Vyhledávání
VELETRH MODERNÍ RYBÁŘ 2013
31.10.2011 | HaD | 98.151 zobrazení | 1.110 odpovědí
Rybářská sezóna pro většinu rybářů pomalu končí, pro některé již skončila. Ale co si ji ještě o jeden víkend prodloužit? Jak? Nastává čas teoretických příprav, listování stránkami katalogů, brouzdáním po rybářských serverech atd. A také je tu možnost, osahat si novinky, výhodně nakoupit a setkat se s kolegy, na které jsme v průběhu sezóny neměli příliš času, nebo se známe jen z virtuálního světa. Výborná příležitost k tomu bude právě na nadcházejícím 3. ročníku veletrhu MODERNÍ RYBÁŘ, který se bude konat na výstavišti v pražských Holešovicích v termínu 21.-24.11.2013. CHYTEJ.cz je tradičně generálním mediálním partnerem, na veletrhu nás najdete na tradičním místě.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 28. ledna 2012 ve 23:49 ® Martin Chmelík reakce na …
-
čabi> tak si to určitě užiješ na obou výstavách.
reagovat - Sobota 28. ledna 2012 ve 23:47 ® čabi reakce na …
-
Martin Chmelík> MR mě zajímá hlavně kvůli vláčce a prezenci Daiwy, na FF mám kamarády vystavovatele
reagovat - Sobota 28. ledna 2012 ve 23:44 ® Cudla
-
Trochu jsem si to proběhl,něco nakoupil ,něco vokouk,osahal,.Celkový dojem velice dobrý pouze chyběla muškařina.jel sem hlavně na čumendu tak mi to ani nevadilo. NELITUJU
reagovat - Sobota 28. ledna 2012 ve 23:43 ® Char
-
Dnes jsme s kolegou Hechtem strávili celý den na výstavě MR, protřepali jsme množství prutů a protočili řadu navijáků, popovídali s přáteli i prodejci, přednášku vyslechli, u stánku Vláčej.cz něco gum pokoupili, děkujem stánku Chytej za zázemí a omlouváme se že jsme nakonec ani nezašli na pár slov jelikož jsme notně spěchali na vlak. Za mě mohu říct že se to povedlo.
reagovat - Sobota 28. ledna 2012 ve 23:20 ® Martin Chmelík reakce na …
-
čabi> tak ať se Ti líbí na obou výstavách, na MODERNÍM RYBÁŘI samozřejmě více.
reagovatPokud máš blíže k vláčce a běžnému rybolovu, pak na MR si to užiješ. Pokud jsi kaprař, tak možná více u konkurence.
- Sobota 28. ledna 2012 ve 23:20 ® Mikyška reakce na …
-
čabi> No já dám jem MR. A ještě dojdu upustit nějakou tu slinu k loďkám. I když už jich mám docela dost.
reagovat - Sobota 28. ledna 2012 ve 23:12 ® čabi reakce na …
-
Martin Chmelík> tak to si budu muset pospíšit, chci stihnout obě výstavy
reagovat - Sobota 28. ledna 2012 ve 23:07 ® Martin Chmelík reakce na …
-
čabi> veletrh je zítra skutečně jen do 16.00 hod.
reagovat - Sobota 28. ledna 2012 ve 22:51 ® čabi reakce na …
-
Mikyška> jenom? já myslel že aspon do 17h…
reagovat - Sobota 28. ledna 2012 ve 22:45 ® Mikyška reakce na …
-
čabi> Mělo by být do 16h.
reagovat - Sobota 28. ledna 2012 ve 22:28 ® čabi
-
Do kolika hodin je zítra otevřeno?
reagovat - Sobota 28. ledna 2012 ve 22:19 ® jeseter 2503 reakce na …
-
noba:co jsi tam těch 6 hodin dělal?A co nemužeš rozdejchat.Ja tam byl 2 a prošel jsem to cele dvakrat a ještě jsem omrk čluny.
reagovat - Sobota 28. ledna 2012 ve 22:07 ® filip111 reakce na …
-
mvincik> naprostej souhlas s troutkillerem, před vánocema jsem tam pořídil první mušák. Ochota a přístup v tom obchodě je ukázkovej. Někteří obchodníci by se tam měli chodit povinně koukat jak se má jednat se zákazníkem.
reagovat - Sobota 28. ledna 2012 ve 21:42 ® mvincik reakce na …
-
noba> Pro legendu jsem si včera také byl. Když jsem takto nástrahu označil, Bobo hned vytušil, že jde o Chytejáka.
reagovat - Sobota 28. ledna 2012 ve 21:22 ® noba
-
veletrh byl super. Jsem se z toho nějak vůbec nemohl vzpamatovat. Byli jsme tam asi 6 hodin. KOupil jsem jen pár gum od VLÁČEJ.CZ hlavně legendární žluté kopyto. A dozvěděl se že se chystá novinka s tatrankovou příchutí.
reagovat - Sobota 28. ledna 2012 ve 20:53 ® troutkiller reakce na …
-
mvincik> Koukni na Spin-fly.Cz,Skvělej prístup,parádně zásobenej krám a užasně ochotnej pán za kasou!
reagovat - Sobota 28. ledna 2012 v 19:13 ® mvincik reakce na …
-
1Mara> Díky.
reagovat - Sobota 28. ledna 2012 v 19:09 ® sus1 reakce na …
-
pipa> No, máš co dohánět?!
reagovat - Sobota 28. ledna 2012 v 18:20 ® pipa reakce na …
-
1Mara> a ty muškaříš jo ???
reagovat - Sobota 28. ledna 2012 v 18:11 ® 1Mara reakce na …
-
mvincik> Objednávám si zboží hlavně tady , je to tam levnější a perfektní podmínky a i přístup.
reagovathttp://www.musky-muskareni.cz/
- Sobota 28. ledna 2012 v 17:29 ® mvincik reakce na …
-
troutkiller> Já ještě počkám a asi se zajedu mrknout k Zemanovi. To jsme už včera nedali.
reagovat - Sobota 28. ledna 2012 v 17:26 ® troutkiller reakce na …
-
mvincik>A já už se s Orvíske mazlim
reagovatPočkám až přestane mrznout a hurá na ně
- Sobota 28. ledna 2012 v 17:24 ® mvincik reakce na …
-
troutkiller> Nene, nekoupil, jak napsal 1Mara, pruty byly dosti drahé, třeba za to kvalita stála, ale jak jsem už psal, 6–8000 za něj prostě teď nedám. Ale pokoupil nějakej dubbing, tungsteny a podobně. Z toho tam bylo dost levnější než třeba u Hanáka a především v pytlíku tak jednou tolik! A ceny mikromrdek taky „slušný“!
reagovat - Sobota 28. ledna 2012 v 17:12 ® 1Mara
-
Díky Tomášovi za ukázky mušek , Davidovi za pokec , Mírovi za jeho ochotu, páááč furt něco musel dělat
reagovatVýstava jako taková docela pěkná , ale trošku natažený ceny v nástrahách a hlavně o muškařině se raději bavit nebudu , pár věcí a dosti drahé
.Takže ahoj a že zdravím pí. Hadovou
- Sobota 28. ledna 2012 v 15:47 ® troutkiller reakce na …
-
mvincik>Zdar příteli
reagovatTak co ten mušák?Už si u Brčálu neco vybral nebo ne?
- Sobota 28. ledna 2012 v 15:13 ® mvincik reakce na …
-
cormaxx> Ono tam lidi byly, jen záleží, jak se to povedlo cvaknout. Vzhledem k tomu, že to bylo přímo u vchodu, šli okolo všeci…
reagovat - Sobota 28. ledna 2012 ve 13:55 ® cormaxx reakce na …
-
pipa> Jestli myslíš tu fotku u Daiwy,tak to jen zkresluje. To není prodejní hala,takže tam byly jen lidi,který zajímá osahat si i pruty,který nejsou běžně v obchodech…
reagovat - Sobota 28. ledna 2012 v 11:44 ® pipa reakce na …
-
havel> ty wogo,tam nejsou žádný lidi ..
reagovat - Sobota 28. ledna 2012 v 11:34 ® havel reakce na …
-
havel
Pár fotek ze sobotního rána
reagovat - Sobota 28. ledna 2012 v 11:33 ® havel
-
Pár fotek ze sobotního rána
reagovat