Vyhledávání
surfový prut
30.10.2011 | voltor | 21.598 zobrazení | 6 odpovědí
Hezký den,rád bych si koupil nové teleskopy/děličky mám/,protože jezdím hlavně na kole.Teleskopy co mi nabízely na krámech mi připadaly jako by byly vyrobeny stejným výrobcem jen na to dali různé nálepky a ceny.Taky bych se na to bál pověsit krmítko nebo zakrmovací raketu.Mohl by mi někdo poradit jestli používáte surfové pruty na kapry a pokud ano, tak jaké aspoň trošku kvalitní.Díky za postřehy.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 4. listopadu 2011 ve 20:22 ® stump
-
Mám dva surfové pruty od Byron. Jeden třídíl s výměnými špicemi, délka 4,20 a jeden teleskop, délka 5,0 m. Oba mají dělené, stavitelné rukojeti a hází se s nimi moc dobře. Oba jsem použil na Baltu při příbojovém lovu. Délka hodu tam velice ovlivní výsledek. Jsem s nimi spokojen. K lovu kaprů ale používám většinou nářadí o něco jemnější.
reagovat - Pondělí 31. října 2011 ve 20:15 ® voltor
-
Dneska jsem měl v ruce surfový pruty od semy.docela by se mi líbily,nemáte někdo zkušenost.
reagovat - Pondělí 31. října 2011 v 8:53 @ All Armor
-
Když vidím, co to stojí, tak si ty surfy asi nechám na krmení. Těch 120 snad s tím se zatíženou rachejtlí hodím…
http://www.byron.at/en/products.php?…
reagovat - Pondělí 31. října 2011 v 8:50 @ All Armor reakce na …
-
kajman60> Já jsem ještě neprodal nic ze svého vercajku, ale když vidím ty ceny, tak bych dal, být zájemcem, přednost nemoderním třídílům, které bych já prodal za nějakých 200 EUR, tedy za míň jako 50% moderních teleskopů (
reagovat)od Šímy. Nejseš ty prodejce? A v čem je třídíl nemoderní, checheche?
- Pondělí 31. října 2011 v 0:18 ® kajman60 reakce na …
-
Trojdílné surfy už vyšly z módy,i kvůli skladnosti a váze.Pořiď si tyto telesurfy vyvázanými oky,ta cena za to stojí,jsou skladné a okamžitě složené.Nebo jinou značku,podle ceny(ty Shimana jsou ale opravdu to nejlepší,co se dá sehnat,i když zn.Shi.moc nemusím.Vyrábí je i Colmic aj. a levnější…i když soudruzi v „China“ si tam moc nedávají záležet na kvalitě výroby. http://www.fishingtackle24.de/…uct_info.php?…
reagovat - Neděle 30. října 2011 v 16:50 @ All Armor
-
Mám dva surfy, třídílné děličky, délka snad 420 cm, 80–220 g, na šňůru či vlasec o pevnosti do 25 kg. Koupil jsem to na daleké hody s velkou zátěží. Viděl jsem předváděčku na letišti v Bratislavě a chtěl jsem to. Dá se s tím za použití správné techniky (skutečně razantní zátah s mírnou rotací – musel jsem se to chvíli učit)a při správné zátěžit hodit skutečně daleko. Nevím, či se nemýlím, ale na tom letišti s tím házel předváděč anglán s olověnou hruškou cca 150g snad 180 m. Nepoužívám to (použité asi 3×, jako nové – asi bych to na prodal za dobrý peníz), mám rád jemnější techniku. Ono to chce i velkou vodu, aby jsi s tím někoho nezabil. Energie střely z tohoto katapultu je značná…
reagovat