Vyhledávání
VELETRH MODERNÍ RYBÁŘ 2013
31.10.2011 | HaD | 93.650 zobrazení | 1.110 odpovědíRybářská sezóna pro většinu rybářů pomalu končí, pro některé již skončila. Ale co si ji ještě o jeden víkend prodloužit? Jak? Nastává čas teoretických příprav, listování stránkami katalogů, brouzdáním po rybářských serverech atd. A také je tu možnost, osahat si novinky, výhodně nakoupit a setkat se s kolegy, na které jsme v průběhu sezóny neměli příliš času, nebo se známe jen z virtuálního světa. Výborná příležitost k tomu bude právě na nadcházejícím 3. ročníku veletrhu MODERNÍ RYBÁŘ, který se bude konat na výstavišti v pražských Holešovicích v termínu 21.-24.11.2013. CHYTEJ.cz je tradičně generálním mediálním partnerem, na veletrhu nás najdete na tradičním místě.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.
- Pondělí 25. listopadu 2013 ve 14:40 ® HaD reakce na …
-
Mysak1> večer jsem chvilku poseděli a kecali, ale velmi zodpovědně a střídmě. Nicméně únava, než se člověk dostal do rytmu, znát asi byla:) klobky byly neskutečné a ještě jednou díky!!!
reagovat - Pondělí 25. listopadu 2013 ve 12:19 ® Mysak1 reakce na …
-
David H.:Nedá se říct „hrozně“ ale minimálně divně! No na rovinu on taky někdo myslím (sethy) něco říkal a hlavně jsem tě viděl (po ránu) prvně. Vidíš a tak vznikají fámy. Vše jen s humorem,bylo tam s váma fajn.
reagovat - Pondělí 25. listopadu 2013 v 11:31 ® HaD reakce na …
-
Mysak1> to jsem vypadal tak hrozně? V pátek večer jsme nijak nepopijeli. Já mám ta rána prostě pomalejší starty no )
reagovat - Pondělí 25. listopadu 2013 v 10:01 @ Palivec reakce na …
-
jepice> Tomu se říká „podpora RETRO“ a ty jsi to nepochopil. Možná mluvili špatnou řečí: http://www.pise.cz/…panareci.png
reagovat - Pondělí 25. listopadu 2013 v 8:41 ® Mysak1
-
D.ránko chytejáci. Já můžu porovnávat pouze s Brnem a byť to mám do Prahy o dost dál tak moderní rybář jednoznačně vede. Atmosféra taková komornější,nikde na mě nepadaly tuny koulís a co se vláčky týče zakoupeno vše co jsem chtěl a za dobrej peníz. Viděl jsem se konečně s některými chytejáky,jen škoda že zrovna v sobotu David neměl přednášku. Mno,vlastně když jsem ho ráno viděl tak mě bylo jasné že by to asi ani nešlo. Ale přežil, to když jsem u Z.Hofmana potkal A.Hámu tak ten vypadal jako čuník po první ráně. Že by se kluci v pátek potkali??? Takže za mě veletrh má palec nahoru. P.s. Doufám ,že příští rok dorazím na sraz a nebojte klobásky budou!
reagovat - Neděle 24. listopadu 2013 ve 20:30 ® Bigpista
-
Byl jsem zatím na všech ročnících MR a přišlo mi, že rozsah je o něco menší. Ale i tak, já tam našel vše, proč jsem tam šel. Chtěl jsem si osahat a porovnat pár srovnatelných prutů (konkrétně mě zajímal nějaký UL vláčák a picker – ten jsem si nakonec i pořídil za velmi příznivou cenu), dokoupit nějaké vláčecí nástrahy a hlavně jsem chtěl potkat a pozdravit známé a kamarády, což jsem si taky splnil. Spokojenost naprostá. Letos jsem byl na všech třech akcích – MR, FF i v Brně. Každá akce má svou atmosféru a každá je v něčem slabší a v něčem silnější.
reagovat - Neděle 24. listopadu 2013 v 18:26 ® chosebaits
-
Právě jsem dofrčel dom a podám svůj postřeh.Výstava to určitě není ,protože na výstavě se vystavuje vystavovateli(distrubutory či přímo výrobci) a těch tam až tolik nebylo.Bylo jich dost,ale prodejců bylo mnohem víc. Nechápu co každý má za hemci.Věcí k pokoukání tam bylo dostatek a i peníze bylo opravdu za co utratit a tím nemyslím za jídlo a nějaké hlouposti. Vláčkař a né jen vláčkař který má okolo svého baráku jen takové ty obchody na základní věci musel být spokojen.Tolik druhů rapal,gum a jiných věcí prostě pohromadě není nikde . Netuším jaké novinky kdo hledá?? Opravdu jsem tu nenašel třeba wobléra ,který by našel pod hladinou třeba štiku a dotáhl jí za držku na břeh ,ale novinek normálního charakteru tu bylo myslím dost-aspoň pro mě. Finále-to co jsem chtěl očíhnout jsem očíhl.Pár navijáků jsem měl v pazouře a mám jasno.Tolik druhů navijáků mi prostě okolní prodejci nemohou ukázat. Pokecal jsem tam či tam třeba o tom jak nejsou candáti na Ohři a potkal nějáky ty kamarády co znám jen přez net.
Já jsem spokojen.
PS-na to že byla neděle a prodejci toho mají zajisté už plné brejle ,tak ochota myslím byla všude. Dobrá nálada vládla všude a to i u Hada
reagovat - Neděle 24. listopadu 2013 v 17:22 ® irevalova reakce na …
-
Naopak díky všem, kteří zde v průběhu výstavy Zdeňka Hofmana zmínili. Jen tak nás napadlo zajít do DEXEMPA, drze se přeptat na všechny ty exponáty, jak a proč to je, co to dělá a co to znamená a natočit takovýto rozhovor!
reagovat - Neděle 24. listopadu 2013 v 17:04 ® jepice-zruseno reakce na …
-
irevalova> Kecá že to plaší ryby, plaší to akorát okolní rybáře Já letos vyplašil se starým Goldem největšího pstruha, kterýho sem kdy chytil. A to gold má takovou konstrukci tý západky, že řachtá fakt poctivě. Je fakt, že chytat třeba s rexem je už asi dneska známka punku. S tím bylo dycky víc lamentování než chytání. Myslel jsem, že padání vlasce pod cívku je daný starou konstrukcí a nechápal jsem, jak kámoš může na ty Ball Bearingy v pohodě chytat. Až později jsem zjistil, že takhle dokonale znepříjemnit pobyt u vody umí na celým světě jenom REEX. Děkuji za video, je supr!
reagovat - Neděle 24. listopadu 2013 v 16:43 ® irevalova
-
Ahoj! Rybářům pro radost rozhovor se Zdeňkem Ozzy Hofmanem z výstavy Moderní rybář 2013. Fakt to s ním byl zážitek! A s náma taky, jak uslyšíte a uvidíte na odkazu. Díky! http://www.slapyreport.cz/…lto-sumoplex
reagovat - Neděle 24. listopadu 2013 ve 13:11 ® jepice-zruseno reakce na …
-
skwor> Já naposledy za kilo koupil Lucky John. Když jsem se snažil vygůglit podrobnosti, dospěl jsem k závěru, že tahle firma už dřevěný woblery nedělá. Edit: Všichni tu mluví o novinkách, ale sehnat něco, co se už nevyrábí, jako třeba třpytku Blzer made in Western Germany je snad větší zážitek, než všechny novinky dohromady
reagovat - Neděle 24. listopadu 2013 ve 12:20 ® skwor reakce na …
-
jepice> Je to tak s těma kuličkama. Co jsem koukal, tak za to kilo tam měli ty X-rap popy (jiných jsem si nevšim) a to jsou celkem jebky. Aleš na to loni něco ve Švédsku pochytal, ale mě se ten wobler nelíbil. Ty Crazy fish gumy mě taky neoslovily. Za kilo jsem si radši doplnil úspěšné Redbassy.
reagovat - Neděle 24. listopadu 2013 ve 12:15 ® jepice-zruseno reakce na …
-
Kubajs> Hele, X-Rap má takový ty přesejpací kuličky, jak se dá nahodit s těžištěm vzadu aby se nemotal a pak se to přesype zpátky? Já koupil za velmi rozumnou cenu bez háčků a krabičky něco, co mi ten X-Rap připomíná, dokonce nevím, jestli to náhodou není ono, ale mělo to barevnou kombinaci, kterou jsem u Rapaly nenašel (možná nějaká kopie?). Ve vodě to mělo nevýraznej chod, když se s tim zacukalo, tak to ale dělalo pěkný věci a hlavně to celkem daleko lítalo. Po ulovení několika štíhlat jsem to ale nechal na dně vlkovský pískovny, takže to nemůžu vyfotit.
reagovat - Neděle 24. listopadu 2013 v 9:01 ® casper reakce na …
-
David H.> ale všimnul, jen to radši nekomentuji kluci, jak že se jmenuje ten mistr klobás? rád bych ho tímto pochválil
reagovat - Neděle 24. listopadu 2013 v 0:29 ® Kubajs reakce na …
-
jepice> po pravdě asi kterejkoliv wobler od Rapaly po kterým sem kdy zatoužil tam byl,ale už to nechci přikupovat.Tohle bylo spíš z povinosti při pohledu na cenovku za x-rap sem prostě neváhal
reagovat - Neděle 24. listopadu 2013 v 0:11 ® kubas reakce na …
-
Shrek_(pův.Alivio)> Nezačínám… Jen stále pokračuji, co jsme započali .
reagovat - Neděle 24. listopadu 2013 v 0:06 ® jepice-zruseno reakce na …
-
Kubajs> Jo, já to jenom konstatoval. Rapala si udělala značku na pěknejch balzovejch voblerech, ale teď už jede povědšinou plasťáky, tudíž s tou cenou jde pořád trochu dolu hejbat. Za kilíčko se prodává v obchodě málokdy, ale už jsem potkal tolik pěknejch woblerů v ceně kolem kila, že jsem rapalu nekoupil ani nepamatuju. Podle fotek tam bylo ale od rapaly k vidění hodně zajímavejch variant.
reagovat - Sobota 23. listopadu 2013 ve 23:57 ® Shrek reakce na …
-
kubas> už zase začínáš??? Já chtěl picker na ryby a semtam klidně i na kapra.
reagovat - Sobota 23. listopadu 2013 ve 23:46 ® kubas reakce na …
-
Shrek_(pův.Alivio)> Nj, tak ty chceš picker na ryby určitě, to se nediv, že jsi nic nesehnal. V módě jsou feedry na „neryby“, nejlépe nadopované nějakým tím koulís, takže picker jim netřeba .
reagovat - Sobota 23. listopadu 2013 ve 23:41 ® Kubajs reakce na …
-
jepice> to asi ne,ale přece jenom velkoodběr začíná na 140–160kč a málokdy se mi dostane novej kousek za kilíčko
reagovat - Sobota 23. listopadu 2013 ve 23:36 ® Shrek
-
chtěl jsem taky nějakou jebku picker, klidně i telepicker. Něco kolem 400–500 Kč na dvě vycházky za rok..... nic…
reagovat - Sobota 23. listopadu 2013 ve 23:33 ® HaD reakce na …
-
jepice> ono by toho bylo asi mnohem víc. Ale to je uz fuk. K Favoritům – mě mechovka nijak nevadí
reagovat - Sobota 23. listopadu 2013 ve 23:25 ® jepice-zruseno
-
Stanik> Mě pruty favorit zaujaly hlavně tím, že jsou to relativně drahý pruty a maj skoro všechny hnusnou mechovku, někdy ještě k tomu dělenou. To třeba Tokoz Lipno má tu rukojeť mnohem honosnější
David H.> Možná sdy zapoměl na ty super předražený nástrahy Crazy fiš nebo jak se to jmenuje. Ty jsem narozdíl od prutu favorit dostal zadarmo (za ty prachy bych si to nekoupil) a musím říct, že to děsně smrdí i přes igelitovej pytlík. Taky musím říct, že ač to všichni chválej a několik ryb na to ulovenejch jsem viděl, sám se svejma antigumovejma rukama jsem na to ještě neměl ani zádrb.
Kubajs> Když se ty rapaly berou za nákupku 60kč/ks, tak asi neni zase takovej problém udělat výprodej za 100 kč/ks.
reagovat - Sobota 23. listopadu 2013 ve 23:04 ® Stanik
-
Poděkování osazenstvu stánku Chytej za příjemný pokec a svlažení hrdla. Akce si spíše zaslouží označení jako velkovetešnictví, nicméně se tu a tam našli zajímavé věci. Líbila se mi Kaprařská speciálka – solidní zastoupení zn. Daiwa včetně nových navijáků a např. Ballistic za novou cenu už je zajímavý stroj. A taky kajaky a pruty Favorite mě zaujaly.
reagovat - Sobota 23. listopadu 2013 ve 21:46 ® HaD reakce na …
-
sethy> my už doma. Najíme a taky chro chro
reagovat - Sobota 23. listopadu 2013 ve 21:36 ® Cudla
-
Mrknato> Kdyby sis nepamatoval Lipno tak by si byl v tvém věku fakt sklerotik je pravda že ryby který se lovily kdysy a loví dnes je i není pravda.Najdou se místa spíš takový zapoměnky.Ty hrabárny, občas ti taky příde v nouzi k chuti pivko z bufíku ber to tak. jepice> trochu nostalgie neuškodí,a ty mapy jsou kolikrát velmi zajímavý,zvlášť když si tam chodíval,pak proplouval na lodičce
reagovat - Sobota 23. listopadu 2013 ve 21:29 ® sethy reakce na …
-
David H.> Nic jdu spát, dnes už jsem to nedával
reagovat - Sobota 23. listopadu 2013 ve 21:28 ® sethy
-
David H.> Byls zabraný do výkladu (od tohu tu jsme)
reagovat - Sobota 23. listopadu 2013 ve 21:27 ® HaD
-
sethy> cheche a prstů si Tonda asi fakt nevšiml
reagovat - Sobota 23. listopadu 2013 ve 21:27 ® sethy
-
Bigpista> Gaspra to vtáhlo tak, že začal i prodávat
reagovat