Chytej.cz

VELETRH MODERNÍ RYBÁŘ 2013 necteno

31.10.2011 | HaD | 98.053 zobrazení | 1.110 odpovědí

Rybářská sezóna pro většinu rybářů pomalu končí, pro některé již skončila. Ale co si ji ještě o jeden víkend prodloužit? Jak? Nastává čas teoretických příprav, listování stránkami katalogů, brouzdáním po rybářských serverech atd. A také je tu možnost, osahat si novinky, výhodně nakoupit a setkat se s kolegy, na které jsme v průběhu sezóny neměli příliš času, nebo se známe jen z virtuálního světa. Výborná příležitost k tomu bude právě na nadcházejícím 3. ročníku veletrhu MODERNÍ RYBÁŘ, který se bude konat na výstavišti v pražských Holešovicích v termínu 21.-24.11.2013. CHY­TEJ.cz je tradičně generálním mediálním partnerem, na veletrhu nás najdete na tradičním místě.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 2. prosince 2011 ve 22:32 ® Martin Chmelík reakce na …

NÁSTRAHY CZ budou vystavovat na veletrhu MODERNÍ RYBÁŘ.

reagovat
Pátek 2. prosince 2011 ve 21:03 ® Kazan reakce na …

skwor> jo taky něco málo doplním, ale naberu i u české konkurence.

reagovat
Pátek 2. prosince 2011 ve 20:57 ® skwor reakce na …
skwor

Kazan> Snad jo, většinou se tam zastavím a vezmu si pár suvnýrů domů :-)

reagovat
Pátek 2. prosince 2011 ve 20:09 ® osprey reakce na …
osprey

krčma> Firma Sportex jako taková nevystavuje, ale její pruty bývají k vidění na stáncích některých obchodních firem – v Praze i v Brně.

Předpokládám, že ani rok 2012 nebude výjimkou. Na které výstavě a ve kterém stánku ty pruty budou, to bohužel nevím.

reagovat
Pátek 2. prosince 2011 v 19:37 ® Kazan reakce na …

skwor> je možné že se ještě nerozhodli kde budou vystavovat.

reagovat
Pátek 2. prosince 2011 v 19:24 ® skwor
skwor

Ani na jedný výstavě jsem na příští rok mezi vystavovateli nenašel nastrahy.cz. Docela škoda, u jejich stánku byl vždycky docela nával…

reagovat
Pátek 2. prosince 2011 v 16:36 ® krčma
krčma

Dobrý den.Chci se zeptat,jestli bude nějaký stánek s pruty SPORTEX. Konkrétně mi jde o přívlačové.Dě­kuji.

reagovat
Pondělí 28. listopadu 2011 v 8:33 ® Martin Chmelík reakce na …

jarysek> Ano bude. Celý sortiment SHIMANA bude k dispozici u jednoho z největších prodejců této značky, rybářských potřeb „U HABAKUKA“.

reagovat
Pondělí 28. listopadu 2011 v 8:10 ® jarysek
jarysek

bude tam neco(nekdo) od shimana? chtel bych si vyskouset ten stradic… na prodejne sem ho nikde nenasel snad..

reagovat
Neděle 27. listopadu 2011 ve 22:54 ® Martin Chmelík

Aktuální seznam vystavovatelů můžete sledovat zde: http://www.modernirybar.cz/…ystavovatelu
Další vystavovatele budeme průběžne dodávat.

reagovat
Úterý 15. listopadu 2011 v 16:14 ® skwor reakce na …
skwor

cormaxx> Já budu koukat spíš na navijáky. Ale na Draky kouknu taky.

reagovat
Úterý 15. listopadu 2011 ve 14:38 ® brčkař reakce na …
brčkař

David Havlíček> Díky!

reagovat
Úterý 15. listopadu 2011 ve 12:51 ® HaD reakce na …
HaD

brčkař> jak to bylo nevím, nicméně na MR by měl být velký stánek Habakuka a ten bude mít velký sortiment Shimana. O vystavení konkrétních produktů jej určitě bude možno požádat.

reagovat
Úterý 15. listopadu 2011 v 11:26 ® brčkař
brčkař

Mám takovou otázku. Nevíte někdo, jestli byly na posledním veletrhu v Praze a Brně k mání(na prodej) vyšší řady boloněk od Shimana. Jmenovitě mám na mysli Shimano Antares v sedmi metrech. Respektive nevíte, jestli bych byl v tomhle směru uspokojen na veletrhu Moderní rybář?

reagovat
Úterý 15. listopadu 2011 v 10:47 ® hraji reakce na …
hraji

1Mara> no jo, ale co ten smajlík znamená? To víš, jsem stará škola, píšu slovama a písmenkama, obrázkové písmo nechávám mladým

reagovat
Úterý 15. listopadu 2011 v 10:37 ® 1Mara reakce na …
1Mara

hraji> Vždiť tam vidíš ten smajl :-)

reagovat
Úterý 15. listopadu 2011 v 10:29 ® hraji reakce na …
hraji

1Mara> psal bych … nejlepší byla Sema.

reagovat
Úterý 15. listopadu 2011 v 9:40 ® 1Mara reakce na …
1Mara

cormaxx> Dragon je na nic , nejlepší je Sema ...... :-))

reagovat
Pondělí 14. listopadu 2011 ve 22:15 ® cormaxx reakce na …
cormaxx

skwor> Tak to sem zvědav na výstavu. Chtěl bych si udělat radost a nemám žádnýho favorita :-)

reagovat
Pondělí 14. listopadu 2011 ve 21:43 ® skwor reakce na …
skwor

cormaxx> Měl. A dneska má obchod naproti veletržnímu paláci asi 100m od Výstaviště :-) Takže Dragony jsou už v Praze k osahání, nedávno jsem tam byl.

reagovat
Pondělí 14. listopadu 2011 ve 21:39 ® cormaxx
cormaxx

LB Fish měl loni na FF dragony nebo se pletu?

reagovat
Pondělí 14. listopadu 2011 ve 21:38 ® cormaxx reakce na …
cormaxx

osprey> Jsem docela zvědavej na jejich stánek.Takhle si klacek zatim vyhlídnu,koupim později a nebude muset procházet půlročnim testováním v pokoji:-D

reagovat
Pondělí 14. listopadu 2011 ve 21:13 ® skwor reakce na …
skwor

osprey> Je to nikdy nekončící nakupování :-) Já toho letos moc nekoupil, víc jak 10 kousků asi ne.

reagovat
Pondělí 14. listopadu 2011 ve 21:09 ® osprey reakce na …
osprey

skwor> Vzhledem k tomu, že letos jsem už zase dvacet wobů koupil a pět utrhl, ani mě to netrápí. Výrazně ty nákupy omezím. Některé mé nástrahy se letos ani nepodívaly do vody.

reagovat
Pondělí 14. listopadu 2011 ve 20:59 ® skwor reakce na …
skwor

osprey> A Rapala určitě tradičně také prodejní stánek vynechá :-)

reagovat
Pondělí 14. listopadu 2011 ve 20:36 ® osprey reakce na …
osprey

cormaxx> Vystavovat. Velké světové firmy se nechtějí moc snižovat k tomu, aby dělaly z veletrhu nějaké tržiště. To, že ale Daiwa, Shimano, SPRO a další firmy přímo neprodávají, neznamená, že tam jejich výrobky nebude nabízet někdo jiný.

reagovat
Pondělí 14. listopadu 2011 ve 20:05 ® cormaxx
cormaxx

Daiwa-cormoran bude na výstavě „jen vystavovat“ nebo i prodávat?

reagovat
Pondělí 14. listopadu 2011 v 19:34 ® sears.13
sears.13

Tak For Fishing se spojil s MRKem.

reagovat
Středa 9. listopadu 2011 v 16:31 ® Robur reakce na …
Robur

sunet> no a je to

reagovat
Středa 9. listopadu 2011 v 15:44 ® sunet

Robur> A co to vyřešit bezuzlovou spojkou? Odpadla by nutnost vázání a dotahování stejných uzlů, pár lidí by se konečně naučilo vázat bezuzlově a výsledek by byl dozajista objektivní v rámci možností.

reagovat