Chytej.cz

Co bude dál necteno

9.11.2011 | | 41.884 zobrazení | 174 odpovědí

Určitě jste se už setkali s tím, že jste ve vašem okolí přišli o některou ze svazových vod.Revír obhospodařuje soukromník a chce za lov v porovnání se svazovkama nemalé peníze.Revírů ubývá,ryb stejně tak.Jak si myslíte,že bude tato situace pokračovat?Myslíte si,že se ČRS jako takový rozpadne a hospodařit sama na sebe bude každá organizace?Nebo revíry pohltí soukromníci?Co by jste udělali pro zkvalitnění našich vod z pozice svazu?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   6 5 4 ...
Pátek 9. prosince 2011 v 18:55 ® 

http://www.crsplzen.cz/…inky/62.html

reagovat
Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 13:55 ® sus1 reakce na …

osprey> Já to řikam furt,ty učitelové jsou divní,všichni.=-| :-D

reagovat
Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 13:44 ® osprey reakce na …
osprey

sus1> Já dělal věcí…

reagovat
Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 13:18 ® sus1 reakce na …

osprey> Kdes dělal?Já měl za to ,že si jen učil.:-)

reagovat
Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 12:55 ® osprey reakce na …
osprey

All Armor> Příteli, nepochopils. Nepíšu, jak to mám těžké. Píšu, že až nastane ten čas, seberu se a půjdu. To je podstatný rozdíl. A píšu to proto, abych vysvětlil kolegovi smysl svého příspěvku ze 7.12. 13:00 h.

Ten čas přijde, až budu mít pocit, že nemám už co říct – tj. nebudu mít co psát.

Kde tady vidíš, že pláču, stěžuju si a naříkám? A po fabrikách jsem strávil překvapivě dost času – řádově měsíce a v mnoha provozech. Není třeba mi líčit, co tam najdu.

reagovat
Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 12:27 ® džigit reakce na …

rgb23> i muži mají své dny…

reagovat
Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 12:23 ® rgb23 reakce na …
rgb23

All Armor> jsem myslel že podobné výlevy mají pouze některé dámy v určitém období jistého cyklu.

reagovat
Čtvrtek 8. prosince 2011 v 11:54 ® nnnap reakce na …
nnnap

hraji> překvapils. Stane se. Neurazili jsme se kluci, že ne.

reagovat
Čtvrtek 8. prosince 2011 v 9:04 ® hraji
hraji

Jsem přesvědčen o tom, že redaktor internetových stránek se rozhodně nedá považovat za osobu veřejnou, ve smyslu tohoto výrazu. Osoba veřejná je politik, tak tento výraz je chápán v zemích českých.

reagovat
Čtvrtek 8. prosince 2011 v 8:11 ® All Armor
All Armor

osprey> Hele Mirku, ty jsi veřejná osoba, že? Tak jsi se rozhodl sám, že? Nikdo tě k tomu nedonutil násilím, že? Snad tě David Havlíček nemlátil, či nevydíral? Ne, že? Tedy dobrovolně si se stal osobou veřejnou. – to aby bylo jasné, jaká je tvoje poloha. Tak tedy neplač, nenaříkej, nestěžuj se tady pacientům, že kolik musíš psát článků. Můžeš jít makat do Třince k Tomášovi Chrenekovi do Moravia Steel na linku, kde se válcují kolejnice. Tam je to prostě žůžo. Znám důvěrně. Nebo do Olomóca, do železáren, do vertikální slévárny fitingů a žrát ten prach a v potu se trápit. Znám důvěrně. Nenavrhuji ti radši fárání na Darkově, bo tam by jsi se posral. I to mám vyzkoušené. Můžeš zkusit i náročnou duševní práci (psaní článků o tom, či je lepší rybu vypreparovat, či vyfotit, náročnou duševní prací zcela jistě není, snad jen pro pacienty doc. MUDr. Chocholouška CSc.). Třeba psát software pro komplikované algoritmy pod časovým tlakem, či řešit pevnostní problém naprosto atypické konstrukce střechy stadionu, či se zabývat chemickými reakcemi ve výrobě léčiv na léčbu rakoviny, či řešit nečekaný problém nad otevřeným břichem pacienta ve špitále. Hmmm, včera jsem byl u zubáka a debatoval jsem se známými o protestech lékařů a učitelů. Já s nimi totiž sympatizuji. Debata nabývala na hlasitosti a padla otázka, která práce je podle mne důležitá. Moje odpověď byla prostá: každá, kterou někdo potřebuje. I práce uklízečky je potřebná, protože v čekárně i v ordinaci stomatologické kliniky by bylo za chvíli jako ve chlívě. Mirku neplač a piš články a buď ticho a nestěžuj se. Nemusíš to dělat. Předpokládám, že se obratem ozvou pacienti bez právnického vzdělání a budou se hrát na ochránce utlačovaných, hlavně tebe. Ale já je mám na háku. Barbless, checheche. A už neplač, jak těžce makáš, je to trapné. Povykládej to Havlíčkovi, možná ti přidá.

reagovat
Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 4:31 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

rgb23>no je mě to jasné tak se budu nadále starat o svou MO a ostatní mě nemaj zajímat no dobrá ale to je špatná volba ale budíš,nic nevím nic sem neviděl.OK=-|

reagovat
Středa 7. prosince 2011 ve 22:52 ® rgb23 reakce na …
rgb23

ladamaj> už se tím netrap… tady to stejně nevyřešíš.

reagovat
Středa 7. prosince 2011 v 19:53 ® ladamaj
ladamaj

osprey>zde okolo chomutovska ti nic jiného nezbívá než za rybou cestovat a nebo se neustále dohadovat a to mě zato nestojí to raději budu cestovat a budu u vody vpohodě a klídku.Nějaké přestřelky a vyhrůžky nemám zapotřebí dokážu odpalejstrovat i policii nikdo neví co sem nebo byl zač a mě stačí přitom zvednout telefon ale pak běda tomu co mě chce dělat problém nebo mě napadat sčímž se setkávam čín dál častěji proto mám sebou kvéry a moje 4nohé zlatíčka.To ovšem musí zažít každý sám na vlastní oči či kůži bohužel.

reagovat
Středa 7. prosince 2011 v 19:30 ® nnnap reakce na …
nnnap

sus1> jo, radši ať si tam zahučí sám;-) :-D

reagovat
Středa 7. prosince 2011 v 19:24 ® sus1 reakce na …

nnnap> Však ona by tě huba taky neupadla a druhému to možná pomůže.:-))

reagovat
Středa 7. prosince 2011 v 18:59 ® nnnap reakce na …
nnnap

sus1> nic si mi neprovedl, tak proč bych tě chválil:-D

reagovat
Středa 7. prosince 2011 v 18:37 ® sus1 reakce na …

nnnap> Já taky vim, jak na tom jsem, ale veřejně to řikat nebudu.:-)

Tak mě taky pochval, jako ospreye,at mam radost.Dííííí­ííííík.:-93;

reagovat
Středa 7. prosince 2011 v 17:57 ® nnnap
nnnap

hoši, žádná studna není bezedná. I uran jednou vyhoří. Plkáte teoreticky o tom, o čem nemáte prakticky páru. Osprey ví jak na tom je a proč o tom hovoří. Poločas rozpadu má každý, kdo něco intenzivně dělá. Proto se nezařadím mezi gratulanty s přáním ještě mnoha dobrých článků, protože bych ho tím zabil. Když na tu hranici nepřijde sám, tak padne na hubu naráz. Když na chlapa přidou stesky nad koníčky, že není čas, tak toho času už moc není.

reagovat
Středa 7. prosince 2011 v 16:00 @ Max Wedll reakce na …

osprey> Soudím, že ti to vydrží dlouho. Jednak máš talent a jednak píšeš o tom, co tě baví.

reagovat
Středa 7. prosince 2011 v 15:41 ® osprey reakce na …
osprey

sunet> Ani já netuším, jak dlouho se to dá zvládnout. Každopádně musím dneska jeden dodělat:-))

reagovat
Středa 7. prosince 2011 v 15:36 ® sunet reakce na …

osprey> Psát pár dobrých článku měsíčně je dost namáhavé. Fakt netuším, jak dlouho se to dá zvládnout. Ale je tu jedna podstatná věc. A to schopnost pojmenovat věci, jak se mají, studovat problém do hloubky, zkusit jít cestou, kterou nikdo předtím nešel. Nemusí to ocenit každý, ale pro mě je dobré vědět, že když si něco od tebe přečtu, nemusím dál shánět další informace a zdroje, abych si udělal o tématu kompletní obrázek. A v dnešní době, kdy informační šum je považovám za zdoj informací, je to sakra dobrá práce.

reagovat
Středa 7. prosince 2011 v 15:31 ® Luccini reakce na …

džigit> Tak jsem pročetl stanovy a pořád mi přijde, že rovnice čím víc členů, tím víc peněz platí, nebo se mýlím??

reagovat
Středa 7. prosince 2011 v 15:16 ® Luccini reakce na …

džigit> To jsem taky psal, že nevím, proto se ani urazit nemůžu

reagovat
Středa 7. prosince 2011 v 15:12 ® džigit reakce na …

Luccini> http://www.rybsvaz.cz/?…
Problé je,že většina chce něco změnit,ale neví co a jak se děje.Zkus si něco najít a přečíst/bez urážky/

reagovat
Středa 7. prosince 2011 v 15:08 ® osprey reakce na …
osprey

sunet> Já nevím, jak dlouho ještě vydržím dělat několik článků měsíčně. Rok? Dva? A čeho bude škoda, až už toho nebudu schopen? Nechci skončit jako někdo, kdo mlátí pantem a přitom nemá co říct.

reagovat
Středa 7. prosince 2011 v 15:05 ® Luccini

No naše MO má 1000 členů a obhospodařuje asi 25 Ha MP vod, doklážete si představit jak by to tu vypadalo, kdybychom neměli možnost rybařit na revírech jiných MO nebo ÚS, dělění svazu je nesmysl. Ale souhlasím, že peníze by se měli rozdělovoat podle velikosti obhospodařovaných revírů. Já teda moc nevím jak to teď funguje,ale mám pocit, že to je hlavně podle počtu členů.

reagovat
Středa 7. prosince 2011 ve 14:34 ® sunet reakce na …

osprey> Ale to by byla věčná škoda ;-)

džigit> Asi máš pravdu, jsou tu jistá omezení. Každopádně chápu možnosti CS povolenky v rozšíření možných revírů, kde bych chtěl lovit. A vůbec bych nebyl proti omezení limitů právě i pro CS povolenku. Přestože sám vlastním MP CS, v sumáři počet všech ponechaných ryb lze spočítat na prstech jedné ruky zasloužilého dřevorubce.

reagovat
Středa 7. prosince 2011 ve 14:00 ® osprey reakce na …
osprey

ladamaj> Není nutný cestovat. Až jednou přestanu psát o rybařině, budu zase jezdit pár kilometrů kolem na kole a honit těch pár čudlí, co tu máme.

reagovat
Středa 7. prosince 2011 ve 13:26 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

džigit>já mám spoustu volna to je pravda ale zase nemohu cestovat sám stím mám někdy problém.Jo cestovat jako zdravej tak to je oněčem jiném ale pokud potřebuješ trochu pomoct tak moc na rozmejšlení ským kam nemáš bohužel.

reagovat
Středa 7. prosince 2011 ve 12:51 ® džigit

sunet> podívej na jednotlivé BP územních svazů,kolik můžeš nachytat.Já ve svém 40ks za rok a kolik u Tebe,kolik na Východě,Plzni,ČB a Severu?Nečetl bych o nějakém celkovém omezení počtu ulovaných ryb.Kdo je rybařící cesťák,no ono stačí mít dost volna a cestovat.Nejsme tak velká republika…

reagovat
novější starší
Stránky:   6 5 4 ...