Vyhledávání
VELETRH MODERNÍ RYBÁŘ 2013
31.10.2011 | HaD | 98.062 zobrazení | 1.110 odpovědí
Rybářská sezóna pro většinu rybářů pomalu končí, pro některé již skončila. Ale co si ji ještě o jeden víkend prodloužit? Jak? Nastává čas teoretických příprav, listování stránkami katalogů, brouzdáním po rybářských serverech atd. A také je tu možnost, osahat si novinky, výhodně nakoupit a setkat se s kolegy, na které jsme v průběhu sezóny neměli příliš času, nebo se známe jen z virtuálního světa. Výborná příležitost k tomu bude právě na nadcházejícím 3. ročníku veletrhu MODERNÍ RYBÁŘ, který se bude konat na výstavišti v pražských Holešovicích v termínu 21.-24.11.2013. CHYTEJ.cz je tradičně generálním mediálním partnerem, na veletrhu nás najdete na tradičním místě.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 6. prosince 2011 ve 20:31 ® sethy reakce na …
-
elhierro> Šak je zadara pro účastníky srazu (pokud se dobře pamatuju), tak na co dalších 50
reagovatAby tam pak byl nějaký platící chyteják
- Úterý 6. prosince 2011 ve 20:09 ® osprey reakce na …
-
mvincik> Klidně se servi
reagovat - Úterý 6. prosince 2011 v 19:12 ® Martin Chmelík
-
mvincik> Žádná rvačka, pěkně se každý zaregistruje a kdo bude 51, má smůlu. Těžko se bude hledat v okolí výstaviště Holešovice hospůdka, kam by se nás věšlo 100. Těch 50 lidí je myslím reálné.
reagovat - Úterý 6. prosince 2011 v 18:35 ® mvincik
-
elhierro> Hezké to činy. Jen si myslím, že by jsme se tu o ty vstupenky servali jako psi.
reagovatLeda že budou formou soutěží.
- Úterý 6. prosince 2011 v 18:29 ® Martin Chmelík
-
Přátelé, těší mě zájem o veletrh a ještě více se mi líbí idea večerního „pokecu“ u pivka. Rád se zúčastním za organizátora veletrhu. A pro malé snížení nákladů na cestu do Prahy nabízím ve spolupráci s CHYTEJ.cz několik Čestných vstupenek na veletrh ZDARMA.
reagovat - Úterý 6. prosince 2011 ve 13:06 ® HaD reakce na …
-
osprey>
reagovat - Úterý 6. prosince 2011 ve 12:16 ® sunet
-
Hmm, v okolí Holešovic je dost hospod, některé i velmi dobré. Třeba U sv. Antoníčka. Žádná velká putyka, pivko ujde, jídlo vynikající, ať už teplá či studená kuchyně
reagovat - Úterý 6. prosince 2011 v 11:59 ® osprey reakce na …
-
David Havlíček> Sám víš, jak to chodí. Kolikrát mě ani není možné odchytit. Jestli mě pošleš do hospody, už z ní nevylezu…
reagovat - Úterý 6. prosince 2011 v 10:14 ® Bigpista reakce na …
-
osprey> No vidíš, máš to povolené od šéfa, tak žádné výmluvy
reagovat - Úterý 6. prosince 2011 ve 3:08 ® HaD reakce na …
-
osprey> můžeš přes den
reagovat - Pondělí 5. prosince 2011 ve 23:15 ® brčal reakce na …
-
mvincik> budeme rádi. Zkusíme tam dát hodně vázacích materiálů a vázat vázat vázat
reagovat - Pondělí 5. prosince 2011 ve 22:49 ® osprey reakce na …
-
Bigpista> Já jsem out, během veletrhu po nocích píšu.
reagovat - Pondělí 5. prosince 2011 v 17:55 ® Bigpista reakce na …
-
Mary> No jasný, ale nejdřív mapuju potencionální zájem. Jestli se sejdem tři, tak asi nemá smysl dělat manévry…
reagovat - Pondělí 5. prosince 2011 v 17:53 ® Mary
-
Bigpista> No tak to musíš navrhnout, nějakou dobrou , a když už tak sehnat i spaní. Jít na pokec do hospůdky a pak mít před sebou kilometry, to už radši pokec v cukrárně.
reagovat - Pondělí 5. prosince 2011 v 17:42 ® mvincik reakce na …
-
brčal> To je fajn, zastavím se určitě. A to pivko by taky večer bodlo, pro vás zajisté ještě víc po náročném dni(dnech)
reagovat - Pondělí 5. prosince 2011 v 17:36 ® brčal reakce na …
-
mvincik> určitě se na Moderním rybáři bude vázat. ještě jsme se domluvily na soutěži pro vás. kdo koliv se zastaví bude moc navázat mušku a necháme v neděli rozhodnout která nej a dostane od nás cenu. tak se těším jak se zastavíš a na pivko jdu večer .-)
reagovat - Pondělí 5. prosince 2011 v 15:48 ® mvincik reakce na …
-
Bigpista> Snad ano. Sloužím ten víkend 28.1., což je sobota. Takže by záleželo, kdy by to bylo. A abych mohl přespat, muselo by to být tedy ze ČT na PÁ. A to pochybuji že bude většina souhlasit, zvláště těch do práce chodivších v běžné dny od Po do Pá…
reagovat - Pondělí 5. prosince 2011 ve 12:29 ® Bigpista reakce na …
-
mvincik> Což o to, já bych to klidně zařídil, ale potřeboval bych vědět, že je nějaký zájem. Takže tebe si můžu napsat?
reagovat - Pondělí 5. prosince 2011 ve 12:07 ® mvincik reakce na …
-
Bigpista> To určitě, jde ale o to, že by někdo musel zanluvit místo a pod. A taky aby byl nějaký solidní počet lida. Není jednoduché něco takého dát dohromady. Já na to třeba čas nemám, budu rád, když se tam podívám. Jak to vyjde se teprve uvidí…
reagovat - Pondělí 5. prosince 2011 ve 12:02 ® Bigpista reakce na …
-
mvincik> Právě, říkal jsem si, že v Praze se přeci jen sejde trochu jiná sestava…
reagovat - Pondělí 5. prosince 2011 v 11:59 ® mvincik reakce na …
-
brčal> Bude se tam vázat?? Moc rád bych se jako začínající něco malinko přiučil…
Bigpista> Na něco takého jsem taky myslel, rád bych poznal nové tváře osobně. Ostatně v Brně je toho zvykem, pokud se nepletu…
reagovat - Pondělí 5. prosince 2011 v 10:50 ® Bigpista
-
Tak mě napadlo, neuděláme při příležitosti veletrhu nějaký sraz v hospůdce? Kdo by měl zájem si jít třeba v pátek k večeru na chvilku sednout a pokecat?
reagovat - Neděle 4. prosince 2011 v 0:22 ® osprey reakce na …
-
brčal> Uvidíme na místě
reagovat - Sobota 3. prosince 2011 ve 23:57 ® brčal reakce na …
-
osprey> mám lepší nápad. Radši si ho uvážeš sám a klidně kdo tam příjde si ho uváže sám a v neděli rozhodneme který je nejlepší a dostane je všechny zadara
reagovatco říkáš
- Sobota 3. prosince 2011 ve 23:51 ® osprey reakce na …
-
brčal> Náušnici nechci. Ale nějaké streamery u tebe možná vyměním za hrst oběživa
reagovat - Sobota 3. prosince 2011 ve 23:46 ® brčal reakce na …
-
osprey> tak to budeš muset
reagovatbudu mít pro tebe náušnici do ucha s pěkným streamrem
- Sobota 3. prosince 2011 ve 23:23 ® osprey reakce na …
-
brčal> Určitě si chvilku najdu.
reagovat - Sobota 3. prosince 2011 ve 22:29 ® brčal
-
Osprey- těším se že se tam potkáme
reagovata konečně tem bude více muškaření
- Sobota 3. prosince 2011 v 10:02 ® skwor
-
elhierro> Díky za odpověď.
reagovat - Pátek 2. prosince 2011 ve 22:34 ® Martin Chmelík
-
V tuto chvíli SPORTEX slíbit nemohu, ale je pravděpodobnost, že na veletrhu budou. Včas poskytnu informace.
reagovat