Chytej.cz

VELETRH MODERNÍ RYBÁŘ 2013 necteno

31.10.2011 | HaD | 98.106 zobrazení | 1.110 odpovědí

Rybářská sezóna pro většinu rybářů pomalu končí, pro některé již skončila. Ale co si ji ještě o jeden víkend prodloužit? Jak? Nastává čas teoretických příprav, listování stránkami katalogů, brouzdáním po rybářských serverech atd. A také je tu možnost, osahat si novinky, výhodně nakoupit a setkat se s kolegy, na které jsme v průběhu sezóny neměli příliš času, nebo se známe jen z virtuálního světa. Výborná příležitost k tomu bude právě na nadcházejícím 3. ročníku veletrhu MODERNÍ RYBÁŘ, který se bude konat na výstavišti v pražských Holešovicích v termínu 21.-24.11.2013. CHY­TEJ.cz je tradičně generálním mediálním partnerem, na veletrhu nás najdete na tradičním místě.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 17. října 2013 v 10:09 ® džigit reakce na …

casper> Ti pošlu,mam štyry a dali mi na cely fikend šichty :-((

reagovat
Čtvrtek 17. října 2013 v 10:03 ® casper
casper

jestli najdu někde pozvánku, tak se asi stavím :-D

reagovat
Čtvrtek 17. října 2013 v 9:59 ® HaD reakce na …
HaD

jepice> no to snad neeee

reagovat
Čtvrtek 17. října 2013 v 9:58 ® HaD reakce na …
HaD

sethy> někdo jste pil? :-)

reagovat
Čtvrtek 17. října 2013 v 8:36 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

sethy> To zas bude v álejích nablito :-))

reagovat
Středa 16. října 2013 ve 23:36 ® jepice-zruseno reakce na …

David H.> Třeba na podmotávání hlubokejch cívek :-))

reagovat
Středa 16. října 2013 ve 20:28 ® sethy reakce na …
sethy

David H.> Tož vím jaké to bylo v Brně :-D

reagovat
Středa 16. října 2013 ve 20:26 ® HaD reakce na …
HaD

sethy> hehe, pročpivo ?:)))

reagovat
Středa 16. října 2013 ve 20:25 ® HaD reakce na …
HaD

Martin Chmelík> to jde. Použitelné na kde co

reagovat
Středa 16. října 2013 v 19:32 ® sethy
sethy

Už se s tomíkem těšíme…to zas bude pivo

reagovat
Středa 16. října 2013 v 18:17 ® Martin Chmelík reakce na …

David H.> Neboj Davide, žádné lano na tahání aut, ale 0,26 mm.

reagovat
Středa 16. října 2013 v 17:56 ® džigit reakce na …

David H.> takový běžný průměr,co by si chtěl za ty love :-))

reagovat
Středa 16. října 2013 v 17:32 ® HaD reakce na …
HaD

Martin Chmelík> jaký bude ten vlasec průměr?

reagovat
Úterý 15. října 2013 ve 23:16 ® Martin Chmelík

Chytejáci, pokud někdo z vás rád fotí a zajímá se o fotografii, mám pro vás dárek. V sobotu 19.10. pořádá naše společnost zajímavou akci – FOTOEXPO. Na akci se můžete setkat s absolutní současnou českou špičkou (někteří fotografové v ČR vůbec nevystupují) a můžete poznat i zajímavé lokality, ve kterých se akce koná. Vzhledem k tomu, že CHYTEJ.cz poskytlo prostor pro reklamní banner akce, tak pro prvních 15 zájemců nabízím čestnou vstupenku v hodnotě 450 Kč ZDARMA. O vstupenky si můžete napsat do SZ, informace o zajímavé akci naleznete na www.fotoexpo.cz

reagovat
Úterý 15. října 2013 ve 22:53 ® Martin Chmelík

Dobrý večer, počínaje dnešním dnem budou přibývat informace o 3. ročníku veletrhu jak zde, tak na webových stránkách veletrhu a také v listopadových číslech časopisů Rybářství, Kajman a Český rybář. V krátké době se zde objeví soutěž o volné vstupenky a i o nějaký ten „vercajk“ (BUDE K VYZVEDNUTÍ NA VELETRHU NA EXPOZICI chytej.CZ). Dnes byl zveřejněn první PR článek k veletrhu, kde je uveden obecný seznam značek, které budou prezentovat novinky 2013 a 2014. Seznam vystavovatelů bude zveřejněn cca 10 dní před veletrhem. Ale již nyní lze říci, že skladba vystavovatelů bude podobná z ročníků předešlých. Jsou nějací nový vystavovatelé (především z oblasti přívlače a všeobecného rybolovu), kteří nahrazují ty, kteří vystavovat nebudou. Lákadlem bude prezentační expozice společnosti ZEBCO EUROPE, která má pod sebou hned několik zajímavých značek. Chybět nebude „chytejáky“ oblíbená značka DAIWA. Normark představí dvě expozice, jedna bude kontraktační a budou na ni zřejmě značky, které má Normark ve své „stáji“. Harmonogram doprovodného programu bude zveřejněn v příštím týdnu, program je nabitý a rozmanitý. Zajímavá bude účast mezinárodního týmu QUANTUM SEA TEAM. Můžete se těšit na besedu se členy týmu vč. světové premiéry jejich nového DVD. Pokračujeme v rozdávání dárků k placeným vstupenkám. Letos je dárek univerzální. A to limitovaná edice vlasce MODERNÍ RYBÁŘ CARBON CARP v návinu 300. Hodnota vlasce je 220 Kč. Zdarma ho dostane prvních 3 tisíce návštěvníků při zakoupení vstupenky v hodnotě 150 Kč nebo 100 Kč. Tradičně souběžně probíhá veletrh lodí a vodních sportů BOAT EXPO a pozor. Také nový projekt, veletrh SUV, crossoverů a čtyřkolek – 4X4 DRIVE. Mezi zastoupenými značkami nalezneme: MERCEDES, BMW, AUDI, FORD, TOYOTA, JEEP, LAND ROVER, ŠKODA, VOLKSWAGEN, FIAT, HYUNDAI, KIA atd. Na venkovní ploše bude připraveno několik vozidel k ukázkovým jízdám. Věřím, že soubor veletrhů zaujme a bude se nač dívat a i výhodně nakupovat. :-) Hezký večer CHYTEJÁCI.

reagovat
Úterý 15. října 2013 v 19:29 ® skwor reakce na …
skwor

cormaxx> Koukál jsem, že na webu to zatím moc nejede, tak jsem zkusil aspoň oživit tohle :-)

reagovat
Úterý 15. října 2013 v 18:05 ® cormaxx reakce na …
cormaxx

skwor> Na vzkříšení je asi čas. Na stránkách ještě ani není seznam vystavovatelů… Já se tam tak,jako tak pojedu kouknout.Spojim to s nákupem dárčeků:-)

reagovat
Úterý 15. října 2013 ve 12:55 ® skwor
skwor

Tak možná je na čase tohle fórum vzkřísit :-)

reagovat
Pondělí 26. listopadu 2012 ve 23:24 ® brčal
brčal

Byli :-D a furt jsou :-D

reagovat
Pondělí 26. listopadu 2012 ve 22:51 ® Robur reakce na …
Robur

jepice> nechtěl jsem takhle veřejně, ale to musely být orgie.

reagovat
Pondělí 26. listopadu 2012 ve 22:34 ® jepice-zruseno reakce na …

brčal> Koukám, že na chlapi jsi nebyl moc zvědav, když jsi viděl rád pouze všechny dámy :-D

reagovat
Pondělí 26. listopadu 2012 ve 22:27 ® brčal
brčal

Děkuji všem co přišly se kouknout na výstavu Moderní rybář a zastavily se za náma. Rád jsme viděl všechny co se k nám zastavily a prohodily pár slov. Rád sem Vás všechny viděl

reagovat
Pondělí 26. listopadu 2012 ve 22:18 ® Cudla reakce na …
Cudla

BoBo-Falknow> lítal jsi tam jako beruška tak se nediv že si nevnímal okolí,pořád tě někdo zaměstnával :-D tak místo sekéééééj bylo máte vybráno??????

reagovat
Pondělí 26. listopadu 2012 ve 21:52 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

mvincik> Díky ;-)

Já chci poděkovat Martinu Chmelíkovi za vcelku povedenou akci. Mám k ní pár drobných připomínek, ale to je normální, vždy jde něco udělat lépe a o tom by veškeré snažení mělo být – udělat něco ještě lépe, než před tím.

Osobně si nejvíce cením jedné naprosté maličkosti – až v sobotu jsem si totiž uvědomil, že vůbec nekřičím „Sekééééj!“. To je první akce, kde neustále neřvaly hlásiče. Já vím, drobnost, ale fakt příjemná :-)

reagovat
Pondělí 26. listopadu 2012 ve 12:19 ® HaD reakce na …
HaD

mvincik> to jsme rádi :-)

reagovat
Pondělí 26. listopadu 2012 v 9:28 ® mvincik
mvincik

Také si dovolím trochen zrekapitulovat. Já tam strávil takřka celý pátek a odcházel jsem velice uspokojen. Obešel jsem expozice několikrát, něco(dost) drobností pokoupil, s Ospreyem protřepal dosti proutího, s několika lidmi popovídal(rád jsem poznal nové človíčky) a snažil se i něco přiučit na vázacích stáncích. Proto děkuji především Tomuchovi, Brčalovi, stánku Tomi-fly s Bukem, Vláčejákům a celému Chytejáckému komandu za vřelé rozpravy, uskladnění bagáže a Ospreyovi za pomoc s výběrem proutí pro kolezu. A pokud tam měl někdo málo „novinek“, pro běžného fišmana jako jsem já jich tam bylo a vždycky bude hafo. A když beru takový den spíše výletně než nákupně, za mě výborka.:-)

reagovat
Pondělí 26. listopadu 2012 v 1:39 ® Jarda Š. reakce na …

osprey> Jj, to byste asi těžko vydrželi v plné duševní kondici.

reagovat
Pondělí 26. listopadu 2012 v 0:21 ® osprey reakce na …
osprey

David Havlíček> Deset dní néééééééééééééééé… :-))

reagovat
Pondělí 26. listopadu 2012 v 0:15 ® HaD
HaD

Tak už jsme taky konečně doma, konečně v posteli :-) Přijeli bychom domů o něco dříve, ale Zdenda Samec nás pozval na večeři, která byla úžasná – ani nebudu dávat fotky, aby jste si neposlintali klávesnici .-). Pavla už chrní a já pročítám, bilancuji, vzpomínám. Veletrhy mám moc rád – rád se s Vámi všemi potkávám. Jen je škoda, že to není delší, abych měl na každého více času. Je mi jasné, že mnohdy může mít někdo pocit, že se mu věnuji málo a to mě vždy zpětně mrzí. Osobně bych do budoucna navrhoval, aby byly veletrhy alespoň desetidenní – více bychom toho stihli probrat a měli více prostoru na pokec :-)) )

Každopádně díky všem, kteří jste za námi přišli, moc mne to potěšilo a velmi se těším na další akce, kde se budeme zase moci potkat!

Za stánek Nástrahy.cz děkuji obdobně a doufám, že jste byli s přístupem osazenstva spokojeni.

Jdu umřít, dobrou :-)

reagovat
Neděle 25. listopadu 2012 ve 23:31 ® osprey
osprey

Jinak jsem rád, že jsem mohl někomu pomoci s výběrem, dělal jsem, co se dalo, teď jen doufám, že se vám to doma do týdne nerozpadne:-))

reagovat