Vyhledávání
Olše
1.11.2011 | zalesak05 | 41.043 zobrazení | 24 odpovědí
Zakládám tady fórum o jedné naší slezské řece – Olši (nebo jak jí říkáme – Olze). Byl bych rád, kdybyste tady psali o zkušenostech s touto naší řekou a podobně. Na Olši si taky budu po novém roce dělat povolenku, takže bych se o ní rád něco víc dozvěděl. Děkuji
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 17. července 2018 v 17:02 @ h
-
Zdravím, podařilo se někomu poslední dobou chytit ostroretku nebo parmu na mimopstruhové Olši protékající Třincem. Popřípadě kde?
reagovat - Čtvrtek 8. března 2012 ve 22:01 ® B_Nick reakce na …
-
Pěkné fotky. Už aby bylo to zahajení…
reagovat - Čtvrtek 8. března 2012 ve 13:30 ® rybař13
-
ryby z Olzy
reagovat - Středa 7. března 2012 v 10:44 ® rybař13
-
kapitálni tloušti ukrytí ve stínu vrb Olza
reagovat - Středa 7. března 2012 v 10:41 ® rybař13
-
Pro ty,kteří moc neznají naší Olzu
reagovat - Středa 29. února 2012 ve 22:15 ® B_Nick
-
Hodím to i sem hledám partaka na zahajeni pstruhovky
reagovatauto mam
- Pondělí 27. února 2012 ve 22:49 ® ovelord reakce na …
-
B_Nick> cus něco jsem o tom slyšel tak to pozjištuji a dam ti vědět.
reagovat - Neděle 26. února 2012 ve 13:47 ® B_Nick reakce na …
-
zalesak05> no udajně je mužeš zastřelit jen když je vidiš lovit, a myslim ze ho pak dokonce musis nest na MěU a budou stim asi dost opletačky…
reagovat - Neděle 26. února 2012 ve 13:30 ® zalesak05
-
Včera jsem se byl konečně přihlásit do rybářského kroužku. Prý je tady v okolí kolem 70 kormoránů, ale že jsou nějaká povolení na odstřel, myslím kolem 10%.
reagovat - Neděle 26. února 2012 ve 13:02 ® B_Nick reakce na …
-
ovelord> to nevím me by zase zajimalo jak toje tam kde se vleva olše do odry pry tam je hodně sumcu. nemas s tim zkušenosti?
reagovat - Neděle 26. února 2012 ve 12:01 ® ovelord
-
nazdar chlapi chtel jsem se zeptat jestlik někdo nechodi chytat pod most v dětmarovicich.Mate tam neco nachytane! Diky za informace zatim zdar.
reagovat - Neděle 26. února 2012 v 11:31 ® chuligan
-
Po několika letech jsem si opět letos udělal rybářský lístek .. rád vzpomínám na lov na olši
reagovattřeba na ostroretky.. jelce.. pstruhů už tenkrát nebylo moc, bylo to více spíš o štěstí když se nějaký podařil ulovit .. když jdu kolem Olše nebo přes most tak se mi chce skoro brečet když vidím stálý úbytek vody a ryb .. A do toho ti ..... Kormoráni .. zachvíli nezbyde nic jiného než chodit lovit jen na rybníky či přehrady. Bohužel si myslím že ta naše olše nemá hodně dlouhou nějakou budoucnost
a poku%d se rybáři nad sebou nezamyslí a ochránci kormoránu nebude za chvíli v řece ani jedna ryba ..
- Sobota 25. února 2012 ve 13:05 ® B_Nick reakce na …
-
rybař13> Jediná veliká škoda je ten velký ubytek parem… dřive se to tam jen zlatilo a nebyl problem tahat parmy dost pres 50cm… hlavne u 1zš v te hloubce u turbíny…
reagovat - Sobota 25. února 2012 v 11:54 ® rybař13
-
Ahoj,když chceš na Olze chytat tak si ji musíš nejprve zamilovat,je to těžce zkoušené řeka.Chod a dívej se,pozoruj,ryb tam není hodně ale pořád tam jsou i přes to,že tam na ně dělají nálety kormoráni,teče přes TŽ železárny,které ji taky moc nepřidají.Ta řeka je jen pro srdcaře,kteří by ji nevyměníli za nic na světě.Tak to je s tou naší Olzou. Něco jsem ti poslal do pošty tak si to přečti měj a když chytneš na Olze nějakou rybu tak ji daruj život ona si to zaslouží. prtův zdar
reagovat - Sobota 25. února 2012 v 11:14 ® B_Nick reakce na …
-
Vem si gun a utíkej mu vysvětlit že si má koupit povolenku
reagovat - Sobota 25. února 2012 v 11:07 ® zalesak05
-
Včera jsem viděl kormorána na Hluchovce, Viděl jsem ho, když jsme kolem jeli autem, tak to není na 100%, ale nic jiného mi to nepřipomínalo.
reagovat - Sobota 5. listopadu 2011 ve 13:06 ® danoazrael
-
V Jablunkově jsem kormorány viděl.
reagovat - Pátek 4. listopadu 2011 v 19:11 ® zalesak05 reakce na …
-
džigit>
reagovatAsi ne ale třeba ,kdo tam chodí častěji to bude vědět ne? Já zatím moc času na procházku kolem Olzy nemám.
- Pátek 4. listopadu 2011 v 18:51 ® džigit reakce na …
-
zalesak05> od PC to nezjistíš
reagovat - Pátek 4. listopadu 2011 v 18:18 ® zalesak05
-
Nevíte jsetli jsou na Olši kormoráni?
reagovat - Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 20:14 ® Koubek3 reakce na …
-
Sumci tam jsou, zdát se mi že dva černí a jeden albín. Co se týče ostatních ryb to bude asi stejné jako ná Kanaďance. Ale nejsem si jistý zda-li se tam vyskytuje uhoř.
reagovat - Čtvrtek 3. listopadu 2011 v 19:56 ® zalesak05
-
Víte něco o Olši 6 A ( Bystřický rybník )? Já vím akorát to že jsou tam dva sumci , z toho nejmíň jeden albín.( Číslo revíru: 471 183 )
reagovat - Čtvrtek 3. listopadu 2011 v 19:50 ® Koubek3 reakce na …
-
Co se týče Olše nic moc, a pstruhovka už vůbec ne. Možná za pár let, až vyroste poměrně nedávno nasazený uhoř. Ale moc rád chodím na Kanaďanku, mám tam chycené nějaké uhoře a candáty. Určitě se tam budou schovávat i větší kusy
reagovatAle na kapra se to tam nehodí. Pokud už tam kapříka pustí, tak ho běhěm pár dní vybijou místní důchodci. Co nemají nic jiného na práci než jen sezení u vody a plnění mrazniček a ledniček. Pokud máš konkrétnější otázky klidně se ptej
- Středa 2. listopadu 2011 ve 21:37 ® zalesak05
-
Mimopstruhové revíry: OLŠE 1 OLŠE 1 A OLŠE 2 OLŠE 2 A OLŠE 3 OLŠE 3 A OLŠE 4 OLŠE 4 A OLŠE 5 OLŠE 5 A OLŠE 6 A
Pstruhové revíry: OLŠE 5 P OLŠE 6 OLŠE 7
reagovat