Vyhledávání
VELETRH MODERNÍ RYBÁŘ 2013
31.10.2011 | HaD | 98.125 zobrazení | 1.110 odpovědíRybářská sezóna pro většinu rybářů pomalu končí, pro některé již skončila. Ale co si ji ještě o jeden víkend prodloužit? Jak? Nastává čas teoretických příprav, listování stránkami katalogů, brouzdáním po rybářských serverech atd. A také je tu možnost, osahat si novinky, výhodně nakoupit a setkat se s kolegy, na které jsme v průběhu sezóny neměli příliš času, nebo se známe jen z virtuálního světa. Výborná příležitost k tomu bude právě na nadcházejícím 3. ročníku veletrhu MODERNÍ RYBÁŘ, který se bude konat na výstavišti v pražských Holešovicích v termínu 21.-24.11.2013. CHYTEJ.cz je tradičně generálním mediálním partnerem, na veletrhu nás najdete na tradičním místě.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 15. listopadu 2012 v 15:46 ® HaD reakce na …
-
axiom> a kde je pointa?
reagovat - Čtvrtek 15. listopadu 2012 ve 13:06 ® _Beny
-
mvincik> Jo, jo přesně tak. Ale pro ty co si stěžujou na peníze. Doba je taková jaká je a pokavaď na veletrh chceš jet, tak pojedeš. Nijak závratně drahý to neni a nikdo nikoho nenutí si tam něco kupovat
reagovat. Pro rybáře to je hlavně kulturní akce si myslim, spojená samozřejmě s prohlídkou a třeba i nákupem nějakejch hraček + doprovodnej program. Hlavní výhoda si myslim spočívá taky v tom, že je všechno na jednom místě, hotovej ráj…
. Ten kdo to má hodně daleko, nemusí jezdit do Prahy a může jet místo toho třeba do Brna.
- Čtvrtek 15. listopadu 2012 v 11:11 @ axiom reakce na …
-
Martin Chmelík> No jasně. Číňan dopoledne produkuje originály a po poledni šunty. Ze stejných materiálů a na stejném zařízení. Rozdíl je právě v tom slovíčku „originál“.
Nedávno jsem si koupil broďáky Orvis. Made in USA. Nebyly příliš levné, i když Simms byl dražší, ale ne na mne. Správně mělo být asi napsáno „sdělano v USA“. Když jsem se dostal při sušení do místa, kde jsou spojené gatě s botou, pozdravila mne malá nálepka, kde se psalo cosi o Číně…
reagovat - Čtvrtek 15. listopadu 2012 v 10:56 ® Bigpista reakce na …
-
mvincik> Tebe beru i jako křena
David Havlíček> Co ty? Půjdeš příkladem ostatním a dorazíš do hospody?
reagovat - Čtvrtek 15. listopadu 2012 v 9:16 ® mvincik reakce na …
-
Bigpista> Já jsem si volno udělal a tudíž bych se setkání účastnil, pokud nás tedy alespoň několik bude. Se mnou tedy moheš počítat. Nerad bych tam ale tobě a Brčálovi dělal křena.
reagovat - Čtvrtek 15. listopadu 2012 v 9:14 ® mvincik reakce na …
-
Já vám nevím. To jsou pořáed diskuze… Při tom je to jednoduché. Když chci, jedu, když nechci, nemám peníze, nebo mě tam nic neláká, nejedu. Stačí se dnes podívat na stránky veletrhu a snadno zjistím, co tam mohu očekávat a zda-li se nabažím toho, co mě zajímá. Pak je to na vlastním rozhodnutí. Co se peněz týče, je jasné, dnes je hluboko do kapsy, už to pociťuji sám a to nemám rodinu. Pokud ale vyrazím za účelem setkání, pokecu a prohlédnutí určitého sortimentu, zase na bambilion korun to nevyjde. Loni jsem vzhledem k úspoře jel s kolegou busem, a tak to na majlant nepřišlo a dalo se to. Letos ještě uvidím, jakou dopravu zvolím. V každém případě rozhodnutí je pouze na mě, stejně jako na každém z vás.
reagovat - Středa 14. listopadu 2012 ve 22:23 ® Robur
-
mně tada nejvíc štve, že si Pražáci udělají veletrh s muškařinou a Muchova epopej je v prdeli
reagovat - Středa 14. listopadu 2012 ve 20:52 ® HaD reakce na …
-
chosebaits> vždyť to ale není povinnost navštívit oba veletrhy. Vybereš si ten, který je Ti bližší- sortimentem, termínem, místem, podle doprovodného programu… Když byly veletrhy ve stejném termínu, tak to trochu nešťastné bylo, ale s ctvrtrocnim odstupem v tom problém vázne nevidím. Ja už kdysi tuhle myšlenku prosazoval s ohledem na Brno.
reagovat - Středa 14. listopadu 2012 ve 13:29 ® Robur
-
duplicita je snad problém vystavovatelů, to je jako si stěžovat na zelném rynku, že všichni prodávají zeleninu.
reagovat - Středa 14. listopadu 2012 ve 13:19 ® skwor
-
Mě dvě výstavy nevadí. Zima je dlouhá a protože mám Prahu relativně kousek, tak si ty dva výlety možná udělám. I když o FF si moc jistý nejsem, prohlížet milion druhů boilie se mi nechce.
reagovat - Středa 14. listopadu 2012 ve 12:25 ® osprey reakce na …
-
David Havlíček> Nevím, v Praze jsem moc nádrží nevyjezdil. Nesnáším to město a stačí mi, když jím musím párkrát za rok projet.
A jsem zvyklý pohybovat se po něm jinak než autem.
První veletrh jsem zažil na stánku chytej.cz a na stejném stánku velmi pravděpodobně zažiju i ten poslední.
reagovat - Středa 14. listopadu 2012 v 10:22 ® chosebaits reakce na …
-
David Havlíček> Přesně jak píše osprey .Jinak na to určitě kouká okolní rybář a jinak rybář z větší dálky.Např.120 km tam a 120 km zpět+ krátkodobá dálniční známka+parkovné či nechat auto na okraji Prahy a tedy pořízení lístku třeba na metro + vstupné.Toto udělám dvakrát do roka a na kolik to jednoho přijde.Já jsem třeba ochoten toto dát ,ale jsou tací co maj peněz pramálo a tolik už dotoho nedaj .Za ty peníze si raději koupí něco ve zdejším obchodě či přez net a bude mít z toho větší užitek na nějakou delší dobu.Finanční situace není lehká a tady na severu už vubec ne.
Ono,já beru veletrh jako malej rybářskej svátek .Také rád poznávám nové lidi které znám pouze přez net a tato událost mi umožní je třeba poznat i osobně.Né všichni mají takovej pohled na danou věc.
reagovat - Středa 14. listopadu 2012 v 9:53 ® HaD reakce na …
-
osprey> Snadno? Třeba v Praze je tolik obchodů, že na návštěvu všech bys potřeboval mnoho dnů a jen na přejíždění hodně nádrží nafty…
reagovat - Středa 14. listopadu 2012 v 1:54 ® _Beny
-
Já se na ten veletrh moc těšim, dlouho jsem už na žádnym nebyl. Doufám, že tam budou mít dvoudílný woblery od Rapaly, který sem scháněl po celý Praze i mimo ni, a v žádnym velkym ani malim obchodě je neměly.
reagovatTaky by se mi líbilo, kdyby bylo pojetí veletrhu spíše zaměřený na dravce než na čistokrevnou kaprařinu.
- Středa 14. listopadu 2012 v 1:31 ® osprey reakce na …
-
David Havlíček> Kšefty i e-shopy olítáš snadno a kdy chceš. Veletrh je událost, na kterou se třeba jede s přáteli. No a pak vadí, že půlka firem vystavuje tu a půlka tam, že je třeba zabít dva dny, platit dvoje vstupné a tak. Já ty lidi docela chápu.
A chápu i ty lidi, co to organizujou.
reagovat - Středa 14. listopadu 2012 v 0:59 ® HaD reakce na …
-
chosebaits> já nějak stále nedokáži pochopit, proč by návštěvníkům měly dva veletrhy nějak vadit či uškodit. Vždyť to by mohli být naštvaní i kvůli množství prodejen, eshopů apod. Těch by s klidem mohla být i třetina či ještě méně…
reagovat - Úterý 13. listopadu 2012 ve 22:23 ® Cudla
-
pojedu se mrknout a doufam že něco utratim za muškařinu,vypadá to nadějně snad se klucí vytáhnou.....
reagovat - Úterý 13. listopadu 2012 v 15:09 ® osprey reakce na …
-
Bigpista> Já nevím, co musím. Ale až něco budu muset, musím být volný a k ruce
reagovat - Úterý 13. listopadu 2012 ve 14:25 ® chosebaits reakce na …
-
Kazan> Myslím že místa bude všude dost.Včera jsme na toto téma s kamarády hovořily a nikomu se nechce a to mam dva lupeny zdarma.Asi propadnou
reagovat.Lidi nemají asi peníze,chuť atd. Taky tam padl jeden názor na ono dění dvou veletrhu a nebudu to raději psát.Nerad se dostávám na tenkej led.
- Úterý 13. listopadu 2012 ve 12:42 ® Bigpista reakce na …
-
osprey> A co je jako na tomhle jednoduchého?
reagovatTy přeci musíš přijít udělat reportáž ze srazu, ne? Zatím se zdá, že bys mohl být svědkem srazu Brčála s mou maličkostí
- Úterý 13. listopadu 2012 ve 12:28 ® osprey reakce na …
-
Bigpista> U mě je to jednoduché, já nejsem svým pánem. Nevím, co bude třeba, takže neslibuju.
reagovat - Úterý 13. listopadu 2012 ve 12:17 ® Bigpista reakce na …
-
brčal> Zatím se mi kromě tebe nikdo neozval, že by chtěl. Tak nevím.
Pro všechny: Kdo pojede na veletrh do Prahy a chtěl by se v pátek večer sejít v hospůdce, pište mi do konce týdne, abych někde zamluvil místa.
reagovat - Úterý 13. listopadu 2012 v 8:26 ® Kazan reakce na …
-
Martin Chmelík> já jen mám hrůzu z toho, aby tam bylo první den vůbec k hnutí
reagovat - Úterý 13. listopadu 2012 v 8:11 ® Martin Chmelík
-
Srovnávat čínské baterky a nože s originál woblerem značka RAPALA mi připadá docela úsměvné. Ale každý má nějaký názor. Možná by bylo lepší zavést absolutní komunismus, tedy ZADARMO úplně vše. Blázni a mamonáři by se brzo navzájem povraždili a na světě by zůstali jen normální lidi – „nemamonáři“.
reagovat - Neděle 11. listopadu 2012 ve 20:50 ® vondras reakce na …
-
jsou lidi co chytaj sumce i na vercajk po dedovi
reagovat - Neděle 11. listopadu 2012 ve 20:38 ® osprey reakce na …
-
vondras> Třeba se ti ho povede za kilo prodat a jsi na svým
Jsou lidi, co na DTčko od Rapaly chytají sumce, na barvě u toho zas tolik nesejde, takže to není nereálné.
reagovat - Neděle 11. listopadu 2012 ve 20:31 ® vondras
-
mozna by byl zajimavy duel vstup s woblerem za 150 nebo bez wobleru za 50kc docela by me zajimal vysledek je to stejny jako kdyz mi daj na vanoce v kazdym ryb, krame darek k nakupu baterku co nesviti, nuz co nereze a jine podobne vychytavky timto ale neodsuzuji vystavu jako takovou dekuji
reagovat - Neděle 11. listopadu 2012 ve 14:35 ® brčal
-
Jak teda ten sraz v pátek, kde a v kolik ?
reagovat - Neděle 11. listopadu 2012 ve 13:13 ® skwor reakce na …
-
osprey> Hezká slovní hříčka
reagovat - Neděle 11. listopadu 2012 ve 12:51 ® osprey
-
skwor> Nevím, ale mohl bych dovézt láhev něčeho, co chutná ja Korum.
reagovat