Vyhledávání
VELETRH MODERNÍ RYBÁŘ 2013
31.10.2011 | HaD | 98.139 zobrazení | 1.110 odpovědí
Rybářská sezóna pro většinu rybářů pomalu končí, pro některé již skončila. Ale co si ji ještě o jeden víkend prodloužit? Jak? Nastává čas teoretických příprav, listování stránkami katalogů, brouzdáním po rybářských serverech atd. A také je tu možnost, osahat si novinky, výhodně nakoupit a setkat se s kolegy, na které jsme v průběhu sezóny neměli příliš času, nebo se známe jen z virtuálního světa. Výborná příležitost k tomu bude právě na nadcházejícím 3. ročníku veletrhu MODERNÍ RYBÁŘ, který se bude konat na výstavišti v pražských Holešovicích v termínu 21.-24.11.2013. CHYTEJ.cz je tradičně generálním mediálním partnerem, na veletrhu nás najdete na tradičním místě.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 9. června 2012 v 19:35 ® osprey reakce na …
-
Martin Chmelík> Já se culím, protože mi došlo, že se to opravdu ohlídat dá.
Hodně štěstí při přípravě veletrhu. Popřál bych to komukoli, kdo se snaží udělat slušnou akci, ale tobě klidně dvakrát.
reagovat - Sobota 9. června 2012 v 19:28 ® Martin Chmelík reakce na …
-
osprey>
reagovat - Sobota 9. června 2012 v 19:17 ® osprey reakce na …
-
Martin Chmelík>
reagovat - Sobota 9. června 2012 v 18:48 ® HaD reakce na …
-
Luccini> Jj, ryby umi dneska chytat kdekdo.
reagovat - Sobota 9. června 2012 v 18:33 ® Martin Chmelík
-
Nebudou
reagovat - Sobota 9. června 2012 v 18:22 ® osprey reakce na …
-
skwor> Třeba zase budou
reagovat - Sobota 9. června 2012 v 18:16 ® skwor reakce na …
-
regulus> Přesně. A ještě by ten podzimní termín mohl přilákat víc vystavovatelů, kteří nebudou muset vybírat mezi dvěma veletrhy v jeden termín.
reagovat - Sobota 9. června 2012 v 17:55 ® regulus
-
K novýmu termínu veletrhu. Možná trošinku překvapivé, nicméně logické a nejspíš i rozumné i když baner co bliká vedle svádí ke šprýmování, jakýže druhý ročník, když ten první byl letos.
Pokud pominu pražskou „válku veletrhů“ která dopadne tak jak dopadne, tak v globále by to mohlo pomoct oběma veletrhům (mám teď na mysli MR a Rybaření v Brně). Posun o několik měsíců naláká na obě výstavy víc vystavovatelů i návštěvníků, teda alespoň si myslím. BVV se určitě nebude snažit Rybaření přesunout na podzim, řekl bych, že se drží tradičního březnového termínu a nemá důvod ho měnit. Domnívám se, že předvánoční termín MR potěší spoustu lidí, alespoň z řad návštěvníků a jsem přesvědčen, že by to mohlo vést možná až k dvojnásobné návštěvnosti, protože přijdou i ti, co by na veletrh normálně nešli nebo nejeli, ale takhle budou mít příležitost nakoupit na vánoce s velkého výběru. Vystavovatelé to asi taky uvítají, ruku na srdce, mnozí jistě využijí příležitost si vylepšit tržby.Takže když to shrnu, jsem docela zvědavej jak to dopadne.
reagovat - Sobota 9. června 2012 v 17:19 ® Luccini reakce na …
-
David Havlíček> JV je podvodnik a lhar, ale ryby chytat umi. Spis jde o to, ze kazdemu kdo nekdy chytal je jasny, ze neni mozny jet nekam na 14 dni a pokouset se tam chytit trofejni rybu( byt i s pruvodcem) se 100procentni uspesnosti jako udajne ma JV. A taky ty „vylety“ stoji dost penez, takze tu rybu mit proste musi. Z toho je jasne, ze v praxi to funguje tak, ze se kontaktuji v ramci „priprav na expedici“ mistni rybari, kteri az rybu ulovi kontaktuji mistra a nez dorazi rybu drzi pri zivote v nejake nadrzi. Na to nikdo nepotrebuje znat lidi co tam s nim byli staci jen zauvazovat a pravda sama vykrystalizjue.
reagovat - Pátek 8. června 2012 ve 23:27 ® HaD
-
Na ty dotazy nemají spis koule návštěvníci. Fanoušci nemají důvod se ptat a rybáři co skutečně umi a ví, na tyhle estrady chodit nebudou. Je to jakoby měl jít skutečný muzikant poslouchat, jak hraju já osobně na bicí a k tomu zpívám
reagovat)
- Pátek 8. června 2012 ve 20:31 ® Kazan reakce na …
-
regulus> národ je nasranej a jak vidno z posledních zpráv pro facku nejde daleko
reagovatMyslím že MCH chce mistra ochránit před podobnou inzultací v kterou by to mohlo vyústit
- Pátek 8. června 2012 ve 20:02 ® regulus reakce na …
-
Martin Chmelík> von ale ten Fischerův (Piscicapusův) nápad není tak blbej, klidně bych JV pozval k diskusi na téma jak se loví světové rekordy, zdůrazňuji že myslím diskusi nikoliv jeho přednášku, tedy aby odpovídal na dotazy, mohlo by to být humorné a taky by se ukázalo, jestli má mistr koule na setkání se skutečnou rybářskou veřejností face to face …
reagovat - Pátek 8. června 2012 v 19:29 ® Piscicapus
-
Právě proto, že jde seriozní rybářský veletrh. Nebo snad není Chytej.cz seriozní a dav se tu jen stále dokola vyplakává a shledává, jaký je to podvodník – proč nedat jednou davu možnost na veřejnou estrádu a učinit všem spekulacím a dohadům konec.
Pro jistotu doplním, že nejsem nikomu a ničím zavázán, jsem pouze pro objektivitu a světový mír.
reagovat - Pátek 8. června 2012 v 19:06 ® Martin Chmelík reakce na …
-
Přesně jsem věděl, že tohle někdo napíše. Jsme seriózní rybářský veletrh a ne estrádní pořad Ein Kessel Buntes.
reagovatZkusil bych poptat jiné akce, které se spolčují s kdejakými pofidérními partnery.
- Pátek 8. června 2012 v 18:07 ® Piscicapus reakce na …
-
Martin Chmelík> skvělý nápad a mohu-li tedy tímto žádat o přednášejícího, tak si, prosím, přeji mladého Vágnera.
reagovat - Pátek 8. června 2012 v 17:16 ® Martin Chmelík
-
Přátelé, piště, koho z přednášejících chcete v rámci doprovodného programu vidět a slyšet. Bude-li to přání řešitelné, uděláme vše proto, aby jmenovaný zavítal na listopadový svátek všech rybářů do Prahy na MODERNÍHO RYBÁŘE a potěšil vás svou přítomností a hlavně přednáškou.
reagovat - Pátek 8. června 2012 v 17:13 ® Martin Chmelík reakce na …
-
Jasně, potvrzuji. Už kdysi dávno se o tom s Davidem vedla řeč. Vždyť v zahraničí je běžnou praxí, že rybářské výstavy se konají na podzim. Jak jsem říkal. Věřím, že podzimní termín bude výborný pro všechny zainteresované strany.
reagovat - Pátek 8. června 2012 ve 14:59 ® Martin Chmelík
-
Přátelé, kolegové od vody. Velmi mne těší váš zájem o veletrh a že se informace z Facebooku tak velmi rychle objevila na Chytej. Věřím, že podzimní termín bude atraktivní a že se veletrh MODERNÍ RYBÁŘ vydal správnou cestou. Ano, jsou polemiky ohledně novinek. Osobně si myslím, že slovo NOVINKA je dnes tak trochu někde jinde. Vždyť výrobci nás dnes a denně zahrnují novinkami v podstatě průběžně, tedy celoročně. Pravdou je, že někdo nebude mít katalogy, některé novinky skladem atd. Ale před týdnem byl EFTTEX a i na něm se představilo několik novinek. Takže tyto novinky v listopadu nebudou neaktuální. Navíc jsou značky, které již koncem října mají katalogy na rok 2013 a v prodeji v omezeném množství modely pro rok 2013. Další výhodu v tomto termínu spatřuji v tom, že se najde větší prostor pro kontraktační jednání a předobjednávky koncových prodejců, čili majitelů kamenných obchodů. Zároveň vrcholí přívlačová sezóna, takže prodejci pro milovníky přívlače jistě připraví zajímavé prodejní akce. A každý hned může s novým vercajkem upalovat k vodě. Tedy pokud to nebude vánoční dárek. Nicméně komu se nestalo, že si pod stromečer nedal do krabice již vyzkoušený kolovrátek.
No a jak jsem naznačil, určitě bude fungovat i předvánoční trh a lov pod ledem, dírkaření. A další pozitivum. Tímto krokem snad potěšíme zmiňované majitele kamenných obchodů. V listopadu mají v obchodech povětšinou mrtvo a předvánoční trh není, co býval. Takže uvolňujeme prostor pro start jarní sezóny v kamenných prodejnách.
Přátelé, veřím, že listopadový termín bude atraktivní a že 2. ročník veletrhu MODERNÍ RYBÁŘ bude ještě kvalitnější, než ten první (který byl svým rozsahem největším veletrhem, které se letos konaly). Cílem veletrhu je, aby byl svátkem všech rybářů z celé ČR, ale i příhraničních oblastí Slovenska, Polska, Maďarska, Rakouska a Německa. Veškeré dění z přív veletrhu sledujte na www.modernirybar.cz, na Facebooku a samozřejmě i na skvělých stránkách CHYTEJ.cz.
reagovat - Pátek 8. června 2012 ve 14:01 ® Kazan
-
David Havlíček> no, právě máme rusáka, tj od pondělka do pondělka
reagovatale samozřejmě se budu snažit o dovolenou
- Pátek 8. června 2012 ve 13:56 ® HaD reakce na …
-
Kazan> tak víkend snad dáš, ne?
reagovat - Pátek 8. června 2012 ve 13:51 ® Kazan reakce na …
-
David Havlíček> jj, já jen doufám že mi v arbajtu na tento termín dají dovolenou
reagovat - Pátek 8. června 2012 ve 13:46 ® HaD reakce na …
-
Kazan> No to už by bylo mimořádně směšné a velmi trapné!
reagovat - Pátek 8. června 2012 ve 13:38 ® Kazan reakce na …
-
David Havlíček> …Navíc odpadne jakékoliv handrkování s konkurencí....., pokud zázračně opět nezmění termín
reagovat - Pátek 8. června 2012 ve 13:20 ® HaD reakce na …
-
skwor> Mě to potěšilo. Martin jistě potvrdí, že pár let do něj opravdu hučím, aby se udělal veletrh na podzim. Inspiraci mám ve stavebnictví, které se tváří podobně jako rybařina – tedy sezónní záležitost a přesto je jeden velký veletrh na jaře v Brně a druhý na podzim v Praze a oba mají smysl, návštěvnost, vystavovatele… Navíc odpadne jakékoliv handrkování s konkurencí, návštěvníka nečeká sněhová kalamita atd. Věřím, že to bude slavit úspěch.
reagovat - Pátek 8. června 2012 ve 12:55 ® skwor reakce na …
-
David Havlíček> Mě to překvapilo, ale ne v negativním slova smyslu
reagovat - Pátek 8. června 2012 ve 12:52 ® HaD reakce na …
-
skwor> myslíš toto? Za mě – já s touhle myšlenkou chodil na organizátory už zhruba tři roky. Myslím si, že to je dobrý nápad mít možnost každého půl roku navštívit velkou rybářskou výstavu. A Novinky? Nemyslím si, že je velký rozdíl mezi lednem a listopadem a navíc řada novinek přichází až v pozdním jaru a tudíž budou vlastně v listopadu ještě novinkami
NOVÝ TERMÍN VELETRHU
Po velmi důkladné analýze trhu jsme se společně s našimi partnery dohodli, že nový termín veletrhu bude 22. – 25. 11. 2012.
Věříme, že podzimní termín bude výhodný nejen z hlediska kontraktů, předobjednávek, ale též z hlediska přímého prodeje. V době konání veletrhu vrcholí přívlačová sezóna, rybáři se připravují na lov pod ledem (dírky) a ti nejvěrnější rybáři ještě vyráží na výpravy za rybama. Zároveň začíná předvánoční prodej.Takže pokud uděláte dobrý nákup na veletrhu, nemusíte čekat až vody rozmrznou, ale hned můžete jít váš nový vercajk jít vyzkoušet. Pokud Vám manželka či přítelkyně nekoupí vercajk pod stromeček.
TĚŠÍME SE NA VÁS V NOVÉM, LISTOPADOVÉM TERMÍNU!
reagovat - Pátek 8. června 2012 ve 12:48 ® skwor reakce na …
-
osprey> Tomu bych po letošku i věřil. Tohle je na FB:
NOVÝ TERMÍN VELETRHU
Po velmi důkladné analýze trhu jsme se společně s našimi partnery dohodli, že nový termín veletrhu bude 22. – 25. 11. 2012.
Věříme, že podzimní termín bude výhodný nejen z hlediska kontraktů, předobjednávek, ale též z hlediska přímého prodeje. V době konání veletrhu vrcholí přívlačová sezóna, rybáři se připravují na lov pod ledem (dírky) a ti nejvěrnější rybáři ještě vyráží na výpravy za rybama. Zároveň začíná předvánoční prodej.Takže pokud uděláte dobrý nákup na veletrhu, nemusíte čekat až vody rozmrznou, ale hned můžete jít váš nový vercajk jít vyzkoušet. Pokud Vám manželka či přítelkyně nekoupí vercajk pod stromeček.
TĚŠÍME SE NA VÁS V NOVÉM, LISTOPADOVÉM TERMÍNU!
reagovat - Pátek 8. června 2012 ve 12:42 ® Kazan reakce na …
-
skwor> jj, na strákach MR je již i datum 22.-25.11.2012
reagovat - Pátek 8. června 2012 ve 12:32 ® osprey reakce na …
-
skwor> Tahle zpráva je pro mě nová. Já slyšel něco o opětovné manipulaci s termíny ze strany konkurence. To by bylo možné vysvětlení.
reagovat - Pátek 8. června 2012 ve 12:13 ® skwor
-
Právě jsem se na Facebooku dočetl, že další ročník Moderního rybáře by měl proběhnout už letos na konci listopadu. Docela překvapivý krok (ještě nebudou asi novinky na další sezónu), ale zase to řeší dárky k Vánocům
reagovat