Vyhledávání
VELETRH MODERNÍ RYBÁŘ 2013
31.10.2011 | HaD | 98.110 zobrazení | 1.110 odpovědí
Rybářská sezóna pro většinu rybářů pomalu končí, pro některé již skončila. Ale co si ji ještě o jeden víkend prodloužit? Jak? Nastává čas teoretických příprav, listování stránkami katalogů, brouzdáním po rybářských serverech atd. A také je tu možnost, osahat si novinky, výhodně nakoupit a setkat se s kolegy, na které jsme v průběhu sezóny neměli příliš času, nebo se známe jen z virtuálního světa. Výborná příležitost k tomu bude právě na nadcházejícím 3. ročníku veletrhu MODERNÍ RYBÁŘ, který se bude konat na výstavišti v pražských Holešovicích v termínu 21.-24.11.2013. CHYTEJ.cz je tradičně generálním mediálním partnerem, na veletrhu nás najdete na tradičním místě.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 23. listopadu 2012 v 1:22 ® havel
-
druhá část…
reagovat - Pátek 23. listopadu 2012 v 1:21 ® havel
-
Taky se přidávám s várkou fotek z prvního dne veletrhu.
reagovat - Pátek 23. listopadu 2012 v 0:38 ® osprey
-
No a poslední dnešní várka. Je to focené v podvečer těsně před zavíračkou, kdy jsem měl víc času a chodilo méně lidí.
reagovat - Pátek 23. listopadu 2012 v 0:35 ® osprey
-
A zase něco z výstavních prostor.
reagovat - Pátek 23. listopadu 2012 v 0:05 ® osprey
-
Akvárka. Podle mě zbytečně přeplněná. Ale zase živá ryba je mezi tím vším cajkem příjemná změna.
reagovat - Čtvrtek 22. listopadu 2012 ve 23:54 ® osprey
-
Pár fotek ze dneška. Pro spoustu návštěv jsem toho fakt moc nenafotil.
reagovat - Čtvrtek 22. listopadu 2012 ve 23:37 ® osprey
-
Musím potvrdit, že letos je to spíš o výprodeji než o novinkách, ale já si novinky našel. A potěšily. Jednu jsem dal do Přívlače. Zbytek později.
Jo – Shimano Fireblood je docela fajn feeder. Něco mezi Speedmasterem a Sportexem a je to lehké a dobře to vypadá.
reagovat - Čtvrtek 22. listopadu 2012 ve 23:16 ® jarad
-
Za nás povedené a příjemné. Byl jsem tam s pětiletým synem a po 17 hodině ještě nechtěl domů a to se mnou coural zhruba od 11 hodin. Tolik se mu libí kajaky že společně se mnou absolvoval o nich přednášku a to ani moc nerušil
reagovatDíky Mírovi a Honzovi i těm od VLACEJ.CZ od kterých dostal doping v podobě bonbonů
- Čtvrtek 22. listopadu 2012 ve 22:58 ® _Beny reakce na …
-
Mrknato> Dobře ty
reagovatsi to celkem zabil, hezky řečeno…
- Čtvrtek 22. listopadu 2012 ve 22:57 ® Mrknato reakce na …
-
jepice> Jsou různí mistři. Třeba Brejtak, Gott, Polreich… Mistr extraligy byly Pardubice, v hockey mači, pokud vím....... Na bruslích jsem Davida neviděl.....))
Edit: děláš mně v tom závodění hroznej guláš......
reagovat - Čtvrtek 22. listopadu 2012 ve 22:38 ® jepice-zruseno reakce na …
-
Mrknato> Pokud vím, tak David není letošní mistr republiky, ale mistr extraligy
reagovatNa mistrovství republiky jsem ho na Otavě neviděl.
- Čtvrtek 22. listopadu 2012 ve 22:32 ® HaDová reakce na …
-
Libor> měj se
reagovat - Čtvrtek 22. listopadu 2012 ve 22:31 ® HaDová reakce na …
-
tak super, to jsem ráda, že se jí líbilo
reagovat - Čtvrtek 22. listopadu 2012 ve 22:04 ® sears.13 reakce na …
-
David Havlíček> Díky za útočiště :o}. Dětem se moc líbilo.
reagovat - Čtvrtek 22. listopadu 2012 ve 21:55 ® Mrknato
-
Jako host Brčála jsem si jel na výstavu ošahat „muškařský speciál“, který mně „postavil na míru“. Tedy začátek velmi dobrý, celá výstava dobrá, i setkání s pár lidmi z Mrku a Chytej (Osprey a mistr republiky.....HAD) bylo moc fajn. No a jako rozeného pesimistu mě překvapil ústup samoseků, (byl tam jen jeden), můček, kyselin, olejů, dipů a prodejců zasmrádlého bolelís. KrásaBaits nečekaně chyběl. Možná jsem byl svědkem, kdy nastal zlom a lidi začnou chytat ryby (byla tam spousta vláčecích nástrah a vychytávek okolo nich) a přestanou pouštět kapř, aby je programově museli chytat 24 hod.....
Dobré to bylo!
reagovat - Čtvrtek 22. listopadu 2012 ve 21:16 ® OBr
-
Bylo to fajnové, kdybych věděl, že budu po Praze bloudit o hodinu navíc, tak jsem tolik nespěchal a víc popovídal u již zmíněných cestovek, který mě naopak potěšily.
HaDová> malá mi to pexeso hned zabavila, ani jsem ho nestihnul rozstříhat, díky
reagovat - Čtvrtek 22. listopadu 2012 ve 21:06 ® Libor
-
Zdravím všechny které jsem potkal, díky za fajn pokec a přátelskou atmosféru.
reagovat - Čtvrtek 22. listopadu 2012 ve 20:50 ® skwor reakce na …
-
Kazan> Kdepak, pojali to jako výprodej. Ani jsem tam nešel, jenom jsem mimo ten jejich stánek prohodil pár slov s Tychlerem.
reagovat - Čtvrtek 22. listopadu 2012 ve 20:26 ® vondras reakce na …
-
tak s tebou souhlasim tak o 50 procent stanku mene a z vetsi casti prodejci z prahy zrejme kvuli najmu cizi tentokrat zajem tolik nemeli vloni zadny najem nebyl tak prisly ono cim dal tak se jim vystava sakra prodrazi jinak je zajimave ze prakticky zadna znama ryb, firma tam nema svoji firemni expozici asi opravdu cesko moc netahne videt ucelene rady prutu a navijaku je zde prakticky nemozne kazdy tu prodava vlastne mix co kde nakoupil byl jsem pres poledne a aspon se dalo volne chodit nacpano rozhodne nebylo doporucuji kdyz nepujdete na ryby tak jdete na vystavu
reagovat - Čtvrtek 22. listopadu 2012 v 19:54 ® Kazan reakce na …
-
skwor> šmarjá já myslel že pořád vybalujou a staví expozici, takže to co tam byla ta řada to bylo na přehrabávání krabic? To tam neměli expozici? klacky nové navi apod. co mají jako reklamu na stránkách?
reagovat - Čtvrtek 22. listopadu 2012 v 18:17 ® _Beny
-
Ahoj, a jaká byla dnes návštěvnost? Chtěl sem jít dnes, ale po prostudování doprovodnýho programu, půjdu radši v pátek. Jsou tam pro mě zajímavější přednášky, který by mě zajímaly -(Pavel Tomi, David Havlíček). Nechci dělat reklamu
reagovat - Čtvrtek 22. listopadu 2012 v 16:52 ® skwor
-
Mě se to vesměs líbilo (až na ten blešák Normarku, kam jsem frontu nestál). Potkal jsem hodně známých, sehnal snad všechno co jsem chtěl a byly i zajímavé ceny. Třeba gumy Orka po 2 Kč.
reagovat - Čtvrtek 22. listopadu 2012 v 15:20 ® jersey
-
Tak nevím…přišel jsem dnes ráno celej natěšěnej a nakonec jsem odcházel po 40-ti minutách s rozpačitými pocity. Mám obavy, že nastala doba, kdy výstavy tohoto typu budou na okraji zájmu. Rád bych se mýlil, ale ze třech ročníků, které proběhly, se mi zdá ta letošní výstava nejslabší. Řekl bych nejméně vystavovatelů, tím pádem i nejméně nabídek. Oproti jiným výstavám řekl bych až moc cestovek, novinek, co by mě zaujaly jen poskrovnu.
reagovat
Třeba se tu do mě někdo pustí, že jsem nějakej zfanfrnělej, ale jen jsem napsal své pocity z výstavy. Nikomu je nevnucuju a s nikým se hádat nebudu. Těm co se na výstavu chystají přeju ať jim výstava splní jejich očekávání. - Čtvrtek 22. listopadu 2012 v 10:06 ® mvincik reakce na …
-
David Havlíček> Díky, stejně bych se stavil u stánku na potřes pracky a pár vlídných slov. Ať dnes dobře začnete, zítra jsme tam!
reagovat - Čtvrtek 22. listopadu 2012 v 0:20 ® HaD
-
sears.13> člověče, to nevím
mvincik> jasně, no problemo
reagovat - Středa 21. listopadu 2012 ve 23:59 ® HaD
-
reagovatTaky se těším na všechny. A doufám, že se budou líbit i naše novinky
- Středa 21. listopadu 2012 ve 23:13 ® osprey reakce na …
-
HaDová> Připlížím se ráno. Čas neslibuju, pojedu, jak budou navazovat spoje.
reagovat - Středa 21. listopadu 2012 ve 23:04 ® HaDová
-
Tak už se na vás těšíme! Veletrh vypadá fajnově, myslím si, že se bude líbit.
reagovat - Středa 21. listopadu 2012 ve 22:33 ® osprey reakce na …
-
Robur> A co bychom tu jinak dělali?
Nicméně, pokud chce někdo poradit s výběrem čehokoli a myslí si, že bych mu v tom mohl pomoci, jsem po celou dobu veletrhu k dispozici.
reagovat - Středa 21. listopadu 2012 ve 22:21 ® Robur
-
osprey> hlavně napiš, ať si tam každý koupí naviják a vláčák do 1000, 1500, 2000Kč atd. aby s tím tady „nevysírali“ hned den po veletrhu.
reagovat