Vyhledávání
VELETRH MODERNÍ RYBÁŘ 2013
31.10.2011 | HaD | 98.130 zobrazení | 1.110 odpovědí
Rybářská sezóna pro většinu rybářů pomalu končí, pro některé již skončila. Ale co si ji ještě o jeden víkend prodloužit? Jak? Nastává čas teoretických příprav, listování stránkami katalogů, brouzdáním po rybářských serverech atd. A také je tu možnost, osahat si novinky, výhodně nakoupit a setkat se s kolegy, na které jsme v průběhu sezóny neměli příliš času, nebo se známe jen z virtuálního světa. Výborná příležitost k tomu bude právě na nadcházejícím 3. ročníku veletrhu MODERNÍ RYBÁŘ, který se bude konat na výstavišti v pražských Holešovicích v termínu 21.-24.11.2013. CHYTEJ.cz je tradičně generálním mediálním partnerem, na veletrhu nás najdete na tradičním místě.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 28. října 2012 v 17:44 ® Robur reakce na …
-
brčal> já už v Brně su
reagovat - Sobota 27. října 2012 v 15:13 ® brčal
-
Mám na Vás menší otázku – kdo pojede do Brna? Uvažuji že tam budeme. Potřebuji nějaké info
reagovat - Pátek 26. října 2012 v 19:58 ® Martin Chmelík reakce na …
-
Bigpista> Ano, setkání podporuji a těším se.
reagovat - Pátek 26. října 2012 v 10:58 ® mvincik reakce na …
-
Bigpista> Ještě nevím, mám ten den službu. Možná bych se snad ale nějak uvolnil, na to je ale ještě brzy. Ten datum 15.11. je rozumný deadline.
reagovat - Pátek 26. října 2012 v 9:15 ® Bigpista
-
Udělal bych to takhle. Kdo by měl zájem o sraz v hospodě, pište mi SZ a já někdy 15.11. udělám sčot a zamluvím nějakou tu knajpu. Takže si zatím můžu napsat Libora, mvincika, brčála a Martina Chmelíka?
reagovat - Čtvrtek 25. října 2012 ve 20:58 ® brčal
-
Taky bych bral pátek večer. Jen prosím kousek centra
reagovat - Středa 24. října 2012 ve 23:12 ® nnnap
-
turecký med nebrat! Taky korupce.
reagovat - Středa 24. října 2012 ve 21:32 ® HaDová
-
Robur> aha, jsem myslela, že jsem někde něco blbě spustila
reagovat. Jinak – přední rybář? – Kuba asi, ne
- Středa 24. října 2012 ve 21:00 ® MIG-35 reakce na …
-
Robur> Tak bys měl halt mraženky no…
reagovatTřeba by dýl vydržáli.
- Středa 24. října 2012 v 19:57 ® Robur
-
Moderní jsem například já, páč jsem si na 15 let strarcýh rybářských riflíchpořídil větrací otvory. Akorát nyní už musím dávat bacha, aby mně nelezlo boylís.
reagovat - Středa 24. října 2012 v 19:43 ® Martin Chmelík
-
Robur> V pořádku. Jak jsem psal. Chytrý kritiku přijme, hlupák se nad ní čertí. Tedy pokud je tak kritika na správném místě a je od člověka, který má určitou hodnotu IQ. A to ty nepochybně máš. Jinak DIVING EXPO není můj nápad, jsem podepsán pod Moderním rybářem. Já vím, teď se zeptáš, kdo je to moderní rybář.
reagovatJo a i můj postoj k tureckému medu je stále konstatní.
- Středa 24. října 2012 v 18:52 ® Robur
-
Martin Chmelík> a jistě si vzpoeneš, že jsem brblal nad názvem: Pro rybí inženýry /for fisch ing/ a ty vymyslíš Diving expo. To je prostě fuj.
reagovat - Středa 24. října 2012 v 18:50 ® Robur reakce na …
-
Martin Chmelík> 1/ neboj, já to chápu, ale je to prostě divné spojení. Beru to z pohledu češtináře, který poměrně často chybuje, ale zároveň se některým věcem stále diví. 2/ Naopak, když zalistuješ dozadu, tak jsem ti věnoval i několik kostruktivních rad, ale ty dvojsmyslné věci mám raději.
3/ můj vzah k tureckému medu se nemění
reagovat - Středa 24. října 2012 v 18:40 ® Martin Chmelík
-
HaDová> asi tady někomu veletrh nejde pod kůži. Proto ty jízlivé otázky a připomínky. Možná to chce trochu sladkého, třeba turecký med.
reagovatAle mám pochopení a kritika je dobrou věcí.
- Středa 24. října 2012 v 18:38 ® Martin Chmelík reakce na …
-
Robur> přední rybář je takový rybář, který rybolov propaguje různými způsoby, např. publikace, DVD, přednášky atd. Je asi pochopitelné, že byť sebelepší rybář, ale „NO NAME“ rybář, tak nikoho zajímat nebude. Takže přední rybář je takový člověk, který v rybolovu „něco“ dokázal. To „NĚCO“ si přelož dle tvého mínění.
reagovat - Středa 24. října 2012 ve 14:55 ® Robur
-
asi už stárnu, prostě přední rybář to je něco jako hovězí zadní
reagovat - Středa 24. října 2012 ve 14:53 ® Robur reakce na …
-
HaDová> má, ale ne s tebou. Dal jsem 2 věci do 1 komentu. Sory. patří to k příspěvku viz.
Pondělí 8. října v 18:12 upravit ® Martin Chmelík
reagovat - Středa 24. října 2012 ve 14:38 ® HaDová
-
teď jsem zmatená, jak to myslíš. Vysvětli mi ty dvě otázky. Má to s něčím zde souvislost?
reagovat - Středa 24. října 2012 v 10:17 ® Bigpista reakce na …
-
mvincik> Jo jo, s tím by se dalo něco dělat. Nějakou putyku najdem. Otázka je kdy ma kolik lidí. Pátek večer?
V případě potřeby tě i můžu uložit u mě doma, pokud ti tedy nevadí spát se psem za krkem
reagovat - Úterý 23. října 2012 ve 22:53 ® Kazan reakce na …
-
Tino>
reagovattak ten Orlas je docela trefenej
- Úterý 23. října 2012 ve 22:37 ® Tino reakce na …
-
Robur> chvílemi si myslím, že to není dam Orlík, ale damn Orlík!
reagovat - Úterý 23. října 2012 ve 22:32 ® osprey reakce na …
-
Robur> Třeba je ještě Monte Ebro.
reagovat - Úterý 23. října 2012 ve 22:30 ® Robur
-
HaDová> asi ne, bo už jsem letos jel asi 7 x štreku delší jak 200km, což je moje psychologické maximum a pomalu každý víkend máme turnaj. Já su tak šťastnej na gauči s knihou.
Hele, proč se říká zájezd na Rio Ebro? To je jako říkat rio Labe, lake Máchovo či dam Orlík.
Jo, a kdo je přední rybář?
reagovat - Úterý 23. října 2012 ve 21:58 ® Martin Chmelík
-
Pokud bude v rámci veletrhu nějaký sraz „CHYTEJÁKŮ“, můžu přiložit ruku k dílu a nějakou knajpu zajistit.
reagovat - Úterý 23. října 2012 ve 21:11 ® HaDová reakce na …
-
nee, na Robura
reagovat - Úterý 23. října 2012 ve 20:45 ® mvincik
-
Libor> Safra, to zavání davem.
Ale třeba Bigpista je místní, tak by mohl někde něco zamluvit. Uvidíme, jestli se něco domluví.
reagovat - Úterý 23. října 2012 ve 20:39 ® Libor reakce na …
-
mvincik> no vidíš, už jsme dva
reagovat - Úterý 23. října 2012 ve 20:36 ® mvincik
-
Libor> Pokud by něco bylo, rád bych byl účastníkem.
reagovat - Úterý 23. října 2012 ve 20:16 ® Libor
-
HaDová> ahoj, to bylo na mě?
reagovat - Úterý 23. října 2012 ve 20:10 ® HaDová
-
A ty dorazíš do Prahy??????? šokuješ!
reagovat