Vyhledávání
Tipovací fórum
11.11.2011 | Robur | 18.117 zobrazení | 56 odpovědí
k významným událostem se hodí tipovat výsledky.
V tělu fóra by se pak jen upravilo, co se tipuje.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 18. června 2013 v 9:35 ® Fryw reakce na …
-
nnnap> hlavně že jsme zdraví
reagovat - Úterý 18. června 2013 v 9:23 ® nnnap reakce na …
-
Fryw> to je v pohodě. Proč je nám ovšem servírováno tímto způsobem… Prostě jsme idioti.
reagovat - Úterý 18. června 2013 v 8:45 ® Fryw reakce na …
-
nnnap> nevím co dav, ale zatím nikdo s kým jsem o tom divadle hovořil neočekává změnu. Já sám nějak neberu možnost že čestná policie zatočila s gaunerama…
reagovat - Pondělí 17. června 2013 ve 23:10 ® nnnap reakce na …
-
Palivec> všechno to jsou komouši. Svazáci jsou kádrováky předurčeni do politických funkcí, veksláci, zelináři, řezníci zastávají pozice lobistů. To je normální. Tady se neděje nic nového ani zajímavého. Tady, na politický převrat, tedy na revoluci, čekám, v tomto slzavém bolševickém potkaništi už 24 let. A to kolem nečase je sprostá fraška pro lůzu. Ale v pohodě. Proč ne. Opravdu, inteligence davu je přímo strašidelná. Prostě není vůbec žádná. Jinak by se takovéto opičárny neměly pro koho konat.
reagovat - Pondělí 17. června 2013 v 10:01 @ Palivec reakce na …
-
nnnap> Takové menší spláchnutí české džamahírije právě probíhá. Boží mlýny melou pomalu, ale jistě… Paní Lidka vzpomíná na pracovní výkony Petra Nečase v Tesle Rožnov Náhodou jsem se dostala k životopisu Petra Nečase. Opravdu, stává se z něho člověk bez minulosti.Pocházím a žiji v Rožnově pod Radhoštěm, v Tesle jsem pracovala od r. 1977–1994, takže si dobře vzpomínám, jak p. Nečas chodil se složkou pod paží a svazácké košili a zúčastňoval se mítinků SSM. A technolog byl asi takový, že neuměl na konci pracovní doby spočítat „oběžníky“, co dělnice vyrobily. (Určitě si vzpomene, co slovo „oběžník“ znamená). Navíc ho nikdo z vedoucích pracovníků na svůj provoz nechtěl zaměstnat, protože byl zralý jen pro politickou kariéru. Tak to pak řešili „stranickým úkolem“ uloženým vedoucímu provozu a pak ho šoupli do vývoje. Do KSČ nestačil vstoupit, protože přišel listopad a Nečas obrátil kabát a začal se angažovat a stál před Teslou a na náměstí s bývalým prezidentem a stal se „klausovým dítětem“, jak ho všeobecně v Rožnově lidé nazývají. To je jen malinký průřez angažovaností Nečase. A věřte, není na tom nic vymyšlené, neboť jsem nikdy v KSČ nebyla a hnusí se mi to, co se pořád v našem státě děje a jak si lidé ve prospěch své kariéry „převlékají kabáty“.Lidka Zdroj: http://hedvicek.blog.cz/…edy-vlady-cr .
reagovat - Pondělí 17. června 2013 v 10:01 @ Palivec reakce na …
-
nnnap> Takové menší spláchnutí české džamahírije právě probíhá. Boží mlýny melou pomalu, ale jistě… Paní Lidka vzpomíná na pracovní výkony Petra Nečase v Tesle Rožnov Náhodou jsem se dostala k životopisu Petra Nečase. Opravdu, stává se z něho člověk bez minulosti.Pocházím a žiji v Rožnově pod Radhoštěm, v Tesle jsem pracovala od r. 1977–1994, takže si dobře vzpomínám, jak p. Nečas chodil se složkou pod paží a svazácké košili a zúčastňoval se mítinků SSM. A technolog byl asi takový, že neuměl na konci pracovní doby spočítat „oběžníky“, co dělnice vyrobily. (Určitě si vzpomene, co slovo „oběžník“ znamená). Navíc ho nikdo z vedoucích pracovníků na svůj provoz nechtěl zaměstnat, protože byl zralý jen pro politickou kariéru. Tak to pak řešili „stranickým úkolem“ uloženým vedoucímu provozu a pak ho šoupli do vývoje. Do KSČ nestačil vstoupit, protože přišel listopad a Nečas obrátil kabát a začal se angažovat a stál před Teslou a na náměstí s bývalým prezidentem a stal se „klausovým dítětem“, jak ho všeobecně v Rožnově lidé nazývají. To je jen malinký průřez angažovaností Nečase. A věřte, není na tom nic vymyšlené, neboť jsem nikdy v KSČ nebyla a hnusí se mi to, co se pořád v našem státě děje a jak si lidé ve prospěch své kariéry „převlékají kabáty“.Lidka Zdroj: http://hedvicek.blog.cz/…edy-vlady-cr .
reagovat - Neděle 16. června 2013 v 18:01 ® nnnap reakce na …
-
Palivec> tu třetí odbornost mu neberu. To je možné, že už to někdy viděl, ale co jsem viděl od tohoto pána 2 věty při letošních povodních, tak je to stejne čulibrk jak ostatní vodborníci. Škoda času. Klasická veřejnoprávní mrdka. Tunelář socčího hnízda. Normální ojebávka. Konzumujete ty sračky horem dolem. Klasická ukojená poptávka. Takže tidle šamané poskytují službu určité klientele. Jedno jestli na nově nebo čt2. Všechno to jsou stejní pacienti.
reagovat - Úterý 11. června 2013 v 7:18 @ Palivec
-
Ještě si tipněte, že na podzim nepřijdou větší povodně, jako ty, co právě dozn ívají. Geolog, hydrolog, kundolog, katastrofalog Cílek říká, že na podzim příjde hlavní spláchnutí české džamahírije.
reagovat
Stane se to? - Pondělí 10. června 2013 v 10:09 @ rmk
-
Pridan tip na dnesek z baseballu:
současná bilance 13–5, yield: 42.22 %
reagovat - Čtvrtek 21. března 2013 v 10:41 ® lunimus reakce na …
-
fuu .. tak pod moju kozu teda nebude nikto nic zaryvat … a uz toboz nie hru … nehovoriac o tom, ze tenisduel nestoji za fajku mocky …
reagovat - Úterý 19. března 2013 ve 20:49 ® noba
-
nabízím také jakékoliv tipy. zn. levně
reagovat - Úterý 19. března 2013 ve 20:06 @ tenis-bets
-
Nabízím tenisové tipy, vše si můžete prohlédnout na stránce www.tenis-bets.cz a zvážit, zda pro vás budou přínosem.
reagovat - Čtvrtek 30. srpna 2012 v 9:56 @ Peci
-
Skvělá HRA (zadarmo), která se vám zaryje pod kůži:
http://s1.tennisduel.com/r20706
reagovat - Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 13:35 ® kubas
-
Tak jak jste včera tipovali El Clasico (Real- Barcelona)?
reagovat - Čtvrtek 24. listopadu 2011 v 9:43 ® Bigpista reakce na …
-
reagovat
- Středa 23. listopadu 2011 ve 23:04 ® rgb23 reakce na …
-
Bigpista> propustí ho v roce 2021
reagovat - Středa 23. listopadu 2011 v 18:21 ® kubas reakce na …
-
Bigpista> Vyhraje jak jinak
reagovat - Středa 23. listopadu 2011 v 16:53 ® Bigpista
-
Tak jak podle vás dnes dopadne Berdych?
reagovat - Pátek 18. listopadu 2011 ve 20:33 ® troutkiller reakce na …
-
džigit>Já se jen hrozím toho že začne jezdit horáky
reagovatSilnici už zkusila.
- Pátek 18. listopadu 2011 ve 20:29 ® regulus reakce na …
-
džigit> něco málo se možná nepovede, ale pokud se nezraní, tak si myslím, že mají soupeřky dost smůlu, myslím, že zrovna MS není moc vhodnej objekt na sázky – nízkej kurz …
reagovat - Pátek 18. listopadu 2011 v 19:27 ® kubas reakce na …
-
džigit> Pokud bude zdravá, tak není o čem
reagovat - Pátek 18. listopadu 2011 v 18:14 ® džigit
-
jak vidíte konečné pořadí,dokáže to letos opět? http://www.sport.cz/…kertove.html
reagovat - Čtvrtek 17. listopadu 2011 v 19:00 ® džigit
-
kubas> už je TAM
reagovata diskuzi zablokovali…
- Čtvrtek 17. listopadu 2011 v 16:19 ® kubas
- Vsadím se, že předseda FAČR bude ..... Pelta a budem zase zpátky tam, kde
jsme byli před 15ti lety
. To je tak na Ivánku kamaráde
reagovat
- Čtvrtek 17. listopadu 2011 v 15:25 @ Max Well
-
Radši si tipujte, jaký bude v příštím roce vývoj HDP a jaká bude DPH… To nikdo neovlivní úplatky, ani žádný sudí…
reagovat - Středa 16. listopadu 2011 v 15:40 ®
-
Ideální tabulka na ME Polsko,Anglie,Švédsko,ČR..
reagovat - Středa 16. listopadu 2011 v 15:21 ® nnnap
-
góóóól. Jiráček, jiráček
reagovat - Středa 16. listopadu 2011 ve 13:37 ® nnnap
-
čt 4 včil, černa hora x čsr. Tipuju, že dostanem latu 2:1. Za nás by mohl dát gól jiránek.
reagovat - Středa 16. listopadu 2011 v 10:08 ® hraji
-
Já bych si tipl, že v Černé Hoře vyhrajeme o gól.
reagovat - Úterý 15. listopadu 2011 ve 23:10 ® Robur
-
ČH x ČR 0:1, vyhrál jsem
reagovat