Chytej.cz

jaký baituner na candáty necteno

18.11.2011 | Vsety+8 | 12.732 zobrazení | 15 odpovědí | upravit

čau chlapi chci se zeptat jaký je nejlepší baituner na candáty chci ho na položenou na rybičku máte nějaký vyzkoušený aby měla volnoběžná brzda co nejjemnější chod děkuji za rady

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 22. listopadu 2011 v 10:21 ® tucnak11 reakce na …
tucnak11

džigit> Nemam bryle i tak že ještě napišu.

reagovat
Úterý 22. listopadu 2011 v 10:05 ® džigit reakce na …

tucnak11> ni „zadek“,ale zásek se pravi po našimu :-)) Ahoj vydro!

reagovat
Úterý 22. listopadu 2011 v 9:55 ® tucnak11
tucnak11

Bait,je nezmysl ja chytam candoše na Feedr to znamena zaběr zadek a krasně za hubičku

reagovat
Pondělí 21. listopadu 2011 ve 23:57 ® ladamaj
ladamaj

jajco>to sem doporučil místo bajtuneru něboď bajt na candáta no myslím nesmysl,já ten klip známale nikdy sem sním nechytal a ani nebudu sou jiné metody.

reagovat
Pondělí 21. listopadu 2011 ve 21:40 ® jajco reakce na …
jajco

ladamaj> Taky sem měl ten klip na prutu z kterého jak vypadl vlasec,tak začal kvičet.Ale nikdy sem ho nepoužil a leží někde ve skříni,už chytám jen přívlačí.Pokud má někdo zájem,klidně mu to pošlu.

reagovat
Pondělí 21. listopadu 2011 ve 21:34 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

Fryw>takhle se dnes prodává signalizátor a stejným způsobem to fuguje akorát že se na prut připevní pérovím systémem.Prodává to Sema Lenešice.

reagovat
Pondělí 21. listopadu 2011 ve 21:32 ® jajco reakce na …
jajco

Fryw> Taky sem používal sirku na gumičce a za sirkou vlasec.Nejlepší baitruner na candáty.Akorát nemůžeš chrápat a čumět do blba,proto někteří chtějí bait i na candáty.

reagovat
Pondělí 21. listopadu 2011 ve 21:22 ® Fryw
Fryw

Používám jednoduchou montáž. Malé kulaté olůvko průběžné, gumovou zarážku a nechávám zhruba 40 cm návazec. Někdy dám pletenku (je jemnější). Používám malé rybky, kolem 10 cm. Malý lehký policajt mezi očka. Sekám hned jak se policajt začne zvedat.

Ale pokud chceš použít signalizátory, dala by se asi použít vychytávka která tady někde na serveru byla v článku. Jednalo se o párátko přilepené před navijákem k prutu náplastí. Za něj se silon z odklopeného navijáku jemně zaháknul aby držel napnutý

reagovat
Pondělí 21. listopadu 2011 ve 20:29 ® ladamaj
ladamaj

Vsety+8>no průvěsem nebo se prodává čidlo na prut kam dáš vlasec a při záběru vlasec vyjede a víš o okamžitém záběru.Jinak candát neuhine kvůli háčku ale když ho vytáhneš z hloubky.Tak vtom případě je jedno jestli použiješ signalizátor a nebo policajta obojí přijde stejně a bajtuner na candáta tak to sem ještě neslyšel.

reagovat
Pondělí 21. listopadu 2011 ve 20:18 @ Vsety+8

taky je nechci nechat jezdit maximálně průvěs na policajta a sekat je jich u nás málo a každej ryby škoda jakou mám udělat na tento způsob montáž aby se dalo sekat hned díky za radu

reagovat
Pondělí 21. listopadu 2011 ve 20:06 @ Vsety+8

no jak ti drží když máš překlopenej naviják máš nějak zajištěnej vlasec?

reagovat
Pondělí 21. listopadu 2011 v 18:36 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

Vsety+8>pípáků mám vícero ale samo sebou vlasec napnutý a volně brobíhající stačí jatížení kroužkem na záclony defakto žádný odpor je to jednoduché a lety odskoušené.

reagovat
Pondělí 21. listopadu 2011 v 17:03 @ Vsety+8

a jaký máš pípaky mě jak nemám naplej vlasec tak nepípá už jsem kolikrát měl výjezd a ani jsem o tom nevěděl

reagovat
Sobota 19. listopadu 2011 ve 21:43 ® ladamaj
ladamaj

Vsety+8>Fryw má pravdu bajt na candoše zbytečné to pípák určitě lepší.Candát jak ucítí odpor tak převážně nástrahu pouští pokud není zaseklá.Jinak candáta chytám s otevřeným překlapěčem proto používam pípák dost dobré.

reagovat
Pátek 18. listopadu 2011 ve 22:35 ® Fryw
Fryw

Ahoj. Nebude to odpověď jakou čekáš nebo potřebuješ, ale musím ti říct, že bajt na candáty nemá význam. Jízda při lovu candátů je pouze k tomu, aby se candát zažral a nebo se rozhodl rybku pustit. Po zkušenostech sekám hned a lituju momentů kdy jsem nechal candáta udělat pěknou jízdu, protože z toho nakonec nebylo nic, rybku pustil. Pokud použiješ menší rybku a větší jednohák, seká se hned. Od té doby co to takhle praktikuju tak se nestalo že bych sek do prázdna a nevytáh rybu pěkně seklou za hubu.

reagovat