Vyhledávání
VELETRH MODERNÍ RYBÁŘ 2013
31.10.2011 | HaD | 98.085 zobrazení | 1.110 odpovědí
Rybářská sezóna pro většinu rybářů pomalu končí, pro některé již skončila. Ale co si ji ještě o jeden víkend prodloužit? Jak? Nastává čas teoretických příprav, listování stránkami katalogů, brouzdáním po rybářských serverech atd. A také je tu možnost, osahat si novinky, výhodně nakoupit a setkat se s kolegy, na které jsme v průběhu sezóny neměli příliš času, nebo se známe jen z virtuálního světa. Výborná příležitost k tomu bude právě na nadcházejícím 3. ročníku veletrhu MODERNÍ RYBÁŘ, který se bude konat na výstavišti v pražských Holešovicích v termínu 21.-24.11.2013. CHYTEJ.cz je tradičně generálním mediálním partnerem, na veletrhu nás najdete na tradičním místě.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 29. listopadu 2013 v 16:03 ® HaD
-
Něco pro moderního rybáře. Ovšem na kajak či belly boat bych to nebral
reagovat - Pátek 29. listopadu 2013 v 11:15 ® hraji reakce na …
-
jepice> já nenapsal, že není co vylepšovat. Napsal jsem, že umím chytat ryby (jestli dobře nebo špatně, to něchť posoudí povolaní). A baví mě to pořád a hodně.
reagovat - Pátek 29. listopadu 2013 v 11:09 ® jepice-zruseno reakce na …
-
hraji> Vidíš, to já o sobě říct nemůžu, přesto že se to snažím naučit celej život. Kdybych to uměl a nebylo co vylepšovat a zkoušet, tak mě to snad ani nebaví.
reagovat - Pátek 29. listopadu 2013 v 10:06 ® hraji reakce na …
-
jepice> nemusím být moderní rybář, stačí mi, že umím chytat ryby.
reagovat - Pátek 29. listopadu 2013 v 1:00 ® nnnap reakce na …
-
paolomaldini> mrkni sem http://www.mobilmania.cz/…default.aspx
reagovat
Za půl. - Středa 27. listopadu 2013 ve 22:31 ® jepice-zruseno reakce na …
-
hraji> No mělo tam bejt zařízení, který s mobilem komunikuje, tudíž se evidentně moderní rybář bez mobilu neobejde. Konec konců, kompaktní mobilní telefon na ryby doporučuje ve své knize „Coars Fishing“ z roku 1995 i Matt Hayes. Edit: Cituji z českého překladu: Důležitá je životnost baterií a měl byste si vybrat výrobek, který vydrží alespoň devět hodin.
reagovat - Středa 27. listopadu 2013 ve 22:16 ® hraji
-
Na Moderním rybářovi byl nakonec stánek i s mobilama? No skvělý.
reagovat - Středa 27. listopadu 2013 ve 22:13 ® jepice-zruseno reakce na …
-
malamut> Otázka je jak to dopadne, když ti místo mobilu spadne letadlo.
reagovat - Středa 27. listopadu 2013 ve 22:03 ® malamut reakce na …
-
OBr> fotka vesnice se dá udělat z pohodlí letadla a nemusíš lézt na střechu
reagovat - Středa 27. listopadu 2013 ve 21:55 ® OBr reakce na …
-
malamut> to sice jo, ale tahat na hřeben stodoly zrcadlovku, jenom kvůli blbej fotce vesnice, mi přišlo o dost méně chytré, navíc, když je ten telefoun „odolnej“… příště se na to vyprdnu úplně.
reagovat - Středa 27. listopadu 2013 ve 21:24 ® malamut reakce na …
-
OBr> no dobrá, snad jsi se poučil, aspoň jsi zjistil, že na střeše se nemá telefonovat, tam se má makat, já to klukům vysvětluju každou chvíli
reagovat - Středa 27. listopadu 2013 ve 21:11 ® OBr reakce na …
-
malamut> nic chytřejšího jsem po ruce neměl, tak jsem vzal chytrý telefon, připadalo mi to jako chytrý nápad.
reagovatA kladívko jsem potřeboval na přibití hřebenáčů, to se holejma rukama blbě dělá.
- Středa 27. listopadu 2013 ve 20:36 ® malamut reakce na …
-
OBr> brát chytrej telefon na střechu moc chytrý není, a na co na betonovejch taškách potřebuješ kladivo, to snad ani nechci vědět, i když, no dobře, pár situací by tě k tomu opravňovalo
reagovat - Středa 27. listopadu 2013 ve 20:33 ® malamut reakce na …
-
jepice> to nevím, ale dělaj i chytrej model, zaslechl jsem snad něco o spolupráci s HTC. Ono je to celkem šumák, hlavně, že to není překabátěná Nokia. Fakt jsem s ním hodně spokojenej, nemám, co bych vytknul, a to je co říct
reagovat - Středa 27. listopadu 2013 ve 20:29 ® skwor
-
Bude nějaký článek z letošní výstavy?
reagovat - Středa 27. listopadu 2013 ve 20:28 ® OBr reakce na …
-
malamut> já ze svýho „chytrýho“ odinstaloval pitomosti, co jsem při prvotním nadšení nainstaloval a vydrží mi při běžném volání 5 dní, což je na smártfoun dobrej výkon
reagovatBohužel mi teď při práci na střeše vypadl a ve snaze jej zachytit jsem ho připlácnul kladivem na betonový tašce, displej to nedal, takže jeho perfektní odolnost vůči vodě už přes prasklej displej nebude jako za mlada
- Středa 27. listopadu 2013 ve 20:26 ® jepice-zruseno reakce na …
-
malamut> Můžu se zeptat, co je to „převlečenýho“? Předpokládám, že to je zodolněnej nějakej konvenčnější mobil. Nebo ne?
reagovat - Středa 27. listopadu 2013 v 19:59 ® malamut reakce na …
-
paolomaldini> Evolve se mi jeden válí doma, Survivor se myslím jmenuje, taky spokojenost, chytrej nechci, nikdy, potřebuju telefonovat, nanejvýš SMS, na ostatní činnosti jsou jiný prostředky, k tomu určený, na focení fotoaparát atd. Pracovat na čtyřpalcovým displeji se fakt nedá.
reagovat - Středa 27. listopadu 2013 v 19:50 ® paolomaldini reakce na …
-
malamut> Ja mam Sony Xperia Active (uz bych asi nechtel, docela dost poruch a dalsich nesvaru ale…)
mam vyhlidnuty tento http://www.czc.cz/…8560/produkt
pochopitelne primo z distribucniho kanalu abych tu nedelal reklmau pro CZC
reagovat - Středa 27. listopadu 2013 v 19:46 ® paolomaldini reakce na …
-
malamut> Vydrz baterie resim vypnutim nebo omezenim telefonj a zapnutim nebo zapnutim funkce az v moment kdy ji potrebuju
reagovatPrave kvuli utopeni jsem si radeji poridil vodotesnej a od te doby jsem se cvakl snad trikrat…
- Středa 27. listopadu 2013 v 19:44 ® malamut reakce na …
-
jepice> jestli netrváš na chytrým a nemusíš být nutně in, tak ti i z vlastní zkušenosti můžu doporučit tohle: http://www.alza.cz/…-d364094.htm?… Za ty kačky hodně muziky a odolnost dost vysoká.
reagovat - Středa 27. listopadu 2013 v 19:32 ® jepice-zruseno reakce na …
-
malamut> S tím dosahem s tebou zatím spíš nesouhlasím (byť nemám info). S tou vybitou baterkou u chytrýho telefonu ano – je to asi hlavní důvod, proč bych ho asi nepořídil. Přecijen mě čeká výměna mobilu a trochu mi „ujel vlak“, vůbec netuším, co ty nový mašinky umí, neumí a jakej si mám vlastně vybrat. To s tou vybitou baterkou ale u kolegů pozoruji docela často.
reagovat - Středa 27. listopadu 2013 v 19:28 ® jepice-zruseno reakce na …
-
paolomaldini> Hm – no já jsem telefon, který disponoval foťákem utopil kvůli děravým broďákům loni v létě na Nežárce. Broďáky mám nový, telefon jsem vyhrabal doma starej bez foťáku a dosud slouží dobře. Když je zima, jezdím na brodící ryby minimálně ve dvojici a míváme s sebou v autě alespoň základní náhradní hadry.
reagovat - Středa 27. listopadu 2013 v 19:20 ® malamut reakce na …
-
jepice> já proti telefonu nenapsal ani slovo, jen si myslím, že na rybářské výpravě je jedna z důležitých vlastností výdrž baterky, což u „chytrých“ není zrovna silný místo. A připadá mi švihlý párovat nějakou sondičku s telefonem a zkoušet měřit hloubku (věřím, že někteří s tou věcí budou i vyhledávat ryby), navíc si myslím, že dosah asi nebude nijak ohromující. To bych spíš věřil těm odhozovým echolotům s vlastním přijímačem, co jsou občas za pár korun k dostání v Lídlu nebo jak se ten chrám konzumu jmenuje
reagovat - Středa 27. listopadu 2013 v 19:05 ® paolomaldini reakce na …
-
jepice> Telefon na ryby nosim vzdycky, velmi casto brodim a kolem reky nachodim i desitky kilometru za den. X krat jsem se cvakl, x krat natloukl na mokrem kameni atd… telefon mam narazuvzdorny a vodotesny k tomu pravidelne pouzivam GPS a led diodu. Telefon me u vody vubec nevadi nebot okamzite po prichodu k vodni hladine prepinam na rezim letadlo nebo tichy rezim a mam naprosty klid a pouziju mobil jen kdyz to potrebuju nebo chci ja. A navic me docela bavi si obcas natocit ci udelat snimek hezkeho nebo zajimaveho ulovku trebas jak ho poustim pod vodou.
reagovat - Středa 27. listopadu 2013 v 18:33 ® jepice-zruseno reakce na …
-
malamut> Telefon na rby je skvělá věc, kdyby se mi něco stalo. Ale jinak je to většinou spíš k nasr…, protože někdo votravuje (něco potřebuje). A čím je mobil chytřejší, tím snáze nás někdo otravuje
reagovat - Středa 27. listopadu 2013 v 16:10 ® malamut reakce na …
-
David H.> no zrovna tohle mi příjde jako naprostej úlet. Ale před lety jsem viděl nějaké pípáky s příposlechem, kde přijímač byl zároveň i MP3 přehravačem, takže asi čas od času trh vyprodukuje něco podobnýho. Hlavně to bude in, protože kdo vše neřeší přes chytrej foun, jako by ani nebyl.
reagovat - Středa 27. listopadu 2013 ve 13:23 ® Prizrak reakce na …
-
paolomaldini> Jsem na tom úplně stejně jako ty. klasickej echolot si nemůžu dolovit, protože je drahej a hlavně chytám na místech, kde nemůžu s lodí, takže by pro mě měl význam akorát tak ten bezdrátovej. Takže jsem uvažoval nad tím bezdrátovým, jak k němu máš ještě extra display. Teď jsem ale uviděl toto a to by mě lákalo mnohem víc, protože by to bylo o krám k vodě míň. Jen mám trochu obavu o funkčnost, respektive jestli se to spáruje tak snadno.. Uvidíme, jestli to koupím, tak až před sezónou..
reagovat - Středa 27. listopadu 2013 ve 12:05 ® paolomaldini
-
Prizrak> Premejslel jsem o tom ze to objednam z ciny za „par“ kacek. Na takovy to osahani hran a zlomu to asi staci, nevim s echolotama nemam zadnou zkusenost nejsem kaprar, ale v pripade ze si to koupis tak napis nejaky postrehy, budu ti vdecnej kdyz ze sebe udelas pokustona
reagovat - Středa 27. listopadu 2013 v 11:02 ® HaD
-
malamut> často s Tebou souhlasím, ale v posledních dnech to rozjíždíš trochu moc. Přibrzdilo bych. Např Tvůj poslední příspěvek je zcela mimo a úplně zbytečný! Tak troch „za každou cenu“
reagovat