Vyhledávání
CO SEBOU NA VÝPRAVY?
27.11.2011 | Quick2803 | 28.856 zobrazení | 97 odpovědí
Co vše si sebou berete na výpravy od 3 do 14 dnů? Napište mi seznam opravdu bych nechtěl něco zapomenout :-D Děkuji za příspěvky.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 9. prosince 2011 v 16:23 ® džigit
-
Fryw> no naboucháš to do vrtulníku,zadáš souřadnice lovu a počkáš na výsadek
reagovatJestli se ovšem nepletu,A 10 Thunderbolt je letadlo.To bys mohl vynechat.Leda,že by sis chtěl plánované místo opravdu vyčistit
A psů se neboj,pomohou s případnou přepravou materiálu po zemi - Pátek 9. prosince 2011 v 16:13 ® Fryw reakce na …
-
ladamaj> já nějak moc nemusím psy a ani ty zbraně – nějak se necítím když kolem mě lítá pes co je od země vyšší než 50 cm
. No a vědomí že potkávám na ulici lidi, kteří mají pod bundou střelnou zbraň mi taky moc příjemné není. Ale nikomu to neberu, je to dáno tím, jak malé mám zkušenosti s pejskama a to, že jsem si nikdy ani nevystřelil (slaviu 620 nepočítám
) Každopádně pokud je člověk vyrovnaný, má zkušenosti a ví co a jak, tak nemám problém, ať si má co chce. Ale takové ty názory „střelná zbraň na obranu“, které mají sloužit k masovějšímu šíření zbraní mezi lid, ty celkem odsuzuju.
No ale i kdybych neodsuzoval, a měl nějakej kvér, miny, velkyho psa a tu zmiňovanou A-10, tak nevim, kam bych to na ty výpravy nacpal, do té malé fábie
reagovat - Pátek 9. prosince 2011 v 7:49 ® nnnap
-
máš ode mne povolenku na odstřel 5 ks.
reagovat - Pátek 9. prosince 2011 v 1:57 ® ladamaj reakce na …
-
Fryw>suhlas jde oto jak na koho přitěžující.Zbraň držím legálně a to plynovou a né jednu,paralizér je legální také i plynovkou tě zlikviduji bezpečná vzdálenost je min.3m pak muže být zranění smrtelné.Jinak 9mm sem již prodal,brokovnici rovněž no jako invalida nesmím mít zbrojní průkaz byť z profese mě musí občas hlídat no a už víc asi mluvit ani nemusím.Mám raději pejsky a tiché zbraně kterých je na trhu dostatek a zbroják nepotřebuješ jak píšu nestojím oto někoho zabíjet jen chránít své a jak jinak bych se měl bránit jako důchodce když se okolo tebe sejde 5 cikorek no naštěstí mám už pejska velkého a dobře vedeného nemluvím on to vycejtí a když ho vidí tak pokračují dále přesto mě RS upozornila co se na Mostecku děje ale když naně vystartoval žeho skusí tak už se ani nedivily že jedu sám šlo o chlapy kteří mě znaj tak to tesovaly já se
reagovatalevše proběhlo v pohodě kafčo pokec a ráno mě přišel zkontrolovat jestli sem OK.
- Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 23:24 ® Fryw
-
Tak to by byla asi i přitěžující okolnost, ten kdo nosí zbraň a má na to nějakej glejt, tak by byl asi posuzován, resp. jeho reakce posuzována přísněji.
Jinak včera tekla švestka na 70, ale to se nedalo, šla na 55.
LuboO > ani by mě nenapadlo si pistoli pořídit, natož střílet.
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 23:23 ® LuboO reakce na …
-
džigit> A co uz taky Tatratea 70, to je priam gulka do hlavy, spojena s anesteziou.
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 23:18 ® džigit reakce na …
-
LuboO> jasne,že 55 je větši a padnější argument.Nejednoho protivníka odrovná
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 23:17 ® Dawee reakce na …
-
já jako chudý student vrazím všechny peníze do dopravy a do vercajku a na ostatní už nějak nezbývá
reagovatnjn škodule holt nejezdí na vzduch
- Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 23:03 ® ladamaj
-
LuboO>ty § sem měl v malíčku ale doba se mění nemohu říkat co sem byl nebo sem zač to asi pochopíš už z toho co píšu.Fryw ti to naznačuje přesně jak to chodí u normálního smrtelníka já patřím uplně jinam a jinak mě posuzují s kvérem chodím po bankách i obchodech tak se snad doftípíš kdo asi tak sem nebo byl kam mě řadí,oubucman Otakar Motejl byl můj velice dobrý přítel a víc už nepovím nesmím.Jinak psi se nikoho nevšimnou naopak ale pokud se někdo pokusí mě okrást nebo napadnout tak pak zautočí a to bez povelu sou tak cvičení a nemusí u toho sedět ale pořád to hlídaj a když je bude chtít napadnout jakou koliv zbraní či klackem toho se vůbec nebojí ani střelby tak pak teprve zasáhnu jinak je nechám dotyčného klíďo spoutám a počkám na policii kterou přivolám sám osobně ale musíš být v právu proto radím ten § aby se to neotočilo proti tobě nato pozor soudce bývá chitlaví a policie také vím očem je řeč nejsem ořezávátko radím co nejlépe né plkání.
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 22:58 ® LuboO reakce na …
-
džigit> 40? zo slabeho kraja si ty, u nas okolo 55 je zaklad, na ktorom potom staviame…:DD
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 22:50 ® džigit reakce na …
-
LuboO> a nebo solidních 4O voltů(procent)
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 22:46 ® LuboO reakce na …
-
Fryw> a kaslem na to, lepsie demion kaliber 5 litrov ako pistol cal 9 mm.
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 22:45 ® LuboO reakce na …
-
Fryw> jasne, ze je to o dokazovani, tvrdeni proti tvrdeniu, vyklade zakona a inych veciach. Ale ak niekoho nacapes, ze ti kradne cajk a on zacne utekat, postves nanho psy? Alebo strelis po nom? Nejdem sa pustat do tychto debat, ja som len chcel povedat, ze nemam rad taketo verejne propagovanie zbrani a ich nezbytnost na rybach. Ak psa, tak na to, aby ma upozornil, ze niekto ide a ak bude niekto kradnut, tak mu dam podberakom po chrbte a nech mi dokazuje, ze nespadol, ked utekal. A ked pridu traja, tak nespravim nic, ale aby som po niekom strielal, na to nemam zaludok ani povahu.
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 22:12 ® Fryw reakce na …
-
džigit> já to tak dělám. Do školy vozím udice a k vodě pár zákoníků. Ne že bych si myslel že to tam a tam využiju, ale kdo to má furt přehazovat no. Co když se začne cejn hlásit o svoje práva a já nebudu z hlavy vědět?
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 22:01 ® džigit reakce na …
-
Fryw> dle zadání fóra to vypadá,že krom zbrojního arzenálu by měl zadavatel přibrat i nějaké ty právní normy
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 21:55 ® Fryw reakce na …
-
LuboO> ajo vlastně, vidiš vlastně musíš zapsat bezprostředně.
K ty přiměřenosti obrany. To není zase tak jednoduchy, neporovnává se jen kdo měl větší kvér.Je naprosto jasné, že pokud má být obrana účinná, musí být silnější než útok. Je mnoho okolností které mohou rozhodnutí případného soudu ovlivnit. Jedná se často o sekundy a tam není moc velký „manévrovací prostor“ a vybírat si. Určitě se dá dohledat i patřičná judikatura, která by přispěla k platnějšímu hodnocení. Nic méně, situace a faktory jsou značně rozdílné a jednoznačně nemůžeme říct asi nic moc. Jen obecné fráze, které když přijde na věc (rozsudek) nemusejí ani platit.
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 21:35 ® LuboO reakce na …
-
nnnap> tvoj ptacek je nepodstatny a pre mna nezaujimavy:)
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 21:33 ® nnnap reakce na …
-
LuboO> aby můj ptáček dlouho nečekal!
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 21:25 ® LuboO reakce na …
-
Fryw> najprv zapisem, potom si dam cigaro…:DD
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 21:24 ® LuboO
-
ladamaj> no neviem, asi tie § nepoznas, obrana ma byt adekvatna utoku, ak na mna postves psy alebo vystrelis, tak sedis v base, kamarade, a aka zbran proti zbrani? To ako 9 mm proti palici? Alebo psy proti comu? Ak na mna postves psy na verejnom priestranstve a ja ich v ramci krajnej nudze po vyuziti vsetkych inych dostupnych prostriedkov zastrelim, napr, alebo inak zlikvidujem, mozes mi prd makovy. Nie si na sukromnom majetku svojom, si na rybach, kde moze ist jkazdy. Inak takychto militantnych typov nemusim, sorry za uprimnost…
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 20:58 ® reakce na …
-
ladamaj:to kľudne nejakému zlodejíčkovi vystrelíš dieru do hnáty? A to sa dá nejako obhájiť?:)
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 20:49 ® ladamaj
-
LuboO>nezastřelím to zvládnou moji pejsci ale poku by jim chtěl ublížit tak ho dokážu spacifikovat,zbraň je až to poslední.Není umysl někoho zabíjet pokud se nebude pokoušet mě ublížit to pak je jiná přesto stačí 1ránana dolní končetinu a pak telefon nic se ti nestane zbraň proti zbrani znám § a pokud ne tak pozor na překročení zákona.
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 20:41 ® Fryw reakce na …
-
LuboO> a pak si dáš cigáro a v klidu to zapíšeš
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 20:21 ® LuboO reakce na …
-
nnnap> lebo sa tam vyskytol. A kradne mi larvy.
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 20:20 ® nnnap reakce na …
-
LuboO> proč datla?!
to je pěkný ptáček.
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2011 v 19:47 ® LuboO reakce na …
-
Fryw> tak zastrelim zlodeja, kapra a ked budem v razi, tak aj par rybarov okolo a datla vedla na strome…
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2011 v 18:47 ® Fryw
-
LuboO> a co teprv když zrovna bude záběr, že?
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2011 v 18:17 ® džigit reakce na …
-
Dawee> na to stačí Var2 a malá bomba,vleze to do ešusu
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2011 v 18:07 ® Dawee
-
to ne, ale na delší vzdálenost se to docela pronese
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2011 v 15:28 ® LuboO
-
ty na neho vytiahnes, kurna, co robim?
reagovat