Vyhledávání
CO SEBOU NA VÝPRAVY?
27.11.2011 | Quick2803 | 28.832 zobrazení | 97 odpovědí
Co vše si sebou berete na výpravy od 3 do 14 dnů? Napište mi seznam opravdu bych nechtěl něco zapomenout :-D Děkuji za příspěvky.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 24. ledna 2012 ve 21:59 ® Kubi reakce na …
-
Pokud jsi jako já, tak by Ti MPV mohlo stačit
reagovatTahám s sebou nepřeberné množství věcí, znáš to, co kdyby .....
- Úterý 17. ledna 2012 ve 14:02 ® ladamaj reakce na …
-
džigit>ty mužeš znáš svou hranici a určitě nejsi agresivní.
reagovat - Pondělí 16. ledna 2012 ve 23:12 ® džigit reakce na …
-
ladamaj> to jako bez Míry chlast ni? Tuš se vem,že ma šichtu,nebo mu roba zakaže…
reagovat - Pondělí 16. ledna 2012 ve 22:11 ® ladamaj
-
no hlavně pruty,nástrahy,dobré odpočívadlo,bivak,nějaké jídlo no a pokud je to možné tak krom hlídače(pejsánka)tak nějakého kolegu kdyby bylo potřeba pro něco zajet a hlavně ohledně toho co sebou vezeš to přemístit pokud není možnost mít auto kousek od sebe.Já jezdím na orlas a auto mám 2.5km od sebe takže vše nepoberu a nechat to bez dozoru to dnes nejde jezdíme převážně ve 3 a pes můj miláček.
reagovat - Neděle 15. ledna 2012 ve 21:28 ® ladamaj reakce na …
-
nnnap>no alkohol když je všeho s mírou není problém,hlavně dobrého hlídače abych nemusel vše balit a uklízet ráno zase opak.Jinak dobrou partu né sací komando a hlavně pohodáře.
reagovat - Neděle 15. ledna 2012 v 16:46 ® džigit
-
dáš šíšu a Lagavulin a navodíš pohodu
reagovat
Enem nesmi ryby otravovat - Neděle 15. ledna 2012 v 16:32 ® Alov reakce na …
-
nnnap> Kvalitní koncentrované ovoce. Ostatní je blaf…
reagovat - Neděle 15. ledna 2012 v 16:25 ® nnnap
-
tedy alkohol. Jakou značku preferujete pro posílení rybářské intuice? Já to mám blbý, protože bez auti ani ránu. Max. bír frí.
reagovat - Neděle 15. ledna 2012 v 15:26 ® tony.bobo reakce na …
-
Tak jak říkáš,sex je pro děcka dospělí chlastaj.
reagovat - Neděle 15. ledna 2012 ve 12:15 ® Alov reakce na …
-
nnnap> Si přece nebudu kazit těch pár chvilek klidu u vody. Prcání je pro děcka. My dospělí se radši vypijem a spočnem… No ni?
reagovat - Neděle 15. ledna 2012 ve 12:02 ® lunimus reakce na …
-
No … nás to učili trochu ináč … keď spozorujem jadrový výbuch, mám ostať stáť a pozerať čo sa deje … s pravdepodobnosťou 99,9% je to to posledné, čo v živote uvidím, tak prečo sa pripraviť o to „krásne“ divadlo?
reagovat - Sobota 10. prosince 2011 ve 12:26 ® nnnap
-
já bych to vrátil k serióznosti, tady. A co šprcky? Užijete je?
reagovat - Sobota 10. prosince 2011 v 11:24 ® džigit reakce na …
-
kejra> ty sis nandával až po přechodu tlakové vlny
reagovat - Sobota 10. prosince 2011 v 11:08 ® kejra
-
džigit>…zapomněl si igelitové pytlíky s gumičkami na končetinách…bez toho by ti správná poloha byla k ničemu!
reagovat - Sobota 10. prosince 2011 v 10:22 ® džigit reakce na …
-
nnnap> to bylo v době,kdy nás i učili,že jak uvidíš jaderný výbuch,musíš si lehnout patami k epicentru a zakrýt si hlavu rukama
reagovat - Sobota 10. prosince 2011 v 9:52 ® nnnap reakce na …
-
džigit> a vyhráli jste?
Kurňa je lepší být kamarát s pilotem tohoto letadla.
reagovat - Sobota 10. prosince 2011 ve 2:38 ® ladamaj reakce na …
-
Fryw>nepřeji ti zažívat napadení kterým se musím opravdu bránit.Zde to policie bere na lehkou váhu a vše řeší omluvou.Jinak by totiž dotyčnému hrozilo odnětí svobody ato od 5 let nahoru.Již to zažila sestra když mě napadly a to nemá tolik drzosti se ptát jestli sem invalida,jedna rada od ní aby sedly do auta a okamžitě odjeli měla co dělat aby mne udržela jinak sem je spráskal jak psi a pejsek byl v autě ale mám tmavé skla tak ho není vidět.To žesi troufnou na starší kteří se ubránit nedokážou mě vůbec nepřekvapí když si dovolí na mladší tak kam to spěje.Mám také za rok 8 napadení a u 9 sem chlapa dobyl jako koně dostal sem pokutu za nepřiměřenou obranu ale co je přiměřená obrana invalidy a policii je to fuk ještě dokáží být arogantní.Takže pomáhat a chránit darebáky tak to řeším posvém v mezích zákona.
reagovat - Sobota 10. prosince 2011 v 0:29 ® džigit reakce na …
-
nnnap> to jo,na nic jiného se to nehodí
reagovat
Když si vzpomenu,že jsem se o tom krasavci učil na vojně…/A10/ - Sobota 10. prosince 2011 v 0:15 ® nnnap reakce na …
-
džigit> no a kde bys ten gambáč jinak vozil? Afhánistán je dobrej.
reagovat - Sobota 10. prosince 2011 v 0:09 ® džigit reakce na …
-
nnnap> no pokud se do teho teď cpe Gambrihnus,nestoji ten mašingvér za nic.To može hned sypat do řeky.Granule jak granule!
reagovat - Sobota 10. prosince 2011 v 0:01 ® nnnap reakce na …
-
LuboO> je to mírová verze, zbrojovka plzeň, láduje se gambrinusem
reagovat - Pátek 9. prosince 2011 ve 23:54 ® džigit reakce na …
-
LuboO> se obávám,že při jeho kadenci,by se tam po jedné dávce, těch kuželek/lahváčů/ válel skoro kamion
reagovat - Pátek 9. prosince 2011 ve 23:19 ® Fryw
-
No ale líbí se mi, že to neplive hilzny. Je to tak šetrné, bezpečné, ekologické, ohleduplné
reagovat - Pátek 9. prosince 2011 ve 22:25 ® LuboO reakce na …
-
nnnap> nabija sa to tymi patronami, alebo tymi lahvacmi? Ak lahvace, tak rozkrm miesto a urcite ma chytis.:)
reagovat - Pátek 9. prosince 2011 v 19:51 ® nnnap
-
ano pánové, A-10 je moje oblíbené balsový letadýlko, v příštím životě bych chtěl být pilotem tohoto, až potom kapři. To zakrmování, to je dobrý nápad! Tady miláček
http://rednews.nova.cz/…am-leta.html
reagovat - Pátek 9. prosince 2011 v 19:43 ® Fryw reakce na …
-
ladamaj> zažil, bohužel. A musím se přiznat, že chodit v noci po Brně není nic příjemného. Za život bych to na prstech jedné ruky napočítal. Ale zatím necítím potřebu se nějak vyzbrojovat nebo připravovat. Možná je to chyba a možná se stane něco, po čem úplně změním názor. Ale snad ne. Zatím to dělám tak, že jdu ven jen s občankou a penězma co propiju, takže si na mě toho nikdo moc nevezme
reagovat - Pátek 9. prosince 2011 v 18:49 ® ladamaj
-
Fryw>zažils někdy nějaké napadení!Já osobně jich mám ročně cca 5–6 ato fizická a další určitě budou holt je to vše dobou a já se dost ostřílenej a skušeností se zbraněma mám slušné aspoň stěma co sem měl možnost použít včetně našeho slavného kulometu střílel sem i ve stoje a na prověrkách suprově hodně sem jezdil trénovat.Jinak pejsky ano ale zbraní sem měl už tolik že o žádnou ostrou ani nestojím proto volím psa ale nikde nelítá max. na zácchod a to jde tam kde nikdo nechodí je tak naučen jinak je to mazel nikoho si nevšímá,jó když ho pohladíš tak za tebou bude běhat a chtít se mazlit a nikdo na tebe nesmí šáhnout je k takovímu vícviku veden jaký pán takoví pes neví ani co to je košík chudák.
reagovat - Pátek 9. prosince 2011 v 18:43 ® džigit reakce na …
-
LuboO> ano,celé město
reagovat - Pátek 9. prosince 2011 v 18:27 ® LuboO reakce na …
-
Fryw> nacpi to do Thunderbolta a bojliiiiz strielaj z toho protitankoveho gulometu, co ma, to krasne rozkrmis miesto:DDD
reagovat - Pátek 9. prosince 2011 v 16:41 ® Fryw
-
džigit> Jo, letadlo, ale mohlo by místo jedné pumy zavěsit pytel s bojlís (nebo místo kulek dát kuličky halibuta do toho rotačního kanonu) a hned po náletu na narušitele zakrmit.
p.s. pevnej vrtulník nemám kde skladovat. Leda nafukovací, ale s tím nemám zkušenosti, tak bych chtěl i poprosit o nějakou radu s výběrem
reagovat