Vyhledávání
Celoroční hájení Kapra domácího
5.12.2011 | nnnap | 20.099 zobrazení | 69 odpovědí
Je pěkné, chtít pro naše vody to nejlepší. Je pěkné o tom hovořit, je to trendy… Pojďme tedy pro to něco udělat! Hajme celoročně Cyprinusa carpija!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 27. prosince 2011 v 19:53 ® nnnap reakce na …
-
džigit> viděl jsem foto jeho manželky, tak předpokládám, že pokud zrovna nelíčí na big sumce, tak toká dost intenzivně
reagovat - Úterý 27. prosince 2011 v 19:48 ® džigit reakce na …
-
breca> a jak k toku přijde chudák hrouzek?
reagovat - Úterý 27. prosince 2011 v 18:36 ® nnnap
-
papaje už nevím kterou podkovu z kapra , přemýšlím nad vezmírem.
reagovat - Úterý 27. prosince 2011 ve 12:18 ® breca reakce na …
-
Já jsem pro… a zakládám první Cejn tým Ch + P ČR… a aby to znělo i světově: Abramis team C & R CZ.
A vypudíme všechny kapraře!
Zároveň očekávám vznik Podoustev týmů, Plotic týmů a podobných týmů, které budou u ČRS a MRS hájit zájmy těchto rybích druhů.
reagovat - Neděle 25. prosince 2011 ve 23:06 ® rgb23
-
zalesak05> taky jsem si nedávno na tenhle článek vzpomněl… jinak by mně nějakej hadohlavec ani nenapadl
reagovat - Neděle 25. prosince 2011 v 19:11 ® zalesak05 reakce na …
-
To asi jo, o hadohlavci už tu byl jednou článek: http://www.chytej.cz/…88/rybzilla/
reagovat - Neděle 25. prosince 2011 v 18:53 ® Alov
-
R.I.P. všem miláškům. Doufám, že už brzy tuto hromadnou bestiální vraždu zakážou! A milášky vysadí místo toho do každé tůnky, potůčku, říčky a loužičky…
reagovat - Středa 21. prosince 2011 ve 12:06 ® osprey reakce na …
-
rgb23> Já se bojím, že tyhle cizokrajný potvory by se s nadšením vrhly na ten zbytek ryb, co tam ještě plave.
reagovat - Středa 21. prosince 2011 v 9:53 ® Bigpista reakce na …
-
rgb23> Tak to bys potřeboval kormoránožravé sumce, ne?
reagovat - Úterý 20. prosince 2011 ve 22:34 ® rgb23 reakce na …
-
osprey> vysazovat se tak velké plotice nedají, ale Jakub by ti určitě nějaké takové nachytal… Nejvyšší čas začít experimentovat s hadohlavci a lidožravými sumci, hned by byl od kormoránů pokoj.
reagovat - Úterý 20. prosince 2011 ve 21:23 ® osprey reakce na …
-
jirka st> Kolego, tohle fórum je v podstatě celé sranda.
Pokud jde o kormorána, je třeba vysazovat tak velké kapry, aby se jich bál.
Bohužel už se nedají vysazovat tak velké plotice
reagovat - Úterý 20. prosince 2011 ve 21:14 ® jirka st
-
jen chraňte kapra ať má kormorán co lovit.Velkýho nechytí a malé vytluče nebo poraní a stejně uhynou.
reagovat - Úterý 20. prosince 2011 v 18:38 ® JirkaF
-
reagovatáááá vánoce jsou tady,už nám hrabe
- Úterý 20. prosince 2011 v 0:38 ® rgb23 reakce na …
-
osprey> otázkou je, co je pro koho pohledný exemplář svého druhu. Je to jako u žen, jednoho přitahují prsaté blondýny, druhého prdelaté zrzky, třetí preferuje mladší vyzábliny… Pro mě je kapr nad 65 ryba nežádoucí, protože mi trhá jemné sestavy a zdolávání je vzájemné trápení
reagovat - Pondělí 19. prosince 2011 v 1:26 ® ladamaj reakce na …
-
nnnap>při tákovémto přirovnání bycho měli zmasit asi vše co má míru bezohledu na druh!Dle mého názoru a více jak 40 letém rybaření sy myslím že opravdoví rybář by měl mít trochu i tolerance.Mě potěší za celou mou rybážskou kariéru i foto a krásné vzpomínky.
reagovat - Neděle 18. prosince 2011 ve 21:23 ® nnnap reakce na …
-
ladamaj> taky si myslím
reagovat - Neděle 18. prosince 2011 ve 21:06 ® ladamaj reakce na …
-
nnnap>dost hloupé přirovnání.
reagovat - Neděle 18. prosince 2011 ve 12:39 ® osprey reakce na …
-
nnnap> Nejsem žádný kaprofil, ale prakticky všechny ryby potkávám na prutě rád až od velikosti, kdy jsou pohledným exemplářem svého druhu. Kapr kolem 40 – 55 cm je sympatický dorostenec, případně ryba konzumní velikosti, ale někde kolem těch 65 – 70 cm to začíná být rybářsky zajímavé (u nás na řece je ale takových jako šafránu). Stejně tak je to s okouny pod 25 cm, tloušti pod 40 cm, štikami pod 70 cm apod.
Kdyby to bylo možné, snažil bych se té rybí omladině za každou cenu vyhýbat. Na vodě, kde ale na jednu ulovenou štiku 70+ člověk dostaně záběry desítek menších, je to ale nereálné. U tlouště jsem se na vysoký podíl jedinců 40+ dopracovat dokázal.
reagovat - Sobota 17. prosince 2011 ve 20:59 ® nnnap
-
od 60 patří do necek. Tečka. Si vykopte díru na vlastní zahradě a tam si udělejte LDN ku pro kapry. V té době má mít naplněn svůj osud brojlera a mít to za sebou. Vždyť jsou to důchodci. Doufám, že vás budou v 70 pěkně mladí prohánět. Co stařečku, bolí? 2× kolečko kolem lesa s rotvíkem za prdelí. Trochu úcty k živým tvorům a liskat všechno nad 55.
reagovat - Sobota 17. prosince 2011 v 0:24 ® ladamaj
-
Toje opravdu forum hajit kapra ano od 60cm nahoru tomu bych rozuměl ale hájit celoročně nechápu.
reagovat - Pátek 16. prosince 2011 v 18:58 ® Piranha
-
To je fórum
reagovathájit kapra.
- Pátek 16. prosince 2011 v 11:23 ® nnnap reakce na …
-
Robur> nejsem si zcela jist hájením kapra
reagovat - Pátek 16. prosince 2011 v 11:18 ® Robur reakce na …
-
nnnap> jsem zmaten, chceš kapra hájit a mít ho v rybníčku nebo ho mít jako kamaráda nastěhovanoho i s prasátkem u tebe v mrazáku?
reagovat - Pátek 16. prosince 2011 v 9:56 ® nnnap
-
v podstatě jsme velmi sobečtí, jsme zájmová skupina, která má ráda sebe sama, chce jenom pro sebe. Jak mi jinak vysvětlíte, že kormorán je nepřítel, proto se střílí a prasátko je přítel a taktéž se střílí. Dokonce je žádoucí ho mít plný mrazák a uďák. Proč ne kapr, úhoř, veleryba…
reagovat - Úterý 13. prosince 2011 v 0:21 ® ladamaj
-
Hajení kapra určitě ale jen trofejního i když pouštím převážně každého no přeci si nebudu plnit mrazák to raději vepřoví to mě potěší více ale pokud mám chuť tak si kapra dám.
reagovat - Pondělí 12. prosince 2011 v 19:24 ® tucnak11
-
Ciffik> To mi kamoš mlouvil jak tam byl.Srdce ho bolelo jak musel je hazet do křovi a zabijet
reagovatjen pokuta 200 dol.je dost
jak by ho vypustil a by se ho všimnul policajt.
- Pondělí 12. prosince 2011 v 19:22 ® tucnak11 reakce na …
-
KAPRA DOMACIHO AČ SI HAJI DO USR…SMRTI Proto že ho neznam
reagovatOBECNEHO TO ZNAM
Domaci to je jen moje baba uřvana
- Neděle 11. prosince 2011 ve 23:53 ® Ciffik
-
líbí se mi postoj Austrálie ke kaprům
aneb ať se raděj zachrání podoustev, ostrá a parma
reagovat - Neděle 11. prosince 2011 ve 20:30 ® chosebaits reakce na …
-
tony.bobo>To už by jezdily jen do hospod a nalejváren a ryby by šli stranou.No ale to by jim nikdo nedovolil to táhnout i po zavíračce a ženy by je nepustily na několik dní a proto je KAPR bohem našich vod.
reagovat - Neděle 11. prosince 2011 ve 20:17 ® tony.bobo
-
Zajímalo by mě co by chytali kapraři.
reagovat