Chytej.cz

VELETRH MODERNÍ RYBÁŘ 2013 necteno

31.10.2011 | HaD | 98.062 zobrazení | 1.110 odpovědí

Rybářská sezóna pro většinu rybářů pomalu končí, pro některé již skončila. Ale co si ji ještě o jeden víkend prodloužit? Jak? Nastává čas teoretických příprav, listování stránkami katalogů, brouzdáním po rybářských serverech atd. A také je tu možnost, osahat si novinky, výhodně nakoupit a setkat se s kolegy, na které jsme v průběhu sezóny neměli příliš času, nebo se známe jen z virtuálního světa. Výborná příležitost k tomu bude právě na nadcházejícím 3. ročníku veletrhu MODERNÍ RYBÁŘ, který se bude konat na výstavišti v pražských Holešovicích v termínu 21.-24.11.2013. CHY­TEJ.cz je tradičně generálním mediálním partnerem, na veletrhu nás najdete na tradičním místě.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 6. prosince 2011 ve 20:31 ® sethy reakce na …
sethy

elhierro> Šak je zadara pro účastníky srazu (pokud se dobře pamatuju), tak na co dalších 50 :-) Aby tam pak byl nějaký platící chyteják :-))

reagovat
Úterý 6. prosince 2011 ve 20:09 ® osprey reakce na …
osprey

mvincik> Klidně se servi:-))

reagovat
Úterý 6. prosince 2011 v 19:12 ® Martin Chmelík

mvincik> Žádná rvačka, pěkně se každý zaregistruje a kdo bude 51, má smůlu. Těžko se bude hledat v okolí výstaviště Holešovice hospůdka, kam by se nás věšlo 100. Těch 50 lidí je myslím reálné. :-)

reagovat
Úterý 6. prosince 2011 v 18:35 ® mvincik
mvincik

elhierro> Hezké to činy. Jen si myslím, že by jsme se tu o ty vstupenky servali jako psi. :-) Leda že budou formou soutěží.

reagovat
Úterý 6. prosince 2011 v 18:29 ® Martin Chmelík

Přátelé, těší mě zájem o veletrh a ještě více se mi líbí idea večerního „pokecu“ u pivka. Rád se zúčastním za organizátora veletrhu. A pro malé snížení nákladů na cestu do Prahy nabízím ve spolupráci s CHYTEJ.cz několik Čestných vstupenek na veletrh ZDARMA. :-)

reagovat
Úterý 6. prosince 2011 ve 13:06 ® HaD reakce na …
HaD

osprey> :-D

reagovat
Úterý 6. prosince 2011 ve 12:16 ® sunet

Hmm, v okolí Holešovic je dost hospod, některé i velmi dobré. Třeba U sv. Antoníčka. Žádná velká putyka, pivko ujde, jídlo vynikající, ať už teplá či studená kuchyně pivo

reagovat
Úterý 6. prosince 2011 v 11:59 ® osprey reakce na …
osprey

David Havlíček> Sám víš, jak to chodí. Kolikrát mě ani není možné odchytit. Jestli mě pošleš do hospody, už z ní nevylezu… :-D

reagovat
Úterý 6. prosince 2011 v 10:14 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

osprey> No vidíš, máš to povolené od šéfa, tak žádné výmluvy :-D

reagovat
Úterý 6. prosince 2011 ve 3:08 ® HaD reakce na …
HaD

osprey> můžeš přes den ;-)

reagovat
Pondělí 5. prosince 2011 ve 23:15 ® brčal reakce na …
brčal

mvincik> budeme rádi. Zkusíme tam dát hodně vázacích materiálů a vázat vázat vázat :-)

reagovat
Pondělí 5. prosince 2011 ve 22:49 ® osprey reakce na …
osprey

Bigpista> Já jsem out, během veletrhu po nocích píšu.

reagovat
Pondělí 5. prosince 2011 v 17:55 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

Mary> No jasný, ale nejdřív mapuju potencionální zájem. Jestli se sejdem tři, tak asi nemá smysl dělat manévry…

reagovat
Pondělí 5. prosince 2011 v 17:53 ® Mary
Mary

Bigpista> No tak to musíš navrhnout, nějakou dobrou , a když už tak sehnat i spaní. Jít na pokec do hospůdky a pak mít před sebou kilometry, to už radši pokec v cukrárně.

reagovat
Pondělí 5. prosince 2011 v 17:42 ® mvincik reakce na …
mvincik

brčal> To je fajn, zastavím se určitě. A to pivko by taky večer bodlo, pro vás zajisté ještě víc po náročném dni(dnech) :-)

reagovat
Pondělí 5. prosince 2011 v 17:36 ® brčal reakce na …
brčal

mvincik> určitě se na Moderním rybáři bude vázat. ještě jsme se domluvily na soutěži pro vás. kdo koliv se zastaví bude moc navázat mušku a necháme v neděli rozhodnout která nej a dostane od nás cenu. tak se těším jak se zastavíš a na pivko jdu večer .-)

reagovat
Pondělí 5. prosince 2011 v 15:48 ® mvincik reakce na …
mvincik

Bigpista> Snad ano. Sloužím ten víkend 28.1., což je sobota. Takže by záleželo, kdy by to bylo. A abych mohl přespat, muselo by to být tedy ze ČT na PÁ. A to pochybuji že bude většina souhlasit, zvláště těch do práce chodivších v běžné dny od Po do Pá… :-((

reagovat
Pondělí 5. prosince 2011 ve 12:29 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

mvincik> Což o to, já bych to klidně zařídil, ale potřeboval bych vědět, že je nějaký zájem. Takže tebe si můžu napsat? :-)

reagovat
Pondělí 5. prosince 2011 ve 12:07 ® mvincik reakce na …
mvincik

Bigpista> To určitě, jde ale o to, že by někdo musel zanluvit místo a pod. A taky aby byl nějaký solidní počet lida. Není jednoduché něco takého dát dohromady. Já na to třeba čas nemám, budu rád, když se tam podívám. Jak to vyjde se teprve uvidí…

reagovat
Pondělí 5. prosince 2011 ve 12:02 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

mvincik> Právě, říkal jsem si, že v Praze se přeci jen sejde trochu jiná sestava…

reagovat
Pondělí 5. prosince 2011 v 11:59 ® mvincik reakce na …
mvincik

brčal> Bude se tam vázat?? Moc rád bych se jako začínající něco malinko přiučil…

Bigpista> Na něco takého jsem taky myslel, rád bych poznal nové tváře osobně. Ostatně v Brně je toho zvykem, pokud se nepletu…

reagovat
Pondělí 5. prosince 2011 v 10:50 ® Bigpista
Bigpista

Tak mě napadlo, neuděláme při příležitosti veletrhu nějaký sraz v hospůdce? Kdo by měl zájem si jít třeba v pátek k večeru na chvilku sednout a pokecat?

reagovat
Neděle 4. prosince 2011 v 0:22 ® osprey reakce na …
osprey

brčal> Uvidíme na místě:-)

reagovat
Sobota 3. prosince 2011 ve 23:57 ® brčal reakce na …
brčal

osprey> mám lepší nápad. Radši si ho uvážeš sám a klidně kdo tam příjde si ho uváže sám a v neděli rozhodneme který je nejlepší a dostane je všechny zadara :-) co říkáš

reagovat
Sobota 3. prosince 2011 ve 23:51 ® osprey reakce na …
osprey

brčal> Náušnici nechci. Ale nějaké streamery u tebe možná vyměním za hrst oběživa:-))

reagovat
Sobota 3. prosince 2011 ve 23:46 ® brčal reakce na …
brčal

osprey> tak to budeš muset :-) budu mít pro tebe náušnici do ucha s pěkným streamrem :-)

reagovat
Sobota 3. prosince 2011 ve 23:23 ® osprey reakce na …
osprey

brčal> Určitě si chvilku najdu.

reagovat
Sobota 3. prosince 2011 ve 22:29 ® brčal
brčal

Osprey- těším se že se tam potkáme :-) a konečně tem bude více muškaření :-)

reagovat
Sobota 3. prosince 2011 v 10:02 ® skwor
skwor

elhierro> Díky za odpověď.

reagovat
Pátek 2. prosince 2011 ve 22:34 ® Martin Chmelík

V tuto chvíli SPORTEX slíbit nemohu, ale je pravděpodobnost, že na veletrhu budou. Včas poskytnu informace.

reagovat