Chytej.cz

trumen necteno

4.12.2011 | slanny | 20.424 zobrazení | 14 odpovědí

Vážení kolegové a kolegině rybáři,prosím o Vaše rady kde se v středočeských vodách dají ulovit sumečci americký.Rád bych na ně s děckama zkusil jít.Předem děkuji.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 25. prosince 2011 ve 12:33 ® Fryw
Fryw

AHoj. Připojím se k dotazu. Víte o nějakém revíru v okolí Brna kde je velká pravděpodobnost se s touto rybou setkat? Býval kdysi docela hojný ve Cvrčovicích, ale za minulou sezonu jsem se s ním nesetkal. Nikdy jsem tohoto sumečka nechytil a celkem rád bych se na něj podíval.

reagovat
Neděle 25. prosince 2011 v 6:50 ® Nerodia reakce na …
Nerodia

Bylo to na jaře ,chtěl jsem je do akvária.Můj zájem mimo tradičních akva.ryb je chov raků,krabů a jiných potvor které se moc lidem nelíbí (červorovec,)a ha­dů.

reagovat
Sobota 24. prosince 2011 ve 23:34 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

Nerodia>nikde jsem to nečet ze se po takovém místě sháníš a ani za jakým účelem.

reagovat
Sobota 24. prosince 2011 v 10:19 ® Nerodia
Nerodia

Vážení kolegové je pro mě veliké překvapení že najednou víte kde se nechají tyto ryby nachytat ,když jsem je sháněl tak se skoro nikdo neozval.

reagovat
Pátek 23. prosince 2011 ve 22:51 ® Deaf reakce na …

Ahojda,no na chatě bylo super jaro-zachytal jsem si,vše kromě jednoho šlo zpět,podzim už takovej nebyl,ale jinak je tam perfektně celej rok a když to nebere tak je tam klid.Čučíš na řeku a ticho(apivo :-) )-prostě pohoda.

reagovat
Pátek 23. prosince 2011 ve 22:40 ® Deaf reakce na …

No já tam byl párkrát a vždycky stejný,samý TRUMENI-a na cokoliv(byl jsem z toho na prášky…).Zas na druhou stranu se tam člověk nenudí a je tam pěkně.

reagovat
Pátek 23. prosince 2011 ve 14:38 ® slanny reakce na …
slanny

MIRAS79> ahoj dík za radu,MLÉKOJEDY si nechávám jako poslední možnost.Jak se daří co šupinky na OHŘI?Ozvi se !!!ZDRAVÍME.

reagovat
Pátek 23. prosince 2011 v 1:56 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

MIRAS79>já odtamtud pocházím a znám to tam jako svoje boty,kurňa jak je ten svět malej.:-))

reagovat
Pátek 23. prosince 2011 v 1:40 ® Deaf

Ahoj,já ti poradím-určitě.. Byli jsme tam s dětma spolu a tahali jednoho za druhým.Byla to pískovna Mlékojedy-Tišice,je to u Neratovic.Poblíž je Labe(Obříství) a tam jich je taky hodně… Pozdravuj doma.

reagovat
Středa 21. prosince 2011 v 18:21 ® ladamaj
ladamaj

slanny>sou úseky Labe jakož to řeky kde je hojně někde pomalu mizí.Vše záleží kam až bys chtěl jezdit!

reagovat
Úterý 20. prosince 2011 ve 23:32 ® morcák
morcák

Dobrý je to na slepých ramenech na Labi a chytíte je tam jak na žížalu tak i na boilie :-)

reagovat
Pondělí 5. prosince 2011 ve 21:21 ® superweb
superweb

Tune kolem Tynce n.L. – tynecke mokrady nebo jak tomu rikaji. Velikostne nicmoc a vetsinou takovy vyhubli. Skdoa ze driv tam byvala hromada hezkych jinych ryb a dneska zavadit o neco krome sumecka je zazrak.Pred povodnema 2002 jsme jich tahali spoustu z Berounky – pri lovu uhore na rousnice to byl az opruz, ale tenkrat byli alespon pekni i 30cm+

reagovat
Pondělí 5. prosince 2011 v 16:02 ® Malinko
Malinko

Labe 18, Borecka tun, sli i na smacky kdyz je chci na jidlo jedu tam.

reagovat
Neděle 4. prosince 2011 v 15:05 ® MP-E65mm
MP-E65mm

Normálně na takové otázky neodpovídám, ale vzhledem k tomu, že trumen je ryba v očích mnoha rybářů neoblíbená, tak ti s čistým svědomím mohu říct, že největší zkušenosti mám na revíru Labe 22.

reagovat