Chytej.cz

VELETRH MODERNÍ RYBÁŘ 2013 necteno

31.10.2011 | HaD | 93.651 zobrazení | 1.110 odpovědí

Rybářská sezóna pro většinu rybářů pomalu končí, pro některé již skončila. Ale co si ji ještě o jeden víkend prodloužit? Jak? Nastává čas teoretických příprav, listování stránkami katalogů, brouzdáním po rybářských serverech atd. A také je tu možnost, osahat si novinky, výhodně nakoupit a setkat se s kolegy, na které jsme v průběhu sezóny neměli příliš času, nebo se známe jen z virtuálního světa. Výborná příležitost k tomu bude právě na nadcházejícím 3. ročníku veletrhu MODERNÍ RYBÁŘ, který se bude konat na výstavišti v pražských Holešovicích v termínu 21.-24.11.2013. CHY­TEJ.cz je tradičně generálním mediálním partnerem, na veletrhu nás najdete na tradičním místě.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 26. listopadu 2013 v 10:29 ® HaD reakce na …
HaD

paolomaldini> taky mi odpor k té rukojeti není jasný. Začalo to Skeletorem, dnes Pezony, norstreamy apod- pro oko ještě asi pochopím, ale ruce je to Putna.

reagovat
Úterý 26. listopadu 2013 v 1:00 ® paolomaldini reakce na …
paolomaldini

jepice> Vadi ti delena rukojet? U mnoha pratel se s tim setkavam a popravde jsem ac si s tim lamu hlavu nikdy neprisel proc to nekomu vadi, navijak drzim mezi malickem a prstenickem max mazi prstenickem a prostrednickem, tak abych si ukazovackem sahl na blank. spodni cast rukojeti v podstate nevnimam (v pripade ze je dostatecne kratka a dovoluje mi manipulaci jakou potrebuju a nikde mi nedrhne o bok, pupek, zebra, loket :-D )

reagovat
Úterý 26. listopadu 2013 v 0:54 ® jepice-zruseno reakce na …

paolomaldini> Ty synapse si chválej, ale mě osobně vadí kompletně celý držadlo, takže nedokážu posoudit.

reagovat
Úterý 26. listopadu 2013 v 0:44 ® paolomaldini reakce na …
paolomaldini

kerob> Me se prave libej vic jak Norstream ale to by nas rozsoudil nejaky reprezentant co ma zkusenost s tim i s tim… ;-)

reagovat
Úterý 26. listopadu 2013 v 0:42 ® paolomaldini
paolomaldini

Tak konkretne tenhle mi vylozene sedl do pazoury.

http://www.rybolov.eu/…M-Fast.17913

reagovat
Úterý 26. listopadu 2013 v 0:15 ® Gudaska

Mám tu výhodu, že nemusím utrácet za cestu. Ale výstava se mi líbila. Je moznost srovnání značek i kategorii. A také setkání s kolegy. Naprosto chápu, ze se výrobci na výstavy v Cesku nehrnou, jsme maly trh. Kdo má peníze na světové novinky, dojede např. do Frankfurtu. Ale zase tam nepotka tolik kamarádů.

reagovat
Úterý 26. listopadu 2013 v 0:03 ® jepice-zruseno reakce na …

paolomaldini> Prostě pruty na ryby no ty favority, na parádu ani moc ne. Těch prutů je tolik modelů, že se to nedá takhle jednoduše shrnout. Mezi závodníky se občas objevují s celkem kladnými ohlasy. Já to nedokážu posoudit, měl jsem finančně zajímavou letní nabídku, ale já bych to stejně nedocenil, protože prutům nerozumím. U mě je na vláčáku nejdúležitější rukojeť, protože ta je buď moc krátká, nebo dlouhá a překáží nebo nedejbože dělná a za to tenký se to nedá pak držet :-D

reagovat
Pondělí 25. listopadu 2013 ve 23:37 ® noba
noba

a co simulátor převrácení na střechu? zkusil někdo? Já jo a docela zajímavé:-)

reagovat
Pondělí 25. listopadu 2013 ve 23:36 ® noba
noba

já jakožto „feederař“ jsem se nadchl pro výprodejový vlačák shimano od normarku za 600kč a jakou jsem s ním dnes ve spolupráci se smačky od nástrahy.cz udělal parádu:-) btv. ten samý prut byl na veletrhu k mání i za 1200,–

reagovat
Pondělí 25. listopadu 2013 ve 23:27 ® kerob reakce na …
kerob

paolomaldini> cast Favoritu mela tak maly ocka na horni casti prutu, ze to imho bude na skodu. Tvary rukojeti ve vetsine pripadu naprosto strasny, aspon pro moje ruce. Jinak dobry, ale u Norstreamu bych si vybral spis…

reagovat
Pondělí 25. listopadu 2013 ve 23:25 ® kerob
kerob

ja jsem spokojenej, potkal jsem koho jsem potkat potreboval nebo potkat chtel, zjistil jsem, ze se nase konkurence az na jednu vyjimku (co nestoji za rec) nijak neprezentovala, koupil jsem si par Stormu v normarkovypro­deji… a nakonec jsem rad, ze tam nebylo nic uzasnyho, co by me donutilo vyndat obsah prkenice.

reagovat
Pondělí 25. listopadu 2013 ve 23:14 ® paolomaldini
paolomaldini

Ja byl s veletrhem spokojen. Koupil jsem par drobnosti, k tomu picker a jako bonus sem si pomazlil proutek (pro me prvni setkani) znacky Favorite a musim rict ze jejich ULka me nadchla. Urcite objednam.

ps: sdili jeste nekdo nadseni z jejich prutu?

reagovat
Pondělí 25. listopadu 2013 ve 23:00 ® noba reakce na …
noba

skwor> i kdyby se tam hrálo bingo tak to moc nebude

reagovat
Pondělí 25. listopadu 2013 ve 22:24 ® jepice-zruseno reakce na …

BigMike> Máš recht, že kdybych nebyl línej, můžu si sject někam do zahraničí na kontraktační velkovýstavu a nemusím řešit, jestli navštívit holešovický nebo letňanský tržiště. Letos se tam zase objevilo pár věcí (viz. zmíněné Zebco nebo Z. Hofman), který mě tam trochu lákaly, ale nakonec jsem dobře udělal, že jsem šel radši na ryby. Přeci jen to byly asi poslední teplejší dny letos, dneska už jsem u tý vody byl v kulichu a rukavicích a za chvíli nám začnou zamrzat očka.

reagovat
Pondělí 25. listopadu 2013 ve 21:46 ® BigMike

Roky už nikam nejezdím, co potřebuji na sezónu je stovka karabinek, Techno steel a nová pletenka, jinak pořád spotřebovávám staré gumové zásoby, woby si dělám, novinky nesleduji… Ale… Pěkně jste mě navnadili, příští rok určitě vyrazím! Jen kontraktační výstava by asi krom odborníků moc lidí u srdce nebrala, většina z nás si chce nejen mlsně šáhnout, ale třeba hned i mít!

reagovat
Pondělí 25. listopadu 2013 ve 20:47 ® skwor reakce na …
skwor

noba> Bingo!

reagovat
Pondělí 25. listopadu 2013 ve 20:07 ® HaD reakce na …
HaD

noba> když byly veletrhy neprodejní, rybáři nadávali jak špačci, ze se tam táhnou a nic si nemohou koupit. Když nebyly slevy, nadávali na absenci slev, když jsou, nadávají na jejich přitomnost… A pak jsou tací, co budou u bedny s banány křičet, že nejsou banány. Tak to je, bylo i bude…

reagovat
Pondělí 25. listopadu 2013 v 19:56 ® noba
noba

a kolik běžných rybářů by na neprodejní veletrh plný nejnovějších novinek přišlo?

reagovat
Pondělí 25. listopadu 2013 v 19:55 ® zander60

ja byl naštvanej taky ale jen kvůli tomu že jsem v sobotu už nedostal k lístku vlasec zadarmo. Ten kdo ho dostal a platil vlezný tak si vůbec nemůže stěžovat, měl vstup vlastně zadarmo. Nás jelo v autě pět a všem se nám to líbilo. Tak.

reagovat
Pondělí 25. listopadu 2013 v 19:48 ® jepice-zruseno reakce na …

vondras> Jo, já jsem taky z Prahy, ale jak jsem psal níže, nakonec jsem tam i z tebou zmíněných důvodů nešel, tak si nemůžu stěžovat :-D Souhlasím, že neprodejní výstavy, kde se většinou reprezentovaly konkrétní značky v 90. letech ve Veletržním paláci mi přišly bejt zajímavější, než třeba loňský MR, na kterým jsem byl.

reagovat
Pondělí 25. listopadu 2013 v 19:42 ® zander60 reakce na …

vondras> jsem z vesnice máš pravdu. ale nejsem slepej. Novinek bylo hodně. ty jsi neviděl stánek Zebco, kde bylo několik značek? nebo Shimana, Mivardi a Daiwy?Jo a jestě tam byla Okuma, Jaxon, WFT taky dobré značky. Někomu to vyhovovalo, někomu ne. Tak to je a bude. Hlavně že tam nebyl smrad na kapry prazaku namachrovanej. a že jsi neměl zaco utratit prachy. Jestli bys vůbec dal dohromady peníze třeba na Daiwu za třicet hadrů.

reagovat
Pondělí 25. listopadu 2013 v 19:37 ® Robur
Robur

s těmi novinkami se moc nadělá. Udice je furt tyčka s očky a naviják klubíčko s kličkou. Osobně by mne zajímalo, zda by se s současným cajkem chytali velci kapři u břehu, kdyby všichni krmili do 10 metrů a nepředháněli se, kdo to vyveze či nahodí dál. Stejně tak výrobci smradů udávají tón, zda ryby bude žrát letos hlavně ovocnou příchuť nebo spíš smrady. Tak jako Versacce v módě.

reagovat
Pondělí 25. listopadu 2013 v 18:54 @ Velekapr reakce na …

vondras> a je, prazskej blbecek nam to nandal. Hlavne ze kdyz takovej namachrovanej blbecek prijede na samotu u lesa a jak Kolumbus ukazuje detem kravu. Buchni si hlavou do zdi a treba az ti z bedny vypadaj koule odkopana selka, se zacnes chovat normanle.

reagovat
Pondělí 25. listopadu 2013 v 18:37 ® vondras

porad tady ctu jak byli prespolni spokojeni ze nakoupili ve vyprodeji ja ale nemohu za to ze vam doma staci mit holinky a do Prahy si obujete lakyrky ve vedlejsich salech vystavovali novinky tak nevim proc by to nemohlo byt i v te nasi rybarine sam nazev rika moderni rybar ale me to prislo ze jsem tak o 10 let zpatky nebudte lini aprojdete si cizi weby a uvidite co je kazdy rok na trhu novinek ve vsech kategoriich ostatne zadna svetova znacka tu nemela ani predvadeci stanek a to uz lecos napovida ano kdo chtel koupit veci starsi ci levne ten si prisel na sve ale jinak zadna slava prakticky bych tam ani velke penize utratit nemohl nebylo za co

reagovat
Pondělí 25. listopadu 2013 v 18:22 ® HaD reakce na …
HaD

džigit> nene, viróza mě přepadla v pátek odpoledne :-)

reagovat
Pondělí 25. listopadu 2013 v 17:58 ® noba
noba

já byl taky spokojen a naprosto nejvíc se mi líbil ten maskáčovej mini karavan.

reagovat
Pondělí 25. listopadu 2013 v 17:50 ® džigit

David H.> někteří to nazývaj virozou :-))

reagovat
Pondělí 25. listopadu 2013 v 17:30 ® Robur reakce na …
Robur

zander60>jako zhrzený Brňák závidím i to, že v Praze mají dřív sobotu než v Brně.

reagovat
Pondělí 25. listopadu 2013 v 17:15 ® zander60

Výstava byla supr. Ve všech rybářských potřebách u nás na jihu bych dohromady neviděl ani zlomek toho co na výstavě. U nás je i draho, na výstavě jsem nakoupil mnoho věcí hodně lacino. Viděl jsem novinky mojí oblíbené značky Daiwa, hned bych si nějaký ten navijáček koupil, jen mít prachy. Za mě paráda za rok se vrátím a snad na Daiwu ušetřím. Jinak dnes jsem čet u konkurence představení novinek Daiwy. píšou že to bude na výstavě v Brně. Kdo byl teď v Praze, už to dávno viděl. Brno je zase druhé.

reagovat
Pondělí 25. listopadu 2013 v 15:48 @ Velekapr

Mě se to líbilo a velká poklona organizátorovi, že tam nebyly koulízáci a celá hala nesmrděla jak bolavá noha. Novinky sem si našel a ač nekaprař, tak se mi líbil bivak, do kterého bych zaparkoval v pohodě i svůj MiniCooper. Koupil sem Daiwu lexu za dvojku, prut u Šíma za třetinu ceny a u nástrah růžový smáky na ďoury a k tomu wolframový jigovky. Kdekdo na veletr píčuje, ale v ani jednom z krámů u nás v celém kraji nic z toho neseženu a ani neuvidim. Za mě palec nahoru.

reagovat