Vyhledávání
VELETRH MODERNÍ RYBÁŘ 2013
31.10.2011 | HaD | 98.213 zobrazení | 1.110 odpovědí
Rybářská sezóna pro většinu rybářů pomalu končí, pro některé již skončila. Ale co si ji ještě o jeden víkend prodloužit? Jak? Nastává čas teoretických příprav, listování stránkami katalogů, brouzdáním po rybářských serverech atd. A také je tu možnost, osahat si novinky, výhodně nakoupit a setkat se s kolegy, na které jsme v průběhu sezóny neměli příliš času, nebo se známe jen z virtuálního světa. Výborná příležitost k tomu bude právě na nadcházejícím 3. ročníku veletrhu MODERNÍ RYBÁŘ, který se bude konat na výstavišti v pražských Holešovicích v termínu 21.-24.11.2013. CHYTEJ.cz je tradičně generálním mediálním partnerem, na veletrhu nás najdete na tradičním místě.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 19. listopadu 2012 ve 21:46 ® osprey reakce na …
-
brčal> Hanba! To jsou křídla z rotačky. To se dává na mouchu?
To už jsi jak já, který jsem chytal krátkou nymfu boloňkou.
reagovat - Pondělí 19. listopadu 2012 ve 20:59 ® noba
-
jo a doufam že na stánku vlačej.cz budou mít ty tatrankový smáčky
reagovat - Pondělí 19. listopadu 2012 ve 20:11 ® noba
-
taky se tam asi zastavím mrknout ve čtvrtek.
reagovat - Pondělí 19. listopadu 2012 v 19:04 ® brčal reakce na …
-
mvincik> já tam stejně přestanu
reagovatnebudu mít na to čas vůbec
Novoty taky nějaké budou. Tady menší ukázka
- Pondělí 19. listopadu 2012 v 16:26 ® Bigpista reakce na …
-
skwor> Pravda, to už jsem chytal pěkný odstín modré
reagovat - Pondělí 19. listopadu 2012 v 15:31 ® skwor reakce na …
-
Bigpista> Asi jo. Aspoň nebude taková zima jako když jsme tam před otevřením stepovali v lednu
reagovat - Pondělí 19. listopadu 2012 ve 14:01 ® mvincik reakce na …
-
To nevím, možná ano, možná v tu dobu budu již na cestě do DDR.
reagovat - Pondělí 19. listopadu 2012 v 10:59 ® Bigpista reakce na …
-
mvincik> Budeš v pátek kolem 18:00 ještě v Praze?
reagovat - Pondělí 19. listopadu 2012 v 0:13 ® mvincik reakce na …
-
brčal> tfuj tajksl, to by se mnou seklo! Ale řeč dáme, ostatně rád načerpám i nějaké ty novoty do vázání.
reagovat - Pondělí 19. listopadu 2012 v 0:08 ® brčal reakce na …
-
mvincik> semnou se uvidíš
reagovata můžeme zajít na cigáro
- Neděle 18. listopadu 2012 ve 23:29 ® mvincik
-
Jak to tak čtu, tak se opět s drtivou většinou zdejší komunity nepotkám. Dostanu se až v pátek, v zahajovací den holt budu sloužit lidu. Ale co, stejně pojedu!
reagovat - Neděle 18. listopadu 2012 ve 22:55 ® brčal reakce na …
-
Bigpista> v pohodě
reagovat - Neděle 18. listopadu 2012 ve 20:53 ® HaD reakce na …
-
Bigpista>
reagovat - Neděle 18. listopadu 2012 ve 20:01 ® Bigpista reakce na …
-
David Havlíček> Já to chápu, pro vás to bude slušnej zápřah. Aspoň se pozdravíme u chytej stánku
skwor> Půjdeš hned na otvíračku? To nevím, jestli zvládnu. Ráno musím odvézt holku do školky, pak mě čeká tour de úřad.
reagovat - Neděle 18. listopadu 2012 v 19:29 ® HaD reakce na …
-
Bigpista> ok. Já bych fakt rád, nicméně…
reagovat - Neděle 18. listopadu 2012 v 19:13 ® skwor reakce na …
-
Bigpista> Tak to tam asi bude v zahajovací den stejná chytejácká sestava jako v lednu
reagovat - Neděle 18. listopadu 2012 v 18:55 ® Bigpista reakce na …
-
David Havlíček> Jasně, v pohodě. Ono stejně o nic nepřijdete. Vzhledem k malému zájmu hospodu odpískáme. Já se na vás dojdu kouknout asi ve čtvrtek.
reagovat - Neděle 18. listopadu 2012 v 18:16 ® HaD
-
Chlapi, já bych strašně rád v pátek přišel, ale obávám se, že to nebude reálné. Letos totiž budeme asi padat na hubu mnohem více, než jiné roky…
reagovat - Neděle 18. listopadu 2012 v 17:02 ® osprey reakce na …
-
MP-E65mm> Neboj ty se nic. Naplánujem.
reagovat - Neděle 18. listopadu 2012 v 11:11 ® MP-E65mm reakce na …
-
osprey> ve čtvrtek bychom se tam měli ukázat
reagovatTaky Tě rád uvidím, budem muset něco naplánovat na přes rok
- Sobota 17. listopadu 2012 ve 23:17 ® Robur
-
regulus> však minule tam bylo kilo žrádla po 10Kč, to se taky oplatilo, pak mně Hadová vnutila mikinu Chytej. To každej nemá. Podběrák, boloňa, naviják k ní, navijá pro radost, prut pro kluka.
reagovat - Sobota 17. listopadu 2012 ve 23:11 ® osprey
-
Libor & MPčko> Kucí, vy přijedete? Vy jste hodnýýýýýýýý!
Díky. Rád vás uvidím.
reagovat - Sobota 17. listopadu 2012 ve 22:02 ® MIG-35 reakce na …
-
Libor> Tady je naštěstí lesa tolik, že když chci a občas i když nechci nikoho nepotkam. Žil sem chvíli v Dobřichovicít tak mam vybráno. Sem od přírody liduplachej.Neříkam, že bych se s pár lidma nechtěl potkat, ale třeba bude příležitost jinde.Navíc mam radši zvížata jak lid. A co se týká těch kktů hore jo vedou nás do pitschi. Ale mohem si za to samy. Já politiku fuckuju. Střechu nad hlavou mam a rodinu vždy nakrmim.
reagovat - Sobota 17. listopadu 2012 ve 21:50 ® Libor reakce na …
-
chosebaits> nj, a jak to ti tam na hoře vedou, bude asi ještě hůř. Tím tu teda nechci plkat o politice, to ne.
Na výstavu pojedu taky kvůli lidem. A abych si dal na stánku chytej zadarmo paňáka, stejně jako v Brně
reagovat - Sobota 17. listopadu 2012 ve 21:46 ® Libor
-
MIG-35> to asi bude tím jak do tebe v létě v lese narážej masťnácký houbaři z města
reagovat - Sobota 17. listopadu 2012 ve 21:42 ® Libor
-
500Kč za rybářskou výstavu nedám! řekl kamarád od fotbalistů, kopl do sebe panáka vodky a objednal panáky pro celou hospodu na to, že dal gól a šel si zahrát automat.
reagovat - Sobota 17. listopadu 2012 ve 21:31 ® timbab reakce na …
-
MIG-35> To znám
reagovat - Sobota 17. listopadu 2012 ve 21:29 ® MIG-35 reakce na …
-
chosebaits> Jo přesně tak.
reagovatMě nejvíc odrazuje Praha a mrak lidu. Nesnášim se prodírat davem a když do mě párkrát někdo drbne začnu prudit.
- Sobota 17. listopadu 2012 ve 21:24 ® MP-E65mm
-
Důvod proč tam nejspíš pojedu rozhodně nejsou a v dohledné době nebudou rybářské krámy (rozuměj zboží), ale spřízněné rybářské duše
reagovatAno, za náklady které padnou na tento trip jsem mohl koupit dětem třeba knížky, zajít s nima do kina atd. Rozhodně bych věděl kam ty prachy vrazit, jakože do užitečnějších věcí. Ale víš jak................není nad to pokecat s kámošema nad pravou nefalšovanou pražskou klobásou
- Sobota 17. listopadu 2012 ve 20:57 ® chosebaits
-
Tak koukám že napsat názor některých lidí není moc dobrej nápad.Pro někoho je hold dát 500 kč za čumendu moc a pro někoho jen pakatel. Jojo,jedna a ta samá pětistovka má pro každého jinou hodnotu.Tak to je a vždy bude.
reagovat