Chytej.cz

Návnada na podzimní chytání kaprů necteno

6.11.2011 | MTHRFCKR | 16.679 zobrazení | 47 odpovědí

Chystám se v těchto dnech na chytání kaprů ve stojaté vodě. Zajímá mě jakou návnadu použít. Jestli je dobré držet se stále osvědčených chlebů či vařených brambor nebo ve studenějším podzimním období obměnit návnadu na něco jiného?

Ještě přidám jeden dotaz – V jaké hloubce se zhruba kapři pohybují, pokud je venku okolo 10°? Jak velký ponor ode dna mám nastavit?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Středa 9. listopadu 2011 ve 14:18 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

džigit> Důsledek krize. Žerem plesnivý sejry, pijem starý vína a naše auta nemají střechu :-D

reagovat
Středa 9. listopadu 2011 ve 14:09 ® džigit reakce na …

osprey> nápodobně.Plesnivý sýr,„plesnivý“ salám,máš mé symfonie :-))

reagovat
Středa 9. listopadu 2011 ve 14:08 ® džigit reakce na …

All Armor> mi teda děláš chutě ;-)

reagovat
Středa 9. listopadu 2011 ve 12:39 ® osprey reakce na …
osprey

All Armor> Já mám rád plesnivé sýry, takže s tímhle bych problém neměl.

reagovat
Středa 9. listopadu 2011 ve 12:36 @ All Armor reakce na …

džigit>I porto mám rád, bestie dobré je podstatně dražší, jako špičkový tokaj, což je nespravedlivé svinstvo. No co, neviditelná ruka trhu…K tomu tokaji, kdo nezná, jak se to dělá, že tu typickou chuť výběru dávají cibéby, t.j. plesnivé hrozny (plíseň Botrytis cinerea Persoon)vysušené ve vinohradu, je zhrozen, když se to poprve dozví… http://tokaj.szm.com/vina.html

reagovat
Středa 9. listopadu 2011 ve 12:12 ® džigit reakce na …

All Armor> jj Tokaj a Portské si taky jednou za čas dopřeju :-)

reagovat
Středa 9. listopadu 2011 v 11:58 @ All Armor reakce na …

džigit> Já takovejch, co chlastaj pálené jako vodu, viděl mraky. Hlavně v zemi, kde dnes znamená zítra. Kdy jsem vidľl poprve kdesi v Moskvľ, jak se 2 neznámí dohodli na ulici, dali po rublíku, koupili půl litru vodky a na chodníku před obchodem vypil každý na ex svoji polovinu a šli po svém, nevěřil jsem vlastním očím. Když jsem potom viděl stát u obchodu, co ukazoval 2 vztyčené prsty, už jsem věděl, že hledá další 2 do party na rychlou jízdu. Brzy jsem si zvykl. Byl tam problém, n eexistovali hospody v našem pojetí. Jen restaurace, kde se podávala vodka výhradně k jídlu. Tak se to řešilo takhle.

reagovat
Středa 9. listopadu 2011 v 11:52 @ All Armor reakce na …

tucnak11> Já to nepiju, nejsem Slovák. Já červené suché a když pálenku, tak moravskou slivovici. Nebo whisky, nebo brandy, nebo… Co mám skutečně rád, to je tokaj, tak 3 putňový. 5 je dobrá, ale už moc sladká.

reagovat
Středa 9. listopadu 2011 v 11:10 ® džigit reakce na …

All Armor> tuš viděl sem paru razy jak se pije pulliter na ex.Aji potem sanitku v akci :-D
Jeden taki hrdina socprace to pil jak vodu tych zažitku,co nam připravil… Aj Vaclava s koňa chtěl v Práglu zestřelit,pry Vaclave,z teho koňa dolu,včil jedu JA!

reagovat
Středa 9. listopadu 2011 v 10:25 ® tucnak11 reakce na …
tucnak11

All Armor>Borovička mi nehutna,to jak by zežral strom ještě čerstvy,:-D ja jak uš tak sliva a nebo lih made in Poland 90 procentni ponim jak jak se vyleješ tak asvalt taji.:-D a v bahoře to maš krb v plnym provozu:-D

reagovat
Středa 9. listopadu 2011 v 10:13 @ All Armor reakce na …

tucnak11> Slováci to chlípou jak vodu. Akorát ne bífátra, ale borovičku a bez toňyka a citróna. Účinky só stejny.:-D

reagovat
Středa 9. listopadu 2011 v 10:10 @ All Armor reakce na …

džigit> Já taky ne. To baníci v Ostravě a kapři v zimě.

reagovat
Středa 9. listopadu 2011 v 9:57 ® džigit reakce na …

džigit> idu ven,budu po obědě :-)

reagovat
Středa 9. listopadu 2011 v 9:54 ® džigit reakce na …

tucnak11> maly,ale šikovny.Neboj,je odzkoušený.Na nejvyšší stupeň při bezvětří bys muse hodně rychle běžet,abys po břehu stíhal :-)

reagovat
Středa 9. listopadu 2011 v 9:52 ® džigit reakce na …

tucnak11> nebyl,to teplo tomu moc nedává

reagovat
Středa 9. listopadu 2011 v 9:40 ® tucnak11
tucnak11

džigit> Byl si na Feedr? jisem dokupil pelety Skoppe a med za par dni odhaji pstruhovku na našem reviru tak skočim na kapřiky.uš se těšim:-D

reagovat
Středa 9. listopadu 2011 v 9:39 ® tucnak11 reakce na …
tucnak11

džigit>Jisem zvedav na tou lodku a obzvlašč na motor jak ten malički bude znažit ujet s takovym vepřyncem jaky tam bude sedět.:-D

reagovat
Středa 9. listopadu 2011 v 9:26 ® džigit reakce na …

tucnak11> furt lepši chcypnut u vody,jak na nemocničnim lužku.Ja už ten zažitek nějak rozchodim,navic o tym mužu vypravět po večerech u piva :-)

reagovat
Středa 9. listopadu 2011 v 9:23 ® tucnak11 reakce na …
tucnak11

džigit>Gin je nej Bifitr dělam si s orginal tonikem a citronek:-D

reagovat
Středa 9. listopadu 2011 v 9:21 ® tucnak11 reakce na …
tucnak11

džigit> Uš teras nani mam bo zrušil jisem duhodove pojištěi ,naco mi jak ani se nedožiju:-( ten kratky zbytek života třeba využit,hlastanim pihanim s mirou aby človwěk nenatahnul papuče dřyve.

reagovat
Středa 9. listopadu 2011 v 9:16 ® džigit reakce na …

All Armor> já ti nějak Rumu nikdy nehověl.Asi nejsem námořník,bo raděj šáhnu po Ginu :-)

reagovat
Středa 9. listopadu 2011 v 9:14 ® džigit reakce na …

tucnak11> tuš každy mame jakusyk zkušenost,tak se neni čeho bat :-)) Tak nezapomni na přišti rok mimopstruhovku

reagovat
Středa 9. listopadu 2011 v 9:14 @ All Armor

džigit> A co tam děláš? Ukájet se můžeš na netu pohodlněji doma.

reagovat
Středa 9. listopadu 2011 v 9:12 @ All Armor

Tak vypadá flaška:

reagovat
foto/forum/2011/th-img18803.jpg
Středa 9. listopadu 2011 v 9:11 @ All Armor

Je přece známé, co je třeba užívat v chladu, či v zimě. Rohlík namočený v rumu, nikdy nesklamal. Rum musí být ale slušnější. Nároky ale nejsou extrémní. Stačí Captain Morgan Black Label za 16 EUR litr.

reagovat
Středa 9. listopadu 2011 v 8:57 ® tucnak11 reakce na …
tucnak11

džigit>To viš kamarade stary vlk morsky:-D je pravda že přy jednej to mi do smihu nebylo obzvlašč že měl jisem s sebou 150 kiloveho strejdu ktery mi se strahu malem se vybulil:-D Jen že co člověk se nauči jak zahovat se vbouřce tak to nezapomene obzvlašč na lodce rybařske:->

reagovat
Středa 9. listopadu 2011 v 8:41 ® džigit reakce na …

tucnak11> :-O no to je prekerka :-D Ale ryby chytat poradiš,ne?

reagovat
Středa 9. listopadu 2011 v 8:36 ® tucnak11
tucnak11

džigit>No te 2 dni zkušenosti na parniku to neni moc,:-| obzvlašč gumovym,jen budeš mit kolem sebe zkušeneho kormidelnika s papirami na plahetnice do 7 m udělanymi na Mazurach tak nemaš se co bat:-) Takove boužky co jisem přežil s strejdou na Mazurech vlny 1.5 2 m na lodce tak mi jakasy Harta neohrozi:->

reagovat
Středa 9. listopadu 2011 v 8:31 ® tucnak11
tucnak11

džigit>Horši je to že uš moc pit nemužu:-( Předtym zvladnul jisem 2 litry slivy na hlavu teras uš tak necely litr asi tak by chyběla štampla do litru:-D No zdravi je vryti a nejsem uš nejmladši=-|

reagovat
Úterý 8. listopadu 2011 ve 14:54 ® peta128
peta128

džigit>:-D

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1