Vyhledávání
REDINGTON RF
7.3.2005 | MichalB | 2.829 zobrazení | 15 odpovědí
Panove, chci si koupit novy musak.. Prevazne budu chytat na streamry a kratkou nymfu, proto jsem se rozhodl pro Redington RF, 9ft, AFTMA 5/6… Na trhu je nepreberne mnozstvi snur a nevim, kterou vybrat… Chci plovouci i potapivou.. Poradi nekdu snuru, ktera by mu slusela? Diky Michal
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 9. března 2005 v 19:03 ® pupak
-
MichalB – NZ
reagovat)
- Středa 9. března 2005 v 17:35 ® MichalB
-
pupak: diky za rady!
reagovat - Středa 9. března 2005 v 10:31 ® pupak
-
Red Fly mam 2 jednu 3/4 7.6 stopy a 5/6 9 stop ta 5/6 utahne i 6 kovou snuru bez problemu ale dej tam raci tu 5 kovou nebudes ten klacek tolik namahat. Na ty 5/6 sem pouzival 5 kovy WF ko, 5 kovy DT cko a 6kovy WF s vymennejma hlavama a naprosto bez problemu.
reagovat - Středa 9. března 2005 v 10:23 ® MichalB
-
pupak: diky! nemas nahodou zkusenost s nize uvedeny proutkem? jde mi o to, jestli mam na prut Red RF 5/6 koupit sestku nebo petku ..
reagovat - Úterý 8. března 2005 ve 22:22 ® pupak
-
Tak se koukni na snury:
Scientific Anglers Air Cell cca 800–900 Kc Cortland 333 cca 900 Kc Airflo Tru Cast cca 700 Kc Shakespeare Profesional cca 550 Kc
celkem slusny snury za slusnou cenu.
reagovat - Úterý 8. března 2005 v 10:44 ® MichalB
-
pravda je, ze za snury nechci dat vic nez za prut, tak cca 800 je cena, kterou jsem ochoten investova
reagovatnevim, ale na taani mensich strymru (cilova ryba pstruh, tloust, okoun) mi pripada osmicka trochu naddimenzovana…
- Úterý 8. března 2005 v 0:34 ® Shimi
-
pupak:prave ze ty vymeny hlavy mi nesedej :-I
reagovat - Úterý 8. března 2005 v 0:30 ® pupak
-
Shimi co blbnes s lajnou mas novou scierru ne???? a ta je taky fajne
reagovat) a navic je s vymennejma hlavama
- Úterý 8. března 2005 v 0:22 ® Shimi
-
pupak:njn tak to uz zbejva jenom polyfuse nebo wonderlajna hmmmm. to zas bude pálka
reagovat - Úterý 8. března 2005 v 0:04 ® pupak
-
shimi je ok, ale desne hakliva na poskozeni snadno se rizne, skrabne a pri sebemensim poruseni povrchu se olupuje od jadra ta pro tebe moc neni ses ras a mel bys ji za sezonu znicenou.
reagovat - Pondělí 7. března 2005 ve 23:50 ® Shimi
-
me osobne prekvapila z levnejsich snur Clearwater od Orvisu. kratka hlava a neuveritelne to svisti z prutu . osobne ji nevlastnim ale silne o ni premejslim na moji #6
reagovat - Pondělí 7. března 2005 ve 23:42 ® pupak
-
ted sem si jeste vzpomnel jsem loni kupoval levnou snuru na rozdrbani a prekvapil mi Sejk profesional stala kolem petikila a lidi co ji zkouseli neverili ze je to Sejk tak se na ni koukni, plovouci WFko , , ,
reagovat - Pondělí 7. března 2005 ve 23:29 ® rarach
-
Přesně, to co říká Pupák, akorát bych dodal, koukni na Klímovo web, má tam Supreme 2 za nějaký 8 stováků nebo ti stačí Air-cell za 450, jak je libo, pokud budeš chytat do 3 m hloubky vystačíš s plovoucí lajnou. Jinak ta kombinace lovných technik není pro jeden prut úplně ideál, ta nynfa je gut, i když by stačil i 4/5, ale streamer chce spíš speciál 8 a i víc.
reagovat - Pondělí 7. března 2005 ve 23:27 @
-
Pupák:počkééj to za ty lajny dá víc jak za ten prut.
reagovat - Pondělí 7. března 2005 ve 23:22 ® pupak
-
Nepreberne mnozstvi snur a taky nepreberne mnozstvi cen
reagovat) Tezko ti radit kdyz nevim kolik ses ochotnej do toho dat ja osobne postupne presel na Wonderlajny od Orvisu a nemaj chybu, ale cena je ponekud vyssi tak to dopln jeste cenou kterou ses ochotnej akceptovat a pak bude vyber jednodussi.