Chytej.cz

VELETRH MODERNÍ RYBÁŘ 2013 necteno

31.10.2011 | HaD | 98.509 zobrazení | 1.110 odpovědí

Rybářská sezóna pro většinu rybářů pomalu končí, pro některé již skončila. Ale co si ji ještě o jeden víkend prodloužit? Jak? Nastává čas teoretických příprav, listování stránkami katalogů, brouzdáním po rybářských serverech atd. A také je tu možnost, osahat si novinky, výhodně nakoupit a setkat se s kolegy, na které jsme v průběhu sezóny neměli příliš času, nebo se známe jen z virtuálního světa. Výborná příležitost k tomu bude právě na nadcházejícím 3. ročníku veletrhu MODERNÍ RYBÁŘ, který se bude konat na výstavišti v pražských Holešovicích v termínu 21.-24.11.2013. CHY­TEJ.cz je tradičně generálním mediálním partnerem, na veletrhu nás najdete na tradičním místě.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 5. ledna 2012 ve 14:33 ® brčal reakce na …
brčal

Budu rád když dáte připomínky co do toho mám všechno zařadit. Taky vázání jednoho nebo více typů streamra je nezáživné pro spoustu lidí kteří jen chytají a nevážou si sami mušky. Nechám prostor do neděle než to dám dohromady co všechno chcete vědět. jen na MP chytám převážně , jenom dravce tak to směřujte k tomu.

reagovat
Čtvrtek 5. ledna 2012 ve 14:26 ® osprey reakce na …
osprey

JohnyMad> Vůbec toho není moc. Dodneška nevím, jestli muškařím dobře, v krabičce mám deset much asi v pěti vzorech a nachytal jsem toho už hromadu od oukleje po kapra. A v dobách před kormoránem se u nás chytalo bohově, stačilo umět trochu házet a namotat kus peří na háček.

Na spoustě vody bych se trápil, v mnoha situacích by se mi muškaři vysmáli, ale je mi to jedno. Chytám. Je to jen o tom vzít ten cajk a jít to zkusit.

reagovat
Čtvrtek 5. ledna 2012 ve 13:47 ® JohnyMad

David Havlíček> Baví mě všechny rybářské techniky a +/- se většině v průběhu roku věnuji. Jediné co mě míjelo byla muškařina. Rád bych do jejích tajů příští rok trochu nakouknul (na mimopstruhové řece). Proto bych uvítal nějaký ten seminář pro muškařské greenhorny. Koukal jsem na doprovodný program a našel tam jen vazání streamra. Možná se mýlím, ale věřím, že podobných zvědavců, co by si chtěli chytnout nějakou tu rybku pomocí mušáku, by se našlo dost. Jen je odrazují počáteční obstrukce. Nějakej obyč vercajk není tak drahej, ale ta technika, výběr mušky atd…je toho strašně moc, aby obyč. smrtelník vůbec něco chytl :-) Tak bych nějaké ty základy, nejlépe vizuelně předvedené uvítal. Metoda pokusu a omylu, po přečtení všeho možného, a po několika desítkách hodin bičování na poli … bude asi také fungovat, ale hodně lidí to odradí.

reagovat
Čtvrtek 5. ledna 2012 ve 13:01 ® HaD reakce na …
HaD

minatrix> Určitě se některý z nich někdy objeví.

reagovat
Čtvrtek 5. ledna 2012 ve 13:00 ® HaD reakce na …
HaD

Frk> myslíš přímo v halách, nebo v Prahy? :-)

reagovat
Čtvrtek 5. ledna 2012 v 11:21 ® HaDová reakce na …
HaDová

Na našem stánku bude celou dobu Tomáš Vítek vázat mouchy. Tak zajděte :-)

reagovat
Středa 4. ledna 2012 ve 23:59 ® minatrix reakce na …

skwor> jdeme tam s klukama v pátek.

reagovat
Středa 4. ledna 2012 ve 22:02 ® Martin Chmelík reakce na …

sears.13> Z muškařiny tam bude Tommi-Fly, Muškaření U Brčála, LOS-CORMORAN, který bude mít z muškařiny široký sortiment. A nevím kdo, ale bude se tam prezentovat značka G Loomis. Je připravena soutěž ve vázání stramrů a pár přednášek z oblasti muškařiny.

reagovat
Středa 4. ledna 2012 ve 21:38 ® sears.13 reakce na …
sears.13

David Havlíček> Na mouchu tam toho asi moc nebude co?

reagovat
Středa 4. ledna 2012 ve 20:51 ® skwor reakce na …
skwor

minatrix> Který den se na výstavu chystáš?

reagovat
Středa 4. ledna 2012 v 19:19 ® Frk reakce na …
Frk

dej prosím plánek kudy kam…

reagovat
Středa 4. ledna 2012 v 19:16 ® minatrix reakce na …

David Havlíček> Ahoj, bratři Rozsypalové se zúčastní?

reagovat
Středa 4. ledna 2012 v 16:10 ® HaD
HaD

Tak už se nám to pomalu blíží. Kdyby jste mohli, na co by jste se zeptali organizátora a co by jste chtěli ještě před veletrhem vidět?

reagovat
Sobota 31. prosince 2011 v 0:39 ® brčal
brčal

Tak k výstavě http://www.ubrcala.com/…eni/0/0/2/54

reagovat
Pátek 23. prosince 2011 ve 21:46 ® Martin Chmelík

Všem CHYTEJÁKŮM přeji jak osobně, tak za veletrh MODERNÍ RYBÁŘ NEJKRÁSNĚJŠÍ PROŽITÍ SVÁTKŮ VÁNOČNÍCH A MNOHO ZDRAVÍ, ŠTĚSTÍ, POHODY A NESPOČET NEZAPOMENUTELNÝCH CHVIL U VODY V ROCE 2012. A těším se na osobní setkání v lednu na veletrhu MODERNÍ RYBÁŘ na expozici CHYTEJ.cz. Tak ŠŤASTNÉ A VESELÉ.

reagovat
Čtvrtek 8. prosince 2011 v 9:20 ® mvincik reakce na …
mvincik

skwor> Tak nějak, jsem na tom podobně. Ale chtěl bych…

reagovat
Středa 7. prosince 2011 ve 21:41 ® sethy reakce na …
sethy

skwor> čtvrtek 8.12.2011

reagovat
Středa 7. prosince 2011 ve 20:55 ® skwor reakce na …
skwor

mvincik> Hospody se možná zúčastním, zatím ale nic neslibuju. Kdo ví, co bude zítra :-)

reagovat
Středa 7. prosince 2011 ve 20:41 ® dodorider reakce na …
dodorider

Bigpista> to jo tak my tu mame uz jednu krizovatku :-D coz se da brat jako pokrok

reagovat
Středa 7. prosince 2011 v 19:42 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

dodorider> Však ono to tu není zas tak strašné. Vždyť je to jen taková větší vesnice :-D

reagovat
Středa 7. prosince 2011 v 19:39 ® dodorider
dodorider

a jej jak sem koukal na mapu to zase bude akce :-D hodina bloudeni po praze :-D sama hadka :-D a mozna tukle auto :-D ach jo my lidi ze samoty :-D

reagovat
Středa 7. prosince 2011 v 19:12 ® brčal reakce na …
brčal

elhierro> díky. Ubytko už mám tak na 90%. Hotel si nechám jako zálohu. Když tak tak to pivko někde na Praze 1. Budu bydlet na Štěpánské.

reagovat
Středa 7. prosince 2011 v 19:09 ® dodorider reakce na …
dodorider

David Havlíček> Co se tam najde pro me, jako priznivce UL vlacky? mel sem v planu doplnit nejaky umely plankton, vlasec mozna nejaky jemny svihacek, sem moc rad ze budou nastrahy.cz a co ostatni typ nastrah? A hlavne Tam rad uvidim nektere lidicky z chytej.cz :-)

reagovat
Středa 7. prosince 2011 v 18:28 ® mvincik
mvincik

osprey> Jak to tak vypadá, dle kolegiálních plánů o tu svoji zábavu přijdu, nebude s kým. Jedině Sethy že by si za ten svůj koment zasloužil! :-)

reagovat
Středa 7. prosince 2011 v 10:43 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

elhierro> Díky moc!

David Havlíček> A Míra by z toho měl udělat reportáž, ne? Aby se nevymlouval, že musí po nocích psát :-D

reagovat
Středa 7. prosince 2011 v 1:28 ® HaD reakce na …
HaD

elhierro> fajn nápad! jsem pro…

reagovat
Úterý 6. prosince 2011 ve 20:50 ® sethy reakce na …
sethy

elhierro> O tom žádná :->

reagovat
Úterý 6. prosince 2011 ve 20:49 ® Martin Chmelík reakce na …

brčal> Zítra zkusím sehnat nějaké levné ubytování, když se to povede, dám sem zprávu.

reagovat
Úterý 6. prosince 2011 ve 20:48 ® Martin Chmelík

sethy> Jen ať je vidět, že chytejáci jsou nejlepší. :-) Je to velevážený návštěvník, ne?

reagovat
Úterý 6. prosince 2011 ve 20:33 ® brčal
brčal

jen navrhnete kde. Ještě nevim kde budu spat

reagovat