Chytej.cz

Splávek + mucha necteno

9.3.2005 | Ciffik | 2.648 zobrazení | 7 odpovědí

chtel bych se zeptat jestli by se dalo pomocí splávku chytat na mokry mouchy. predem oznamuji ze nejsem odbornik a tak se ptam. uvazoval jsem nad tim. kdyz to hodim proti proudu tak to ten proud bude odnaset a bude to ten samej pohyb co bych dosah s musakem ne? da se trakle vubec neco chytit?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 10. března 2005 v 15:27 ® Tomucha
Tomucha

Ciffik- tak vyřiď máti že taky ty prachy můžeš pochlastat v hospodě!!! Pořád lepší si kopit mušák, než drogy a takovy šmejdy. jestli máš peníze tak si ho klidě kup.

reagovat
Čtvrtek 10. března 2005 v 9:50 ® MichalB

da a funguje to.. kdyz jsem jeste nemel musak, tak jsem chytal na bobse a goldheady pomoci trimetroveho jigoveho proutku (1–8g) navazal jsem dva bobse a zaber mi signalizoval kousek husiho brcka na vlasci (0,12) (potom jsem brk uz nepouzival)… chytal jsem kratkou nymfu – na delku prutu… funguje to uplne stejne – proutek byl tak jemny, ze zabery spolehlive poznas na spicce.. nenech se odradit:-) cela sestava nebyla o nic mene citliva. a kdyz te to bude bavit, tak si musak stejne poridis:-)

reagovat
Čtvrtek 10. března 2005 v 9:40 ® Ciffik
Ciffik

Diky zaa rady. me se to taky prici ale matka mi musak nedovoli. znate to . vzdyt uz mas 5 prutu tak na co dalsi?!. ale aspon tak

reagovat
Čtvrtek 10. března 2005 v 8:56 ® pif
pif

někde sem četl,myslím,že v 100+1 rada,že se místo splávku používá dřevíčko. asi je to to samý,akorát splávek plave vertikálně a dřívko horizontálně. nevím,jak to funguje,ale asi by to pro tebe bylo lepší,něž splávek

reagovat
Středa 9. března 2005 ve 22:15 ® Shimi
Shimi

Neporadim už s toho důvodu že se mi tento styl chytání jaksi příčí , nemám ho rád…

reagovat
Středa 9. března 2005 ve 21:19 ® Tomucha
Tomucha

Teoreticky se tak neco chytit da a je to skoro stejny jako chytani na bublinu… velice se omluvám ale dle mě je to prasení mušek. Muškaření s mušákem je prostě něco jinýho. Člověk to víc procítí, ale to je moje idea a ja to nikomu nevnucuji.

reagovat
Středa 9. března 2005 ve 20:44 ® rybar11

Jako malej jsem takhle chytal pstruhy (pod splavem).

reagovat