Chytej.cz

VELETRH MODERNÍ RYBÁŘ 2013 necteno

31.10.2011 | HaD | 98.147 zobrazení | 1.110 odpovědí

Rybářská sezóna pro většinu rybářů pomalu končí, pro některé již skončila. Ale co si ji ještě o jeden víkend prodloužit? Jak? Nastává čas teoretických příprav, listování stránkami katalogů, brouzdáním po rybářských serverech atd. A také je tu možnost, osahat si novinky, výhodně nakoupit a setkat se s kolegy, na které jsme v průběhu sezóny neměli příliš času, nebo se známe jen z virtuálního světa. Výborná příležitost k tomu bude právě na nadcházejícím 3. ročníku veletrhu MODERNÍ RYBÁŘ, který se bude konat na výstavišti v pražských Holešovicích v termínu 21.-24.11.2013. CHY­TEJ.cz je tradičně generálním mediálním partnerem, na veletrhu nás najdete na tradičním místě.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 23. října 2012 v 19:42 ® Libor
Libor

Přemýšlel jste někdo, bude nějaká hospoda, slezina apod.? Ani nevím co je poblíž.

reagovat
Pondělí 8. října 2012 v 19:29 ® Martin Chmelík reakce na …

Robur> Tak to musíš do Brna, u nás jen rybářská tematika. Tedy pokud na turecký med někdo nechytá kapry. Kdo ví. :-)

reagovat
Pondělí 8. října 2012 v 19:21 ® Robur
Robur

už se někdo ptal na turecký med? Neche se mně to hledat…

reagovat
Pondělí 8. října 2012 v 19:12 ® Martin Chmelík

Podzimní veletrh se blíží a přicházím s několika informacemi.

Pro prvních sedm tisíc návštěvníků je po zakoupení vstupenky v hodnotě 150 Kč připraven dárek ZDARMA. Wobler RAPALA DT-20 DIVES-TO v hodnotě 250 Kč. Přijďte včas a wobler je váš. :-)

Na veletrhu najdete oproti jaru nové značky: Sportex, Salmo, Sema, Max Carp, Jaxon a mnoho dalších.

Těšit se můžete na expozici ČRS, která bude plná živých ryb.

Čekají na Vás majitelé cestovních kanceláří s nabídkou prima rybářských zájezdů do celého světa.

Jsou připraveny návštěvnické soutěže, hlavní cenou je zájezd „all inclusive“ v hodnotě 25 000 Kč na Rio Ebro do kempu Bueno Vista a mnoho dalších cen.

Zajímavý je doprovodný program za účasti předních rybářů, kteří Vás zasvětí snad do všech rybolovných technik.

Jako bonus můžete navštívit souběžný veletrh BOAT a Diving Expo, kde uvidíte luxusní lodě a jachty vč. české premiéry otočné sondy 360° od zn. Humminbird.

Konec listopadu v Holešovicích patří rybářům a loďařům.

reagovat
Úterý 24. července 2012 ve 22:24 ® regulus reakce na …
regulus

Martin Chmelík> tahle groteska, to je … no pro to snad ani nejde vymyslet nějakej nesprostej komentář. Je to krásnej příklad, že tento stát řídí banda diletatntů na všech úrovních, máš pravdu, netřeba se rozčilovat …

Mimochodem tohle je klasickej příklad kamarádčoftu a asi i debilního přístupu k úsporám. On ten systém možná tak na pytel nebude, jen někdo neodhadnul jaký data se budou mezi nějakými servery a jednotlivými pracovišti pohybovat, no a protože dneska stát šetří a tím pádem bere vše nejlevnější, pochopitelně nekvalitní a soudruzi nepochopili, že díky tomu, že při investici ušetřili, zaplatí (vlastně my zaplatíme) na provozu, opravách a odstraňování nedostatků daleko víc, než kdyby tak moc nešetřili.

reagovat
Úterý 24. července 2012 ve 21:38 ® Martin Chmelík reakce na …

regulus> No máš pravdu, že naše politická scéna je ohromnou žumpou, takže chápu ten septik. :-) Ale člověk nikdy neví, co vše je možné v této zemi zašmelit. Stačí se teď podivat na skvělou práci při realizaci centrálního registru vozidel. Sakra, zase se mi chce zvracet. :-)

reagovat
Úterý 24. července 2012 ve 21:10 ® regulus reakce na …
regulus

Martin Chmelík> no řekl bych, že mezi brněnským a pražským magistrátem z určitýho hlediska (jistě chápeš z jakýho) moc velkej rozdíl není, no a když si představím co jsou ti naši schopni vymyslet, tak u vás to asi jiný nebude. Článek jsem sice bral s určitou rezervou, ale z druhé strany velkej areál uprostřed Prahy, nedovedu si sice představit k čemu než k současnýmu využití by to mohlo být dobrý, ale dneska se může stát cokoliv. Já su v tomto směru septik … :-))

reagovat
Úterý 24. července 2012 v 19:40 ® Martin Chmelík reakce na …

regulus> Novináři nemají o čem psát. Nicméně výstavy a veletrhy ohroženy nejsou.

reagovat
Úterý 24. července 2012 v 17:32 ® regulus reakce na …
regulus

Martin Chmelík> co vám to magistráti vymýšlijou??? http://praha.idnes.cz/…-zpravy.aspx?…

reagovat
Úterý 24. července 2012 v 17:00 ® Martin Chmelík

Přátelé, čtyři měsíce před veletrhem zaznamenáváme slušnou poptávku po výstavní ploše. Veletrh bude ještě větší, uspokojí vyznavače všech rybolovných technik. I muškaře! :-) A chystáme nejedno překvapení pro návštěvníky. Při koupi vstupenky v hodnotě 150 Kč obdrží každý návštěvník… Zatím tajné, ale investice do vstupenky se rozhodně vyplatí. :-)

reagovat
Pondělí 9. července 2012 v 15:18 ® Martin Chmelík

cormaxx> Ahoj kolego. Vystavovatelé aktualizovaní nejsou, aktualizace bude od září. Vzhledem k tomu, že několik vystavovatelů má dvouleté přihlášky, lze předpokládat, že seznam velkých změn nedozná. Naopak očekáváme nové vystavovatele, které nový termín zaujal. Děkuji za dotaz.

reagovat
Pátek 6. července 2012 ve 20:39 ® cormaxx reakce na …
cormaxx

Martin Chmelík> Vystavovatelé na stránkách MR jsou aktualizovaní? Jináč ten termín chválim. Před Vánocemi je vždy co kupovat:-))

reagovat
Neděle 17. června 2012 ve 22:52 ® Martin Chmelík reakce na …

Cudla> Věřím, že na podzim veletrh nabídne ještě více muškařiny. :-)

reagovat
Neděle 17. června 2012 ve 22:04 ® Cudla
Cudla

Už se těším,lepší je si to okouknout,osahat než prohlížet obrázky.Líp se vybírá…

reagovat
Neděle 17. června 2012 ve 14:42 ® brčal reakce na …
brčal

Cudla> teď ten výběr navýším :-) budu mít samostatný stánek a tím pádem vemu spoustu materiálů a všeho ostatního. Je to vidět co máme v shopu a to není vše :-)

reagovat
Sobota 16. června 2012 ve 22:41 ® Cudla reakce na …
Cudla

Brčál:Taky jsem u vás dost nechal.Krásnej výběr,lituji že jsem něčeho nevzal víc.....

reagovat
Sobota 16. června 2012 ve 20:06 ® brčal reakce na …
brčal

osprey> červíky mám různých barev :-D

reagovat
Sobota 16. června 2012 v 19:25 ® osprey reakce na …
osprey

brčal> Spoustu muškařiny – zakuklili se ti bílí červi? :-D

reagovat
Sobota 16. června 2012 v 15:17 ® brčal reakce na …
brčal

Cudla> teď se tam zastav :-) budeš mít spoustu muškařiny.

reagovat
Pátek 15. června 2012 ve 22:55 ® Cudla
Cudla

Martin Chmelík>Letos bylo těžký rozhodování,naháněl jsem nějakou muškařinu,ale stejně vyhrál MR.Jak píše níž Pepa setkání s přáteli který znáš jen z netu. Podzimní termín to není špatný.Kouk jsem na poslední foto a co nevidim dva „manekýny“já a švára :-O

reagovat
Pátek 15. června 2012 ve 12:23 ® Martin Chmelík reakce na …

David Havlíček> Je to ve fázi jednání, zatím nedokážu říct.

reagovat
Pátek 15. června 2012 v 11:57 ® HaD
HaD

A Martine, co bazárek?

reagovat
Neděle 10. června 2012 v 16:21 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

Martin Chmelík Já také většinou jsem bral veletrh jako setkání s přátely a ten samotnej prodej jako bonus.

reagovat
Neděle 10. června 2012 v 9:08 ® džigit reakce na …

chosebaits> jen nesmíš zapomenout,že nový produkt může být za zaváděcí cenu a tak … no šak víš :-)

reagovat
Neděle 10. června 2012 v 8:55 ® Martin Chmelík

chosebaits> Souhlas. Ale ještě jedna poznámka. Veletr není jen o tom prodeji, ale ocelkové propagaci rybolovu, vzdělávání a též společenském setkání. Mnoho kolegů chodí na veletrh nejen za účelem nákupu.

reagovat
Sobota 9. června 2012 ve 22:32 ® chosebaits
chosebaits

Martin Chmelík> To poznáš časem jak to lidi nazvou:-) Já třeba nemusím v některých ohledeh žhavé věci bo jsou cenově natažené a nevíš co od toho očekávat.Já třeba raději starší model ,který je oskoušen mnoha rybáři bez špatného slova.Každý hold scháníme něco jiného a tak to je.Věř, že ty dva tábory budou. PS- Určitě se na nové věci rád kouknu a když to neustojím tak i koupím.:-D

reagovat
Sobota 9. června 2012 ve 22:02 ® Martin Chmelík

chosebaits> Blešák určitě ne. Věřím, že to bude rybářská ake se vším všudy. Prezentace značek, propagace rybolovu a cest ra rybolovem, doprovodný program a samozřejmě i ten prodej (není nutné třeba dva roky starý model prutu považovat za něco podřadného, co by z akce dělalo ten zmiňovaný blešák). :-) Ale chápu, každý má nějaký názor.

reagovat
Sobota 9. června 2012 ve 21:55 ® Martin Chmelík

osprey> Míro, vždy jsem si Tě vážil a vážit budu. Jsi objektivní člověk a stojíš si za svými názory. A to se velmi cení. Jinak za veletrhem nestojím pouze já, ale mnoho dalších lidí. :-)

reagovat
Sobota 9. června 2012 ve 20:21 ® brčal
brčal

Není to špatný termín :-) jen budu doufat že novinky dorazí v čas. V USA se představují na rok 2013 už teď v srpnu. Možná to doprava stihne :-D . Budu se těšit

reagovat
Sobota 9. června 2012 v 19:50 ® chosebaits
chosebaits

Až tak špatnej nápad to není udělat to v listodu.Bojím se toho že bude tábor spokojených s výprodejem zásob a tábor nespokojených bo to nebude veletrh,ale blešák.Nehaním tuto akci,ale držím palce.

reagovat