Chytej.cz

VELETRH MODERNÍ RYBÁŘ 2013

31.10.2011 | HaD | 98.100 zobrazení | 1.110 odpovědí

Rybářská sezóna pro většinu rybářů pomalu končí, pro některé již skončila. Ale co si ji ještě o jeden víkend prodloužit? Jak? Nastává čas teoretických příprav, listování stránkami katalogů, brouzdáním po rybářských serverech atd. A také je tu možnost, osahat si novinky, výhodně nakoupit a setkat se s kolegy, na které jsme v průběhu sezóny neměli příliš času, nebo se známe jen z virtuálního světa. Výborná příležitost k tomu bude právě na nadcházejícím 3. ročníku veletrhu MODERNÍ RYBÁŘ, který se bude konat na výstavišti v pražských Holešovicích v termínu 21.-24.11.2013. CHY­TEJ.cz je tradičně generálním mediálním partnerem, na veletrhu nás najdete na tradičním místě.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 6. listopadu 2013 v 17:47 ® sethy reakce na …
sethy

Martin Chmelík> Ahoj u firmy Betis, si v katalogu uprav stránky a předpokládám že i mail. Ne betsbaits.eu ale betisbaits.eu

reagovat
Středa 6. listopadu 2013 v 16:40 ® Robur reakce na …
Robur

Kazan> moc pěkné

reagovat
Středa 6. listopadu 2013 v 16:38 ® Martin Chmelík reakce na …

Kazan> tedy kámo, nemíjí Tě náhodou soutěž Česko-Slovensko hledá talent? :-) :-)

reagovat
Středa 6. listopadu 2013 v 16:19 ® Kazan reakce na …

Robur>
Podel břehu za zelení
Robura tam vidět není
V oku se mu blýská jiskra
Heleďme se masajmistra
Není žádný superlovec
Tváří se jak bezdomovec
Rybám rohlík sezobal
Radši mazal na florbal

něco takového jsi měl na mysli?:-D

reagovat
Středa 6. listopadu 2013 v 16:15 ® Martin Chmelík

Tak, jak bývá pravidlem, čtrnáct dní před veletrhem se zveřejňuje seznam vystavovatelů. Právě byl pro návštěvníky veletrhu MODERNÍ RYBÁŘ spuštěn náš zbrusu nový e-katalog, který Vám pomůže v lepší orientaci nejen mezi vystavovateli, ale též v nomenklaturních bodech. Katalog naleznete v sekci „Pro návštěvníky“. Přejeme Vám příjemné procházení e-katalogem a společně s vystavovateli se těšíme na vaši případnou návštěvu veletrhu. Věříme, že Vás nadcházející ročník mile překvapí ve všech směrech. Katalog je zde: http://www.modernirybar.cz/…ovatelu.html

Četl jsem zde, že velmi často je to na výstavách všude stejné. I bych se pod to podepsal. Ale myslím si, že přeci jen letošní ročník Moderního rybáře by mohl být tak trochu jiný. Podařilo se zajisti takové značky, které čeští rybáři nemusí znát. Např. woblery MONARCH DOK, což jsou vynikající ručně vyřezávané woblery, vyráběné v Chorvatsku. Hitem veletrhu bude přímá účast nejen distributora pro ČR, ale i samotného producenta. A přímo na expozici uvidíte ukázku, jak se woblery vyrábějí. Mezi další nové značky na trhu bych zařadil přívlačové pruty Hearty Rise, krmení OLD GHOST, další přívlačové pruty PREMIUM, nástrahy CRAZY FISH atd. Určitě bude zajímavá premiéra sondy, která Vám pošle „obraz z dění pod vodou“ přímo na displej vašeho mobilu (máte-li nainstalovanou potřebnou aplikaci).

reagovat
Středa 6. listopadu 2013 v 16:03 ® Martin Chmelík reakce na …

cormaxx> vůbec nic se neděje. :-)

reagovat
Středa 6. listopadu 2013 v 15:59 ® Kazan reakce na …

jepice> vůbec mi nezajímá jestli je nebo není problém dotáhnout to či ono na výstavu, to je problém Martina Chmelíka. Jen mi dostaly ty křeče kolem tý pajdy. To jestli půjdu nebo nepůjdu na výstavu, je soukromou věcí každého a měl by respektovat cenu. Nakonec návštěvu výstavy bych přirovnal jako jít do kina, tam o ceně taky na pokladně nesmlouváš. Buď se ti film líbil nebo ne nebo to byl průměr. Stejné je to pak i s hodnocením výstavy, někomu se líbilo, někomu ne, názory návštěvníků liší, a je to myslím dobře. ;-)

reagovat
Středa 6. listopadu 2013 ve 13:17 ® troutkiller reakce na …

Robur>Sem pak hodˇkolik kolenovrtu je schopnejch ze sebe kuly pajdě udělat pitomce:-)) )

reagovat
Středa 6. listopadu 2013 ve 13:08 ® skwor reakce na …
skwor

Robur> Básnické střevo nemám, škoda :-) Ale podobná zadání mají občas v Partičce :-))

reagovat
Středa 6. listopadu 2013 ve 13:02 ® Robur
Robur

jsem hrdým majitelem dvou lístků a kdo napíše nejhezčí básníčku se 4 slovy: Robur, mistr, superlovec, florbal tak je dostane. A to za předpokladu, že se těch básniček sejde více.-) Báseň může být oslavna, epciká nebo poeticka. nelpím na formě, takže je na vás, zda to bude trochej, 5stopý jamb atp. Nemám rád surrealismus.

reagovat
Středa 6. listopadu 2013 ve 12:23 ® jepice-zruseno reakce na …

cormaxx>

Martin Chmelík> Pardon, neumím asi číst

Kazan> Tak ono v dnešní době je bohužel problém na prodejní výstavu dostat něco, co už z obchodů neznáme. Pokud se toto povede, tak všem účastníkům je třeba blahopřát. Je pravdou, že loni se to povedlo, ale bylo toho samozřejmě jako šafránu. Vzhledem k tomu, že si pamatuji neprodejní výstavy z veletržního paláce z let celkem dávných, jsem dosti náročný. A není divu, dřív nebyl internet a ani tolik výbavy mezi klegy. Jestli se tam půjdu mrknout, tak se asi zdržím u chorvatských woblerů a retroexpozice. Inspiraci jsem již načerpal díky stránkám veletrhu, např. tento izumistreamer je supr http://www.modernirybar.cz/…g-company-/4

reagovat
Úterý 5. listopadu 2013 ve 21:06 ® džigit reakce na …

Kazan> co bys čekal po čechovi. Vše se slevou,nejlíp zadara.Nikeho nezajímá,že do toho někdo vložil své úsilí,to se dnes nenosí…

reagovat
Úterý 5. listopadu 2013 v 18:49 ® Kazan

Jestli vám jde o tu pajdu navíc, tak tam můžete jít po 15-té hodině. pak je to za kilo taky.

Taky by třeba mohl Chmelík proplácet cestovný a klobásu s pívem by taky mohl dát za darmo že ?

Fakt někdy nechápu.....:-((

reagovat
Úterý 5. listopadu 2013 v 16:51 ® Draky reakce na …
Draky

Martin Chmelík> Je nekde seznam tech 100 MO CRS?

reagovat
Úterý 5. listopadu 2013 ve 13:05 ® Martin Chmelík reakce na …

jepice> takto to opravdu fungovat nebude. :-) Akce je výhradně pro předplatitele časopisu Rybářství a pokud si někdo zajede na ÚS ČRS, tak i tam bylo zasláno omezené množství poukázek na zlevněné vstupné. Další poukázky jsme zaslali na 100 vybraných MO ČRS.

reagovat
Úterý 5. listopadu 2013 ve 12:58 ® cormaxx reakce na …
cormaxx

jepice> …předplatitelé…

reagovat
Úterý 5. listopadu 2013 v 0:36 ® jepice-zruseno reakce na …

Martin Chmelík> To znamená, že každý, kdo dostane zadarmo časopis rybářství na výstavě by ho mohl nechat při odchodu někde u pokladny, aby ostatní nemuseli na MO nebo časopis kupovat.

reagovat
Neděle 3. listopadu 2013 v 15:54 ® Martin Chmelík reakce na …

noba> na všech 7 ÚS ČRS a na cca 100 vybraných MO ČRS jsou k dispozici poukázky na zlevněné vstupné za 100 Kč. Předplatitelé časopisu Rybářství tuto poukázku naleznou v listopadovém čís­le.

reagovat
Neděle 3. listopadu 2013 v 15:52 ® Martin Chmelík reakce na …

cormaxx> Seznam vystavovatelů bude zveřejněn od 6.11. Určitě bude na výstavě nač koukat a co nakupovat. :-)

reagovat
Neděle 3. listopadu 2013 v 11:32 ® Kubah reakce na …

skwor> já si asi odvezu prut- potřebuji vláčák.

reagovat
Neděle 3. listopadu 2013 v 10:48 ® skwor reakce na …
skwor

Kubah> Mám určitou představu…

reagovat
Sobota 2. listopadu 2013 v 16:34 ® Kubah reakce na …

skwor> jaký chceš?

reagovat
Sobota 2. listopadu 2013 v 16:05 ® noba
noba

nejsou někde k mání slevy na vstupenky jako byly loni?

reagovat
Pátek 1. listopadu 2013 ve 22:49 ® cormaxx reakce na …
cormaxx

skwor> Já mám ještě velkou zásobu gum z loňský výstavy:-)) ) Ale ve slevách a u Vláčejáků něco nakoupim…

Naviják mě asi čeká taky,ale to nechám na zahájení.Ale koupim ho v DE.Tady ty ceny jsou k smíchu.

reagovat
Pátek 1. listopadu 2013 v 17:49 ® skwor reakce na …
skwor

cormaxx> Já si tam jedu pro naviják :-) A gumy, tradičně.

reagovat
Pátek 1. listopadu 2013 v 17:11 ® HaD reakce na …
HaD

cormaxx> pokud vím, měl by se tam teď někdy objevit.

reagovat
Pátek 1. listopadu 2013 v 17:02 ® cormaxx
cormaxx

Martin Chmelík> co takhle zveřejnit seznam vystavovatelů alespoň 2 týdny dopředu? Jsem napnutej jak kšandy co tam bude:-) Chtěl bych osahat a koupit nějakej jednodíl na boata.

reagovat
Čtvrtek 31. října 2013 ve 21:43 ® sethy
sethy

casper> Mám 2, klidně ti je dam :-)

reagovat
Čtvrtek 31. října 2013 v 16:56 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

casper> Kdy tam půjdeš? Abych si tě tam odchytil… 9-)

reagovat
Čtvrtek 31. října 2013 v 16:36 ® casper
casper

Bigpista> :-P

reagovat