Chytej.cz

Prosím o radu ve výběru prutů necteno

6.12.2011 | carpteam kometa | 10.692 zobrazení | 6 odpovědí

Nemohu se rozhodnou mezi dvěma pruty TFG delta xs 2,75lb , FOX warrior s 2,75lb. nemáte někdo s těmito pruty nějáke zkušenosti? Dík za odpověď

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 1. února 2012 ve 21:57 ® Jícha Václav
Jícha Václav

Za mě ti doporučuji jednoznačně Fox Warrior S. Koupil jsem si je na Moderním rybáři a jsou to vážně povedené kousky. Se 110g olovem jsem se dostal na vzdálenost kolem 90m, s menším olovem a větším švihem se dostaneš i dál. Co se akce týče, tak ta je také na jedničku…užiješ si jak zdolávání, tak i máš dost rezerv na nához a silnější zdolávání. Jediné čemu bych se vyhnul jsou šňůry. Ty tyto očka co jsou na prutech nemají rády a mohly by se prořezat. A to i šokovkou. Raději zvol silnější vlasec. Osobně na kapráky měnší vlasec jak 30mm nedávám. Tyto pruty mám ve 2,75lb v korku a matném laku. Tato kombinace se mi zdála nejhezčí. Jinak s Warriory přesněji XT ve 3lb mám zkušenosti 7let a za tu dobu bez problémů. A to prutům dávám dost zabrat :-) Proto jsem se ani nerozhodoval a koupil si tyto jemnější bez váhání…

p.s.: s těmito pruty nešlápneš vedle a vřele doporučuji !!!

reagovat
foto/forum/2012/th-img19666.jpg
Úterý 6. prosince 2011 v 19:47 ® thundarr
thundarr

Ahoj, myslim ze jsou to vse akční pruty, dle mého ani u jednoho neudelas chybu, jsou to hodne podobné pruty …, nejlepsí by bylo někde si je vzit doruky …, hodne prodejcu ti dovoli i jednu vychazku oproti zaloze … vzhledem k tomu, ze se blizi veletrhy pockal bych na ne… budou slevy akčni ceny .. a pravděpodobně si tam muzes vsechny ty pruty osahat.

reagovat
Úterý 6. prosince 2011 ve 13:04 ® osprey reakce na …
osprey

carpteam kometa> Takhle už je to mnohem lepší:-)

Teď holt počkat na někoho, kdo ty pruty zná.

reagovat
Úterý 6. prosince 2011 ve 12:50 ® carpteam kometa reakce na …
carpteam kometa

no hledám prut spíš na zdolávání,spíš totiž vyvážím. ryby vetšinou od 70 nahoru.

reagovat
Úterý 6. prosince 2011 ve 12:18 ® osprey reakce na …
osprey

Max Well> Provokatére:-))

Osprey neporadí, není kaprař. Ale napíše ti to, co všem. Ty cheš nějaké pruty. Nenapsal jsi tu ale vůbec žádné požadavky – požadavek na akci, potřeba délky hodů, velikost lovených ryb a tak. Takže i kdyby ti někdo při nejlepší vůli odpověděl, bude ti odpovídat podle toho jak chytá on.

V mém okolí je z té trojice nejvíc používán FOX Warrior, což možná znamená jen to, že si ho někdo koupil, byl spokojen a pár kamarádů si to následně koupilo taky.

reagovat
Úterý 6. prosince 2011 v 11:21 @ Max Well

Typická blbá otázka. Většina pacientů ti poradí něco, co sami mají. Nebo, co by chtěli mít. Výjimkou bude asi jen Osprey, znalec duší pacientů. Allberto Armor s láskou

reagovat