Chytej.cz

VELETRH MODERNÍ RYBÁŘ 2013 necteno

31.10.2011 | HaD | 98.151 zobrazení | 1.110 odpovědí

Rybářská sezóna pro většinu rybářů pomalu končí, pro některé již skončila. Ale co si ji ještě o jeden víkend prodloužit? Jak? Nastává čas teoretických příprav, listování stránkami katalogů, brouzdáním po rybářských serverech atd. A také je tu možnost, osahat si novinky, výhodně nakoupit a setkat se s kolegy, na které jsme v průběhu sezóny neměli příliš času, nebo se známe jen z virtuálního světa. Výborná příležitost k tomu bude právě na nadcházejícím 3. ročníku veletrhu MODERNÍ RYBÁŘ, který se bude konat na výstavišti v pražských Holešovicích v termínu 21.-24.11.2013. CHY­TEJ.cz je tradičně generálním mediálním partnerem, na veletrhu nás najdete na tradičním místě.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 27. ledna 2012 ve 22:51 ®  reakce na …

cormaxx> Já ti dám nečekaný povinnosti :-)) . To já sem taky potkal jednu mosteckou vydru a sem rád,že sme se potkali osobně.Určitě se domluvíme na fishky někdy ;-) . Taky sem ne uplně všechno stihnul,ale já tam nejel za nějakym cílem.Chtěl sem se podívat na nějaký heavy feedry a nejvíc mě dostal heavy feeder od daiwy.Jenže zase ta paměť.

reagovat
Pátek 27. ledna 2012 ve 22:25 ® cormaxx
cormaxx

Veletrh bych hodnotil kladně.Jako vláčkaře mě určitě potěšila.Ostatní věci jsem většinou jen omrknul ve stojanu. Chtěl jsem kouknout na nějaký ULko abych věděl co do sezony koupit.Nakonec se mi nejvíce zalíbily asi dva nejlevnější proutky co jsem měl v ruce.

Ale co mě mrzelo bylo,že jsem se ani nekouknul na náš stánek.Když jsem přišel tak jsem se hned zastavil u daiwy a pak pokračoval dál.Pak musel zajet pro přítelkyni.Když jsme se vrátili tak jsem doprohlídnul věci co jsem nestihl a pak jsme museli kvůli nečekaným povinostem odjet:-((

Alespoň s klukama z Vlačej.cz jsem hodil kus řeči a nechal u nich nějakej ten peníz. A taky potkal jednu vydru z Děčína:-D

reagovat
Pátek 27. ledna 2012 ve 21:31 ® mvincik
mvincik

Za sebe musím říct, že jsem z veletrhu dorazil velice potěšen, né-li nadšen. Zřejmě v důsledku současného konání obou veletrhů nebylo tolik narváno, ikdyž lidí dost, ale dalo se v klidu mrknout na cokoliv, co člověk chtěl a bez jakýchkoliv tlačenic. Byl tak i prostor potřást si rukou s několika známými tvářemi.

Akce splnila všechny mé úmysly, pochoval jsem si pěkné klacky, konečně zakoupil legendární gumy Vláčej.cz, pokoupil nějaké další drobnosti a také něco z muškařiny U Brčala, kde to bylo taktéž velice fajné.

Největší radost(a tím vyjadřuji svůj veliký dík) nám udělal Tomáš Vítek na stánku Chytejáků, u kterého jsme se s kolegou zastavili dokonce na dvakrát a který se nám opravdu věnoval a hodně ukázal. Pro nás začínající vazače to byla opravdová škola, hezké pokoukání i popovídání, které dalo možná na dvě hoďky dohromady.

Celkově u mě prostě výstava mohutně zabodovala.

reagovat
Pátek 27. ledna 2012 ve 21:06 ® jarysek reakce na …
jarysek

Koupil sem Ten Stradic 4000 byla tam prijemna pani a dala mi ho za pekny penize.. Pak proutek Mivardi Imperium 3.6 M Vlasec od dragonu :-) Poradac na navazce od mivardi :-) ten me potesil.. a dostal sem jeste par darecku vlsce atd atd…

reagovat
Pátek 27. ledna 2012 ve 21:02 ® skwor reakce na …
skwor

jarysek> Cos nakoupil? Pochlub se :-)

reagovat
Pátek 27. ledna 2012 ve 20:48 ® jarysek
jarysek

Tak dneska sem se tam byl juknout :-) Koupil si naviacek Potkal Míru Horacka u Feederu a vybrali sme i feeder.. Takze parada… moc se mi libilo :-)

reagovat
Pátek 27. ledna 2012 v 11:12 ® Jarda Š. reakce na …

skwor> S tím bys neměl prohloupit (mám FB a zatím slouží k plné spokojenosti).

reagovat
Pátek 27. ledna 2012 v 10:45 ® 1Mara reakce na …
1Mara

Cudla> To máš také kliku :-)

reagovat
Pátek 27. ledna 2012 v 10:34 ® Cudla
Cudla

to bys pro mě udělal :-P ?,ale já vás rád uvidim oba.

reagovat
Pátek 27. ledna 2012 v 10:24 ® 1Mara reakce na …
1Mara

Cudla> Tak jí pošlu samotnou , budu doma :-)

reagovat
Pátek 27. ledna 2012 v 9:53 ® skwor reakce na …
skwor

Jarda Š.> Ahoj, já si jenom potvrdil, že v průběhu roku koupím Technium FC. Teda chtěl jsem ho koupit už včera, ale pak se to vyvinulo jinak :-)

reagovat
Pátek 27. ledna 2012 v 1:36 ® Cudla
Cudla

1Mara>Noo Línka určitě no a ty :-)

reagovat
Pátek 27. ledna 2012 v 0:01 ® HaD
HaD

Nová krátká videoreportáž: http://www.chytej.cz/…2-prvni-den/

reagovat
Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 23:59 ® hecht reakce na …
hecht

osprey> to je dobře, to je dobře, zase bych byl více vzdálen těm neckám :-))

reagovat
Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 23:50 ® osprey reakce na …
osprey

hecht> Není tam. Abu jsem tam vůbec neviděl.

reagovat
Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 23:27 ® Jarda Š.

hecht> Značky ABU Garcia jsem si tam vůbec nevšiml, nevím, jestli jsem špatně koukal nebo není výrazněji zastoupena.

reagovat
Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 23:26 ® mvincik reakce na …
mvincik

Já…

reagovat
Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 23:02 ® hecht
hecht

Netuší někdo, jestli tam bude k vidění naviják ABU GARCIA REVO NEOS ?

reagovat
Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 23:00 ® hecht reakce na …
hecht

HaDová> jak k tomu přijdeme, že přednáška od ospreye proběhla ve čtvrtek a nepočkala na nás do soboty ? To jsem zvědavej, o čem nám bude povídat v sobotu :-))

reagovat
Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 22:56 ® 

Libor> Souhlas.Přednáška byla fakt dobře podaná.Jen škoda že takhle neuvažují v každé MO a nesnaží alespoň část z toho zrealizovat.

reagovat
Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 22:49 ® mvincik reakce na …
mvincik

cercer> Dobře Ty! :-)

reagovat
Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 22:48 ® cercer reakce na …
cercer

HaDová> tak schválně…bylo by to efektní…:-D

reagovat
Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 22:47 ® Jarda Š. reakce na …

Libor> Z té přednášky jsem, bohužel, nestihl začátek, opravdu byla velmi dobrá.

reagovat
Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 22:45 ® HaDová
HaDová

mvincik>zvaný je každý, nemusím přeci jmenovitě :-)) ))))))))

reagovat
Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 22:41 ® mvincik reakce na …
mvincik

HaDová> Tak to je super. Přifařím se také, ikdyž nejsem výslovně pován. :-)

reagovat
Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 22:39 ® Libor
Libor

Výstava super, užil jsem si to.

Ocenil jsem ospreyovu pěknou přednášku o kormoránech a dobře jsme s chytejáky pokecali.

Hodně jsem diskutoval se švédy, kteří nabízeli cesty do jejich země – velice ochotní a příjemní lidé.

Líbilo se mi osahat dragony a daiwu.

Klobása u vstupu mi chutnala.

Na své si přijdou vláčkaři. Příjemné prostředí v příjemných prostorech..

reagovat
Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 22:32 ® Jarda Š.

skwor> Tak o koupi navijáku jsem také uvažoval, ale žádný mi nepřišel akorát. Ale aspoň jsem si u stánku Vláčej.cz nakoupil nějaké gumky na UL a L přívlač. (Mám dojem, že na jedné s fotek mě máš v pozadí.)

reagovat
Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 22:13 ® hecht
hecht

1Mara> s Linkou se rádi seznámíme s Charem, o Tebe už zase tolik nepůjde :-))

reagovat
Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 21:51 ® HaDová
HaDová

jepice> pátek, sobota, bude na našem stánku Tomáš Vítek vázat mouchy ..... zajděte :-)

reagovat
Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 21:50 ® mvincik
mvincik

Mary> Uvidíme! :-)

reagovat