Vyhledávání
Chytli jste už někdy Kapra ?
26.10.2011 | | 33.638 zobrazení | 148 odpovědí
Zdravim všechny rybáře, chtěl jsem založit diskuzi na základě naší zkušenosti s touto nepříliš známou rybou. Ano, přesně tak, řeč je o kaprovi obecném. Chytli jste ho? Jestli ano, jaký to byl pocit?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 9. listopadu 2011 v 6:50 ® nnnap reakce na …
-
kubiczez> prosím tě, ostříhej si nehty, když tu na nás máváš prostředníčkem, a můžu se zeptat, jaké fórum bych ti měl založit abys byl spokojen?
reagovat - Úterý 8. listopadu 2011 ve 22:56 ® kubiczez
-
Další poblblé forum, ach jooooooooooooo...........
reagovat - Úterý 8. listopadu 2011 ve 21:42 ® Shrek
-
a místo špaget podáváme žížaly?
reagovat - Úterý 8. listopadu 2011 v 18:11 ® peta128 reakce na …
-
Fryw>A všechno se to zaleje dipem patentka
reagovat - Úterý 8. listopadu 2011 v 17:58 ® Fryw reakce na …
-
Alivio> bojlís krab/oliheň je nejen skvělá a tradiční nástraha, ale i výborná příloha ke špagetám. Povaříme krab/oliheň, přidáme pelety…
reagovat - Úterý 8. listopadu 2011 v 17:47 ® Shrek reakce na …
-
Fryw> pleteš se, bylo tam napsáno „Chyť a hned mu jí pusť“ nebo „Chyť a pusť mu žilou“. Teď nevím, jaké je přesné znění. Taky jsem slyšel, že na boilies „oliheň/krab“ berou na oceánu dobře vorvani.
reagovat - Úterý 8. listopadu 2011 v 17:04 ® reakce na …
-
Fryw> Tak to byl stoprocentně porybnej,ty jdou příkladem.
reagovat - Úterý 8. listopadu 2011 v 16:50 ® Fryw reakce na …
-
mannice> nástrahu si hlídal, tak se mi ji nepovedlo ukrást a ochutnat, takže jestli byl v knedlíku špek a nebo škvarky, těžko říct. Každopádně zakrmoval šrotem se spařenou kopřivou a místo podběráku měl pistoli na prasata. Na vaťáku měl vyšitý nápis „chyť a pusť“
reagovat - Úterý 8. listopadu 2011 v 16:36 ® reakce na …
-
Fryw> A byl to boilies na bázi knedlíku se špekem?
reagovat - Úterý 8. listopadu 2011 v 15:51 ® Fryw reakce na …
-
Alivio> No, neviděl jsem co měl přesně pod háčkem, ale musel to být bojlís. Co jinyho by tak kapr mohl sežrat?! Snad né rohlík
reagovat - Úterý 8. listopadu 2011 v 15:30 ® Shrek reakce na …
-
Fryw> chytit kapra bez tripodu a bez hlásiče? To zavání latinou. Ještě řekni, že tam neměl boilies a mě vodvezou.....
reagovat - Úterý 8. listopadu 2011 v 15:13 ® Fryw
-
Viděl jsem člověka co chytil kapra i bez tripodu (to že neměl ani hlásič, to psat nebudu, to by mi nikdo nežral). Prostě nějakej extrémista.
reagovat - Pondělí 7. listopadu 2011 ve 22:01 ® peta128 reakce na …
-
mannice>Zatim žádnej nepřišel,ale ta kombinace bude určitě vhodná
reagovat - Pondělí 7. listopadu 2011 ve 21:55 ® reakce na …
-
peta128> Zatim ne,pomáhá to ?
reagovat - Pondělí 7. listopadu 2011 ve 21:33 ® peta128 reakce na …
-
mannice>A dipuješ to bůčkem?
reagovat - Pondělí 7. listopadu 2011 ve 21:26 ® reakce na …
-
peta128> Ale neni to podstatný,důležitější je prý indygátor a trypod.Bobulíz samozřejmě začínám vyrábět z bramborových knedlíků
reagovat - Pondělí 7. listopadu 2011 ve 21:18 ® peta128 reakce na …
-
mannice>Hlvně to chce to BOJLÍZ
reagovat - Pondělí 7. listopadu 2011 ve 21:14 ®
-
Já jsem kapra ještě nechytl,ale budu pevně věřit a trénovat.Ono totiž čuňíka né každej dostane,jen tak hravě.Chce to trénink a léta odříkání.
reagovat - Neděle 6. listopadu 2011 v 18:51 ® nnnap reakce na …
-
Jarda Š.> já jej pro příští generace udržuji v takovém složitém zařízení, které když otevřu, tak se na mne vyvalí oblak zmrzlého vzduchu. Říkám tomu humanisticky zamrzlé jezero, protože tam mám ještě kačeny, husy, humry, plody moře, všechno tak pohromadě a všechno tak mírumilovně se snáší, radost pohledět.
reagovat - Neděle 6. listopadu 2011 v 17:30 ® Jarda Š.
-
Kapr obecný patří mezi chráněné živočichy podle vyhl. č. 395/1992 Sb. Příl. III. 3., kterou je prohlášen za druh ohrožený. Jeho cílený lov je tedy zakázán a pokud je náhodně uloven, musí být šetrně vrácen do revíru. Zatím jsem ho nikdy nechytil a mám za to, že v Čechách se vůbec nevyskytuje a ani v minulosti nevyskytoval, možná jsou ještě nějací na jihovýchodní Moravě.
reagovat - Pátek 4. listopadu 2011 ve 21:24 ® nnnap reakce na …
-
hraji> s touhle formou se dá souhlasit.
reagovatMůžeme se domluvit, že se budeme navzálem tolerovat? Já tak činím. Co ty?
Přijď za náma do rybiček, ať můžem poplkat. O našich koníčcích. Bude klid a mír. Mě třeba zajímá, jak se ti vede s těmi ledkami. Na jakých rostlinkách, s jakými ledkami a tak. - Pátek 4. listopadu 2011 ve 20:48 ® hraji reakce na …
-
nnnap> zjevně máš problém, minimálně s porozuměním psanému textu, ale asi toho bude víc.
reagovat - Pátek 4. listopadu 2011 v 19:49 ® nnnap reakce na …
-
mannice>
reagovatmusíš komunikovat s konkrétním předmětem tak, aby rozuměl. Proč do toho tahat Homéra? Bylo by to vzdušné, vzletné, nejlépe křesťansky nastavit tvář a nechat se podříznout pohanským …tem. Jo, to by bylo pěkné. To zkusim!
- Pátek 4. listopadu 2011 v 19:34 ® reakce na …
-
nnnap> Hele takhle se seveřané nechovaj..
reagovat - Pátek 4. listopadu 2011 v 19:05 ® nnnap reakce na …
-
hraji> nech si od chitřejšího vysvětlit význam znaku „?“
Jinak ti rozkóduji tvoji odpověď – ano zachoval ses jako prase. Ale tušil sem to, proto jsem tě nevzdělal.
reagovat
Klidně mě míjej. Někoho zajímá tvůj pohled na mne? Trpíš samomluvou? Narcis? Bereš za to peníze? Tvůj chorobopis mi je znám z mrku. Chybí ti, že ti lidé recipročně nekomentují tvou osobu? Tvé vyjadřování? Můžeš se dočkat mírou vrchovatou. Ale není proč. Vždycky mne překvapují takováto primitivní zvířátka. Jsou mi potravou, a kravička na pastvě se neplaší. Večer mi dá mlíčko.
Takže- buď naplň „Nemám zájem debatovat s tebou“ nebo rapidně zvyš úroveň komunikace.
Nebo je to jen takové teoretické tlachání ? - Pátek 4. listopadu 2011 v 9:50 ® reakce na …
-
hraji>
reagovat - Pátek 4. listopadu 2011 v 8:21 ® hraji reakce na …
-
nnnap> tak ještě jednou a srozumitelněji. Nemám zájem debatovat s tebou. Napsal jsem svůj názor na tvůj příspěvek. Nebyla to výzva k diskuzi.
reagovat - Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 22:34 ® nnnap reakce na …
-
hraji> ®
nnnap> jak se pozná, že jsou LED vhodné a nebo ne? Pozná se to podle růstu rostlin? Pozná se to podle invaze řas? Nebo je to jen takové teoretické tlachání bez praktických zkušeností?
Vyžádal? Nebo jen tak tlachal? Po takové kopačce do ledvin bych očekával, že se alespoň nad mrtvolou zohneš. Ne, kopnul a prošel.
Já sem to celé proplakal…
reagovat - Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 22:24 ® hraji reakce na …
-
nnnap> dlužit, to znamená mít povinnost vrátit někomu něco, co jsme od něj předtím převzali, vypůjčili si. Já od tebe žádnou odpověď nepřevzal ani si nevypůjčil, tudíž, ergo kladívko, ti nemohu ani žádnou dlužit. Že ty si myslíš, že každý na Chytej má povinnost reagovat na tvoje psaní? To je ale chybný závěr.
reagovat - Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 22:10 ® nnnap
-
hraji> nemám
reagovat