Vyhledávání
VELETRH MODERNÍ RYBÁŘ 2013
31.10.2011 | HaD | 98.067 zobrazení | 1.110 odpovědíRybářská sezóna pro většinu rybářů pomalu končí, pro některé již skončila. Ale co si ji ještě o jeden víkend prodloužit? Jak? Nastává čas teoretických příprav, listování stránkami katalogů, brouzdáním po rybářských serverech atd. A také je tu možnost, osahat si novinky, výhodně nakoupit a setkat se s kolegy, na které jsme v průběhu sezóny neměli příliš času, nebo se známe jen z virtuálního světa. Výborná příležitost k tomu bude právě na nadcházejícím 3. ročníku veletrhu MODERNÍ RYBÁŘ, který se bude konat na výstavišti v pražských Holešovicích v termínu 21.-24.11.2013. CHYTEJ.cz je tradičně generálním mediálním partnerem, na veletrhu nás najdete na tradičním místě.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 16. ledna 2012 v 18:36 ® mvincik reakce na …
-
troutkiller> Tak to budu na vycházce s tebou asi tak jako chudej příbuznej, páč do snoba mam daleko…
reagovat - Pondělí 16. ledna 2012 v 18:13 ® troutkiller reakce na …
-
cormaxx> Womakáš a Wodneseš
reagovat)Taky ho mám v merku a o mně je celkem známo že jako místní snob bych si šrot nekoupil
- Pondělí 16. ledna 2012 v 0:19 ® cormaxx reakce na …
-
troutkiller> Ten nějakej omakám,o tom žádná…
reagovat - Neděle 15. ledna 2012 v 18:46 ® troutkiller reakce na …
-
cormaxx>Pokud chceš dobrej prut tak u tý Daiwy mrkni na ty Black Series,držel sem v ruce a nádhera
reagovatCena přijatelná a hlavně držáky!!!Mám Ryukony a tahle novinka je jeho nástupce.
- Sobota 14. ledna 2012 v 0:18 ® cormaxx reakce na …
-
skwor> No,chtěl jsem ho koupit loni,za ty prachy… Ale pak jsem se pro něj nevrátil. To já si rád vemu do pracky nějakej klacek od daiwy. Třeba něco najdu,co by se mohlo časem hodit. A pak to objednám z DE
reagovat - Pátek 13. ledna 2012 v 10:46 ® skwor reakce na …
-
cormaxx> Co si pamatuju, tak naposled vystavovali v roce 2006 v Brně. Tenkrát se Dragon teprve začal objevovat, ale lidí tam měli dost už tenkrát. Lovy mi celkem budou chybět taky, hlavně kvůli jedněm gumám od Jaxona. Chceš kupovat Perseuse? No a stánku Daiwy asi moc pozornost věnovat nebudu
reagovat - Pátek 13. ledna 2012 v 10:40 ® cormaxx reakce na …
-
skwor> Když Procházka přiveze dost věcí,tak tam bude hodně rušno.
Nakonec se na výstavu mrknu,takže se u něj taky zastavim. Ale pak půjdu slintat dál, k daiwě
reagovatJen mě mrzí,že tam asi letos nenajdu perseuse.Lovy je vedle.A jen kouknutí tam ,by mě vyšlo na 2 kila,tak zkusim najít něco hier.
- Pátek 13. ledna 2012 v 10:00 ® skwor reakce na …
-
cormaxx> Jo, RSP je pro mě určitě největší lákadlo.
reagovat - Čtvrtek 12. ledna 2012 ve 23:44 ® cormaxx
-
RSP fishing bude konečně na výstavě. To je dobrej úlovek.
reagovat - Čtvrtek 12. ledna 2012 v 19:43 ® sears.13
-
bjucek> Děkuju
reagovat - Čtvrtek 12. ledna 2012 v 19:11 ® Martin Chmelík reakce na …
-
sears.13> omlouvám se, příchozích žádostí o elektronickou Zlevněnou vstupenku je mnoho a kolegyně vše nestíhá. Zítra Vám poukázka přijde. Děkuji za pochopení.
reagovat - Úterý 10. ledna 2012 ve 23:54 ® sears.13
-
bjucek> Ve Veletržním si to už nepamatuji a loni jsem měl poukázku. Každopádně dík sears.13@seznam.cz, za zkoušku nic nedám.
reagovat - Úterý 10. ledna 2012 ve 23:20 ® bjucek reakce na …
-
sears.13> Pamatuju si, že když byla výstava ještě ve Veletržním paláci, tak jsem měl s sebou ryb.lístek a členskou legitimaci a platil jsem zlevněný vstupný. Ale jestli si můžeš poukaz vytisknout když ti ho pošlou, tak by se dal naskenovat a poslat mailem. Ale nevím jestli posílaj mailem ty co se rozdávali, ale za zkoušku nic nedáš, takže když dáš mail, pošlu ti to
reagovat - Úterý 10. ledna 2012 v 19:59 ® sears.13 reakce na …
-
elhierro> Tak jsem před čtyřmi dny na ten mail o poukázku napsal a nic se nestalo. Jak dál?
reagovat - Pátek 6. ledna 2012 ve 20:58 ® skwor reakce na …
-
Frk> 150,– http://www.modernirybar.cz/…tevniky.html
reagovat - Pátek 6. ledna 2012 ve 20:16 ® chosebaits reakce na …
-
Frk> to netuším,ale také mě to zajímá.
reagovat - Pátek 6. ledna 2012 ve 20:11 ® Frk
-
Kolik stojí v plné ceně? /vstupenka)
reagovat - Pátek 6. ledna 2012 ve 20:07 ® chosebaits reakce na …
-
elhierro> MĚ TŘEBA PŘIŠLA V RYBÁŘSTVÍ.
reagovat - Pátek 6. ledna 2012 ve 20:04 ® Martin Chmelík reakce na …
-
sears.13> Na 80 MO ČRS bylo rozesláno 25 tisíc Poukázek na zlevněnou vstupenku v hodnotě 100 Kč. Je možné, že vaše MO poukázky neobdržela, vybrali jsme MO podle počtu členů. Abychom však nikoho „nediskriminovali“, o tuto poukázku si můžete napsat na e-mail: vitova@terinvest.com, poukázku vám zašleme v elektronické podobě. Vytisknete si ji a předložíte na pokladnách veletrhu.
reagovat - Čtvrtek 5. ledna 2012 ve 22:33 ® Frk
-
ano, v halách
reagovat - Čtvrtek 5. ledna 2012 ve 22:33 ® sears.13 reakce na …
-
David Havlíček> Jak se prokáže člen ČRS pro slevu na vstupném? Na MO nemáme k dispozici slevenku jako to bylo loni na FF?
reagovat - Čtvrtek 5. ledna 2012 ve 22:15 ® osprey reakce na …
-
JohnyMad> Zbičovanej nebudeš. Šňůra se spíš zamotá nebo narazí do prutu. Hlavně se neuč házet s velkým streamerem. Provotní je cit pro šňůru a načasování hodu. Těžká nástraha v tom dělá kůlničku na dříví. Začni s jednou menší mouchou, ideálně se suchou. Nutí to házet precizně a snadno poznáš, že to neděláš dobře.
reagovat - Čtvrtek 5. ledna 2012 v 17:41 ® 1Mara
-
elhierro> Koukal jsem na jejich webové stránky , a nějak mě nenadchly , hlavně s materiálem , takže tam nejedu .
reagovat - Čtvrtek 5. ledna 2012 v 15:57 ® JohnyMad reakce na …
-
David Havlíček> Možná se i stavím. Na obrázcích nebo videu to nevypadá tak složitě…ale tak jednoduchý to asi nebude. Jinak by takhle vodu mrskal každý druhý. Takže základní rady na to, jak ten barevnej špagát poslat tam kam chci a přitom si neublížit, rozhodně uvítám. Díky.
reagovat - Čtvrtek 5. ledna 2012 v 15:53 ® JohnyMad
-
osprey> Přesně tak si představuji svoje muškařský začátky
Jeden klacek, jeden kolovrátek, jeden špagát, pár chlupatých háčků. Poslat to do vody a … hyn sa ukáže. Jsem rád, že to není nápad hodný IQ šumící trávy, ale že tak uvažovali i jiní.
I když na rovinu…třeba házet bych se rád naučil pořádně. Přece jen háček zabodnutý v uchu není zrovna můj sen. Jak bych to manželce vysvětloval :-/ 1000krát to můžu zkoušet na poli , oči si na youtube vykoukat, ale radu profíka tím nenahradím.
Každopádně na ty streamry se mrknout půjdu. Dravčíci už mají u nás všechno okoukaný. Takže základní naplň mušáku od půli června by určo byly streamry. Do té doby bych ale chtěl na MP testnout i bílou rybu, nebo i něco většího. Prostě letost bych upozadil feeder, plavačku a více se hejbal s mušákem. Bude to adrenalin…snad nebudu chodit domů celej zbičovanej…ale i nějakou tu rybku přemohu.
reagovat - Čtvrtek 5. ledna 2012 v 15:26 ® HaDová
-
http://www.chytej.cz/…-rybar-2012/
reagovat - Čtvrtek 5. ledna 2012 v 15:23 ® mvincik reakce na …
-
mannice> Možná jo. Nevím ještě jak na tom budu se zkouškama na VŠ, rád bych pobyl i třeba 2–3 dny, ale čas je drahocenný, takže zatim těžko říci.
reagovat - Čtvrtek 5. ledna 2012 v 15:10 ®
-
Jedete někdo první den? Jak to tak vypadá,tak pojedu asi nejspíš sám.
reagovat - Čtvrtek 5. ledna 2012 ve 14:50 ® mvincik reakce na …
-
David Havlíček> I to je dobrý nápad. Těším se na ty kolemjdoucí, jak budou čučet na to, jak je práská mušošňůra přes záda…
reagovat - Čtvrtek 5. ledna 2012 ve 14:45 ® HaD
-
JohnyMad> U nás na stánku bude např. Tomáš Vítek. Můžeme si tam někde půjčit muškařský prut a nějaký základní kurz dávat.
reagovat