. Blbá kveščn. Například se sbirem (1–100 g), fffšecko možné, i streamer. Fčůl nejlepši s růžovou a filajovou.

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1