Vyhledávání
Celoroční hájení Pstruha potočního
3.12.2011 | minnow | 34.643 zobrazení | 131 odpovědíUrčitě jste všichni zaregistrovali že oproti minulému desetiletí se počet Pstruhů po. značně sníšil. Byli by jste pro zavedení celoročního hajení Pstruha po., nebo jak by jste tuto situaci s pstruhem řešili?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 9. prosince 2011 ve 23:50 ® dodorider reakce na …
-
sunet> ted si me nastval
reagovatja blbec nakoupil zasoby
kdo to ted jako ma jist
- Pátek 9. prosince 2011 ve 23:01 ® sunet reakce na …
-
dodorider>Toho konce světa se nemusíš obávat, jeden český vědec přišel na to, že ve výpočtu je chyba, konec je tak v nedohlednu
reagovat - Pátek 9. prosince 2011 ve 20:13 ® dodorider reakce na …
-
sunet> hele nekde sem cetl, ze v roce 2012 ma byt nekdy kolem 21. prosince podle majskeho kalendare konec svet! Tak pokud muzes, zavolej vsem pribuznym do ciziny pokud nake v cizine mas at prijedou do cech! Pac tady sme nejmin o tricet let pozadu.
reagovat - Pátek 9. prosince 2011 v 19:28 ® dodorider reakce na …
-
sunet> ok kdo to da do blesku heh
reagovat - Pátek 9. prosince 2011 ve 13:15 ® sunet reakce na …
-
dodorider> No, mohli bysme s tím něco začít dělat. Benzín obsahuje určité procento aromatických uhlovodíků a ty jsou jak známo karcinogenní. To je možná lepší než průjem
reagovat.
- Pátek 9. prosince 2011 v 9:12 ® dodorider reakce na …
-
1Mara> njn, ale jak rika, me chutna, jim ho dost casto a nic mi neni
reagovattady ty clanky se siri jako nedavna nemoc z okurek
a jak byla okurka levna
proc jen nekdo nerekl ze jsou prujmy z benzinu
trebas by sel taky na 3kc za litr
- Pátek 9. prosince 2011 v 8:34 ® Axamith
-
Je vidět, jak jsme postupně zráli. Já měl kdysi v papírech taky pstruhy, za které se stydím. A s léty šla ta osobní hranice výš a výš. Celoroční hájení PO a LI jsou bohužel v současnosti sny, v naší MO neprošlo ani zvýšení míry.
reagovat - Pátek 9. prosince 2011 v 7:57 ® nnnap reakce na …
-
regulus> já už sem se z toho pozbíral
Mé texty mohou být pestré, pravopis rovněž. I cizí radost mne potěší, jestli mi rozumíš
reagovat - Pátek 9. prosince 2011 v 0:32 ® regulus reakce na …
-
nnnap> njn, sem to tiše opravil abys nebyl za vola
reagovat, no dočká se tady člověk nějakýho vděku …
- Pátek 9. prosince 2011 v 0:09 ® nnnap reakce na …
-
nnnap> kluci, to „i“ tam bilo schvalně.
reagovat - Pátek 9. prosince 2011 v 0:07 ® nnnap reakce na …
-
rgb23> podívej se, já hážu vietnam a čínu do jednoho ekologického pytle. Potraviny,V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ. To samé mám u ukrajinských potravin. V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ.
reagovat - Pátek 9. prosince 2011 v 0:06 ® rgb23
-
rgb23> když vezmu v potaz nálezy u k nám importovaných ryb za posledního půl roku: v červnu: 5000 kg mrazených sleďů z Norska – pozitivní na Anisakis, červenec: 2187 kartonů (jeden karton = 28 konzerv), hmotnost konzervy 120 g. Celkem 61 236 kusů konzerv sardinky v rostlinném oleji („HAMÉ OCEAN“) balení po 120 g, datum minimální trvanlivosti 31. 12. 2014, dále Halibut z polské firmy Almar sp. Z o.o. Kartuzy. Identifikační značka PL 22051801WE, datum spotřeby 1. 8. 2011 č. šarže 0707PNT. Balení po 113 g. – přítomnost bakterie Listeria monocytogenes. Září: SAIRA Sardinela ve vlastní šťávě – celkem 1600 kartonů po 24 konzervách (celkem 9216 kg)původem z Estonska, dne 14. 2. 2011 vše distribuováno dalším odběratelům v rámci ČR – nadlimitní množství histaminu. Listopad: zásilka 3 360 kg vakuově baleného tuňáka ze Španělska kvůli zásadní závadě v označení., opět Listopad: Rybí prsty původem z Estonska, šarže č. LL 264212, LL216112 a L27911056 a Budget Rybí prsty 250 g, CZ 3084, datum minimální trvanlivosti: 25. 11. 2012. Deklarace obsahu masa na obale u některých výrobků nesouhlasí, dále bylo zjištěno, že výrobky také obsahují polyfosfáty, které na obale nejsou deklarovány. Prosinec: rybí konzervy z Lotyšska – konzervované šproty v oleji (Sprotten in Öl), značky “ULAN“, balení po 160 g, datum spotřeby 24. 02. 2014, šarže číslo A017294/01353, země původu Lotyšsko. … vykopírováno a zkráceno z intranetu SVS
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 23:30 ® rgb23 reakce na …
-
nnnap> nejsem propagátor pangase, ale je to ryba jako každá jiná. Jednu dobu sice běhaly po mailech a ve zprávách hoaxy, jak je škodlivý, žije v močůvkách Mekongu, koupou ho v malachitové zeleni a nevím co ještě… Hluboce mražený je časem na pánvi stejné bláto jako jakákoliv jiná ryba. O zdravotní závadnosti ale nemůže být řeč a proti gustu žádný dišputát.
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 20:40 ® nnnap
-
pangas je „vinikajici!“ Zvlašť když ho teď mají v albertu za 59 kč kilo
reagovat
Rači uvozovky, kdyby to i někdo nepochopil. - Čtvrtek 8. prosince 2011 v 17:42 ® 1Mara reakce na …
-
dodorider> Já už ho po těch info co jsem dříve četl také nejím , to už je asi cca. 4 roky. http://zena.centrum.cz/…clanek.phtml?…
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2011 v 17:24 ® zalesak05 reakce na …
-
Pangasiusa bych nejedl
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2011 v 17:05 ® dodorider reakce na …
-
osprey> me posledni doubou nejak zachutnal pangas na masle
reagovatnemusim to cistit a ani se s tim tahat po taskach nebo ve vezirku jen to hodim na panev k tom pak hranolku a nebo jen chleba a smakuje :d
- Čtvrtek 8. prosince 2011 v 15:55 ® Segoves reakce na …
-
osprey> tlouště sem taky jako malej ochutnával ale rychle sem přišel na to že je škoda ho zabíjet
reagovatikdyž měl sem ho v zimě a to byl daleko lepší… u potočáků bych si mohl lejt máslo na hlavu a jednoho bohužel kapitálního pstruha budu skutečně litovat nadosmrti…i kdyby jen proto že sem se připravil o krásnej zážitek
…já měl bohužel smůlu že můj tata rybařil…vlastně pytlačil…za dob kdy bylo ryb plno a vždycky mi tloukl do hlavy že mám brát všechno že si máma pochutná a že ta povolenka taky něco stála…nemyslí to zle ale než sem pochopil jak se věci mají a o co mi v tej rybařině de tak sem udělal dost prasáren kterejma bych se nechlubil
- Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 14:30 ® osprey reakce na …
-
kejra> Neukradl. Já si tenkrát ty dva chudáky poctivě obral. A navíc ten tvůj byl větší. Víš jak ti závidím toho půl centimetru navíc?
Já měl v pytlíku od svačiny okouna. Taky dopadl špatně. To bylo později.
Ostatně dnes je to jeden důvod, proč v létě téměř neberu dravce. Nestojím o to, abych po celodenním courání u vody donesl rybu a lezly jí z masa žebra. Podzim je v tomto ohledu lepší.
Pro mě je dobrá ryba k večeři pořád ještě svátek a chci si to vychutnat. Ale jednou za měsíc mi to stačí. Takže to tak akorát vyjde – pár duháků po jaru, nějaký kapřík v létě, štika, candát a pár okounů na podzim a rok je pryč.
Jak mám pocit, že je některá ryba vzácná a je jí škoda – aktuálně potočák, lipan, parma,… tak je pro mě nedotknutelná – pokud ji dokážu v pořádku pustit.
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 14:12 ® kejra
-
osprey>Ten tlouští příběh jsi mi snad ukradl!!…akorát s tím,že ten můj měl 26cm a nosil jsem jej ještě půl dne v somradle,pečlivě zabaleného v sáčku od mlíka
reagovat…myslím,že ho tenkrát,chudáka polotekutého,nechtěli ani ty kačeny
- Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 13:02 ® osprey reakce na …
-
kejra> To byla RYBA! Já jsem z kraje na rozvodí. Pár malých rybníků s násaďáky a potůčky co překročíš. Chytit a sníst si vlastnoručně chycenou rybu, to byl v první řadě zážitek. A pro mě vzácný.
Pytlačení u nás doma neviděli rádi, takže mi to za ty řeči nestálo. Proto jsem svých několik prvních tloušťů s velikou slávou přivezl – včetně dvou, co měli 25,5 cm. Dost rychle jsem to ale přestal dělat. Tloušť je tloušť
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2011 v 9:13 ® kejra
-
osprey>No to muselo být papáníčko
reagovat…samému mi ale teče máslo po hlavě neb jsem taky v dřevích dobách bral ze pstruhovky povinné 4 kusy včetně lipanů
- Čtvrtek 8. prosince 2011 v 9:11 ® dodorider reakce na …
-
osprey> rikam clovek je lovec, ale musi myslet na to aby casem bylo co lovit
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 2:45 ® osprey reakce na …
-
dodorider> Nemá smysl toho litovat. Člověk musí k určitým názorům dozrát. Já kdysi měřil tlouště jestli má míru (ano, těch 25 cm), abych ho mohl sežrat.
reagovat - Středa 7. prosince 2011 ve 22:14 ® dodorider reakce na …
-
Segoves> osbne sem tak okolo 15roku zivota byl tak rad ze sem si jich taky par vzal ale ted uz asi tretim rokem bych to nedokazal a lituji toho co sem delal
reagovat - Středa 7. prosince 2011 ve 22:09 ® Segoves reakce na …
-
dodorider> taky si myslim…lidi by ze začátku brblali ale po roce po dvou by to brali jako samozřejmost pokud by se teda ukázalo že ryb skutečně přibylo
reagovat - Středa 7. prosince 2011 ve 21:42 ® dodorider
-
sunet> plne souhlasim! Potocak je ryba, ta potrebuje vodu a prirozene podminky a kde sou? kdyz lide ricky kde se jim darilo nejak nezmrsi vodnim dilem, aby mohli bydlet, tak je voda totalne spinava a nebo v ni neni sance na zivot. Ja bych mozna souhlasil s tim udelat z reviru jako je Svatava rotava rolava nektere casti jizery a jine toky po cele cr a hlavne JC udelat pstruhove reviry kde by platilo celorocne chyt a pust. Mozna je to extrem ale bylo by to lepsi pro rybu.
reagovat - Středa 7. prosince 2011 v 9:18 ® džigit
-
osprey> ve čtrnácti mi to taky moc nešlo
reagovat - Středa 7. prosince 2011 v 9:15 ® Mates(původní) reakce na …
-
sunet> Kdyby si tušil v čem se dá udržet 100 „potočáků“, kteří navíc rostou a prosperují, tak by si se možná i divil
reagovat - Úterý 6. prosince 2011 ve 23:51 ® sunet
-
Mates(původní)> No, co jsem vyčetl z dřívějších diskuzí, jedná se o rybník ve výše položené oblasti s celkem silným přítokem. Třeba tam byla tak studená voda, že se granuláčovým duchákům moc nelíbila
reagovat.