Vyhledávání
trumen
4.12.2011 | slanny | 20.424 zobrazení | 14 odpovědí
Vážení kolegové a kolegině rybáři,prosím o Vaše rady kde se v středočeských vodách dají ulovit sumečci americký.Rád bych na ně s děckama zkusil jít.Předem děkuji.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 25. prosince 2011 ve 12:33 ® Fryw
-
AHoj. Připojím se k dotazu. Víte o nějakém revíru v okolí Brna kde je velká pravděpodobnost se s touto rybou setkat? Býval kdysi docela hojný ve Cvrčovicích, ale za minulou sezonu jsem se s ním nesetkal. Nikdy jsem tohoto sumečka nechytil a celkem rád bych se na něj podíval.
reagovat - Neděle 25. prosince 2011 v 6:50 ® Nerodia reakce na …
-
Bylo to na jaře ,chtěl jsem je do akvária.Můj zájem mimo tradičních akva.ryb je chov raků,krabů a jiných potvor které se moc lidem nelíbí (červorovec,)a hadů.
reagovat - Sobota 24. prosince 2011 ve 23:34 ® ladamaj reakce na …
-
Nerodia>nikde jsem to nečet ze se po takovém místě sháníš a ani za jakým účelem.
reagovat - Sobota 24. prosince 2011 v 10:19 ® Nerodia
-
Vážení kolegové je pro mě veliké překvapení že najednou víte kde se nechají tyto ryby nachytat ,když jsem je sháněl tak se skoro nikdo neozval.
reagovat - Pátek 23. prosince 2011 ve 22:51 ® Deaf reakce na …
-
Ahojda,no na chatě bylo super jaro-zachytal jsem si,vše kromě jednoho šlo zpět,podzim už takovej nebyl,ale jinak je tam perfektně celej rok a když to nebere tak je tam klid.Čučíš na řeku a ticho(a
reagovat)-prostě pohoda.
- Pátek 23. prosince 2011 ve 22:40 ® Deaf reakce na …
-
No já tam byl párkrát a vždycky stejný,samý TRUMENI-a na cokoliv(byl jsem z toho na prášky…).Zas na druhou stranu se tam člověk nenudí a je tam pěkně.
reagovat - Pátek 23. prosince 2011 ve 14:38 ® slanny reakce na …
-
MIRAS79> ahoj dík za radu,MLÉKOJEDY si nechávám jako poslední možnost.Jak se daří co šupinky na OHŘI?Ozvi se !!!ZDRAVÍME.
reagovat - Pátek 23. prosince 2011 v 1:56 ® ladamaj reakce na …
-
MIRAS79>já odtamtud pocházím a znám to tam jako svoje boty,kurňa jak je ten svět malej.
reagovat - Pátek 23. prosince 2011 v 1:40 ® Deaf
-
Ahoj,já ti poradím-určitě.. Byli jsme tam s dětma spolu a tahali jednoho za druhým.Byla to pískovna Mlékojedy-Tišice,je to u Neratovic.Poblíž je Labe(Obříství) a tam jich je taky hodně… Pozdravuj doma.
reagovat - Středa 21. prosince 2011 v 18:21 ® ladamaj
-
slanny>sou úseky Labe jakož to řeky kde je hojně někde pomalu mizí.Vše záleží kam až bys chtěl jezdit!
reagovat - Úterý 20. prosince 2011 ve 23:32 ® morcák
-
Dobrý je to na slepých ramenech na Labi a chytíte je tam jak na žížalu tak i na boilie
reagovat - Pondělí 5. prosince 2011 ve 21:21 ® superweb
-
Tune kolem Tynce n.L. – tynecke mokrady nebo jak tomu rikaji. Velikostne nicmoc a vetsinou takovy vyhubli. Skdoa ze driv tam byvala hromada hezkych jinych ryb a dneska zavadit o neco krome sumecka je zazrak.Pred povodnema 2002 jsme jich tahali spoustu z Berounky – pri lovu uhore na rousnice to byl az opruz, ale tenkrat byli alespon pekni i 30cm+
reagovat - Pondělí 5. prosince 2011 v 16:02 ® Malinko
-
Labe 18, Borecka tun, sli i na smacky kdyz je chci na jidlo jedu tam.
reagovat - Neděle 4. prosince 2011 v 15:05 ® MP-E65mm
-
Normálně na takové otázky neodpovídám, ale vzhledem k tomu, že trumen je ryba v očích mnoha rybářů neoblíbená, tak ti s čistým svědomím mohu říct, že největší zkušenosti mám na revíru Labe 22.
reagovat