Vyhledávání
CO SEBOU NA VÝPRAVY?
27.11.2011 | Quick2803 | 28.831 zobrazení | 97 odpovědí
Co vše si sebou berete na výpravy od 3 do 14 dnů? Napište mi seznam opravdu bych nechtěl něco zapomenout :-D Děkuji za příspěvky.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 8. prosince 2011 v 15:21 ® LuboO reakce na …
-
ladamaj> niekto bude v noci kradnut, ti na neho vitiahnes kvera, on bude kradnut dalej a co potom? Zastrelis ho? Nemilosrdne, cely zasobnik?
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 4:36 ® ladamaj reakce na …
-
nnnap>stou ochranou a obranou se bude muset každej poprat asi sám.Mám svou metodu a zatím mě okrad spíš někdo známí jak cizí a od té doby mě do věcí nesmí nikdo bez mého vědomí.
reagovat - Středa 7. prosince 2011 ve 20:30 ® nnnap reakce na …
-
ladamaj> víš, co, já nejím čínckej česnek a život bych čínskému Tesco value 9V nesvěřil.
Proto uvažuju i o krajní variantě a to zákop za židličkou a jeden obranej granát. Vyžaduje to ovšem vojenskou lopatku sebou k vodě navíc.
Znáte ho?Stařík vzpomíná na 2 světovou- To jsme je hnali!… nebo oni hnali nas?..............Pak jsem dostal kulkou mezi lopatky..... nebo lopatkou mezi kulky?…
reagovat - Středa 7. prosince 2011 ve 20:07 ® ladamaj reakce na …
-
nnnap>o tom co jsem psal také nikdo neví a jentak neuvidí jde o odskoušenou metodu a fuguje bez problémů.Jinak existuje i infra záření přes které snímáš veškerý pohyb okolo sebe a moc práce to nainstalování nedá a stačí těch 9v a je to nadlouho.
reagovat - Středa 7. prosince 2011 v 17:26 ® nnnap reakce na …
-
ladamaj> to je trošku staromódní. A navíc tvůj život záleží na 9. Čínské 9V. Já uvažuji o nášlapných minách v okruhu asi 50 metrů kolem, jako signálky a pod židličku bych si naskládal útočné granáty. To je dost sladěný. Ty miny si chcu nechat udělat v číně v nějakém nenápadném koloru a přirozeném tvaru, nejspíše psího lejna. Já vím, je to blbý, kdo by do toho přes den šlapal, že/ kávu dášo/, ale to je právě ta bezpečnostní finta. Přes den do toho nikdo nešllápne a v noci hovno uvidí
reagovat - Středa 7. prosince 2011 ve 12:20 ® ladamaj
-
CHlapi a to bezesrandy,na zabezpečení stačí hlásiče a kus vlasce se zátěží aby to fugovalo jako při lovu no a příposlech.Včas vás to upozorní že je něco v nepořádku no a potom je dobrej pejsek nebo zdatnost a nějakou tu hračku na obranu.Není umysl někoho zabíjet ale dát mu co proto a příště už se jen tak neoběví pokud se nejedná o flegmouše.Při takové návštěvě jde jen o získání peněz a pokud bude vědět že jste zabezpečeni tak myslím že tu odvahu už nenajde se vracet no a mužete klidně.
reagovat - Úterý 6. prosince 2011 ve 23:19 ® LuboO reakce na …
-
nnnap> tak to si bol ty, co ma kopirujes pri cisteni lovneho miesta…
reagovat - Úterý 6. prosince 2011 ve 21:18 ® džigit reakce na …
-
Dawee> to chodíš s dvoukolákem ne?
reagovat - Úterý 6. prosince 2011 v 19:32 ® nnnap
-
já se běžně spokojím se satelitní kontrolou lovného místa a jeho vyčištěním A-10. Není třeba to přehánět. Jsem konzervativec. Ctím klasické hodnoty- právo, právo na spravedlnost, právo na smrt!
reagovat - Úterý 6. prosince 2011 v 19:27 ® Dawee
-
Hlavně plynovej vařič a dostatečnou zásobu kávy
reagovat - Neděle 4. prosince 2011 ve 23:13 ® reakce na …
-
LuboO:ja ryby púšťam,ja si len zbraňami hájim svoje miesto a chránim majetok:D
reagovat - Neděle 4. prosince 2011 ve 23:02 ® LuboO
-
Luban> aj lov ryb riesim Warthogom…
a tiez rybarsku straz…
:DDD asi skoncime, lebo niekomu stupime na otlak
reagovat - Neděle 4. prosince 2011 ve 23:00 ® reakce na …
-
LuboO:to nie je špatné,ale kde máš potom prúty?
reagovat - Neděle 4. prosince 2011 ve 22:36 ® LuboO reakce na …
-
Luban> ja nie, ja to riesim Warthogom:))
reagovat - Neděle 4. prosince 2011 ve 22:25 ®
-
To nepotrebujem,rešpektujem obsadené lovné miesta,sám si hranice svojho lovného priestoru vytyčujem mínami M-18 CLAYMORE
reagovat - Neděle 4. prosince 2011 ve 22:16 ® LuboO reakce na …
-
Luban> ja by som pribalil aj Boženu, co ked si nejaky domaci obsadil svoje miesto a zabezpecil nejakymi skakavymi Betty?
reagovat - Neděle 4. prosince 2011 ve 22:14 ® reakce na …
-
LuboO:To vieš,pandury sú v čechách strašne drahé a mňa k BRDM 2 viažu nostalgické spomienky na ZVS
reagovat - Neděle 4. prosince 2011 ve 22:11 ® LuboO reakce na …
-
Luban> neuvazujes o Pandurovi?
reagovat - Neděle 4. prosince 2011 ve 22:08 ®
-
Presne,ako píše kolega ladamaj,strelné zbrane na dlhšie rybárske výpravy sú nevyhnutné…Sám používam,ako sekundárnu zbraň pištoľ CZ 75 BD,ako primárnu som si zadovážil novú útočnú pušku ČZ 805.Uvažujem ešte o mínomete 120mm vz.82,to kôli uhájeniu lovného miesta a ako vozidlo na ryby som zvolil malý obrnený transportér ruskej výroby BRDM 2 rch.To vieš,dnes na rybách stretneš hocikoho,kto ti chce siahnuť na majetok…
reagovat - Neděle 4. prosince 2011 v 9:39 ® kety.vydra reakce na …
-
džigit> Přemýšlej…Co asi? – „Všeobecná“ příspěvek Prichyho 1.prosince ve 21.31
reagovat - Pátek 2. prosince 2011 ve 22:13 ® džigit reakce na …
-
kety.vydra> a když je na druhý???
reagovat - Pátek 2. prosince 2011 ve 21:38 ® kety.vydra
-
Nafukovací Anču…
reagovat - Pátek 2. prosince 2011 ve 21:14 ® zalesak05
-
Já bych si s sebou vzal určitě ostrý nůž.
reagovat - Pátek 2. prosince 2011 v 18:24 ® Dawee reakce na …
-
přesně tak, taky jezdím s kamarádem který začíná, ve dvou se užije aspoň nějaká sranda
reagovat - Středa 30. listopadu 2011 v 0:40 ® ladamaj reakce na …
-
Alov>Proč nebrat začátečníka a kámoše ještě ktomu.Myslím že i takoví rybář nemusí být špatný parťák beru to zmého hlediska každej sme nějak začínal a pokud se nejedná o nějaké rybářské individum tak proč ho něčemu nepřiučit(pokud má zájem a chuť).
reagovat - Úterý 29. listopadu 2011 ve 23:23 ® Alov
-
Vemu to z druhé strany. To je jednodušší. Nebrat manželku, nebrat rádio a nebrat kámoš začátečníka. Ostatní se vždy hodí a vždy se pro to najde uplatnění…
reagovat - Úterý 29. listopadu 2011 ve 23:16 ® ladamaj
-
Když opomenu rybářský cajk pak pejsánkové krmení proně a pro ryby,nějaké zbraně a munici pro ochranu majetku
reagovatno a takhle bych mohl psát a psát skrátka počítat sevším.
- Pondělí 28. listopadu 2011 v 18:35 ® tucnak11
-
Na 3 dny 3 litry slivovice a 50 piv
reagovat.Na 14 dni 6 litru a 30 piv
- Neděle 27. listopadu 2011 v 19:09 ® Bigpista
-
hrdobec>
reagovatVždyť píšu NAD týden
- Neděle 27. listopadu 2011 v 18:22 ® 1Mara
-
hrdobec>
reagovat