Vyhledávání
Chytli jste už někdy Kapra ?
26.10.2011 | | 33.633 zobrazení | 148 odpovědí
Zdravim všechny rybáře, chtěl jsem založit diskuzi na základě naší zkušenosti s touto nepříliš známou rybou. Ano, přesně tak, řeč je o kaprovi obecném. Chytli jste ho? Jestli ano, jaký to byl pocit?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 28. října 2011 ve 22:35 ® Shrek reakce na …
-
kety.vydra> přemejšlel jsem nad čeřínkem
reagovat - Pátek 28. října 2011 ve 22:25 ® kety.vydra reakce na …
-
Alivio> Na pstruhy? Jedině Rapala Magnum s trojhákama i s protihrotama.Přece si nenecháš utéct tučnou 15ku potočáka,víš kolik je na tom masa?
reagovat - Pátek 28. října 2011 ve 22:24 ® reakce na …
-
Alivio> Nezamrzli už? Sou nacpaný,počkej za tejden
reagovat - Pátek 28. října 2011 ve 22:11 ® Shrek reakce na …
-
mannice> mám věrné napodobeniny pstružích granulí, ale ani na ty mi ti parchanti nebrali.
reagovat - Pátek 28. října 2011 ve 22:02 ® reakce na …
-
Alivio> údajně nasazení duháci,jsou totiž nakrmení vzácností jakou sou pstruhové pelety.To,že si nevytáh žádného kapřa neni náhodou.Na vše určitě koukal z povzdálí,ale akorát si říkal co za „amatéra“ tam šplouchá ty napodobeniny
reagovat - Pátek 28. října 2011 ve 22:01 ® kety.vydra reakce na …
-
Alivio> Že jo? Kdyby existovala,nemusel by mannice zakládat tohle.Ale tohleto je daleko větší kosočtvercovina
reagovat - Pátek 28. října 2011 ve 21:55 ® Shrek reakce na …
-
kety.vydra> máš recht.....
reagovat - Pátek 28. října 2011 ve 21:53 ® Shrek
-
Tak jsem dnes vyrazil, vzal jsem si svou oblíbenou trojčičku, na to jiga a patentku, stoupnul si pod jez na jedné malebné pstruhové říčce, zalezl jsem si až po koulena do vody a bagroval jsem a bagroval. Mýtickou rybu, jakou kapr dozajista je, jsem však nevybagroval. Místo toho však nějakou šepleď jako např. potočáky a lipany. No a po údajně nasazených duhácích ani stopa.
reagovat - Pátek 28. října 2011 ve 21:49 ® kety.vydra
-
Jsem si tak vzpomněl,nebylo tu kdysi fórum – Diskuse o howně? (Reakce na Alovovu „Žumpu“)
reagovat - Pátek 28. října 2011 ve 21:27 ® reakce na …
-
Alov> Ne,ale tak znáš mě už nějakou dobu a nemám potřebu kopírovat někoho.Že sem někam přihodil háček,jestli vůbec,tak co má být
reagovat. Použil sem jednoduchý humor,né každý má na to používat hlubší smysl a taky ho obdivovat..Trapně ti být nemusí,ani mě neni.Chtěl sem to tu rozproudit,ale jak to tak vypadá asi to tu nebude tak jednoduchý.Jen je škoda,že si to dokázal takhle zazdít.Někoho by to třeba chytlo,když už né normální diskuze.Je jednoduchý kritizovat,ale „koukat se na sebe“ jestli nepříjde nákej zázrak,nebo vůl,kterýho budete mít možnost zrubat za jeho nepříkladnost,mě vážně netáhne.Ať žijou kapši
- Pátek 28. října 2011 ve 20:45 ® Alov reakce na …
-
osprey> Já chápu, že humoru není nikdy a nikde dost. Hrozně rád se zasměju a kolikrát i totální jednoduché hovadině, která přijde v pravý čas a padne tak říkajíc, jako prdel na hrnec.
reagovat
Ale tohle mi hold přišlo takové laciné napodobení nečeho nebo někoho. Možná se pletu a klidně přiznám svou chybu, ale kdo chodí pravidelně i vedle, tak mě jistě pochopí.
Jinak kdysi jsem pár let adminoval na webu zaměřeném na profesionální sázení, takže Tvůj postoj chápu. Jinak jsme tam měly přímo diskusi, která se jmenovala „ŽUMPA“. To byla diskuse zaměřena právě n apodobné plkání o všem a o ničem, byla tam povolená i nějaká ta vulgarita atd. Prostě o všem, co nesouviselo přímo se zaměřením webu.
Takže vím, že tu něco takového chybí a chválím Dana za to, že to zkusil. Ale z mého pohledu to vzal za špatný konec. Proto ta moje reakce. Ale už mlčím a končím s kritikou. Každý at si vybere… - Pátek 28. října 2011 ve 20:38 ® Alov reakce na …
-
mannice> Já taky nejsem zarytej suchar a srandu mám hodně rád. Ale musí to být sranda, která má hloubku a dává člověku něco podobného.
reagovat
Z Tvého psaného slova je netipuv rukopis tak cítit, až je mi z toho trapně. Pojmenování kapř nebo jdu na kapř atd. je copy Netipa jak vyšité. Různá nepovedená slovní spojení mi přišla jako pokus o netipův humor.
Nemusíš se však hned čertit. Každému co jeho jest. Opět jsem měl radši držet hubu. Že já si nedám pokoj… - Pátek 28. října 2011 v 19:36 ® zalesak05 reakce na …
-
hering> Podle mě to bude asi ryba
reagovat - Pátek 28. října 2011 v 18:58 ® hering
-
mannice>> Co to je kapr?
reagovat - Pátek 28. října 2011 v 17:36 ® reakce na …
-
All Armor> Když píšeš všeobecně,tak ber na vědomí,že né každej má stejný potřeby.A ikdyby se to řídilo podle většiny,pro utěšení všech by tu měl mít každej to svoje místo,jak napsal Osprey.
reagovat - Pátek 28. října 2011 v 16:26 @ All Armor reakce na …
-
osprey> No to je pěkné. Ty musíš prolézt celý web. Ale tebe za to asi i mírně platí. Ale co my, co to děláme zadarmo, přičemž zlepšujeme ranging stránky, co má jistě vliv na cenu za reklamu?
http://www.marketingovo.sk/…webstranky-/
reagovat - Pátek 28. října 2011 v 15:51 ® osprey reakce na …
-
Alov> Já jsem pro pestrost. Měly by tu být diskuze vážné, zasvěcené, nesmiřitelné mače, prosté tlachání i úplné kokotiny. Aby si člověk vybral.
Občas fakt není nálada řešit jaký návazec a co s kormoránem a člověk je rád za kdejakou chujovinu, aby si trochu projasnil den.
Takže ať je tu to i ono, každý si může chodit tam, kde ho to baví. Jediný, kdo musí povinně prolézat celé chytej jsem tu já
reagovat - Pátek 28. října 2011 v 15:20 ®
-
Alov> Proč bych někoho napodoboval?Já sem jen vytvořil infaltivní diskuzi nad,kterou se každej alespoň posuměje/vyřádí se.Nejsem totiž zarytej suchar,abych tu koukal na pár diskuzí,který se omívaj.Jak napsal Kazan,některý se na tom přes dlouhou zimu vyřádí.Některý asi teda jako ty,to budou brát jako trapnou debatu.Ale neberu ti to,klidně se celou zimu koukej a čekej na zázraky
reagovat - Pátek 28. října 2011 ve 13:18 ® 1Mara reakce na …
-
Alov> No jó nó , když tady už byla taková nuda , chce to občas provětrat
reagovat - Pátek 28. října 2011 ve 12:30 ® Alov reakce na …
-
1Mara> Ono není nutno Netipu zvát. Ona mi tahle diskuse, stejně jako ta s tou ironií přijde jako velice trapná, nudná a směšná napodobenina Netipova humoru. Je to ale úsměvné. Od Dana bych takovou nuznost skutečně nečekal… :-/
reagovat - Čtvrtek 27. října 2011 v 19:54 ® zalesak05 reakce na …
-
mannice> Já si pod nos nevidím
reagovat. Spíš jsem myslel na které stránce.
- Čtvrtek 27. října 2011 v 18:58 ® Fryw
-
Už jsem ho chytil. Vím to jistě, protože jsem ho identifikoval podle atlasu.
reagovat - Čtvrtek 27. října 2011 v 15:15 ® reakce na …
-
1Mara> přines mi houstičku
reagovat - Čtvrtek 27. října 2011 ve 14:58 ® 1Mara reakce na …
-
mannice> Pozvi si sem Netipu z MRKu , má stejnej názor jako ty
reagovat - Čtvrtek 27. října 2011 ve 14:29 ® Shrek reakce na …
-
mannice> ne, my si „kouříme candáty“. Kapři jsou moc slizcí.
reagovat - Čtvrtek 27. října 2011 ve 13:46 ® reakce na …
-
zalesak05> Hledej,máš to pod nosem
reagovat - Čtvrtek 27. října 2011 ve 13:02 ® zalesak05 reakce na …
-
mannice> A na které stránce regionální diskuse to je?
reagovat - Čtvrtek 27. října 2011 ve 12:53 ®
-
najas> Ty nemáš rád KAPRA ? Koukal sem v profilu,že si zaměstnaný na UJEPu.To znamená jediné.Chytrý člověk,který co řekne to musí být absolutní pravda.Protože takový mazák jakým si (kapr je ale větším mazákem),se musí člověk narodit na správném místě.
Proto by ses k nám měl přidat.
Plně za tebou stojim,aby se diskuze zrušila a zakladatele jsme sledovali v regionální diskuzi.To teprve bude!
Alivio> Dej pokoj s candátem, víš jak mi kazej lov kapra,když ho chci chytit na twistra,kopýtko a různý speciální nástrahy .Kapra po ruce nemáš? Já to říkám,že né každej má tu čest
reagovat - Čtvrtek 27. října 2011 v 11:49 ® Kazan reakce na …
-
najas> no, a to ještě nemrzne, počítám že v lednu bude hůř a na psychárnu nás tu bude zralých víc
reagovat - Čtvrtek 27. října 2011 v 11:43 ® najas
-
Založené fórum – Sodoma Gomora. Navrhuji zrušit a výdoblitky zakladatele sledovat v regionální diskuzi Ústí nad Labem. To si teprve vychutnáte!
reagovat