Chytej.cz

VELETRH MODERNÍ RYBÁŘ 2013 necteno

31.10.2011 | HaD | 98.143 zobrazení | 1.110 odpovědí

Rybářská sezóna pro většinu rybářů pomalu končí, pro některé již skončila. Ale co si ji ještě o jeden víkend prodloužit? Jak? Nastává čas teoretických příprav, listování stránkami katalogů, brouzdáním po rybářských serverech atd. A také je tu možnost, osahat si novinky, výhodně nakoupit a setkat se s kolegy, na které jsme v průběhu sezóny neměli příliš času, nebo se známe jen z virtuálního světa. Výborná příležitost k tomu bude právě na nadcházejícím 3. ročníku veletrhu MODERNÍ RYBÁŘ, který se bude konat na výstavišti v pražských Holešovicích v termínu 21.-24.11.2013. CHY­TEJ.cz je tradičně generálním mediálním partnerem, na veletrhu nás najdete na tradičním místě.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 1. února 2012 ve 21:53 ® brčal
brčal

Vyhlášení soutěže na Moderním rybáři http://www.ubrcala.com/…eni/0/0/2/55

reagovat
Středa 1. února 2012 ve 13:39 ® HaD reakce na …
HaD

All Armor> co si myslíš, je sice zajímavé, ale mluvíš o něčem, o čem víš houby.

reagovat
Středa 1. února 2012 ve 12:47 ® All Armor
All Armor

Včera jsem si přečetl všechno o všech těch dvou výstavách, co byly a na závěr jsem se rozplakal. Oni to ti organizátoři provozují z lásky k věci a tratí na tom.:-D :-D :-D .............­.............­........... Jen nechápu, proč to dělají. Kdyby chtěli provozovat filantropii, tak si to víc zaslouží například hlucho-slepé děcka, co jim každý rok na Vánoce posílám 1000 EUR.

reagovat
Středa 1. února 2012 ve 12:04 ® jepice-zruseno

Jak říká kámoš: pěkně se na to kouká, ale na čundr to nevemeš, na vodu to nevemeš … :-D Osprey: Velký nákupy neplánuju. Už mám nakoupíno. Spíš jenom vočumuju

reagovat
Úterý 31. ledna 2012 ve 23:13 ®  reakce na …

sears.13> Tak v tom případě mi všechno zapadlo do sebe. :-)

reagovat
Úterý 31. ledna 2012 ve 22:15 ® sears.13 reakce na …
sears.13

mannice> Portmonkové – peněženkové

reagovat
Úterý 31. ledna 2012 ve 22:13 ®  reakce na …

osprey> A kam přesně ho mám vsadit ? :-))

reagovat
Úterý 31. ledna 2012 ve 21:04 ® sus1 reakce na …

mannice> Ty si ale rejpal???!!:-))

reagovat
Úterý 31. ledna 2012 ve 21:02 ® osprey reakce na …
osprey

mannice> Chybí tam r.

reagovat
Úterý 31. ledna 2012 ve 20:59 ®  reakce na …

mvincik> Co znamená potmonkové? :-)

reagovat
Úterý 31. ledna 2012 ve 20:47 ® mvincik reakce na …
mvincik

mannice> Myslím, že na tyto krásné dámy uplně postačí „potmonkové charizma“. A to je přesně to, co mě osobně chybí… :-)

reagovat
Úterý 31. ledna 2012 v 17:02 ®  reakce na …

Podle mě tam bude i na další výstavě :-)) .

osprey> Já bych na ní taky byl krátkej,ikdyž .. :-D . Nic pro mě,hezky se na to kouká,ale to je snad jediný pozitivum :-)) .

reagovat
Úterý 31. ledna 2012 v 16:18 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

osprey> Jinými slovy – bude drahá ještě dřív, než se seznámí :-D

reagovat
Úterý 31. ledna 2012 v 16:03 ® osprey reakce na …
osprey

jepice> Ona tam dělat nebude. Ale určitě ji znají. Chce to udělat nabídku, že člověk udělá nějaký větší nákup výměnou za kontakt:-))

reagovat
Úterý 31. ledna 2012 v 15:38 ® jepice-zruseno reakce na …

osprey> Zajímavý, že ve vipě jsem jí nikdy nepotkal. Už vím, v čem je lepší se jít podívat na výstavu, než do normální vipy. A já vůl si pořád řikal, že to jsou jenom přestěhovaný obchody ta výstava :-D

reagovat
Úterý 31. ledna 2012 v 15:36 ® osprey reakce na …
osprey

Bigpista> Tam bych dlouhý objektiv neudržel a externí blesk nemám (to je tak, když se kupujou kajaky).

Navíc jsem kdysi v potu tváře uhnal jednu brunetku a v průběhu času zjistil, že je to hrozně fajn ženská.

reagovat
Úterý 31. ledna 2012 v 15:17 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

osprey> Dost se ale divim, že odolala tvému dlouhému objektivu :-)) Tyhle slečny prý tajou při použití blesku :-D

reagovat
Úterý 31. ledna 2012 v 15:07 ® osprey reakce na …
osprey

mannice> To už by záleželo na kouzle tvé osobnosti. Moje vyžilost a nonšlantní zanedbanost na ni teda rozhodně nezabírala.:-))

reagovat
Úterý 31. ledna 2012 ve 14:27 ® 

osprey> Nevim je to sice pěkný,ale co ten zbytek ? :-)

reagovat
Úterý 31. ledna 2012 ve 13:35 ® osprey reakce na …
osprey

mannice> Ona tam nebyla furt. Já si jí všiml, kdykoli jsem ji potkal:-))

Budeš muset zajet nakoupit do firmy Vipa, tam ji evidentně znají.

reagovat
Úterý 31. ledna 2012 ve 13:34 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

mannice> Ta druhá byla hezčí :-)

reagovat
Úterý 31. ledna 2012 ve 12:56 ® džigit reakce na …

David Havlíček> akce Promopro,či jak se to jmenovalo :-)

reagovat
Úterý 31. ledna 2012 ve 12:56 ® 

David Havlíček> Stane se :-))

osprey> Tý blond slečny sem si tam nevšim teda :-( :-D

reagovat
Úterý 31. ledna 2012 ve 12:39 ® HaD reakce na …
HaD

džigit> bohužel nevím, co máš na mysli

reagovat
Úterý 31. ledna 2012 ve 12:09 ® džigit reakce na …

David Havlíček> jen se nenech inspirovat panem Vondrou :-))

reagovat
Úterý 31. ledna 2012 ve 12:05 ® jajco reakce na …
jajco

Robur> :-D :-D

reagovat
Úterý 31. ledna 2012 ve 12:01 ® HaD
HaD

Mori> S tím částečně souhlasím – zde je po technické stránce určitě prostor na vylepšení

reagovat
Úterý 31. ledna 2012 v 11:31 ® Robur
Robur

se furt všichni ohání tou vláčkou, přitom vláčkařských výstav je hromada http://search.seznam.cz/?…

reagovat
Úterý 31. ledna 2012 v 11:29 ® Mory
Mory

Na výstavu jsem se vypravil v sobotu a bylo to super. Našel jsem asi vše, co mě jako vláčkaře zajímalo. Navštívil jsem i tři přednášky a to je asi jediné, kde bych viděl výraznější rezervy. Nešlo ani tak o obsah přednášek, ten byl aspoň pro mě zajímavý dostatečně. Projekční technika ale trochu pokulhávala, asi by to zasloužilo aspoň větší plátno. Druhou věcí která mi vadila o dost víc byl fakt, že místy nebylo skoro nic slyšet, protože hlasatel měl potřebu každou chvíli něco sdělovat nebo vedle přednáškového sálo probíhalo pirátské představení. Nevím, možná budu sám, kdo s tím měl problém. Jinak jsem ale byl, jak už jsem psal, spokojený. Pořadatelům pochvala za dobrou práci.

reagovat
Úterý 31. ledna 2012 v 1:07 ® osprey
osprey

A pak tu mám ještě sérii fotek, jak dováděl v neděli personál na stánku Daiwy. Ohýbali na co přišli a čím dražší to bylo, tak tím víc.:-))

reagovat
foto/forum/2012/th-img19641.jpgfoto/forum/2012/th-img19642.jpgfoto/forum/2012/th-img19643.jpg