Vyhledávání
VELETRH MODERNÍ RYBÁŘ 2013
31.10.2011 | HaD | 98.125 zobrazení | 1.110 odpovědí
Rybářská sezóna pro většinu rybářů pomalu končí, pro některé již skončila. Ale co si ji ještě o jeden víkend prodloužit? Jak? Nastává čas teoretických příprav, listování stránkami katalogů, brouzdáním po rybářských serverech atd. A také je tu možnost, osahat si novinky, výhodně nakoupit a setkat se s kolegy, na které jsme v průběhu sezóny neměli příliš času, nebo se známe jen z virtuálního světa. Výborná příležitost k tomu bude právě na nadcházejícím 3. ročníku veletrhu MODERNÍ RYBÁŘ, který se bude konat na výstavišti v pražských Holešovicích v termínu 21.-24.11.2013. CHYTEJ.cz je tradičně generálním mediálním partnerem, na veletrhu nás najdete na tradičním místě.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 10. listopadu 2012 v 16:01 ® skwor
-
Značka Korum asi zastoupená nebude, nebo jí někdo z vystavovatelů bude mít?
reagovat - Čtvrtek 8. listopadu 2012 v 11:46 ® nnnap reakce na …
-
Robur> mě máma řezala prakrem. Já se radši pro jistotu připtám.
reagovat - Čtvrtek 8. listopadu 2012 v 9:54 ® Robur reakce na …
-
nnnap> dycinky prakl
reagovat - Středa 7. listopadu 2012 ve 22:19 ® nnnap reakce na …
-
Robur> a poctivej, proutěnej prakr/l/.
reagovat - Středa 7. listopadu 2012 ve 21:49 ® Robur
-
hele, být pořadatelem, pořídím do každého rohu pavilonu klepač, vypadá to, že by to byl magnet na některé návštěvníky.
reagovat - Středa 7. listopadu 2012 ve 20:55 ® mvincik reakce na …
-
osprey> Tak lístek na veletrh a wobler k tomu + něco dalšího by taky nebyl marnej tah.
reagovat - Středa 7. listopadu 2012 v 19:01 ® jarysek
-
ok.. stejne pridu
reagovatjinak feeder 3 za me nejlepsi dil
- Středa 7. listopadu 2012 v 18:48 ® osprey reakce na …
-
jarysek> Minulý rok se nedával k lístku wobbler. Jsou různé akce, jak přilákat návštěvníky. Letos je to prostě jinak, sáhlo se po jiné strategii.
reagovat - Středa 7. listopadu 2012 v 18:14 ® jarysek
-
Dneska mi prislo DVD feeder 3 minulej rok sem taky obednaval a prisli mi dva listky na veletrh, letos nic… docela skoda
reagovat - Neděle 4. listopadu 2012 v 17:20 ® HaD reakce na …
-
sears.13> Jasně, já tam budu stále
reagovat - Neděle 4. listopadu 2012 ve 13:08 ® Martin Chmelík reakce na …
-
sears.13> Podobné názory slýchám poslední dobou často. Doufám, že návštěvníci budou spokojeni s obsahem veletrhu, vystavovatelé naopak s návštěvností. Přeji Vám příjemné zážitky na veletrhu.
reagovat - Neděle 4. listopadu 2012 ve 12:39 ® sears.13 reakce na …
-
David Havlíček> Davide budeš na výstavě hned ve čtvrtek dopoledne? Jedu tam s dětmi z kroužku a slíbil jsem, že zjistím tvoji účast.
reagovat - Neděle 4. listopadu 2012 ve 12:37 ® sears.13 reakce na …
-
Martin Chmelík> Výstava v listopadu má pro mě osobně větší smysl než v lednu po vánocích. Ulechčím rodině výběr dárků. Za mě kladný ohlas na termín konání.
reagovat - Sobota 3. listopadu 2012 v 9:14 ® troutkiller reakce na …
-
Martin Chmelík>Díky,jdu to omrknout
reagovat - Sobota 3. listopadu 2012 v 7:57 ® Martin Chmelík
-
troutkiller> Ahoj, jasně že je. Denně je web aktualizován, v sekci aktualit též vystavovatele představujeme. Takže si můžeš udělat vcelku slušnou virtuální představu, co na veletrhu bude. A je nově také zveřejněn doprovodný program, doufám že si každý najde „tu svou“ přednášku.
http://www.modernirybar.cz/…ovatelu.html
reagovat - Sobota 3. listopadu 2012 v 7:44 ® troutkiller reakce na …
-
Martin Chmelík>Ahoj Martine,už je někde seznam vystavovatelu kteří se zučastní?
reagovat - Pátek 2. listopadu 2012 ve 21:06 ® HaD reakce na …
-
gabo> Na veletrhy jezdím už opravdu hodně let a mohu myslím celkem fundovaně prohlásit, že NOVINKY zajímají zlomek návštěvníků. A to, jakou podobu veletrhy mají, je zásluha především obchodníků a zákazníků = zde je jasná ukázka principu poptávka/nabídka. Na neprodejní veletrh, který by byl jen o NOVINKÁCH by přijel zlomek návštěvníků a zlomek obchodníků – tudíž je tato myšlenka odsouzena k nerealizovatelnosti. Pořadatelé veletrhů tenhle trend v podstatě nemají šanci zvrátit, byť se o to někteří více či méně snaží. Trochu mi z Tvého příspěvku čiší útočnost a osobní zášť, které je poslední dobou v tomhle čím dále agresivnějším světě, stále více.
reagovat - Pátek 2. listopadu 2012 v 19:08 ® Prichy
-
My tam nějaké nové veci chystáme, a dnes jsem se domluvil s kolegou, žedost pravdepodobne vezmeme i jednu novinku pro rok 2013. Celkove jsme museli stánek opět zvětšit. Na obranu Martina Chmelika a téma co je a co není. mozne – v čechach a na moravě je možné všea nekdy i v tom pozitivním smyslu. Ps: sorry za formu, píši z mobilu
reagovat - Čtvrtek 1. listopadu 2012 ve 22:09 ® Martin Chmelík
-
gabo> A ještě mi to nedá a musím něco poznamenat k té vládě. Zkusíme spočítat, kolik ve vládě sedí RODILÝCH PRAŽÁKŮ?
reagovatJá vím pouze o třech, většina je z Moravy.
- Čtvrtek 1. listopadu 2012 ve 21:59 ® Martin Chmelík
-
Robur> Kdyžtak Istanbul prosím.
reagovatA jistě tam něco bude, tady máš odkaz na všechny světové veletrhy.
- Čtvrtek 1. listopadu 2012 ve 21:54 ® Robur reakce na …
-
Martin Chmelík>hele, není něco v Istambulu? Jistě víš, proč.
reagovat - Čtvrtek 1. listopadu 2012 ve 21:38 ® Martin Chmelík
-
gabo> Vážený pane, nebudu vysvětlovat, jestli se v Praze někdo zbláznil či ne. Co se politiků týče, tak můžu jedině poznamenat, že co jsme si zvolili, to máme.
Ale pojďme k veletrhu. Zmiňujete pouze novinky. Veletrh by pouze o novinkách být mohl, ale takový veletrh by se nazýval veletrhem kontraktačním. Jinak nikdy veletrh pouze o novinkách nebude. Navíc mnoho novinek na veletrhu bude, především světové značky mají novinky již počátkem měsíce října. Novinky se představují na veletrhu EFTEX (popřípadě na jiných veletrzích – CHINA FISHING) a pokud Vám je známo, ten je vždy v měsíci červnu. Pak už je jen na obchodnících, kdy zboží dostanou do ČR. Asi by nebyl problém, aby tu zboží bylo podstatně dříve, tedy třeba v listopadu. Nicméně je potřeba chápat, že ne každý obchodník má možnost, či chce „utopit“ několik milionů ve skladových zásobách, když trh stagnuje a rozjíždí se třeba až v průběhu března následujícího roku, tedy těsně před startem sezóny následující. To hovořím a běžných rybářích, je však několik rybářů, kteří svého koníčka provozují celoročně a tudíž pro ně sezona nikdy nekončí. Napsal jsem to velmi stručně, bylo by to na hodinu povídání. Veletrh také není pouze o rybářském vybavení, ale také o cestování za rybolovem, tedy o cestovních kanceláčích. Tady je listopad ideálním termínem. Dále je veletrh o doprovodném programu, tedy o sebevzdělání, získání rad či tipů od zkušených rybářů. Zároveň mnoho rybářů se rádo potká s kamarády a i prodejci osobně, velmi často se celý rok potkávají pouze virtuálně. Veletrh je i o zábavě, o šanci něco vyhrát. Veletrh MODERNÍ RYBÁŘ nabízí mnoho cen k výhře, zájezdem za 25 000 Kč počínaje a třeba vlascem za pár korun konče. Ale výhry všechny výherce vždy potěší. Navíc letos u nás vyhraje prvních 7 tisíc návštěvníků automaticky, protože pokud si zakoupí vstupenku za 150 Kč, dostanou woblera RAPALA za 250 Kč zdarma. Už jste někdy podobnou cenu na veletrhu zdarma dostal?
Vrátím se k tomu pražskému bláznění. Zřejmě se podle Vás musela zbláznit půlka Evropy, v listopadu či prosinci se koná několik výstav s rybářskou tematikou. WEDKOMANIA v Polsku, IRISH FLY FAIT & ANGLING SHOW v Irsku, LORIMES v Bosně, MAGDEBURGER MEERES- und RAUBFISCHANGELTAGE v Magdeburku, PFERD & JAGD v Hannoveru, JAGD & ANGELN v Lipsku, CAZA, PESCA Y NATURALEZA v Zaragoze, HUNTING & FISHING v Petrohradu atd. Dále se v listopadu a prosinci konají menší, tematicky zaměřené akce např. pro kapraře v Rakousku, Holandsku, Velké Británii, nedávno byla rybářská výstava v Maďarsku.
Takže když to shrnu. Ano, česká výstava v listopadovém termínu je novinkou, avšak v Evropě je zcela běžné realizovat rybářské výstavy i v tomto období. A proč nezkusit něco nového a pokusit se změnit léty zkostnatělý systém. Možná se mýlím, možná ne. To ukáže čas.
A z dosavadních ohlasů od potenciálních návštěvníků nabývám dojmu, že termín může být úspěšný a že bude pro vystavovatele účast nejen marketingovou záležitostí, ale i třeba dobrým obchodním tahem.
Snažil jsem se Vám odpovědět dle možností virtuální komunikace, osobní rozhovor by byl jistě lepší.
PS: velké procento návštěvníků veletrhu nepřichází za novinkami.
A trochu jste si naběhl níže při vaší odpovědi. Když už jste viděl novinky v létě a nemáte co vidět v listopadu, co byste tedy nového viděl v lednu či březnu? Pokud jste obchodníkem a marketingově vzdělaný, dovolím si poznamenat, že taková účast na veletrhu je možností, jak svůj obchod propagovat před návštěvností několika tisíc rybářů. Jak dlouho asi může trvat, než třeba do nějaké prodejny s rybářskými potřebami Z ve městě XY přijde 15 tisíc lidí?
reagovat - Čtvrtek 1. listopadu 2012 ve 21:27 ® gabo reakce na …
-
brčal> to mě nemusíš vysvětlovat, v rybařině dělám tak vím jak to je, ale pak postrádá smysl Moderního rybáře 2012 číslo 2 jako veletrhu. A je to jen o výprodeji a tržnici protože tam jiné novinky už být nemůžou.Tak co tam mohu vidět, co už vím od června?
reagovat - Čtvrtek 1. listopadu 2012 ve 20:49 ® brčal reakce na …
-
gabo> jen napíšu , kdy jsou novinky pro rok 2013 představeny v Evropě. V tomto roce to vyšlo v červnu. Za mořem v srpnu 2012. Tak si vyber
reagovat - Čtvrtek 1. listopadu 2012 ve 20:41 ® gabo
-
V Praze se zblázinli, to už ovšem víme dávno, stačí co předvádí naše vláda. A teď prý rybářský veletrh, spíše klasická tržnice, bude už v listopadu. Jak můžou být novinky na příští rok už v listopadu, když letos v lednu o veletrhu nebyly ani na tento rok. Jak můžou tuhle akci nazývat veletrh, ktdyž veletrh má být především o novinkách? Moc rád bych, aby mi to pan Chmelík vysvětlil.
reagovat - Čtvrtek 1. listopadu 2012 v 18:51 ® Martin Mošna
-
brčal> Asi já tam pojedu..na veletrh… ale jeste sem o tom nic nezjištoval…
reagovat - Středa 31. října 2012 ve 20:58 ® skwor
-
Mary> tequila
reagovat - Středa 31. října 2012 ve 20:48 ® Mary
-
Robur>
reagovattak tenhle vtip bys měl zapít tou svojí tecilou, nevím jak se píše tekila
- Pondělí 29. října 2012 ve 22:51 ® brčal reakce na …
-
HaDová> jj minule jsem se stavil
reagovat. Mám smlouvu před sebou a furt uvažuji.
- Pondělí 29. října 2012 ve 22:26 ® HaDová
-
brčal> my
reagovat