Vyhledávání
Chytli jste už někdy Kapra ?
26.10.2011 | | 33.631 zobrazení | 148 odpovědí
Zdravim všechny rybáře, chtěl jsem založit diskuzi na základě naší zkušenosti s touto nepříliš známou rybou. Ano, přesně tak, řeč je o kaprovi obecném. Chytli jste ho? Jestli ano, jaký to byl pocit?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 21:56 ® hraji reakce na …
-
nnnap> dlužím? Nemáš to nějaké popletené?
reagovat - Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 21:48 ® nnnap reakce na …
-
hraji> myslím, že mi dlužíš odpověď do akvárek.
reagovat
A samozřejmě. - Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 21:09 ® hraji reakce na …
-
nnnap> že by zneuznaný génius?
reagovat - Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 21:01 ® nnnap reakce na …
-
Netipa> prostě mě nerozchodil
reagovat
Chudák. Je mi ho v podstatě líto, nikdy mi o něj nešlo, ale nakonec ze sebe udělal největší úlovek z mrku. Navíc není rovnej a jenom vás tam zneužívá. No, on by se zas rozplakal, kdybych mu to tam napsalNic pro dospělé. Odřou to koni jako ty. Pár kluků, dobrý. Ale martin je tam nejslabší článek. Jeho věc. Chodil jsem tam kvůli klukům. I tvým postavičkám.
Pozdravuj vlastíka, standyho a spol.
- Středa 2. listopadu 2011 ve 20:35 ® Netipa reakce na …
-
Alov> již byl čas. Chtěl bych být přínos i chytej
reagovat - Středa 2. listopadu 2011 ve 20:35 ® Netipa reakce na …
-
nnnap> já jsem všechno pochopil. Jsem inteligentní chlapec. Právě proto se ptám, zda jsi byl z mrku odejit (páč jsem tě tam dlouho neviděl)
reagovat - Středa 2. listopadu 2011 v 18:42 ® Alov reakce na …
-
Netipa> A kurva…
reagovat - Středa 2. listopadu 2011 v 18:32 ® nnnap reakce na …
-
Netipa> popřemýšlej nad mou zkratkou
reagovat - Středa 2. listopadu 2011 v 18:29 ® Netipa reakce na …
-
nnnap> tys tam odsud byl odejit?
reagovat - Středa 2. listopadu 2011 v 18:23 ® kety.vydra reakce na …
-
All Armor> Díky za info a tipy.O lovu,revírech a ceně jsem už něco na netu vyčetl.O tom počasí bys měl mít víceméně pravdu.Už chybí jen ty prašule
reagovat - Středa 2. listopadu 2011 v 18:15 ® ladamaj reakce na …
-
rgb23>ta ryba je nějak zelená není plesnivá.
reagovat - Středa 2. listopadu 2011 v 16:54 ® nnnap reakce na …
-
Netipa> zdravím dominiku
reagovatJak dopadla má ponížená žádost o ochranu mého kopyrajthu u největší autority, správce kopyrajthu, tedy tebe?
Pozdrav mi tam kluky.
- Středa 2. listopadu 2011 v 16:43 ®
-
Dneska nemám moc dobrou náladu,ale přitáh sem mor na chytej
reagovat - Středa 2. listopadu 2011 v 16:32 ® Netipa
-
Já jsem ho chytil. Chytil a zabil. Až chytnu dalšího, tak ho taky zabiju. Kapr je super ryba na zabití.
reagovat - Středa 2. listopadu 2011 ve 14:08 @ All Armor reakce na …
-
All Armor> Pro nečlena SRZ hlavatková povolenka 200 EUR, co je 5000 CZK, tedy 1000 CZK za jednu vycházku k vodě s povolením chytat. Připomínám, že povolenka je na jeden revír, a když si koupíš Váh nad Žilinou, nemůžeš na Oravu. Pochodit slovenské řeky s výskytem hlavatky, (Váh, Orava, Turiec,Hron, Hornád…) stojí nečlena SRZ víc jako 1000 EUR. A tento rok vypadá špatně. Hlavna bere, když je hnusně, obleva po mrazech a sněžení při oblevě, prostě „psí počasí“.
reagovat - Středa 2. listopadu 2011 ve 14:02 @ All Armor reakce na …
-
kety.vydra> Žádný problém, jen třeba mít prachy. Kup si povolenku (pro našince 50 EUR, pro nečleny 200 EUR za 5 vycházek). A kam? Třeba na Váh Žilina – Martin, nebo Váh pod Ružomberkom (po soutok s Oravou), nebo Orava (Čurilovo). Každý rok se jich chytí několik nad 120 cm. Mi se to nepodořilo. Pokud by si chtěl mít jistotu, tak Hron – je jich tam dost, ale nejsou velké. Větší hlavatka se chytí každý rok na Turci, ale spíš blízko vtoku do Váhu. Super je Dunajec, ale pro neznalého těžký. I když nic nechytíš, nebo jen nachlazení a virózu, nebudeš litovat. Unikátní voda.
reagovat - Středa 2. listopadu 2011 v 11:42 ® nnnap reakce na …
-
rgb23> to je letošní novinka Cyprinus carpio var. trebonlemon
reagovat
Přesně todle nám měli sypat teď na podzim do rybníka. Zítra se na ně zajdu podívat. Letní variantu var. grillus naprudkus s přišpendleným sáčkem grilovacího koření jsme si už vychytali. - Středa 2. listopadu 2011 v 1:18 ® rgb23
-
ladamaj> podle obrázku z internetu na ní rostou plátky citrónu a všelijaká zeleň(ina)?
reagovat - Úterý 1. listopadu 2011 v 7:44 ® zalesak05
-
Žije ve vodě, víc nevim
reagovat - Úterý 1. listopadu 2011 v 0:18 ® ladamaj
-
Jak vůbec ta ryba vypadá?
reagovat - Pondělí 31. října 2011 ve 20:25 ® vovo
-
já sem chytil jenom Cyprinus carpio
reagovat - Neděle 30. října 2011 ve 13:45 ® nnnap
-
kapra jo, ale rybu už dlouho ne.
reagovat - Neděle 30. října 2011 v 1:33 ® kety.vydra reakce na …
-
rgb23> No to taky,to taky…
reagovat - Neděle 30. října 2011 v 1:27 ® rgb23 reakce na …
-
kety.vydra> ovšem tajmena
reagovata to už lehce zavání exotikou.
- Sobota 29. října 2011 v 1:56 ® kety.vydra reakce na …
-
rgb23> Já bych rád hlavatku…
reagovat - Sobota 29. října 2011 v 1:53 ® kety.vydra reakce na …
-
sunet> Kapříci se zásadně likvidují dynamitem.Někde tvoří zakrslou formu a bez vousků,nedorůstají víc jak 10 cm.Jak říkám,je to plevel
reagovat - Sobota 29. října 2011 v 1:10 ® sunet
-
Ale pánové, jdete nato úplně špatně, kapříci se přece nechytají, ti musí sami pěkně nenápadně připlout. Musíte jen dělat, jako že o nich vůbec nevíte, jinak se poplaší a skončí úplně někde jinde. A jaký je to pocit, když k vám nenápadně připluje pár kapříku? No prostě se toho nemůžete nabažit a už plni nedočkavosti čekáte, kdy by se mohli objevit další…
reagovat - Sobota 29. října 2011 v 0:33 ® rgb23 reakce na …
-
kety.vydra> zcela vážně smekám klobouk, protože i kdyby byl poloviční, tak netuším kde ho u nás chytit. Hrouzek, střevlička a slunečnice jsou moje vysněné ryby. 2× do roka chytnu ježdíka a už to beru jako zázrak.
reagovat - Sobota 29. října 2011 v 0:05 ® kety.vydra
-
Alivio> Do čeřínku chytíš akorát trapného kapra.Vždyť je to prachobyčejný plevel.To ouklej nebo hrouzek,to je bojovník a ušlechtilá ryba,na to by ses měl zaměřit
reagovat - Pátek 28. října 2011 ve 22:48 ®
-
Alivio> A když už jste u toho,tak přinejhoršim si sežeň agregát
reagovatBudeš stejně efektivní jak černopták