Vyhledávání
jaký feederový prut???
30.11.2011 | vovo | 14.030 zobrazení | 17 odpovědí
Budu si pořizovat Feeder myslíte si že tenhle je pro mě začátečníka vhodný http://www.tropicliberec.cz/…1000m-zdarma-
A máte sním nějaké skušenosti???
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 1. prosince 2011 ve 13:54 ® Fryw reakce na …
-
Já si myslím, že do určité hranice cena odráží i užitnou hodnotu pro zákazníka. S dražším feederem si určitě líp zachytáš. Ale pro začátek mi vyhovuje i ten feeder za pár stovek, stejně jsem si ještě nevyzkoušel všechno a dostatečně nevyužil to co mi i takto levný prut může nabídnout.
reagovat - Čtvrtek 1. prosince 2011 ve 13:01 ® džigit reakce na …
-
vovo> neboj,z toho jednou vyrosteš,snad…
reagovat - Čtvrtek 1. prosince 2011 ve 12:54 ® vovo
-
Děkuju konečně někdo v podobne situaci ja si myslím že kolikrát levné věci o kterých si myslíme že dlouho nevidrží mnohokrát vydrží víc než ty drahé
reagovat - Čtvrtek 1. prosince 2011 v 11:58 ® Fryw
-
O feederu jsem začal uvažovat teprve letos. V jednom obchodě jsem narazil na feeder za 500, koupil jej a začal chytat. Prut funguje dobře. Zatím mě nelimituje tak levný prut ale spíš mé znalosti a zkušenosti. Až budu mít pocit, že vím a umím tolik, že by na uplatnění těchto dovedností prut nestačil, zainvestuju víc. Zatím necítím potřebu kupovat něco dražšího. Tebou uvedený feeder bude jistě kvalitnější a nevidím důvod, proč by neměl stačit na seznámení se s tímto způsobem lovu.
reagovat - Čtvrtek 1. prosince 2011 v 9:08 ® vovo
-
Ja stim budu začinat a chtěl bych spis jenom neco na skousku ja sem skousel chytat na strycuv feeder a bavilo me to tak si ho chci koupit taky ale nevim jestli když na to budu chytat rok me to neprstane bavit nechtel bych aby me pak lezel někde ve skryni feeder za 2 nebo 3 tisice kdys me to prestane bavit
reagovat - Čtvrtek 1. prosince 2011 v 1:48 ® ladamaj reakce na …
-
vovo>záleží co očekáváš od prutu který chceš a s jakou rybou se budeš moct utkat při zdolávání.Osobně ho neznám ale zatu cenu a stou víbavou no asi bych si raději připlatil a koupil něco kvalitnějšího pokud to chceš na delší dobu.
reagovat - Středa 30. listopadu 2011 ve 22:29 ® osprey reakce na …
-
vovo> Je to velice levná sestava, takže zázraky nečekej. Ono s tím v zásadě půjde chytat v podstatě všechno, co si přeješ, ale kdybys měl několik různých prutů o něco vyšší kategorie, byl by to dost rozdíl. Jestliže chceš chytat cejny a karasy a zároveň štiky, tak to jsou velice protichůdné požadavky kladené na ten prut.
Pokud tě do té koupě tlačí cena, tak ti asi nic jiného nezbyde. Za ty peníze moc podobných nabídek není. Ale neboj, chytat to bude.
reagovat - Středa 30. listopadu 2011 ve 21:37 ® Fryw
-
Myslím, že na tebou vyjmenované ryby je feeder vhodný. Ale nejspíš to nebude jen jeden feederový prut, který bude vhodný na cejny a zároveň i na amury (štiku a amura bych stejně chytal jinou metodou než na feeder). 25 vlasec je dost silný (na cejny určitě). Tento feeder bude spíš na větší ryby.
reagovat - Středa 30. listopadu 2011 v 19:06 ® vovo
-
chtěl bych na něj chytat od menších ryb (cejni,karasi atd..) přes menší kapříky,amury,tlouště až po candáty a štiky Je na to ten feeder vhodný??? A mám použít ten vlasec co tam k tomu je nebo mam koupit jiný
reagovat - Středa 30. listopadu 2011 v 18:32 ® stump
-
Záleží na to, kde chceš nejčastěji chytat a jaké ryby tam očekáváš. Doporučuji ti přečíst si něco o lovu s feederem. Jsou toho plné časopisy, vyšlo několik pěkných knížek a i na tomto vebu se toho nalezne dost a dost.
reagovat - Středa 30. listopadu 2011 v 17:44 ® vovo
-
Radši se vraťme k otázce
reagovat - Středa 30. listopadu 2011 v 17:39 ® vovo
-
Aha hmmm
reagovatdiky
- Středa 30. listopadu 2011 v 17:31 ® kerob
-
Tu hrubku v nazvu fora jsem ti opravil.
reagovat - Středa 30. listopadu 2011 v 17:25 ® LuboO reakce na …
-
vovo> chlape, kukni na nazov fora, max well ti chce dat najavo tvoje nedostatky, nevidis?
reagovat - Středa 30. listopadu 2011 v 17:23 ® vovo
-
nic proti ale ta čeština hmmmm.....
reagovat:D:D:D
- Středa 30. listopadu 2011 v 17:19 ® vovo
-
Začinam s feederem nikdy sem na něj nechytal jinak rybářský lístek mam 6 rok se mrkni na profil
reagovat - Středa 30. listopadu 2011 v 17:14 @ Max Well
-
Ťy si mladí ribař?
reagovat